2011 Şubat Anneleri

Ya gene nereye kayboldunuz kızlar hiç birşey yazmıyorsunuz azıcık yazında sohbet edekkkk

Melocum nasılsın okul nasıldı kızzzz yemekleri yaptın mı akşam için geliyoruz kk ca sana :)))

hoşbulduk:)
evet evet okumaya çalışıyorum ama okumak bile uzun zaman alıyor.Evet çalışınca zor oluyor sürekli takip etmek ama gerçekten paylaşımlar süper çok güzel.Güzel bir bağ oluşmuş herkes arasında çok tatlı.

Ya gene nereye kayboldunuz kızlar hiç birşey yazmıyorsunuz azıcık yazında sohbet edekkkk

Melocum nasılsın okul nasıldı kızzzz yemekleri yaptın mı akşam için geliyoruz kk ca sana :)))

dün çok Yaptım ya...bugün dinleniyom kısss,gelin hadi

sen nasılsın nasıl eleman alıştı mı?patronlar ne durumda randevu yaklaşıyor bu sefer ne dicekler balaşım

dün çok Yaptım ya...bugün dinleniyom kısss,gelin hadi

sen nasılsın nasıl eleman alıştı mı?patronlar ne durumda randevu yaklaşıyor bu sefer ne dicekler balaşım

Akşama sendeyiz o zaman :))

İyiydim canım ama ben ama dünden beri kızım aşağıda kasıklarımın olduğu yerde çıkmıyor yukarı bir türlü çok baskı yapıyor.Yeni arkadaşla aram çok iyi maşallah nazar değmesin patronlarımla sorma gene tam gaz huyuzluk içindeler kızla bile konuşmuyorlar düşün ben ne nedersem onu yapıyor garibim :))

ana kucağının resmini yüklemeye çalıştım bakalım. eğer görünüyorsa bu model

Eklentiler

• $BVEO_11673_777.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 13
canım bilgilerini buraya yaz çünkü burdaki yoğun yazıdan çağlayan görmez ama bu listeyi mutlaka ki kontrol eder[/QUOTE]

Tamam canım çok teşekkürler
şimdi girip yazdım.
sevgiler:)

kızlar oğluşumla biz geldik özledik valla sizleri dün eşim izinliydi ev aramaya gittik giremedim bugünde saat 1 de kalktım dün çok yorulmuşum yazdıklarını okuyamadım çok fazla sayfa birikmiş sizler nasılsınız bebişlerimiz nasıl

hoşgeldin cnm iyiyiz çok şükür opuyorumnanaktan

eklemişken yatağı da ekleyeyim dedim ama yatak bunun kırmızı grilisi..

Eklentiler

• $BVEO_4172_754.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 16

Hoşgeldin canım bizde kızımla iyiyiz ama o iki gündür aşağıda gezinmeyi tercih ediyor.
Nasıl gönlüne göre ev bulabildin mi.

ohh nihayet forum düzelmiş

neyse bende bu arada ütümü falan yaptımmm geldiimm

ayy yoruldum ama baştan iyiydiide sonlardaki bir iki gömleğin ütü kalitesi için bişi diyemeyeceğim sempatiksalakcinni

siz nassınız bakimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…