hoşgeldin cnm.şöyle ki.bazı arkadaşlar düzenli girdikleri için artık tanıyolar birbirlerini.ama bnm gibi hergün girip okuyan ama arada bişiler yazanlar da var sanırım.biz de işte ortaya slm veriyoruz.sohbete dahil olmaya çalışıyoruzaslında çok güzel sohbetler dönüyo ama çalışınca çok fırsat olmuyo
Ya gene nereye kayboldunuz kızlar hiç birşey yazmıyorsunuz azıcık yazında sohbet edekkkk
Melocum nasılsın okul nasıldı kızzzz yemekleri yaptın mı akşam için geliyoruz kk ca sana :)))
hoşgeldin canım...
ben yanlış mı hatırlıyorum sen banunun arkadaşımısın:uhm:
dün çok Yaptım ya...bugün dinleniyom kısss,gelin hadi
sen nasılsın nasıl eleman alıştı mı?patronlar ne durumda randevu yaklaşıyor bu sefer ne dicekler balaşım
ana kucağının resmini yüklemeye çalıştım bakalım. eğer görünüyorsa bu model
kızlar oğluşumla biz geldik özledik valla sizleri dün eşim izinliydi ev aramaya gittik giremedim bugünde saat 1 de kalktım dün çok yorulmuşum yazdıklarını okuyamadım çok fazla sayfa birikmiş sizler nasılsınız bebişlerimiz nasıl
ana kucağının resmini yüklemeye çalıştım bakalım. eğer görünüyorsa bu model
kızlar oğluşumla biz geldik özledik valla sizleri dün eşim izinliydi ev aramaya gittik giremedim bugünde saat 1 de kalktım dün çok yorulmuşum yazdıklarını okuyamadım çok fazla sayfa birikmiş sizler nasılsınız bebişlerimiz nasıl
eklemişken yatağı da ekleyeyim dedim ama yatak bunun kırmızı grilisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?