cevap yazdım canım özelden, testinin iyi çıkmasına da çok sevindim.
herkesi şaşırttık canım bugün bebişimle:)) hem bilenler hem bilmeyenler şaşırdı işin komik yanı. bilmeyenlere süpriz oldu ama önceden söylediğim 2-3 arkadaş da bebeği nereye sakladın, nerde bu hiç belli değil diye şaşırdılar:)) keyifli geçti yani. zaten ayın 20sine kadar rahat sayılırız seminer dönemi okul zamanı kadar yoğun olmuyor. esas maraton o zaman başlayacak.
aşeriyosun galiba çiçekçim:))) burnuna kokular da gelmeye başlamış. sen deyince bana da çok çekici geldi şimdi bakhemen gidiyorum mutfağa kaydirigubbakcemile
20sine kadar daha çok vakit iyisiniz hadi o zaman çok yorucu olmayacak git geller sizin için.
Sanırım canım eve gidince hemen yapıp içicem sabahları içiyorum ama şimdi nedense ayrı bir güzel geldi o koku bana :))
Arkadaşlar iç çmaşırlardan bahsetmişsiniz.bende bu haftasonu kendime girl's stop mağazasında satılan hamile pijaması aldım.havalar serinlemeye başladı.doğumdan sonrada rahatlıkla giyilecek tarzda.tam karın bölgesinde bıcı bıcı yapan bir bebiş resmi var.ekleyebilirsem buraya eklerim.tavsiye ederim.
Evet resmini ekle görelim bizde canım.Yavaştan kendimiz içinde kışlık birşeyler alsak olacak aslında ben geçen seneki kıyafetlerime sığamam heralde bu gidişle :))