• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

too_be siteni çok beğendim canım,çok güzel olmuş,göbişte maşallah büyümüş :nazar:
Ben aklıma yatıpta içime sinen bir günlük bulamadım kırtasiyelerde,sizin aldığınız günlükler nasıl kızlar,defter gibimi ben daha özel birşey olsun istiyorum ama öyle bana göre birşey yok.
Blog işinide bu akşam konuşıyım bakalım eşimle ne diycek,tuğba açarsam yardımlarını beklerim artık canım :))

Fatmacım bende bu tür çantalardan almayı düşünüyorum birde nıvea'nın ki var bu sitede onada baktın mı ben nıvea alıyım diyorum ama karar veremedim sence hangisi daha iyidir içindeki ürünlerle kıyaslama yaparsan ?

bence sen benin bana etmen gerekicek yeni şablon ekleyeyim dedim herşey ortaya geldi yaa puffss ne zormuş eşimden yardım isticem gibii sankiii yine beceremedim-tatlicadiarzu-

940 Babymol Prestij Bebek Malzeme antas | Babymol | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

02 Chicco Bebek Yal Kozmetik Bakm anta Seti Lacivert | Chicco | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

bu iki çanta hoşuma gitti fazla teferruatlıya gerek yok kızımda normal bir çanta ile 3 ene geçirdim bundada öyle olur sanırım

bence chicco bakım seti çok iyiymiş hemde çantasıda var fiyatıda iyi aslında sebamed
düşünüyordum ama buda cazipmiş yani

bende ciciler kısmına birkaç birşey ekledim kızlar

çağlayancım annenin güncesi var onlara baktınmı onlar çok şirin aslında çocuklarımız alıp ellerine okurken ilerde hoşlarına gidebilecek birşey

bence sen benin bana etmen gerekicek yeni şablon ekleyeyim dedim herşey ortaya geldi yaa puffss ne zormuş eşimden yardım isticem gibii sankiii yine beceremedim-tatlicadiarzu-

Senin eşinde biliyormuş bak bu işi ben açana kadar iyi öğren,bu arada hastane çıkışın çok güzel güle güle giysin kuzucun :nazar::))

940 Babymol Prestij Bebek Malzeme antas | Babymol | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

02 Chicco Bebek Yal Kozmetik Bakm anta Seti Lacivert | Chicco | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

bu iki çanta hoşuma gitti fazla teferruatlıya gerek yok kızımda normal bir çanta ile 3 ene geçirdim bundada öyle olur sanırım

bence chicco bakım seti çok iyiymiş hemde çantasıda var fiyatıda iyi aslında sebamed
düşünüyordum ama buda cazipmiş yani

bende ciciler kısmına birkaç birşey ekledim kızlar

Sebamed'de güzel diyorlar ama onun çantalı seti varmı net'te hiç ben şu anda chicco ve nıvea arasında kaldım açıkçası

günaydın şekerlerrr nasılsınız bakiimm eski sayfaların hepsini okuyamadımm

yeni uyandım bende bu sefer iyi uyumuşum nasıl olduysa :)

bi uyuşukluk var ama tabi üstümde

nivea ve chicconun genelde aynı ürünleri ama şunu belirteyim ne denerseniz deneyin niveanın pişik kremi gibisi yok tam emilmiyor ince bir tabaka şeklinde kalıyor vücutta ve bebek çiş yapınca cildine temas etmiyor böylece pişik hemen geçiyor

balık termometresini ucuz ama kesinlikle almayın hiç kullanılmıyor dirseğinizle suyun sıcaklığını ölçün ılık olmalı

dün kötü bişi yaptım kızlarrr

yeğenimle alışveriş merkezine gittim ve orda 3 tane sakıncalı şey yedimmm

siyah asitli içecek hani menü şeklinde satılan ketçap ve mayoneze yenilen şeyyy dayanamadımmm napiimmmm

nefsime hakim olamadımmm...kötü bi anne mi oldum ben şimdiii

O zaman nıvea'yı ilk sıraya almak lazım bu konuda çanta sırası geldiğinde bunuda göz önünde bulundurmak lazım.

Ben böyle şeyler almıycamda,gereksiz para israfı işte,bebişler için diğer ateş ölçerlerden hangisi daha iyi,kulaktan ölçen var,alından ölçen var,bir sürü çeşit çeşit sen hangisini almıştın.

kızlar bir duş alıp çıkacağım okula gitmem gerek akşama görüşürüz hepinizi kocaman öptümopuyorumnanaktanŞeniz

siyah asitli içecek hani menü şeklinde satılan ketçap ve mayoneze yenilen şeyyy dayanamadımmm napiimmmm

Bebeğimin cinsiyetini öğrendiğim gün bende o dediklerinden yedim ama yanında ayran içmiştim canım,bir kereden birşey olmaz annesi aklın onlarda kalsa daha kötü olacaktı :))

O zaman nıvea'yı ilk sıraya almak lazım bu konuda çanta sırası geldiğinde bunuda göz önünde bulundurmak lazım.

Ben böyle şeyler almıycamda,gereksiz para israfı işte,bebişler için diğer ateş ölçerlerden hangisi daha iyi,kulaktan ölçen var,alından ölçen var,bir sürü çeşit çeşit sen hangisini almıştın.

ben bildiğimiz 5 milyonluk koltukaltından ölçen eczanelerde satılan termometre kullandım 1 i evde 1 i çantamda sürekli duruyordu çokta memnun kaldım öyle 100 tl falan vermeye gerek yok zaten ilk zamanlar popodan ölçüyorsunuz bebişin ateşini daha net sonuç veriyor
dr lar benim kullandığımı yeterli buluyor ancak hiç beklemeden hemen ölçsün diyorsanız kulaktan ölçen alacaksınız

üzülme canım arada sırada bizde öyle kaçamaklar yapıyoruz olmuş bitmiş bugün sağlıklı bişeyler ye ve dünü kurtar:)

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan eşim yıllık izinde bugün çarşıya inip ilk defa bebişimize bişiler bakıcaz :lepi: gitmişkende çilek mobilyaya mutlaka uğrıycaz...hihoyyyt

canım çilek ten aldım 5 yıl garantili.şuan ramazan ayı boyunca %50 ye varan indirimler var kaçırmayın bence hatta çileğin sitesine bakın fiyatlar ordada var ama bayilerde ayrıca indirim yapıyolar.ben beğendiğim takımın bütün parçalarını hatta en büyüklerini istedim 2850 tuttu 2500 e indirdi.siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Back
X