Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar güzel annişler...bişey sorucaktım doktorlarınız sizi nst ye bağladılarmı bugün doktora gittim nst için erken 36 haftadan sonra bağlıcaz dedi banada geç gibi geldi...
herhangi bi şikayetin varmıydı peki???iyi akşamlar cnmm evet giriyorum 3 defadr nst ye
bu bilgi iyi oldu bi sıkıntım yok ama herkes sorunca endişelendinm işte hamilelik ...bir sıkıntınız yoksa nst ye 36 haftadan sonra bağlanır takmayın kafanıza.
Selam kızlar ben de erken dooğumdan şüphelenip 27.haftada aldılar nts ye bir şey çıkmadı allahtan .bu arada sizi nts ye alcaz dediklerinde tok olmanız gerekiyor :)))
iyi akşamlar güzel annişler...bişey sorucaktım doktorlarınız sizi nst ye bağladılarmı bugün doktora gittim nst için erken 36 haftadan sonra bağlıcaz dedi banada geç gibi geldi...
bende pazartesi kontroldeydim.. 32. haftada bağlıycam nst ye dedi.. 31 aralıkta gittiğimde 32. haftamız dolmuş olacak.. ozaman nst ye bağlayacak..
Geçmiş olsun kayınvalidene cnm hiç bir fikrim yok ameliyat hakındagunaydın kızlar bıraz konu dısı olucak belkı ama bugun kayınvalidem nodül ameliyatı olucak bilgisi olan var mı aranızda bu ameliyat ve sonrası hakkında??:18:
Eline sağlık cnm, mis gibi kokmuştur evinin içigünaydın şekerlerr
zaten okula gitmemeye bahane arıyordum dersler boş geçecek diye çocuklara kıyamıyordum sbs denemesi varmış başka okuldaaa...ohhh bana da gün doğdu,mışıl mışıl uyumuşum 9 buçukta uyandık babamız işe gitmeden kahvaltımızı hazırlayıp bırakmış bize
kahvaltımızı yaptık şimdi dinleniyoruz.
akşam kızımın uyku setini ve 0-3 ay olan bütün eşyalarını yıkadık kuruyor şu anda.heryer mis gibi bebek koktu ne zevkli bi işmiş yahu..![]()
Cnm alocum o, nadiren yazıyor foruma, kızıda iyikızlar çok alakasız ama birkaç gündür aklıma bişi takılıyo daha doğrusu birisi. nick ini hatırlamıyorum ama bi arkadaş vardı ense pilisi kalınlıgı yüzünden amniyosentez yaptırmıştı.hatta kızı olacaktı.bazen kendi fotosunu koyuyodu profil resmine.sarışın kıvırcık saçlı bi bayandı.hatırlayan varmı? nolmuştu onun sonucu? niye bilmiyorum ama aklıma geldi geçenlerde
Cnm ilk zamanlar öyle oluyor, benimki 8. ayda alıştı ayakta sallanmayakızlar doğum falan demişsinizya.2 hafta önce okuldan bi öğrt arkadaşım doğum yaptı.iki koca göbiş dolaşıyoduk okuldahey gidi günler o artık 2 haftalık anne
kordon dolandığı için bebişe sezeryan olacaktı ama çok korkuyodu.epidural anesteziyle sezeryan oldu ve o kadar memnunki. diycem o ki herkesin bünyesi farklı.hiçbi doğum şeklinden korkmamak lazım.ben hep hayırlısı diyorum. kömür saçlı bi yeğenim oldu anlıycanız.çok şeker bişi. onu gördüümden beri daha bi sabırsızlanıyorum
ama vaktinde gelsin tabi kızım
sallama muhabbeti etmişsiniz geçen gün.arkadaşım hiç sallamıyo bebeğini.zaten emerken uyuyakalıyo.alıp yatırıyo o kadar. maşallahı var zillinin
![]()
Cnm ben oğluma chicco ve dr browns almıştım, sonradan keşke almasaydım hepsi cam olsaydı dedim, he bir şikayetim oldumu hayır, ama acısı ilerde çıkabilirimiş Allah korusun, bpa muhabbeti var malum, ve plastik çok ta sağlıklı bişi değil, oğlum 19 aylık şu an kullandığım 2 biberonunu cam aldım kalanları attım, en sağlıklısı kauçuk emzikli cam biberonlarkızlar dun emzık aldım ogluma nuk kaucuk uclu nuby sılıkon uclu artık hangısını alırsa dedım
bırtanede bıberon almak ıstedım ama okadar cok cesıt varkı secemedım anne gogsune en yakın olan uclulardan almak lazımmıs bırde dıkkatımı bısey cektı bıberonlar hep plastıktı cam hıc yoktu sızce cam olmayan bıberonlar saglıklmıdır?![]()
Cnm geçmişmi diye kontrol için tahlil yaptırması lazımdı...günaydın herkeseeee nasılsınız güzel anneler
kızlar ben 2 hafta önce acile gitmiştim ya antibiyotikleri kullaınca şikayetim bitti kontrole gittim cuma günü ama dr. muayene etmedi şikayetin geçmiş diye ama tuvalete gidince yine yanma oluyor kasıklarımda yine aynı baskı oluyor gidip bi idrar tahlili yaptırsammı yarın acaba dün yine çok ağrı yaptı
Cnm en son geçen sene 20lik çektirdim, o kadar rahat çektirdimki neden o kadar beklemişim diye pişmanlık bile duydum, inan dolgu daha zor..slm kızlar geçmişi okuyup hemen geldim nasılsınız bakalım? :92:
ben dr.umdan geliyorum tahlil göstercektim maşallah herşey ii çıktı bi de 1 haftadır geceleri dişim ağrıyo 4 e kdar uyutmuyo onu söyledim dişçiye gönderdi ve son karar pazartesi çekilcek ama ben çoooook korkuyorum yaa :18:
Cnm ilk 3 ay ve son 3 ay yapmamalarının nedeni korkudan düşüğe yada erken doğuma neden olabilme ihtimali, uyuşturucu iğenin herhangi bir sakıncası yok, eğer korkulmuyorsa çok rahat istenen işlem zararsızca yapılabiliyorkızlar diş çektirmekten bahsetmişsiniz ama belli bi aydan sonra sanırım drlar çekmiyolar.hatta ben 6. ayda gitmiştim drum eğer dayanılmıycak gibi diilse hiç yapmayalım bu aylarda erken doğuma falan sebep olur demişti diş doktoru
Cnm hiç bir fikrim yok, inş kalıcı bişi değildirarkadaşlar ben bi şey yazmıştım okuyanınız ve bilginiz varsa cevap veririmisiniz
bi tanıdığım gebe ve hepatit b taşıyıcı bişey olurmu bebeğe ve kendine acaba başından geçen varmı
Cnm geçmiş olsun dr serum vermiş, şimdi daha iyisindirTeşekkür ederim Çaglayancım. Sizlere bir bakayım dedim. Okuyamadım sayfaları da. Neyse gidip uzanayım biraz daha.
İshali ne keser fikri olan var mı?
Muz, haşlanmış patates yedim ama fayda etmedi...
Güzel haberlerle döndüğüne sevindim cnmmerhaba kızlar
hastaneden grldim siteyi açtım ve yemeğe gittim
geri eldiğimdede geçmişe şöyle bir bakayım dedim
ancak yazıyorum nstye bağladılar
şükürki çok güzel çıktı kalp atışı sancı yok 10 gün sonra kontrole gideceğim
maş kuzuya, cnm herhangi bir risk görmemişse eğer sıklaştırmasına gerek yokhellooo kızlar:) dün gittik gördük oğlanı, 2 dakka rahat durmadı sıpa,ölçüm bile yaptırtmadı wallayaw millet kontrolleri sklaştırır bizim dr seyrekleştirio,bundan snra ultrason muayenesine bile gerek yok aslında hatta muayenehaneye gelmeden direk polikliniğe gelebilirsin ddi,15 gnde bi gtmeme gerek yokmuş. gerçi bi dr a daha gidiorum bakalım o ne dicek.. bebeğin iri olma ihtimali var ddi bilmiorum nie,şeker sorunumuz da yoktu ama,kilo çok almışım:S
Cnm güle güle kullan, sen çok hoşlanmamışsın ama ben alttakini daha çok beğendim, bir kaç düzeltme ile istediğin şekli verebilirsinEki Görüntüle 114963
Benim istediğim kapı süsü bu kızlar
Eki Görüntüle 114964 Eki Görüntüle 114965
Bana gelende bu
Eline sağlık cnm, misafirin varmışselam kızlar bir ara site yine gitmiştii.bende o arada evi topladım,süpürdümm bide viledayla sildimmm.akşama misafir gelecek eşim bize yemek yapacak.bende aparatif bişiler hazırlarım o gelene kadar.sonra pazara gittim şu lohusa şerbet takımı iiçin bardak süslemeye malzeme alayım dedim.lastikli fırfırların tek taraflısı vardı.iki taraflılarda beyaz vardı önce aldım sonra vazgeçtimm.bide öyle içimden aman aman heves gelmedi.neyse dedimm dursun şimdi.şöyle bir dolandım yarım kilo ondan 1 kilo bundan derken elim poşet doldu.halbuki hiiç bişi almayacaktım arabamıda götürmedim.
ne yalan söliim zorlandım gelene kadar halbuki çok yakın.poşetler elimde yürüdükçe kasıklarımdan aşağı bir baskı hissettim.ayyy çok korktumm.töbe bidaaaa öyle çok poşetle yürümemmm.
gelir gelmez açtım hemen pcyii ohh şükür burdasınız
bu arada fadime mesajını gördüm ama o konuda bi bilgim yada duyumum yok
Cnm ev alma komşu al demiş eskiler, tek muhabbeti bile yeterslm kızlar ben geldimm.üst komşum taşınıyo demişmiydim bilmiyorum ama çok üzüülyodum seneler sonra zaten komşum olmuştu hem de bizim oralı (çorlulu ama olsun hemşeri sayılır).antalyaya gitceklerdi ayyy gitmiyolar çoook sevindim ordaydım şimdi indim eve hemen sizinle paylaşayım dedim.onunda ikiz kızları var 5 yaşında onları falan çok özlerim diyodum çok mutlu oldum:)
şimdi gidip yemek yapıyım gelirim birazdan
Cnm faceden yazıyorum sana şimdikadınlar kulübünün güzel şuabt anneleri yarın kardeşim tahtakaleye gidiyo bişey aldırmak isteyen varsa alıp kargolayabilirim dedi sen yaz sevaptır hamişlere yardım dedi bende iletiyorum yarın öğlen 2ye kadar siparişleriniz alabilirmişm :))
Güle güle kullanın cnmişte bizim kapı süsümüz
Oh oh afiyet olsun, bende demin kaşar ve mısır ekmeği yedim gece gece, yarın popoma bir avuç yağ olarak oturacakya kızlar canım dünden beri ıslak kek istiyodu valla kalktım yaptım az önce ammannn şeker şeker neerey kadar dimi ama
Herşeyin güzel çıkmasına sevindim cnm, erken doğumu ultrason yada tetkik olmadan bilemez merak etme sen imkanı yokiyiyiz şenaycım nasıl olalım orgunluktan başka bişi yokk bugünsağlık ocagında kontrolümüz vrdı kan faln verdim herseyim iyi cıktı bebişimn kalp atışlarını dnledikk hemşiremiz cok ilgilendi solsun bebeğim hala ters duruyor kanala inmemiş dedi birde erken doğumun olabilir dedi eliyle muane etti gene karnım çatlamadı hiç maşallh çatlağın oluşmamış dedi ama beni zayıf buldu sadece karnın cıkmış dedi genelde iyiydi yanii sen nasılsınn
Cnm alocum o, nadiren yazıyor foruma, kızıda iyi
Cnm ilk zamanlar öyle oluyor, benimki 8. ayda alıştı ayakta sallanmaya
ben pztsi bağlandım cnm.ama bnm erken doğum riskim varondan olabilir. ama kalp atışlarını duymak dakikalarca süper oluyo
evt cnm alocum du sonradan kızlar hatırlattı.kızı da iyiymiş içim rahatladı. ben pek aktif olmasam da sürekli takipteyim.merak ediyo insan işte hbr alamayınca..
hmm evt ilk zamanlar uslu oluyolarmış.ben de öyle duyuyorum çevremden.bakalım o günler bi gelsin de :)
slm kızlar kaç gündür temizlikle ve oğlumun odasıyla uğraşıyorum kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim biraz eksiklerimiz kaldı tamamlayıp fotoğraflarını çekip koyucam siteye yorgunluktan bir kaç gündür siteye yazamıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir özledik sizleri oğluşumla kocaman öpüyoruz