2011 Şubat Anneleri

teşekkürler güzelim.bu haberinize çok sevindim :)) sen niye bunlalıyorsun ki bu arada .bu günleriinin tadını çıkar ..

rica ederim canım bu şekilde doguma kadar idare edecegiz şekerli ler :)))

ahh keşke çıkarabilsem canım bu günlerin tadını çok yalnızım çok üzülüyorum bide hamile psikolojisiyle

atlatamıyorumm

walla ben kesinlikle biliyorum. ablama da diyetisyeni öyle söylemişti. meyvelerin yanında süt içersen şekerin yükselmezzzzz. ayrıca basit şekerlerden uzak dur yetmez mi? meyveyi süt dengeler yeter ki tatlı yeme..

canım ben zaten tatlı namına hiç bir şey yemiyorum.hamur tatlısı zaten sevmem .çaya kahveye şeker atmam .yıllardır böyledir.ve üsttelik geçen yıl zayıflayabilmek için hiç tatlı yemedim çikolata yerdim onu da yemedim .şimdi de yemiyorum ama yine de yüksekkçıkıyor şekerim

selam kızlar...buğün sabahtan beri ara ara giriyom uyuz oldum hep sistem bakımdaydı...işlerimde çok yoğundu zaten malum sene sonu..hiç okuyamadım geçmişi:60: neyse size havadan bi soru sorem... gecelik pijama olayını naptınız?? sezeryanda ne normalde ne aldınız? şu kokoşlardanmı yoksa sporlardanmı aldınız? sabahlık gibi bişi aldınızmı? veee en önemli soru kaç paralar saydınız? ben şu 3lü takımlardanmı alayım yoksa sonra giyeceğim spor bieşeymi alayım karar veremedim.. haftasonu alışveriş zamanı...:21: o zamana kadar kara vermemde yardımcı olursanız sevinirim:34:

hoşgeldin canım
ben bi kısa kollu diz altı önden karına kadar düğmeli gecelik (40 tl) , bide sabahlık-kısa kollu önden düğmeli pijama (40 tl) aldım bunları hastaneye götürcem ondan çok para saymadım penye hepside ne kokoş ne de spor ama evde giyceklerim spor

selam kızlar...buğün sabahtan beri ara ara giriyom uyuz oldum hep sistem bakımdaydı...işlerimde çok yoğundu zaten malum sene sonu..hiç okuyamadım geçmişi:60: neyse size havadan bi soru sorem... gecelik pijama olayını naptınız?? sezeryanda ne normalde ne aldınız? şu kokoşlardanmı yoksa sporlardanmı aldınız? sabahlık gibi bişi aldınızmı? veee en önemli soru kaç paralar saydınız? ben şu 3lü takımlardanmı alayım yoksa sonra giyeceğim spor bieşeymi alayım karar veremedim.. haftasonu alışveriş zamanı...:21: o zamana kadar kara vermemde yardımcı olursanız sevinirim:34:

canım ben böyle bişi aldım genelde spor pijaöaları sevdiğim için bunu 40 liraya eminönünden almıştım. altı düz gri $P1010124.webp

mavicim bi duş al ılık bi süt iç yat istersen ii gelir
rahat olmaya çalış canım niye yalnızsın ailen akraban falan mı yok burda? ankaradasın dimi nerde oturuyon?

canım ben zaten tatlı namına hiç bir şey yemiyorum.hamur tatlısı zaten sevmem .çaya kahveye şeker atmam .yıllardır böyledir.ve üsttelik geçen yıl zayıflayabilmek için hiç tatlı yemedim çikolata yerdim onu da yemedim .şimdi de yemiyorum ama yine de yüksekkçıkıyor şekerim

ooo o zaman kötüü.. benim de 50grlık şeker yüklemem yüxek çıkmıştı.. akabinde doktor 100grlık istedi. yaptık 4 ölçümün 2si yüxek çıkarsa şeker var demektir demişti doktor..
ilki düşük çıktı. 2.si yüksek çıktı. ardından çok dua ettim yine yüksek çıkmasın diye.. neyseki sonraki 3. ve 4. de düşük çıktı.. ama ona rağmen doktorum basit şekerlerden uzak dur filan dedi..
ben de normalde çok tatlı yerim çaya kahveye hiç şeker atmam ama şerbetsiz tatlıya tatlı bile demem o derece yaani.. :)
inşallah senin de hamilelikten sonra geçer. zor ama az bi zaman kaldı sabretmek lazımm. Allah yardımcısı olsun tüm şeker sorunu olanların...

mavicim bi duş al ılık bi süt iç yat istersen ii gelir
rahat olmaya çalış canım niye yalnızsın ailen akraban falan mı yok burda? ankaradasın dimi nerde oturuyon?

var canım ama ha varlıkları ha yoklukları derler ya öyle işte...

anneme de uzagım isteyince öyle görüşemiyorum

kardeşler de oturuyorum antares i biliyorsundur oraya yakınım

rica ederim canım bu şekilde doguma kadar idare edecegiz şekerli ler :)))

ahh keşke çıkarabilsem canım bu günlerin tadını çok yalnızım çok üzülüyorum bide hamile psikolojisiyle

atlatamıyorumm
bu hamilelik psikolojisine takmamak lazım fazla ben inadına güçlü olmayı deniyorum.ben de yalnızım eşlim geldi şimdi seviniyorum erken geldi diye.hep evde yalnız oturuyorum.bak burda birbirimizi bulduk takılıyoruz :))ailemi aylardır görmüyorum.ekonomiyi toplayamadık hala ..say say bitmez... özetle güçlü olmak lazım bu döenmdeki psikolojimi zbebeklerimize yansıyor bence ..

bu hamilelik psikolojisine takmamak lazım fazla ben inadına güçlü olmayı deniyorum.ben de yalnızım eşlim geldi şimdi seviniyorum erken geldi diye.hep evde yalnız oturuyorum.bak burda birbirimizi bulduk takılıyoruz :))ailemi aylardır görmüyorum.ekonomiyi toplayamadık hala ..say say bitmez... özetle güçlü olmak lazım bu döenmdeki psikolojimi zbebeklerimize yansıyor bence ..

zaten en çok ona üzülüyorum benm bu durumum bebegimi etkiliyor cok iyi biliyorum ama elimde degil işte güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen yoruluyorum:43:

canım ben normalde zaten gecelik sevmem sırf pijama giyerim. gecelik almak hiç işime gelmiyordu.. sabahlığı hafif kokoş geceliği de eh işte fena sayılmaz bir takım aldım. toplam 89tl ye marylinden.. ayrıca çok güzel bir pijama sabahlık takımı aldım loyadan 102tl ye.. bir de kardeşim almış bu arada ana pijama sabahlık takımüçü de askıda bekliyorlar güzel güzelll :)

ooo o zaman kötüü.. benim de 50grlık şeker yüklemem yüxek çıkmıştı.. akabinde doktor 100grlık istedi. yaptık 4 ölçümün 2si yüxek çıkarsa şeker var demektir demişti doktor..
ilki düşük çıktı. 2.si yüksek çıktı. ardından çok dua ettim yine yüksek çıkmasın diye.. neyseki sonraki 3. ve 4. de düşük çıktı.. ama ona rağmen doktorum basit şekerlerden uzak dur filan dedi..
ben de normalde çok tatlı yerim çaya kahveye hiç şeker atmam ama şerbetsiz tatlıya tatlı bile demem o derece yaani.. :)
inşallah senin de hamilelikten sonra geçer. zor ama az bi zaman kaldı sabretmek lazımm. Allah yardımcısı olsun tüm şeker sorunu olanların...
amin diyorum :)) benim şimdi normal çıkıyor canım ama dediğim gibi sağlam diyet yapıyorum :))

:) Önce sen yazmışsın :)

Çok şükür iyiyim Şenaycım. Günlerdir uykusuz gecelerin ardından serum ve iğnenin etkisiyle deliksiz bir uyku çektim. Ama 1,5 kilo vermişim.
Sen nasılsın? Bebiş nasıl?

oh canım iyi olmuş serum rahatlatmış çok sevindim inan, benim de oğlan kafa mı kol mu bilmem bir yerini sol kaburgamın altına dayadı duruyor öyle, acayip canımı yakıyor alıştım artık bu duruma ama gene de dayanması zor. hatta bugün aynı şeyi melocum da yazmış, demekki normal birşeymiş diyorum.

zaten en çok ona üzülüyorum benm bu durumum bebegimi etkiliyor cok iyi biliyorum ama elimde degil işte güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen yoruluyorum:43:

yorulma canım yaa..ben hep ağlar sızlardım yalnızım diye .şimdi kızım geliyor bana arkadaş olacak diye tesellli oluyorum sen de öyle düşün :))

var canım ama ha varlıkları ha yoklukları derler ya öyle işte...

anneme de uzagım isteyince öyle görüşemiyorum

kardeşler de oturuyorum antares i biliyorsundur oraya yakınım

benim ailem de izmirde canım en son yazın ordaydık burdada tek kayınvalidemler var beni huzursuz edip sorun çıkarmaktan başka işe yaramıyorlar ben de evelendik evleneli hep ağladım üzüldüm şimdi de hamileyim ama onlar hep aynı ben kızım için üzülmemeye çalışıyorum biliyosun senin psikolojin bebeğini ömrü boyunca etkileyecek iiki burası var konuşup dertleşiyoz kafa dağıtıyoz

işte baby_s en güzel teselli o canım meleklerimiz geliyor inşallah arkadaş olcaklar bize:66::66:

yaaa ben malesef rüyalarımda hep kızıma bakamadığımı görüyorumm.. yani emerken boğulcak gibi oluyor ya da badisini giydirirken kolunu katlıyorum acıyor filan gibi şeyler..

Back
X