Ben herkesin forumda izin verilen sınırlar dahilinde topik açabileceğini düşünüyorum kızlar, bunun bir problem sayılmasına üzüldüm gerçekten, yazdıklarının içeriğinden çok yazdıkları tavır hoşuma gitmedi,herkes bu dönemlerden geçiyor ki yakın geçmişte böyle bir tecrübe yaşamış anneler olarak onlardan biraz daha anlayış beklerdim açıkçası şaşırdım bu yazılanlara, neden rahatsız olduklarına gelince topiklerini bulamadıklarını söylemişler fakat kullanıcı paneline bastıkları zaman birşeyler yazıp yorum yaptıkları konulara yeni yazılan yorum olup olmadığını görebilirler,
Belkide bunu bilmiyorlardır, olabilir insanlık hali herşeyi bilmek zorunda değiller ama en azından bu konuda ne yapabiliriz diye sorup öğrenebilirlerdi
ii hadi geçmişler olsun canımm.
kız nolmuş senin müdürene böylee.hadi gözün aydınn.ama sen yinede eşeğini sağlam kazığa bağlaa.
kesin rüyasında ak sakallı dede sen çektirdin kadına bende sana çektircem dedi de korkusundan böyle yaptıı.ayyy bizimkilerin rüyasına da girse yaa şöyle 5-10 tane ak sakallı dedeciklerr.
tünaydın bu arada kıslarrr
Cnm valla bazı cins insanların yapmayacağı şey yok, eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım bencede, ÇAĞLAYANCIM dikkatli ol sen rapor al gerekirse
Günaydın güzel anneler. Günlerdir uyuyamadıgım uykuyu 2 serum ve bir iğne sonucunda çok güzel uyudum
Cnm şimdi iyi olduğuna sevindim
slm kızlar günaydın hepinize.
çağlayancım hadi gözün aydın canım sanırım geçen günkü tartışma müdirene yaramış canım.
burcucum sana face den msj attım canım
evridiki canım iyi olmana sevindim.çok zor gerçketen yaa insn bitkin düşüyo.bu arada 34. haftaya başlamışsın hadi gözün aydın.
Sağolasın cnm öpt
kızlar ıslak mendil şimdiden alsak kurur mu sizce??????
Cnm paketin ağzı açılmadığı sürece kurumaz, ki ben marmarisin sıcağında bir dolu ıslak mendil depo etmiştim, hiç biri kurumadı
kızlar günaydınnnn:92:
kızımı gördüm geldim 2300 olmuş 44 cm çok güzel dudakları vardı el salladı bize yavru kuşum nst ye de girdik sancı felan çıkmadı duruşuda iyiymiş
Oyy kuzucum maşallah sana, gözün aydın cnm
günaydın canım hay maşallahhhh kocaman olmuş miniğin,sancın felan olmamasıda çok güzel hadi hayırlısı
Bu arada EVRİDİKİ çok geçmiş olsun,bende 1 buçuk haftadır ishal sorunu yaşıyorum,magnezyum ve kan hapı kullanmama bağlıyorum inş.. öyledir
Cnm magnezyum ishale çevirebilir ama kan hapının etkisi tam tersidir katılaştırır
kızlar şuan pelvis bölgesi ve kasıklarım acıyor yerimden kalkamıyorum neden olabilir bi bilginiz var mı
Cnm benimde ağrıdı bugün rahim büyümesine yordum ağrın geçmedi ise yada fazlaysa dr una haber ver mutlaka
slm kızlar:) ya oğlumun şampuanlarını kremlerini almamıştım ben daha,bugün çıktım biraz baktım da mustela alan varmı aranızda ya da bi yakını kullanan fln,kısacası üründen memnunmu millet merak ediorum,azcık fiyatlı sanırım ama tamamen doğal fln diolar,bilemedim napsamm.. bide chicco nun bakım setini buldum 200ml şamp,200 ml bebe yağı,bi de 100ml di sanırım pişik önleyici krem var 30 tl fiyat uygun sanırım dimi? ne dersiniz?
Cnm chicconun çantalı setini almıştım tek şampuanı bitti herşeyi duruyor memnunum, 500 ml lik ürünlerden alacaksan bitirip bitiremeyeceğini düşün cnm çünkü bir kullanım ömrü var süresi dolunca açılmış olan ürünü atmak gerekiyor, kozmetik sonuçta, bide ben bebeyağı kullanmadım hiç değiştirebilirsen bebe losyonu al o gerkli oluyor
Cnm aman dikkat et, çok kaçamak yapma
selammmm ben geldimm nasılsınızz
bugün hastaneye gittim dün söylemiştim idrar enfeksiyonu yüzünden gidecektim ama akşam sancım olunca sabashın köründe düştüm yllara idrar tahlili yaptırdık malesef benim candostum beni terk etmemiş tekrar antibiyotik verdi nst girdim sancı çıkmadı şükür ama çok güzeldi 25 dk oğlumu dinledim nst aletini hiç sevmedi ikide bir tepikleyip bozuyordu hemşirede gülme krizine girdi bu aleti bukadar düzelttiğimi hatırlamıyorum diyodu oğluşum 1900 gr 44 cm olmuş bizden bukadar havadisleer
çağlayancımmmmüdüren şok etmiş sen dahil hepimizi çok sevindim iyice dinlenirsinn bu fırsattan istifadse
burcuuukağancık iyileşmiş sonunda çok sevindim umarım birdaha hastalanmaz yakışıklı kuzu
Cnm sağolasın, ben oğlumda çok çektim idrar yolu iltihabından, ben dr una bişi sormanı istiyorum belki sana faydası olabilir, ben kağana antibiyotik verirken antibiyotiğin etkisini azaltmasın diye kan ilacını antibiyotik süesince kesiyorum,geçen hafta kendim antibiyotik alırkende kan ilacımı o süre için almadım, belkide antbiyotiği alırken kan ilacını kesmelisin, ama kan değerini bilmediğim için dr una sor diyorum belkide değerin düşük olabilir bu yüzden antibiyotik kullanılan süre için kesmede diyebilir, bide her gün aynı saatte alınan antibiyotiğin etkisi daha etkili oluyor böyle kullan
kızlar geceden beri sanırım sağ kaburgamın altında ayak var ve sıkıştırıyor beni ne yatabiliyor ne uyuyabiliy
orum.çok kötüyüm:26:

ne yapsam bilemedim ama ayak olduğuna eminim.çünkü tam çapraz tarafında kafası var
Cnm evin içinde biraz yürürsen pozisyon değiştirebilir belki ben öyle yapıyorum rahatsız olunca
çağlayancım sezeryan olmak bişey değil de Allah korusun çocuk ölüp kalıyomuş anne karnında aşırı şeker geçişinden,en büyük korkum o.bunu yaşayanlar var çevremde 8aylık Allahım korusun
az önce ölçtüm 2.saat 117 çıktı benimde
Cnm Allah korusun ya, aman dikkat et sen yinede az kaldı
Merhaba kızlar
ben bugun hiç iyi değilim yaa gece çok sancım oldu uykudan uyandım kasıklarımda belimde
bir ağrıki sormayın dogurcam sandım çok korktum oo geçti uykuya daldım ama tekrar
bir sancı uyandımm...
şuan iyiyim ama korka korka olursa bidaha dr gitcem sancının ne oldugunu bilmemek te kötü
(
Cnm doğum sancısı olsaydı geçmzdi, ama dr una söyle bi baksın ultasonla böbrek flnda yapar Allah korusun
mavi cim çok geçmiş olsun
zaman geçtikçe bende korku arttı ALLAHIM CÜMLEMİZİN BEBEĞİNİ KORU YARABBİM SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA VER.
aminnnnnnn cnm
kızlar bunu gormusmuydunuz??
sızce bu gercekmı?

[/QUOTE]
Görmüştüm cnm, çocuk değilde cüce fln da olabilir diye düşünmüştüm
saol canım bebişe sıkıntı yaratmasında ben razıyım malesef iltihabın çok yan etkileri var en önemlisi erken doğum sonra gelişim geriliği gibi gibi birsürü şey saydı doktor umarım bunların hiç biri olmaz bebişimiz zamanında sağlıkla gelir
Allah korusun cnm, kötü düşünme, idrar yolu enfeksiyonu hamişlikte çok yaygın
yaa kızlar benim 20 lik dişlerimin hiçbiri çıkmamıştı 3 tanesini operasyonla aldırmıştım.1 tane kalmıştı artık çok korkttuğum için de onu aldırmamıştım dr da çıkması imkansız tamamen dönük demişti ama şimdi damağımı yarmış ve çıkmaya başalmış.çok acıyo yaaa.aksi gibi sürekli o tarafta yemek falan yiyiorum ayy napcam ben
cnm çok zordur diş ağrısı ya keşke hamilelik bitince olsaydı, ama korkmuyorsan eğer ve ameliyat gibi bir işlem değilse yaptırabilirsin aslında, dr una bi sor istersen cnm
serlam kızlar ben geldim
markete gittim yemeklik bişiler aldım koydum ocağa.rüyamda gazoz görmüştümya onuda aldım ama yarısını içebildimm öggg ağzımın içi hep tatlı oldu rüyamda tadı daha güzeldi
neyse içmedim demem