2011 Şubat Anneleri

canım sen kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama ben de geçen hafta senin gibi kaptırdım kendimi.kapı pencere derken şimdi yatıyorum.kasık ağrısından ayağa kalakmıyorum.35.haftadayım haftam da erken.sen yine dikkatli ol.herşeyi aynı anda yapmamaya çalış.

zamana yaydım zaten birden yapılmazki bu kadar iş,benimde genelde kalça ağrım olur çok fena,bacak ağrısı falan,oda magnezyum hapını bıraktığım için oluyor,tabi yinede dikkatli hareket etmekte yarar var,gebelik çizelgemde 36+1 yazıyor 37. haftada oluyomuşum

selam kızlar

dün gece yattığım yeerden koca bir sürahi suyu içmişim zzaten bi su bi tuvalet derken hiç uyumadan sabah oldu.sabah 8de uyandım kalktım uyumayayımda gece uyuyayım diye ama dayanamadım uyudum kaldım 12 de annem aradıda ona uyandım yine.dışardada bi güzel güneş var aydınlık her taraf bilmiyorum ama çıkmadım sıcakmı

günüm var bugün apartmanda.yemek koydum ocağa gelince yapmak zor oluyo tok karna :37: pişsin giyinir giderimm.kahvaltıda yapmadım atıştırdım bişiler hepiciğinden yiyim orda diyee :27:

evridiki hastanedeymiş.Rabbim bi avazda kurtarır inşallahh.kolay doğumlar olsun ayy çok heyecanlı.

bende biran önce doğurayım diyorum hem hemde doğuramam şimdi daha temizliğimi yapmadım diyorum ahhh ahh benimde perdeler var halılar koltuklar annem bi gelsede bi yerinden başlasak.mapucicim senin kadar hamarat diilim valla tek başıma halledemem.sende çok yorma kendini

Bu arada herkese hayırlı günler,ben dün gece dayanamadım delirmiş gibi saat 12 de tül perdelerimi camlardan indirip attım makinaye yıkadım,iyikide yıkamışım,kurumuşlar bile,sonra camları sildim,perdelerin asılması kaldı,eşim gelince beraber asıcaz,güneşlikleride yarın yıkicam,camlar çıplak kalmasın evi içi görünmesin sonra:) birazdanda kalkıp geçen hafta aldığım dolma biberlerim vardı onları doldurup pişiricem kıymanın çözülmesini bekliyorum:) daha yataklarımı yıkicam,yüzlerini değişicem,silikon yastıklarımı boşaltıp çubuklicam kabarsın diye,halıları fırçalicam,buzdolabını ve fırınımı komple boşaltıp temizlicem yıkanacak parçaları yıkicam,sonrada büyük bir temizlik yapıcam,günlere böldüm yavaş yavaş yapim ooo çok işim var:) daha sayimmi yok yok saymim,anlatırken bile daraldım:) tüm bunları yaptıktan sonra doğurmayı düşünüyorummmmmmm

bütün bunları yapıcanmı gerçekten ay maşallahhhhhhhh :nazar::nazar: ben bir yer gırgırlayamıyorum inan valla bukadar şeyi yapabiliyosan helal olsun sana tekrar tekrar maşallah

cok güzel yaaa bebişinle aynı gün doğum günü kutlamak bende kızımı içimde temmuza kadar tutsam mı ki :1:
sezeryanı kendın mı ıstemıstın canım mecburımıydı?
eğer benımde doğum gunume denk gelseydı sırf onun ıcın bile sebepsiz sezeryan bile düşünebilirdim yani zaten bahane arıorumda :1:

ayy benım göğüslerimde öle sedacımm hiiiççç büyümedi yahuuu sütlenmedimde hala:26:

alttan muayene nasıl canım acıyomu cok alılmıssındır gerc her kontrolde bakıosa öle.. :1:

su azalmasını engellemk için yada çoğaltma yöntemi yokmuymus yaa ben su ıcıp sol tarafınıza yatın dıe duymustum ama ne kadar doğru bilmiorum.. neden oluyo ki bu su azalma.. neyse canım dikkat et

yok canım kendim istedim sezeryan... eşim dayanamadı sordu nezaman olur doğum diye..23-24-25 şubat olabilir dedi.hemen atladı kocam doğum gününde olsun diye....çok güzel olacak inşallah...sağlıkla kucağımıza alalım cümlemiz inşallahta:21:

dün gece kocişe bi saldırdımm adam kendini elimden zor kaçırdı:17::27: hem kovalıyorum onu hemde bıktım ben artık doğurmak istiyorum normale dönelim diye söyleniyorum.adamcağız iffetini zor korudu benden yanii :35: hem kaçıyo hem bak meteye ayıp oluyo diyo manyakkk:37: ben sinirimden ağlayacaktım nerdeyse o gülüyo karşımda :4: şimdi düşününce komik gerçekten.

bak bişi olcak bi dur diyo bende fenamı bahaneyle doğururum işte ne güzel diyorum :1::60:

aayy bi fenaydım akşam yani.deminde aramış nasılsın diye soruyo :37: Allah ımm nolcak bizim bu halimiz ben bilmemkiii

selam kızlar

dün gece yattığım yeerden koca bir sürahi suyu içmişim zzaten bi su bi tuvalet derken hiç uyumadan sabah oldu.sabah 8de uyandım kalktım uyumayayımda gece uyuyayım diye ama dayanamadım uyudum kaldım 12 de annem aradıda ona uyandım yine.dışardada bi güzel güneş var aydınlık her taraf bilmiyorum ama çıkmadım sıcakmı

günüm var bugün apartmanda.yemek koydum ocağa gelince yapmak zor oluyo tok karna :37: pişsin giyinir giderimm.kahvaltıda yapmadım atıştırdım bişiler hepiciğinden yiyim orda diyee :27:

evridiki hastanedeymiş.Rabbim bi avazda kurtarır inşallahh.kolay doğumlar olsun ayy çok heyecanlı.

bende biran önce doğurayım diyorum hem hemde doğuramam şimdi daha temizliğimi yapmadım diyorum ahhh ahh benimde perdeler var halılar koltuklar annem bi gelsede bi yerinden başlasak.mapucicim senin kadar hamarat diilim valla tek başıma halledemem.sende çok yorma kendini

sen şanslısın en azından annen gelir yardım eder,ama benim annem hem torununa bakıyor,hemde kendi evinin bütün işi onun üzerinde,çokta titizdir kendisi,saatlerce iş yapar:) kendine iş çıkarır,temizlik hastası bir anneciğim var:)

bütün bunları yapıcanmı gerçekten ay maşallahhhhhhhh :nazar::nazar: ben bir yer gırgırlayamıyorum inan valla bukadar şeyi yapabiliyosan helal olsun sana tekrar tekrar maşallah

evet yapıyorum atom karınca gibiyim ben duramam:)daha geçen haftaya kadar pazarada gidiyodum, benim hamileliğimde düşük tehlikem vardı ilk aylar,lekelenmelerim oluyodu,yinede duramıyodum kalkıp tüm işlerimi kendim hallediyodum,2 ay önce ev taşıdım,nakliye herşeyi hallediyomuş meğerse,eşimden bile yardım almadan bütün evi kendim koliledim,toparladım,bide evide temizleyip çıktım,galiba anamın kızıyım,bana hamileyken tankerden su taşırmış,ormandanda çalı sırtına bağlayıp taşıyomuş:) şu sıralar ağırlaştım biraz daha hantalım ve üzülüyorum az iş yapıyorum diye:)

dün gece kocişe bi saldırdımm adam kendini elimden zor kaçırdı:17::27: hem kovalıyorum onu hemde bıktım ben artık doğurmak istiyorum normale dönelim diye söyleniyorum.adamcağız iffetini zor korudu benden yanii :35: hem kaçıyo hem bak meteye ayıp oluyo diyo manyakkk:37: ben sinirimden ağlayacaktım nerdeyse o gülüyo karşımda :4: şimdi düşününce komik gerçekten.

bak bişi olcak bi dur diyo bende fenamı bahaneyle doğururum işte ne güzel diyorum :1::60:

aayy bi fenaydım akşam yani.deminde aramış nasılsın diye soruyo :37: Allah ımm nolcak bizim bu halimiz ben bilmemkiii

allah senin iyiliğini versin yahu:52: çok komiksin:52: bizdede hafta içi umudum bile olmuyoda...yaklaşık 6 aydır her hafta sonu aynı sahne yaşanıyo:52: bide ardından tehtit ediyom:63:
doğumdan sonra soğursam senden görürsün diye:52:

slm güzel annişler nasılsınız bugün
ben 1e kadar yataktaydım valla kaynana suratı görmektense süper oluyo :)))
evridiki hastanedeymiş hayırlısıyla olur inş doğumu bende yarın gidiyorum bakalım kkontrole her kontrole gidiş biraz daha heycanlı oluyo artık çok az kaldı çoooookkkk

allah senin iyiliğini versin yahu:52: çok komiksin:52: bizdede hafta içi umudum bile olmuyoda...yaklaşık 6 aydır her hafta sonu aynı sahne yaşanıyo:52: bide ardından tehtit ediyom:63:
doğumdan sonra soğursam senden görürsün diye:52:

ahaha sorma bide dalga geçiyo utanmadan.ben sonra faiziyle öderim sana diyo terbiyesiz :37: dalga geçiyo bide yaaaaa :1:

ayyy valla ii iş yapıyonuz ben de övünüyom kimseye muhtaç deilim kendi işimi yapıyom die ama size bakınca yok canım bende pil çoktaaaan bitmiş ben yapmıyom iş falan eşim haftasonları süpürüyo bende silip toz alıyom tuvalet banyo o kadar..bugun de saolsun kayınvalidem süpürdü bida gelemem die pencere halı içinde doğumdan sonra kadın tutayım diorum annem gelince. amaaaaaaaan hiç derdim deil kızım sağlıklı olsun da annemle kayınvalidem takıyolar benim de :37:

bu arada sedacım çok komiksin yaa kırıldım burda gülmekten adam zor kurtardı kendini desene :60: biz de de tam tersi yaşanıyo yazık kocama yaa biran önce gelsin kızımda eşim de rahatlasın :48:

valla senin adına çok sevindim.benimkilerden bir çorap bile gelmedi.olsun ben oğlumun herşeyini hallederim.inşallah çok cici şeyler alırsınız alınca resimlerini ekle olur mu

sen daha iyisini yaparsın oğluna eminim canım ;}

bakalım yarın gidelim bi eklerim inşallah..

ayy şükür girebildim yaaaa
uyuz oluyorum site bakımda yazısına

selam kızlar....nasılsınız?
dünden beri pek giremedim...akşamda anca okudum sonrada kocacığımla erkenden odamıza geçip film izledik....odamızda anca film izler olduk:9:
sonra bi uyumuşş sarmaş dolaş taa sabah 11:30 a kadar.......
yazık kayınvalidem kendisi yapmış kahvaltısını....sonrada tüm günü boş boş geçirdik....eşim akşam işe gidicek...
yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz....artık ağrılarım baya bi arttıı...sanırım yarın sancıları engellemek için kullandığım ilacıda kesicek....
ya kızlar benim bebeğimin kilosu az mı normal mi bi türlü karar veremedim....35+4 de gittiğimizde 2.400 dü sanki az gibi demi....
rahatsızlanan arkadaşlar olmuşş galiba çokk geçmiş olsun....hakkımızda hayırlısı olsun inş....

iyi akşamlar kızlar...yasini şerifleri ben dualıycaktım.dualadım.hrekese ismen dua ettim:)) sizlerde birer fatiha okursanız tam olcak inşallah.hepimiz sağlıklı kolay bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz umarım..

dünden beri pek giremedim...akşamda anca okudum sonrada kocacığımla erkenden odamıza geçip film izledik....odamızda anca film izler olduk:9:
yazık kayınvalidem kendisi yapmış kahvaltısını....sonrada tüm günü boş boş geçirdik....eşim akşam işe gidicek...
yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz....artık ağrılarım baya bi arttıı...sanırım yarın sancıları engellemek için kullandığım ilacıda kesicek....
ya kızlar benim bebeğimin kilosu az mı normal mi bi türlü karar veremedim....35+4 de gittiğimizde 2.400 dü sanki az gibi demi....
rahatsızlanan arkadaşlar olmuşş galiba çokk geçmiş olsun....hakkımızda hayırlısı olsun inş....

canım doktora sorarsın yarın kilosunu.ama çok az değil bence.hem belki kilo almıştır son günlerde.biliyorsun doğuma yakın daha hızlı kilo alıyorlar.sağlıklı doğsun sen doğunca besleyip büyütürsün takma kafana

ohh iyi keyif yapmışsınız ne güzel
canım hepsi farklılık gösteriyo hem son haftalarda daha hızlı kilo alıyolar benim geçen hafta gittiğimde 36+4 de 2650grdı ama ondan 15 gün önce gitmiştim en son o zamandan son kontrole tam 500 gr almış son haftalar daha hızlı yani.
hem artık çok şükür 2,5 kg geçince minişler korkmak lazım biraz minyon olurlar hepsi bu sonra biz onlara kilo aldırırız :))

iyi akşamlar kızlar...yasini şerifleri ben dualıycaktım.dualadım.hrekese ismen dua ettim:)) sizlerde birer fatiha okursanız tam olcak inşallah.hepimiz sağlıklı kolay bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz umarım..

teşekkür ederiz canım allah kabul etsin inş

canım doktora sorarsın yarın kilosunu.ama çok az değil bence.hem belki kilo almıştır son günlerde.biliyorsun doğuma yakın daha hızlı kilo alıyorlar.sağlıklı doğsun sen doğunca besleyip büyütürsün takma kafana

ohh iyi keyif yapmışsınız ne güzel
canım hepsi farklılık gösteriyo hem son haftalarda daha hızlı kilo alıyolar benim geçen hafta gittiğimde 36+4 de 2650grdı ama ondan 15 gün önce gitmiştim en son o zamandan son kontrole tam 500 gr almış son haftalar daha hızlı yani.
hem artık çok şükür 2,5 kg geçince minişler korkmak lazım biraz minyon olurlar hepsi bu sonra biz onlara kilo aldırırız :))

inş öyle olmuştur kızlar ya pimpirikleniorum işte bu ara nu bulursam yiyomm kızım kilo alsın diye...hayırlısı artık...

aaa burası pek bi sessiz yaaa kalabalıksınız ama muhabbet yok hayırdır

şimdi geldim günden ahh bi yedim bi yedimmm pöfff yanii zaten kahvaltı etmeden gitmiştim yerini açmıştım ordakilerin

muhabbet gırgır derken içim açıldı biraz.komşu hatrına bide tupper kakaladılar onuda aldık napalım.bebeğin olacak şunu al bunu al şunda bunu yaparsın bunda bunu saklarsın derken aldık bişi.körolmayasıcalar bide pahalılarkiiii.

iyiki gitmeden yemeğimi yapmışım yoksa bu havayla hiiç yapamazdımmm.malum tok açın halinden anlamıyor.

eeee sizler nasılsınız bakalım

Back
X