Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım valla aramızda 2 gün var biz sizden öndeyiz ama biz geçen hafta pazartesi gittiğimizde 2400 dü....ondan öncede gidişimizde 2100dü yanı 15günde sadece 300 gr almıştı...şimdi merakla bekliyorum bakalım 1 buçuk haftada ne kadar almış...panik oldum bende sizinkileri görünce....eşime söylüyorum bak şu kadar olmuşlar bu kadar olmuşlar diye kayınvalidemde sinir ediyo benii gülüyo sen panik yapıon,girme o siteye bi daha diye....sen moralini bozmak için mi giiriyon oraya dedi bende bilgilenmek için dedim....fıtık oldum yaaaaaaaa![]()
canım valla aramızda 2 gün var biz sizden öndeyiz ama biz geçen hafta pazartesi gittiğimizde 2400 dü....ondan öncede gidişimizde 2100dü yanı 15günde sadece 300 gr almıştı...şimdi merakla bekliyorum bakalım 1 buçuk haftada ne kadar almış...panik oldum bende sizinkileri görünce....eşime söylüyorum bak şu kadar olmuşlar bu kadar olmuşlar diye kayınvalidemde sinir ediyo benii gülüyo sen panik yapıon,girme o siteye bi daha diye....sen moralini bozmak için mi giiriyon oraya dedi bende bilgilenmek için dedim....fıtık oldum yaaaaaaaa![]()
slm kızlar napıyosunuz...buğün kavga etcek bi kocam bile yok..nöbetçi..bende kendimi kapısüsüme verdim...ama çok güzel olacak bence bitirirsem koyarım gecenin ilerleyen saatlerinde...hadi görüşürük..![]()
bende pilof yapıcam ama kalkasım yok acık fazla yapsana bi tabakta ben alırım![]()
sevimli maşallah canım yaa oğluşuna kocaman olmuş daha 37 de maşallah![]()
kızlar yaa benim ayaklar balon gibi olmuş normal mi şimdiye kadar hiç şişmemişti de dr sorup duruyodu panikledim bende :44:
Slm kızlar bacağı agriyan veya uyuşan var mı aranızda? Benim sag bacağım uyuşmaya başladı ya normal mı sizce?
saol caNIM şişmen normal artık benimde yüzüm şişiyor sabahları arada tansiyonumda yükseliyor doktor tansiyonu takip et dedi bide bacaklarında şişerse hemen gel dedi sende tansiyonuna bak istersensevimli maşallah canım yaa oğluşuna kocaman olmuş daha 37 de maşallah![]()
kızlar yaa benim ayaklar balon gibi olmuş normal mi şimdiye kadar hiç şişmemişti de dr sorup duruyodu panikledim bende :44:
sevimli maşallah oğluşuna![]()
valla canım ara ara benimde oluyo hareket ettirince geçiyo sende bi dene
inş canım...yarın 11de öğrencez bakalım....canım sanada geçmiş olsun bugün ağrın olmuş artık iyice yokluyolar minişler....dikkat et kendine...nurcum kendini üzme bu konuda bak görürsün senin kızında kilo almıştır çünkü son zamanlar daha hızlı kilo alıyorlarmış sen güzelce yemeye devam et kimseyede kulak asma![]()
valla yanımızda kimse olmadığı zamanlarda kk oluyo...onlardan haberleri yok tabi...hele şu 3 haftada terapi gibi oldu bana sıkılınca yazıyom rahatlıyom....yeri geliyo öğreniyom...yeri geliyo gülüyom....amannnn hem anlamıyolar hem karışıyolar....evimde yalnız kalmayı çok özledim valla...ay geçen görümcem bu konuda çıldırttı beni ben onlara pek bişey sormam hayatımdada hiç sormadımm oda kalabalık bi ortamda biz neyizki bize sorsun onun kadınlar kulübü var ordan öğreniyormuş herşeyi diyip bide gıcık bi gülümsemer yaptı çatladım sinirimdennn ama umrumda değil evet burdan öğreniyorumm varmı ötesiiii![]()
ben geldimmm,Beni merak etmediniz mi? Geçen perşembe ufak ufak sancılarım oldu nst de çok olmasada sancı çıkınca iki gün hastanede gözlem altında olmamı istedi. hafta sonu falan derken bugün taburcu oldum.etlik zübeyde hanım doğumevine gittim,kızlar ssk deriz ama görseniz süper ilgileniyorlar,bilsem doğumu orda yapardım inanın, ilk gün 5 saat doğumhanede yattım serum ve nidiliat tedavisi oldum vee bisürüm doğuma şahit oldum,inanın o masaya çıkana kadar çıktıktan sonra 10 dk bile sürmüyor,sonra bi bekik sesiiiiiçok güzeldi bol bol ağladım çok duygulandım,benim tek sıkıntım alttan bakmak şstemeleri oldu,açılmam varmı diye 1 kere baktırdım 2 saatte bakmak istediler ama izin vermedim ahhhh çok felaket bişi alttan açılmaya bakmaları canınc-dan can gidiyor,neyse uzatmayım sonra sancım kesildi hemen serumlarla kata aldılar bei ordada çok tatlı oda arkadaşlarım vardı haftasonu filan girince bugün taburcu oldum ama bisürü kişiyi doğuma gönderdik,suyu gelen açılması olan herşeyi öğrendimm,korkmuyorum artık
gerçi benim kızım hala ters sezzeryan olucam,2600 gr mış ceren im, 2 hFT dAh SABRETSEDE BİRAZ BÜYÜSE MİNİK CADIM,sizleri özledim,benden haberler bukadar sizde gelşme varmı doğuran varmı çok oturamıyorum,hemen haber verin lütfeennnn
![]()
saol caNIM şişmen normal artık benimde yüzüm şişiyor sabahları arada tansiyonumda yükseliyor doktor tansiyonu takip et dedi bide bacaklarında şişerse hemen gel dedi sende tansiyonuna bak istersen
canım benim tansiyon hep düşüktür sabah sağlık ocağına gittim ölçtürdüm ii dedi hiç uzanmadım belki de ondandır ya ayaktaydım yada sandalyede oturdum
selam kızlar bu aralar fazla oturamıyorum pc başında, şimdi gördüm ama anlamadım tam. evridiki'ye ne oldu? önemli birşey mi var?