2011 Şubat Anneleri

canım kanaması olmuş sanırım oyüzden gözlem altında tutuyorlarmış sen nasıl oldunn

yazdığın için sağol canım, inşallah hayırlısıyla alır yavrusunu kucağına. zaten onun sezeryanına az kalmıştı, şans işte minik acele ettirmiş.
ben de daha iyiyim, ilaçlarımı alıp yatıyorum sürekli.çok nadir kalkıyorum, o aralarda da size bakıyorum.
dün gece sancılandım, yarım saat falan sürdü sonra ilaç alınca kesildi. neyse buna şükür, böyle böyle geçecek artık demekki. sen de iyisindir umarım.

canım geçmiş olsun, aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız. umarım daha iyisindir. benim de sancılar başladı ama nidilat kesmedi. preparla devam ediyorum şimdi.aceleci çıktı bizim bebişler

sanada çok geçmiş olsuyn canım,inş.zamanında doğarlar bebiklerimşz...

slm millet,yaw ben geçmişi okuyup gelene kadar nereye kayboldunuz hemen..cık cık cıkcık...ee ne var ne yok bakalım?bugün sabah erkenden kalktıktan sonra dediğim gibi tvnin karşısında uyuyup kalmışım..sonra bi tlfla uyandım,bi arkadaşım aradı,o geldi,onunla oturduk bütün gün..onun da bir buçık yaşında bir kızı vardı şeker mi şker maşallah..öyle işte ...tabi o gelene kadar hemen bi kek börek yaptım..dünden de zeytinyağlı sarma vardı...ohh mis gibi yedik onları..tabi şimdi benim karnım tok,eşimi aradım yemek yapmasam onlardan yesen olur mu die,tabiki dedi saolsun cnm kocacım..oh bugün yemek derdinden kurtuldum:66:

günaydın kızlar... çok sinirliyim buğün... uyuyamadım da doğru düzgün...halbuki dün akşam nasıl mutluydum...kızımı gördüm sağlıklıymış bin şükür..:nazar::nazar:dudakları yanakları pek datlıydı...:nazar: 45cm ve aşağı yukarı 2222gr dedi doktorum...bende 15 günde 1 kilo almışım ama boşver dedi doktorum.sezeryan günümüde söyledi kocamın israrlarıyla...23-24-25inden birinde alabiliriz dedi...kocamda 23ünde doğum gününde alalım o zaman dedi.. çok sevindim...en güzel doğum günü hediyem olacak yavrum benim..tabi inşallah allahtan bi sorun çıkmazsa...:nazar: eve uça uça geldim mutluluktan... çok acıkmıştık hemen yemek olayına girdim ben....şu ana kadar süper herşey....sonra benim salak kocam teli aldı...babasını arıyo...:37: baba 23 şubatta doğum yapacak bebek iyiymiş diye...salak...sanki soran var...sanki 1kez arayıp iyimisin kızım bişey istiyonmu diyen var...öküzler..dur teli vereyim dedi,oda istemedimi noldu anlamadım konuştu ve kapattı...ayyy bi sinir oldum...çatlıycam...seninkiler soruyomu bebeğide sen arıyon dedim.arayınca soruyolar dedi safım...bi sinirlendim bi sinirlendim...bide işin komiği ne biliyonuzmu kızlar.kayınpeder emekli ve çok sıkılıyolar yaşadıkları yerde..gitmişken bi kaç ay kalırız kafasıyla geliyolar cümbür cemaat...sonra kalamıyolar tabi. ben çalışıyom,bide pek bi eziyetli olyolar,kocamın nöbeti falan derken..küsüp gidiyolar...bende dedim kayınpederdemi gelecek,ben onun yanında rahat edemiyom odaya tıkılcam kalcam tvde yok diye...gelenim gidenimde olur...falan...benim salak kocamda ne dese beğenirsiniz ben çıkar gezdiririm onları..:47: boğuverecektim herifi...sözde beebek için izne çıkacak,ondada babasını gezdirecek:47: ayyy bi sinirlendim...çatlycam...ozaman hiç gelmesinler sen git orda cümbürcemaat gezin dedim..bi surat astım bi surat astım...anladıda bişeyde diyemiyo..haklıyım çünkü...niye surat asıyon dese ben patlıycam...ölee suratsız suratsız geçirdim tüm geceyi..bide sinirden uyuyamadım..onlar gelcek huzursuz kavgalı günler başlıycak diye..gelip 2gün kalıp gitseler hiç sorun yok...bizimkiler gezmeye geliyo...öbür oğulları çekmiyo tabi bizimki gibi...bide benim en morale ihtiyacımın olduğu bakıma ihtiyacımın olduğu hashas günlerim olacak ozaman.sezeryanın verdiği ağırlık olacak,bakıma ihtiyacım olacak.evde 4 müsafir..bağırış çağırış...ayyyy çok kötü..:36: kayınpeder huysuz kayınvalide yatar durma...kocam çırpıncak durcak iş yapcam diye...:53: ben yatak odasına kapatcam kendimi..zaten evden çıkamıycam bide odada tıkılcam kalcam.gelip hiç merak etmedikleri yavrumu mıncıklamak istiycekler...çok kötü yani...
işte böyle kızlar..hala surat asma modundayım..bu gecede nöbetçi zaten herifim..gider bi süre böle..anlasın adam gibi söylesin..çünkü onlar düşüncesiz..düşünemezlerki...oğlumun evine kalmaya geliyom şeklinde gelecekler çünkü...
çok moralim bozuk yani...:14:
bozma moralini cnm ya,kendine ve bebişine dikkat et,ben de hiç sevmem öyle kalabalığı...allah yardımcın olsun ne diyiim:((

Günaydın Güzel Anneler..

Gece Geç Yattım Sancım Vardı Uyuyamadım Erkenden Kalkıp Kocamı İşe Gönderdim Gözlerişm Kapanıyor Şuan Gidip Yatsam mı Acaba..

Bi de Clipso Almıştım Düdüklü Tencere Ben Çok Korkarım Düdüklüden Geçenlerde Annem Geldi Kullandı Ben Nasıl Kullanılır Bilmiyorum Ama Kuru Fasulye Yapmak İstiyorum Nasıl Yapcam Bakalım..

Zaten Tek Gözm Kapalı Korsan Gibiyim Önce Dinlenmem Lazım Sanırım..

faygen yazdıklarını okudum sabah biraz sinirliydim iki katına çıktı siniirim..

galiba son aylarda sinir katsayımız gittikçe artıyor, sabrım azaldı ben de çok çabuk sinirlenebiliyorum, üzülebiliyorum artık..

bikaç gecedir hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sorsanız belli başlı bi neden yok ama sinirler boşalıyor işte, ağrıya sızıya dayanıyoruz ama bi yerden patlıyor işte

ayy ben de ilk evlendiğimde korkudan kullanamıyodum cnm,ama kullanma klavuzunu okuyarak kullanmaya başladım ve acayip bi rahatlık gerçekten...korkma kullan derim cnm ben...

Günaydinnnn, dün doktordaydik, bebisim 2800 gr olmus boyunu ölcemedi dahada inmis asaga tombis bi bebegim olmayacak olsuuunnn ben onu dogduktan snra sisiriim :1: benim drum her kontrolde alttan eliyle muayene ediyo hani acilma varmi diye fln resmen hmmm evt kafasini cok iyi hissediyorum elimde ama rahim agzi kapali dedi ayyy icim bi acayip oldu hazir elin degmisken baslat su dogumu dedim güldü kadin boooool booooool yürü dedi, artik daha cok yüricem bakalim bidahaki kontrolümüz 10 gün snra

gözün aydın cnm bebişini görmüşsün,maşallah ona da...her kontrolde alttan muayene mi?amanınnn ölürüm heralde...ben cuma ilk kez alttan muayene olucam ama çok tırsıyorum:18:

canım sanki benim yaşadıklarımı anlatmış gibisin.güya soruyorlarmış beni nasılım iyimiyim diye.iyi de hamile olan biziz biz niye aranmıyoruz.ama doğunca elaleme gösteriş olsun diye geliyorlar.varlıkları bile evimizin huzurunu bozmaya yetiyor.seninkiler en azından arada gelip kalıp gidiyorlar bizimkiler gıcıklık olsun diye bir de aynı şehire taşınıp ev tuttular en yakınından hem de.ama bişeyle ilgileniyorlar mı soruyorlar mı hayırrrr.sırf beni sinir etmek için tanımadıkları bir şehire geldiler.sanki hamileliğimi bilmiyor gibi sürekli hastayız gel bizi götür şuraya götür buraya götür diye de emir veriyorlar eşime ben de sinir olun ca evde huzur muzur kalmıyor

ayyy çok gıcık, takma cnm yaa boşver diycem ama elde deil dediğin gibi...benim kayınpederim arar da ara sıra,sorar nasılsın kızım falan die,ama kayınvalideden tık yok...

FAYGEN:
ahh ahhh seninki ne ki benim kayinvalidem yok ama kayinpederim hepimize yetiyo esim resmen tapiyo babasina tmm düsünceli iyi bi baba olsa anlarim sadece isi olunca ariyo oglum param yok moralim bozuk falan fistik, büyük oglu bütün maasini yiyo bide icraalik etti adami evi barki gitti simdi kizinda kaliyo, ben almanyada oldugum icin zirt pirt gelmiyo allahtan ama iste gecen aramis yine morali bozuk esimde baba davetiyeni gönderiym hemen gel diyo snrada bakariz resmi gayriresmi islerden burda kalirsin temelli diyo TEMELLI!!! bi yakalansa hepimizin basi yanacak üstümpzdekiler satsak kurtulamayiz ayyyy sinirrrr oldum dogurmadan gelecek bide adam yok dedim esime bide kardeimin dügünü var haziranda olmaz dedim esimde sanki coook büyük bi suc islemisim gibi bi trip yapiyo bana o benim babam diyo iyiii babansa birazda bize yardim etsin yanima gelecek ama maas kartini büyük ogluna birakacak niyeymis bizim ihtiyacimiz yokmus, yok yaaaa ben 1 yil snra full ise dönecektim dönmem part time calisirim yarisini babanin maasiyle takviye ederiz cocuguma bakarim dedim ama yoook benim esim insan psikolojisini cok iyi anliyo cok seviyorum onu kisisel hicbi sorunumuz yok ama su abbasi abisi meselesi acilinca hirrrrrrrrrrrr:47:
ya adam hep büyük oglunu düsünüyo maasini ona veriyo ozaman git onda kal dimi yoook oraya gidince onlarin ne yokluk cektigini görüp morali bozuluyomus alla allaaaaaaaaa
amann üff neyse benim derdimde büyük anlicaniz temelli kalirsa yandim ne halt etcem bilmiyorum..... allah yardim etsin bana.... neyse
icimi döktüm azcik rahatladiom ohhhh =)

hee bi eklenti daha: benim kayinpederde beni hiiic aramadi hep esim arayinca öylesine soruyo noldu oldu mu diye ama esim yine bana kiziyo yok kardesim ben kac kere aramisim, en sonunda dayanamadim sen abini babani bizden cok düsünüyosun git onlarin yaninda kal dedim bozuldu pfff sinirlenmekte istemiyorum karnimda bebek var onada yazik dogumdan snraya sakliyorum sinirimi cok fena patlicam bu gidisle :1:

allah yardımcın olsun cnm valla...anlat anlat rahatlarsın...içinde tutup sinirleneceğine...

kızlar evridiki ye mesaj attım cevap gelmiş şimdi hastanedelermiş ntsde sancı çıkmıyomuş doktor gözlem altına almış dua bekliyo bizden RABBİM EVRİDİKİ ARKADAŞIMIZA KOLAY SAĞSALİM Bİ DOĞUM NASİp ET
AMİNNN

aminn cnm,allah bi avazda kurtarsın inş...

selam kızlar ben geldim yina faranjit belasına yakalandım çok kötüyüm sesim berbat
geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine...

slm kızlar sonunda gelebildik :3:
erkek tarafını çekiştirmişiniz ama ben okumadım maşallah bu aralar pek ii benimkiler :nazar: aklıma gelmesin yaptıkları die :19:
evridiki hastanedeymiş kolaylıkla ve sağlıkla alır bebişini kollarına inş
gülcancım saolasın geldik canım merak etme ben yokluğunu farkederim azra prensesimiz nası? :29:
bugun aile hekimimizle tanıştık doğurunca haber ver dedi dr ebe yokmuş orda gebelik takibi kilo ve tansiyon olarak yapılıyomuş sadece
bu arada 2 haftada tam 3 kilo almışım :26: kayınvalidem ii beslemiş beni :9: bakalım kızıma yaramış mı cuma görcez :16:
bu arada bu 10 günde doğum yapan oldu mu?
ayyy cnm sen de olmasan kimse farketmeyecek heralde...azra hanım ii çok şükür...biz bi kaç seferdir gidiyoruz aile hekimimize,takibimizi yapıo sürekli,hatta bu cuma hem sağlık ocağındaki drumuz görecek,hem de doğum drumuz..bakalım ne alemdeyiz...oh oh kayınvaliden ii bakmış maşallah...evet cnm doğum yapan bi arkadaş daha vardı ama adını hatırlayamıyorum şimdi ya...

ay çok sevindim kaynananam aradı görümcem 3ümüz yarın mahmutpaşaya gidicekmişiz bebeğin eksiklerini alcakmışız, e yaklaştı artık doğumun eksikleri tamamlayalım dedi çok sevindim..

oh oh gözün aydın cnmcım..ciciler alın gelin bakalım...

Bu arada herkese hayırlı günler,ben dün gece dayanamadım delirmiş gibi saat 12 de tül perdelerimi camlardan indirip attım makinaye yıkadım,iyikide yıkamışım,kurumuşlar bile,sonra camları sildim,perdelerin asılması kaldı,eşim gelince beraber asıcaz,güneşlikleride yarın yıkicam,camlar çıplak kalmasın evi içi görünmesin sonra:) birazdanda kalkıp geçen hafta aldığım dolma biberlerim vardı onları doldurup pişiricem kıymanın çözülmesini bekliyorum:) daha yataklarımı yıkicam,yüzlerini değişicem,silikon yastıklarımı boşaltıp çubuklicam kabarsın diye,halıları fırçalicam,buzdolabını ve fırınımı komple boşaltıp temizlicem yıkanacak parçaları yıkicam,sonrada büyük bir temizlik yapıcam,günlere böldüm yavaş yavaş yapim ooo çok işim var:) daha sayimmi yok yok saymim,anlatırken bile daraldım:) tüm bunları yaptıktan sonra doğurmayı düşünüyorummmmmmm
cnm naptın yaa,gündüzler torbaya mı girdi derler bizim orda:)))aman dikkat et hee...

sen şanslısın en azından annen gelir yardım eder,ama benim annem hem torununa bakıyor,hemde kendi evinin bütün işi onun üzerinde,çokta titizdir kendisi,saatlerce iş yapar:) kendine iş çıkarır,temizlik hastası bir anneciğim var:)

evet yapıyorum atom karınca gibiyim ben duramam:)daha geçen haftaya kadar pazarada gidiyodum, benim hamileliğimde düşük tehlikem vardı ilk aylar,lekelenmelerim oluyodu,yinede duramıyodum kalkıp tüm işlerimi kendim hallediyodum,2 ay önce ev taşıdım,nakliye herşeyi hallediyomuş meğerse,eşimden bile yardım almadan bütün evi kendim koliledim,toparladım,bide evide temizleyip çıktım,galiba anamın kızıyım,bana hamileyken tankerden su taşırmış,ormandanda çalı sırtına bağlayıp taşıyomuş:) şu sıralar ağırlaştım biraz daha hantalım ve üzülüyorum az iş yapıyorum diye:)

ayyy benim annemde acayip titizdir,aynen her gün saatlerce iş yapar benimki de...ben de kendim yaparım kendi işlerimi,sadece geçenlerde kardeşim geldi saolsun camlarımı siliverdi...ben perde halı vs. yıkamıycam çünkü buraya yeni taşındığım için,hepsini yapmıştım...

dün gece kocişe bi saldırdımm adam kendini elimden zor kaçırdı:17::27: hem kovalıyorum onu hemde bıktım ben artık doğurmak istiyorum normale dönelim diye söyleniyorum.adamcağız iffetini zor korudu benden yanii :35: hem kaçıyo hem bak meteye ayıp oluyo diyo manyakkk:37: ben sinirimden ağlayacaktım nerdeyse o gülüyo karşımda :4: şimdi düşününce komik gerçekten.

bak bişi olcak bi dur diyo bende fenamı bahaneyle doğururum işte ne güzel diyorum :1::60:

aayy bi fenaydım akşam yani.deminde aramış nasılsın diye soruyo :37: Allah ımm nolcak bizim bu halimiz ben bilmemkiii

allah senin iyiliğini versin yahu:52: çok komiksin:52: bizdede hafta içi umudum bile olmuyoda...yaklaşık 6 aydır her hafta sonu aynı sahne yaşanıyo:52: bide ardından tehtit ediyom:63:
doğumdan sonra soğursam senden görürsün diye:52:

siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emi:)))

selam kızlar....nasılsınız?
dünden beri pek giremedim...akşamda anca okudum sonrada kocacığımla erkenden odamıza geçip film izledik....odamızda anca film izler olduk:9:
sonra bi uyumuşş sarmaş dolaş taa sabah 11:30 a kadar.......
yazık kayınvalidem kendisi yapmış kahvaltısını....sonrada tüm günü boş boş geçirdik....eşim akşam işe gidicek...
yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz....artık ağrılarım baya bi arttıı...sanırım yarın sancıları engellemek için kullandığım ilacıda kesicek....
ya kızlar benim bebeğimin kilosu az mı normal mi bi türlü karar veremedim....35+4 de gittiğimizde 2.400 dü sanki az gibi demi....
rahatsızlanan arkadaşlar olmuşş galiba çokk geçmiş olsun....hakkımızda hayırlısı olsun inş....

bence çok normal cnm...az değil endişelenme...

aaa burası pek bi sessiz yaaa kalabalıksınız ama muhabbet yok hayırdır

şimdi geldim günden ahh bi yedim bi yedimmm pöfff yanii zaten kahvaltı etmeden gitmiştim yerini açmıştım ordakilerin

muhabbet gırgır derken içim açıldı biraz.komşu hatrına bide tupper kakaladılar onuda aldık napalım.bebeğin olacak şunu al bunu al şunda bunu yaparsın bunda bunu saklarsın derken aldık bişi.körolmayasıcalar bide pahalılarkiiii.

iyiki gitmeden yemeğimi yapmışım yoksa bu havayla hiiç yapamazdımmm.malum tok açın halinden anlamıyor.

eeee sizler nasılsınız bakalım
evet cnm yaa ne pahalı oluyo onlar...

Selam kızlar

ben sabahtan bi sancılandım belimden kasıklarıma dogru ahaa ben doguruyomuyum dedim ama nasıl sancı eger dogum sancısı bunun daha daha üstü oldugunu düşünürsek off off
oturdum kendimi dinledim baya bi ama sancılar düzensiz devam ettiği için hastaneye de gitmedim şuan iyiyim geçti şükür bi ağlama krizine girdim ki sormayın ayy kendimi çok yalnız hissettim bi çaresiz hissettim ki anlatamam halen gözlerim dolu dolu oturuyorum bugün bunalımlı bi gün geçiyo benim için hayırlısı olsun :30:
geçmiş olsun cnm,insan yalnız olunca daha da bi kötü oluyo...

yarın görüş günmüz eşim ikide bi arıyıp duruyo heycanlımısın diyip duruyo ayy ilk defa bööle yapıyo zamanı öğrencez diye sanırım o çok heycanlı ben zaten heycanlıydım şimdi iyice katladı heycanımı
güzel haberlerle gel cnm..

slm kızlar bacağı agriyan veya uyuşan var mı aranızda? Benim sag bacağım uyuşmaya başladı ya normal mı sizce?

cnm magnesium eksikliğinden olabilirr banada cok sık kramp giriyor magnesium kullanıordum onu kestimm doğuma yakın bırkın diolarreğer doğuma kadr kullanırsak doğum kasılmalarını hissedemiyormuşuzz

selam kızlar....nasılsınız?
dünden beri pek giremedim...akşamda anca okudum sonrada kocacığımla erkenden odamıza geçip film izledik....odamızda anca film izler olduk:9:
sonra bi uyumuşş sarmaş dolaş taa sabah 11:30 a kadar.......
yazık kayınvalidem kendisi yapmış kahvaltısını....sonrada tüm günü boş boş geçirdik....eşim akşam işe gidicek...
yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz....artık ağrılarım baya bi arttıı...sanırım yarın sancıları engellemek için kullandığım ilacıda kesicek....
ya kızlar benim bebeğimin kilosu az mı normal mi bi türlü karar veremedim....35+4 de gittiğimizde 2.400 dü sanki az gibi demi....
rahatsızlanan arkadaşlar olmuşş galiba çokk geçmiş olsun....hakkımızda hayırlısı olsun inş....
NAPSIN ŞEKERİM KADIN BAKTI OĞLU karının koynundan çıkmıyor kös kös yemiştir yemeğini:9:
iyi akşamlar kızlar...yasini şerifleri ben dualıycaktım.dualadım.hrekese ismen dua ettim:)) sizlerde birer fatiha okursanız tam olcak inşallah.hepimiz sağlıklı kolay bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz umarım..
canım Allah razı olsun Allah kabul etsin
aaa burası pek bi sessiz yaaa kalabalıksınız ama muhabbet yok hayırdır

şimdi geldim günden ahh bi yedim bi yedimmm pöfff yanii zaten kahvaltı etmeden gitmiştim yerini açmıştım ordakilerin

muhabbet gırgır derken içim açıldı biraz.komşu hatrına bide tupper kakaladılar onuda aldık napalım.bebeğin olacak şunu al bunu al şunda bunu yaparsın bunda bunu saklarsın derken aldık bişi.körolmayasıcalar bide pahalılarkiiii.

iyiki gitmeden yemeğimi yapmışım yoksa bu havayla hiiç yapamazdımmm.malum tok açın halinden anlamıyor.

eeee sizler nasılsınız bakalım
sedoş ben çok memnunum ya tupperlerden özellikle yeşillik gibi çabuk bozulan gıdalar için ideal,güle güle kullan
nasılsınız hanımlr geçmişe pek bakamadım atlaya atlaa okudum evridiki hastanedeymiş inş hakkındsa hayırlısı olur da alır bebişini kucağına bugün doktordaydık dün okadar dövündüm burdas doğurtsun beni diye ama doktorum çok üzgündü babası vefat etmiş bende kıyamadım teyzemişze gerçi 10 gün içinde kendi gelmeye kalkmassa 10 gün sonraki kilosuna bakıp alıcakmış paşamı çünkü oğluşum yediklerimin hepsini yutmuş 3 haftada 1400 gr almış 3400 olmuş gözlerim pörtledi resmen nst düzensiz sancılar çıktı ara ara boyumuz tam ölçülmedi çükü oğluşum kafasını sonunda kaburgalarımdan çekip doğum kanalına sokmuş :) ama bu seferde kilosu 40 haftayı beklersek 5kiloyu bulur dedi benim normal doğum umudum yine uçtuuuuuu:27: oğluşumun pipisini gördük bacağını ararkenn kapatmıyorda terbiyesiz yiğidin malı meydanda der gibi bu sefer babamızda gelebildi mest oldu oğluşunu izlerkennn ikisinide çooooook seviyorum biri küçük aşkım biri büyük aşkımm allahım ikisinide bana bağışlasınnnnnnn :69::69::69:bu arada oğluşum usg de 39+1 çıktıııı :)))
maşallah canım ya..olsun iri normal doğum daha riskli sağlıklı olsun da sezeryan olsun
slm kızlar napıyosunuz...buğün kavga etcek bi kocam bile yok..nöbetçi..bende kendimi kapısüsüme verdim...ama çok güzel olacak bence bitirirsem koyarım gecenin ilerleyen saatlerinde...hadi görüşürük..:64:
hadi bekliyoruz...
hadi bakalım bekliyoruz kolay gelsin
canım nasıl oldun sancıların geçti mi biraz
selam kızlar bu aralar fazla oturamıyorum pc başında, şimdi gördüm ama anlamadım tam. evridiki'ye ne oldu? önemli birşey mi var?

iyi akşamlar kızlar

sana da şenayım ..eğer doktorumu 37 haftalık yazmaya ikna edebilirsem iznim yanmadan cuma ayrılacağım bana dua et,perşembe kontrolde konuşacağım bakalım

Selam kızlar

ben sabahtan bi sancılandım belimden kasıklarıma dogru ahaa ben doguruyomuyum dedim ama nasıl sancı eger dogum sancısı bunun daha daha üstü oldugunu düşünürsek off off
oturdum kendimi dinledim baya bi ama sancılar düzensiz devam ettiği için hastaneye de gitmedim şuan iyiyim geçti şükür bi ağlama krizine girdim ki sormayın ayy kendimi çok yalnız hissettim bi çaresiz hissettim ki anlatamam halen gözlerim dolu dolu oturuyorum bugün bunalımlı bi gün geçiyo benim için hayırlısı olsun :30:

ayy canım yaa. artık en ufak ağrılar korkuya neden oluyo dimi bende öle az bi karnım ağrısa tedirgin oluyorum hakkımızda hayırlısı..

nasılsınız hanımlr geçmişe pek bakamadım atlaya atlaa okudum evridiki hastanedeymiş inş hakkındsa hayırlısı olur da alır bebişini kucağına bugün doktordaydık dün okadar dövündüm burdas doğurtsun beni diye ama doktorum çok üzgündü babası vefat etmiş bende kıyamadım teyzemişze gerçi 10 gün içinde kendi gelmeye kalkmassa 10 gün sonraki kilosuna bakıp alıcakmış paşamı çünkü oğluşum yediklerimin hepsini yutmuş 3 haftada 1400 gr almış 3400 olmuş gözlerim pörtledi resmen nst düzensiz sancılar çıktı ara ara boyumuz tam ölçülmedi çükü oğluşum kafasını sonunda kaburgalarımdan çekip doğum kanalına sokmuş :) ama bu seferde kilosu 40 haftayı beklersek 5kiloyu bulur dedi benim normal doğum umudum yine uçtuuuuuu:27: oğluşumun pipisini gördük bacağını ararkenn kapatmıyorda terbiyesiz yiğidin malı meydanda der gibi bu sefer babamızda gelebildi mest oldu oğluşunu izlerkennn ikisinide çooooook seviyorum biri küçük aşkım biri büyük aşkımm allahım ikisinide bana bağışlasınnnnnnn :69::69::69:bu arada oğluşum usg de 39+1 çıktıııı :)))

maşallahh tosuna annesi iyi bakmısın paşana :nazar:
ne yedın anacım bizede söle bizde alalımm :)

Slm kızlar bacağı agriyan veya uyuşan var mı aranızda? Benim sag bacağım uyuşmaya başladı ya normal mı sizce?

benım gecelerı öle oluyo canım yaa sabah kalktıgımda dınlenmıs olmam gerekırken daha cok yorgun uyanıorum.. afedersin popoma kadar uyuşmuşşş ve ağrıyo bi şekilde kalkıorum..

kızlar yaa karnımın en alt kısmında iğne batması,bıçak batması gibi bi ağrı başladı...sizde hiç oldumu öle bişi....eşimde nöbete gitti şimdi hemen yat diye tembihleye tembihleye bişi olmaz demi....yarın gitcez zaten doktora...

biraz dinlen canım uzan da yalancı sancılar olabılır.

kızlar bi de bi ricada buluncam...malum doğum yaklaştı doğum şekilleri hakkında çokca konuşur olduk....aramızda sezeyan olacak baya bi arkadaş var...sanırım bende onlardan biriyim...hepimiz biliyoruz en sağlıklısının normal doğum olduğunu...ama bazı tıbbi yada psikolojik durumlardan dolayı sezeryan tercih etmek zorunda kalabiliyoruz....sezeryan ve sonrası hakkında kötü olan şeyleri pek paylaşmasakk nasıl olur?ben zaten çok zor bi süreçten geçiyorum bu konuda okuyunca sanırım dahada çok etkileniyorum...belki kiminize göre yazdıklarım saçma ve gereksiz olabilir ama ben düşüncemi paylaşmak istedim...

meerak etmıomusun.. tabi ki duymak istemek senin kararın evet ama ben doğum yapmıs bırını yakalayım beynının etını yiyorum bişiler duymak benı rahatlatıo olumsuz bi hikaye bile olsa en azından benı neler bekledığını bilmek iyi gelio

bu arada evirdiki den haber yokmu yaa en son hastanedeydı sancı yoktu doğuma felan almadılar demi

okuldan geldim yattım bugün hep ..sitenin de tadı yoktu zaten .yarın ve perşembe kontrolüm var bakalım ben ne haberlerke döneceğim 34+4 de kilosunu hatırlayan var mı bebişin

kızlar sizdede öyle mi benim karnım neredeyse bacaklarıma değmeye başladı otururken tekmelerin bacağa geldiği oluyor

kızlar yaa karnımın en alt kısmında iğne batması,bıçak batması gibi bi ağrı başladı...sizde hiç oldumu öle bişi....eşimde nöbete gitti şimdi hemen yat diye tembihleye tembihleye bişi olmaz demi....yarın gitcez zaten doktora...

cnm bndede cok sık oluyorr yarımsaat bir saat sürüyor sonra geçiyor ama bu aralar sık sık giriyorr heralde doğuma az kaldı ya yavaş yavaşş haber veriyorr yalancı sancı olabilir

iyi akşamlar kızlar
işten geldim yemek bulaşık anca oturdum ölü gibiyim her tarafım ağrıyor
Allahtan son 3 günüm işte sonra izne ayrılıyorum
birazdanda notları girip rahatlayacağım

evridiki hastanedeymiş.Onun sezeryandı zaten belkide ameliyatını olmuş bebişini kucağına aalmıştır bile:16:

günaydın kızlar... çok sinirliyim buğün... uyuyamadım da doğru düzgün...halbuki dün akşam nasıl mutluydum...kızımı gördüm sağlıklıymış bin şükür..:nazar::nazar:dudakları yanakları pek datlıydı...:nazar: 45cm ve aşağı yukarı 2222gr dedi doktorum...bende 15 günde 1 kilo almışım ama boşver dedi doktorum.sezeryan günümüde söyledi kocamın israrlarıyla...23-24-25inden birinde alabiliriz dedi...kocamda 23ünde doğum gününde alalım o zaman dedi.. çok sevindim...en güzel doğum günü hediyem olacak yavrum benim..tabi inşallah allahtan bi sorun çıkmazsa...:nazar: eve uça uça geldim mutluluktan... çok acıkmıştık hemen yemek olayına girdim ben....şu ana kadar süper herşey....sonra benim salak kocam teli aldı...babasını arıyo...:37: baba 23 şubatta doğum yapacak bebek iyiymiş diye...salak...sanki soran var...sanki 1kez arayıp iyimisin kızım bişey istiyonmu diyen var...öküzler..dur teli vereyim dedi,oda istemedimi noldu anlamadım konuştu ve kapattı...ayyy bi sinir oldum...çatlıycam...seninkiler soruyomu bebeğide sen arıyon dedim.arayınca soruyolar dedi safım...bi sinirlendim bi sinirlendim...bide işin komiği ne biliyonuzmu kızlar.kayınpeder emekli ve çok sıkılıyolar yaşadıkları yerde..gitmişken bi kaç ay kalırız kafasıyla geliyolar cümbür cemaat...sonra kalamıyolar tabi. ben çalışıyom,bide pek bi eziyetli olyolar,kocamın nöbeti falan derken..küsüp gidiyolar...bende dedim kayınpederdemi gelecek,ben onun yanında rahat edemiyom odaya tıkılcam kalcam tvde yok diye...gelenim gidenimde olur...falan...benim salak kocamda ne dese beğenirsiniz ben çıkar gezdiririm onları..:47: boğuverecektim herifi...sözde beebek için izne çıkacak,ondada babasını gezdirecek:47: ayyy bi sinirlendim...çatlycam...ozaman hiç gelmesinler sen git orda cümbürcemaat gezin dedim..bi surat astım bi surat astım...anladıda bişeyde diyemiyo..haklıyım çünkü...niye surat asıyon dese ben patlıycam...ölee suratsız suratsız geçirdim tüm geceyi..bide sinirden uyuyamadım..onlar gelcek huzursuz kavgalı günler başlıycak diye..gelip 2gün kalıp gitseler hiç sorun yok...bizimkiler gezmeye geliyo...öbür oğulları çekmiyo tabi bizimki gibi...bide benim en morale ihtiyacımın olduğu bakıma ihtiyacımın olduğu hashas günlerim olacak ozaman.sezeryanın verdiği ağırlık olacak,bakıma ihtiyacım olacak.evde 4 müsafir..bağırış çağırış...ayyyy çok kötü..:36: kayınpeder huysuz kayınvalide yatar durma...kocam çırpıncak durcak iş yapcam diye...:53: ben yatak odasına kapatcam kendimi..zaten evden çıkamıycam bide odada tıkılcam kalcam.gelip hiç merak etmedikleri yavrumu mıncıklamak istiycekler...çok kötü yani...
işte böyle kızlar..hala surat asma modundayım..bu gecede nöbetçi zaten herifim..gider bi süre böle..anlasın adam gibi söylesin..çünkü onlar düşüncesiz..düşünemezlerki...oğlumun evine kalmaya geliyom şeklinde gelecekler çünkü...
çok moralim bozuk yani...:14:

faygen yazdıklarını okudum sinir oldum ya
hem sormazlar bişey lazımmı diye hemde sallana sallana gezmeye gelirler merak etme hepimizde var onlardan:47:

fatmacım gözün aydın canım kızını görmüşsün maşallah:nazar::nazar: onada kocaman kız olmuş kiloları fazla dert etme doğumdan sonra verirsin

sağolasın canımmm
ayy napayım iştahım tavan yapmış durumda yemedende olmuyorkiii:1:

gözünaydın fns penses kocaman olmuş günüde süpermiş :12:
sağolasın canım darısı sizin görüşünüze inşallah:16:

iyi akşamlar kızlar...yasini şerifleri ben dualıycaktım.dualadım.hrekese ismen dua ettim:)) sizlerde birer fatiha okursanız tam olcak inşallah.hepimiz sağlıklı kolay bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz umarım..

Allah razı olsun canım ağzına sağlık
ben hemen okuyorum fatihamı

kızlar bi de bi ricada buluncam...malum doğum yaklaştı doğum şekilleri hakkında çokca konuşur olduk....aramızda sezeyan olacak baya bi arkadaş var...sanırım bende onlardan biriyim...hepimiz biliyoruz en sağlıklısının normal doğum olduğunu...ama bazı tıbbi yada psikolojik durumlardan dolayı sezeryan tercih etmek zorunda kalabiliyoruz....sezeryan ve sonrası hakkında kötü olan şeyleri pek paylaşmasakk nasıl olur?ben zaten çok zor bi süreçten geçiyorum bu konuda okuyunca sanırım dahada çok etkileniyorum...belki kiminize göre yazdıklarım saçma ve gereksiz olabilir ama ben düşüncemi paylaşmak istedim...

kesinlikle sana katılıyorum canım
helede dün bir arkadaş burda bir yazı yazmıştı çok kötü etkilendim ve moralim bozuldu
sanki biz zevkimiz içinmi sezeryan oluyoruz
bence butür yazıları yazmamalıyız sonuçta burada herkes hassas
lütfen dikkat edelim!!!
dur hatta yazıyı bulursam ne kadar negatif bir yazıydı görün diye ekliyeceğim:

birde kızlar moral bozmak istemiyorum ama geçen gazetede okudum. türkiyede 2010 yılında sezaryen oranları %45 e ulaşmış. özellikle bu oran özel hastanelerde artış gösteriyormuş. ve sezaryen doğum daki ölüm oranı normal doğuma göre 4 kat fazlaymış. nedenide bebek ilerleyen yaşlarda yani büyüyüp adam olunca astım, kanser, şeker vs. hastalıklara yakalanma riski normal doğuma göre çok artıyormuş. birde sezaryenle doğan çocuklarda doğum anında DNA larında değişim oluyormuş buda kanser riskini artırıyormuş aklımda kalanlar bunlar. inşallah sezaryane gerek kalmazda normal doğum yapabiliriz..

feeble arkadaşın bunu kötü niyetle yazmadığını düşünüyorum ama burada birsürü sezeryan olacak arkadaş var lütfen bu tür olumsuz yazıları paylaşmayalım bir daha
gece boyu etkisinden kurtulamadım ya

gözün aydın canım bebiş kocaman olmuş
ay sakın normal doğum diye diretme ben 5.5 kg doğmuşum normal
annemin heryerleri parçalanmış yazık
hala elime parçalar geliyoır der bazen fena olurum bende:5:

benim 2600 dü canım.
sağol canım merak ediyorum da...
canım bende yok ya maalesef
benim onda vardı çünkü bana hediyeyi o yollamıştı
bende merak içindeyim
keşke çağlayana ulaşabilsek hepimizinki onda vardı

hımm tamam canım sağol yine de

acaba evridikiye kim almıştı onda vardır numara

bugün birisi mesaj yazmıştı kendısıne hastanede oldugunu sölemiş ama kimdi geçmişte vardı şimdi bulamadım

kızlar evridiki ye mesaj attım cevap gelmiş şimdi hastanedelermiş ntsde sancı çıkmıyomuş doktor gözlem altına almış dua bekliyo bizden RABBİM EVRİDİKİ ARKADAŞIMIZA KOLAY SAĞSALİM Bİ DOĞUM NASİp ET
AMİNNN

nurberra arkadaşımız aramış geçmişi arayıp buldum

Slm kızlar geçmişe dalmadan önce hemen haber vereyim dedim:) Bugün ben ,Çağlayan ve Ela buluştuk.Hastanede kontrolleri vardı.Nts ye girmişlerdi benide aradılar ve hep birlikte hastanenin kafetaryasında buluştuk.Çok sevindim anlatamam sanki kırk yıllık dost gibi konuştukta konuştuk.Üçümüzünde haftaları hemen hemen aynı olduğundan halimize çok güldük.Üçümüz aynı anda doğurursak şakaları filan yaptık.Bide foto çekildik ama Ela nın makinasında o ekler artık.En nihayetinde buluşabildik yani.İkiside çok iyilerdi merak edenlere duyrulur.

Back
X