2011 Şubat Anneleri

aamızda sezeran olan arkadaşlar var sanırım.sezeryan sonrası nasıldı.sorun yaşadınız mı anlatabilirmisiniz.ben de sezeryan olacağım ve merak ediyorum.özellikle kusma olayı var mı

Cnm bende sezaryen oldum, açtığım konuların içinde doğum hikayem var ordan bakabilirsin, ben kustum ama narkozdan değil reflüden, narkoz öksürtüyor biraz

Merhaba arkadaşlar ben geldim.

Geçmişi okumadan hemen yazayım. Daha dogurmadım :)

Sabahtan akşam 7'ye kadar hastanedeydik. Sürekli nstden sancı var mı diye kontrol edildi. Hiç sancı çıkmadı. Doktorum 1 gün 1 gündür dedi. Hastanede kal dedi ama ben eve gelmek istedim.

Perşembe sabahı bebegimize kavuşuyoruz inşallah :)

Sabahtan akşam 7'ye kadar hastanedeydik. Sürekli nstden sancı var mı diye kontrol edildi. Hiç sancı çıkmadı. Doktorum 1 gün 1 gündür dedi. Hastanede kal dedi ama ben eve gelmek istedim.

canım çok sevindimya...

ayy canımm yaa gelen kan nişanmıymış yani ..ne güzel yaa bebişine kavuşuyorsunn..güzel bir doğum olur inşallah .az acılı, bol sütlü :)))

Cnm o zaman gelen rahim tıkacı değilmiş yani öylemi? bende doğumun bugün gerçekleşmiştir diye düşünüyordum, iyi olduğuna sevindim cnm, dinlen bol bol

evridiki geçmiş olsun canım
demekki 1 gün 1 gündür bebişin perşembeye kadar içinde:)
hakkında hayırlısı
Allah varya ben doğurup bebişi kucağına almışsın sanmıştım:16:

Geçmişe şöyle bir hızlıca göz attım.

Nurberracım sana çok teşekkür ederim canım. Mesajını alınca çok sevindim. Sen de buraya yazmışsın. :16: :16:

Tek tek alıntı yapamadım ama bizi merak eden herkese çok teşekkürler.

Hastanede sürekli ha şimdi aldı ha alacak diye beklemekten helak olduk. Ama doktorum en azından 38 olsun dedi.

Burcucum kanamanın sebebi nişan degilmiş. Doktorum yorgunluktan dolayıdır dedi ama ben bu 2-3 gündür hiç yormadım ki kendimi. Neyse şimdilik korkulacak bir durum yokmuş. Yine de gece bir şey olursa hemen ara dedi. Yarını da atlatalım inşallah perşembe sabahı mutlu sonla bitecek.

Ama iyice stres oldum :( Ben ne yapıcam diye dolanıp duruyorum ortalıkta :(

Melocum teşekkürler canım.

Son düzenleme:
Babys, Fatma sagolun. Darısı sizlere inşallah.

Allah hepimizi sagsalim kurtarmayı nasip etsin.

Fatmacım ben de bekleme taraftarıyım ama bir yandan da hemen şimdi alıverse diye geçirip durdum içimden. :) Doktorum anne karnında 1 gr dahi alsa bizim için en iyisidir dedi.

Son düzenleme:
Cnm 38+1 de alacak demek o zaman, kağanda o zaman gelmişti :)) ay bi kaç gün kalmış ya hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyorum:49:
Geçmişe şöyle bir hızlıca göz attım.

Nurberracım sana çok teşekkür ederim canım. Mesajını alınca çok sevindim. Sen de buraya yazmışsın. :16: :16:

Tek tek alıntı yapamadım ama bizi merak eden herkese çok teşekkürler.

Hastanede sürekli ha şimdi aldı ha alacak diye beklemekten helak olduk. Ama doktorum en azından 38 olsun dedi.

Burcucum kanamanın sebebi nişan degilmiş. Doktorum yorgunluktan dolayıdır dedi ama ben bu 2-3 gündür hiç yormadım ki kendimi. Neyse şimdilik korkulacak bir durum yokmuş. Yine de gece bir şey olursa hemen ara dedi. Yarını da atlatalım inşallah perşembe sabahı mutlu sonla bitecek.

Ama iyice stres oldum :( Ben ne yapıcam diye dolanıp duruyorum ortalıkta :(

Melocum teşekkürler canım.

Babys, Fatma sagolun. Darısı sizlere inşallah.

Allah hepimizi sagsalim kurtarmayı nasip etsin.

Fatmacım ben de bekleme taraftarıyım ama bir yandan da hemen şimdi alıverse diye geçirip durdum içimden. :) Doktorum anne karnında 1 gr dahi alsa bizim için en iyisidir dedi.

gerçekten kızlar bu kadar üzüleceğiniz hiç aklıma gelmedi, çok kızdım kendime düşüncesizlik ettim diye tekrardan kırdığım, boşyere kaygılandırdığım tüm anniş ve bebişlerden özür dileyerek bu konuyu kapatmayı teklif ediyorum. ben burayı ve sizleri çok seviyorum kardeşlerim gibi oldunuz dertleşiyoruz muhabbetleşiyoruz aynen devam :61:
teklifin kabul edilmiştir canım....sende kusura bakma...:16:

ayy canım heyecan doruktadır şimdi....perşembe günü bi miniş daha gelcek desene hayırlısıyla....inşş çok kolay ve sorunsuz bir doğum olur....

selam kızlar akşam arkadaşa gittik biraz oturduk demin geldik

geçmişi okumadım daha direk konuya dalmak istiyorum.bişi sorcam sizeeee:44:

bu sabah tuvalete gittiğimde peçeteye sümüksü bişi gelmişti.böyle rengi biraz koyuydu.az öncede tuvalete gittim çamaşırımda yine aynı sümüksü bişi ve rengi pembeydi.ama minicik küçücük bişi

bende meraklandım nedir ki bu diye.size bi sorimm didim.tıkaç değildir dimi bu?

Cnm 38+1 de alacak demek o zaman, kağanda o zaman gelmişti :)) ay bi kaç gün kalmış ya hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyorum:49:
Evet :) Şafak sadece 2 :)

ayy canım heyecan doruktadır şimdi....perşembe günü bi miniş daha gelcek desene hayırlısıyla....inşş çok kolay ve sorunsuz bir doğum olur....

Teşekkürler Nurcum Darısı herkese :)
Bu arada genelmi spinalmi epiduralmi olacak karar verdin mi cnm??

Canım genel anestezi ile olacak. Çünkü kasık fıtıgından da ameliyat olacagım. doguma genel cerrah da girecek.

bu sabah tuvalete gittiğimde peçeteye sümüksü bişi gelmişti.böyle rengi biraz koyuydu.az öncede tuvalete gittim çamaşırımda yine aynı sümüksü bişi ve rengi pembeydi.ama minicik küçücük bişi

Ayy cnm tıkaç olabilir o, hemen haber ver dr una...

ayy kızlar çok sıkıcı bi akşam....
kocacımm yok işte...
bu saatte kadar oturma odasında oturdum kayınvalidemle ay saçma sapan programlar izlemekten içime daral geldi....yok kelime oyunuymuş,yok ömür dediğin miş....oysa ki benim dizim oluyo normalde bugün(aşk ve ceza) ama üzülüyorum onada sıkıldı artık belli doğsa artık falan demeye başladı bari tv le oyalansın diyorum...ama bu sefer benn fıttırıyorum...bende odama geldim artıkın napim....
saolsun kocacım benim bilgisayarıma tivibu yu yükledi burda takılcam ama dahada erken çekilemiyorum odama ne kadar olsa ev sahibi oluyorum....ayy çok bunaldım ya...yarın doktora gidicez eşime dedim odaya girmesin diye zatenn geriliyorum o olunca dahada çok geriliyorum....
rahmetli Barış Manço nun bi şarkısı vardı hatırlarsınız belki..."Allahım güç ver bana sığındım sana,Bu ne dayanılmaz bir acı sabır ver bana"diye o şarkıyı kendime armağan ediyorum:32:

bilmiyorum ki yaaa:26:

Back
X