2011 Şubat Anneleri

bugün bebek çikolatalarımızı aldık.105 tane 150 liraya geldi.

ama taze taze çok güzel 4 tane yedik bile şimdiden :37: üstlerine kurdele ile bebeklerini yapıştırmak kaldı bitek.

ya kızlar kaçtır sorcam sorcam unutuyorum arada kaynıyo Ankarada olan arkadaşlar çocuk doktoru araştırdınızmı.doğumdan sonra hangi çocuk doktoruna hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuz?

benmde arada oluyordu bugünde yarım sat kadr sürdü...sanırım hazırlık ağrıları....sende bu geceyi sağ salim atlatta olmazsa sabah erken doktora bi git görün...

aaa hayatta olmazz :37: önce kuaförüme görünmem lazım :52::21: her ay doktordan önce kendisiyle görüşürüz biz.önce o sir ultrasonuyla bakıp muayene ediyo öyle doktora gidiyorumm :52::37:

dün geceden beri su geliyodu yani renksiz kokusuz suu ıslanıyodu çamaşırım bir günde kaç tane değiştim.hatta kendi kendime göğüsler akıyo alttan akıyo şarıl şarıl çeşme gibi oldum diye düşünüp dalga geçiyodum

buda olunca huylandım.ama azda bişi daha öncede akıntı oluyodu ama o mesela çamaşıra bulaşıp leke gibi oluyodu.bu bildiğin plastik gibi bişii.

sabah hemen kişisel bakımımı yapmam lazım erteledim doktora gitmeden önce diye bak aklıma gelen başıma gelmesin:37: neyin derdindeyim yaaaa:27:

yarına kadar bi kontrol edeyim yine gelirse arayayım ben doktoru dimi.

hiçte bişi yok başka.yorulmadımda güne gittim oturdum akşama kadar ne iş ne de başka bişi apartman içindeydi oda zaten.

ama içimde bi his var iki gündür psikolojikte olabilirmikiii acepp :27:

sen yinede ihmal etme bebeğin hareketlerini takip et çamaşırını kontrol et
umarım suyun falan değildir çünkü çok erken dahaaaa

Babys, Fatma sagolun. Darısı sizlere inşallah.

Allah hepimizi sagsalim kurtarmayı nasip etsin.

Fatmacım ben de bekleme taraftarıyım ama bir yandan da hemen şimdi alıverse diye geçirip durdum içimden. :) Doktorum anne karnında 1 gr dahi alsa bizim için en iyisidir dedi.

perşembe günü birimize mesaj çeksin eşin bari:)
benim sende tel varda senin bende yokki:44:

canım bilinççli bir doktor belki yapabilir ibilmiyorum isviçrede sezeryandan sonra normal doğum oranı %48 mi ne geçen gün dikkatimi çekti.bir bak istersen.işte biz ilk doğumunu yapacaklar korkuyoruz ve çevremizdekiler ve doktor sezeryana yönlendirince kanıyoruz.senin gibi başından geçenlerein kırılmak yerine bize yardım edip cesaretlendirmesi gerekiyor diye düşünüyorum canım.sen denemişsin olmamış suçlu hissetmene gerek yok kızını olması gereken kadar karnında tutmuşsun beslemişsin.erkenden keyfi biri şekilde aldırmamışsın....
bizim de normal doğum için cesarete ihtiyacımız var....ben hemn ağlayan psikolojisi zayıf bir insanım ama şimdi güçlü olmalıyım diyorum .inatlaşıyorum kend..değilse yıkılırım...hassaslaşmaya başladık mı sonu gelmez ....

burda hiçbiri yapmıyr zaten küçük bir il
görümcemde almanyada sezeryan sonrası normal doğum yaptı üstelik 2 sene sonra
benim 4 sene geçmesine ragmen riski göze alamayız diyorlar
hakkımda hayırlısı napayım

aynı akıntı bendede oldu ayağa kalktığımda yada yrüdüğümde akıveriyodu normal akıntıdanda farklıydı doktorumu aradım sordum son zamanlarda bu tarz akıntılar normal olduğunu baskıyla birlikte birikmiş mantar akıntısı olabileceğini söyledi fitil at dedi fitili kullandım gerçekten öyleymiş belki seninkide öle bişeydir panik yapma ama yinede doktorunla irtibata geç
bende bugün derste bir ıslaklık hissettim çocuklara aaa beni müdür yanına çağırmıştı dedim hemen çıktım wc ye gittim baktım sadece su gibi bişey
demekki bu zamanlar normal:1:

aynen canım banada bugün olmuş artık bebeğin 23,24,25 karar verde alalım artık dedi:1:içim içime sığmıyor...bol bol dua edelim inşallah kabul olur...

ayyy çok az kalmış yeşimcim seninde:16:

fatmacım onun keyfi yerinde heralde dolanıp duruyo.gerçi kasıyo kendini arada yaramaz

yaaa doğru diyom benim 37den sonra doğurasım var.sıkıldım dediysemde şimdi dememiştim.bak eksik söylemişim Rabbim duamı kabul etti netti tamamlıyorum 37den sonra doğurayım ya Rabbimmmm

hayırlısı valla.sanmıyorum bişi olduğunu ama insan huylanıyo tabii

Merhaba arkadaşlar ben geldim.

Geçmişi okumadan hemen yazayım. Daha dogurmadım :)

Sabahtan akşam 7'ye kadar hastanedeydik. Sürekli nstden sancı var mı diye kontrol edildi. Hiç sancı çıkmadı. Doktorum 1 gün 1 gündür dedi. Hastanede kal dedi ama ben eve gelmek istedim.

Perşembe sabahı bebegimize kavuşuyoruz inşallah :)
Haberini aldım çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.Kan bu insan görünce çok telaş eder çok geçmiş olsun.Ne güzel 2 gün sonra kollarında minişin bakalım biz ne zman alacağız kollarımıza.ay duygusala bağladım.Hastamı oluyorum ne :26:

Kızlar akşam yemeğinden sonra bir bulantı çöktü bana sormayın gitsin hala allak bullağım.Zaten bugün yürürken kasığımada hep sancılar girmişti çok kötü hissediyorum kendimi.Okuldakiler iyisin hiç doğurcak gibi değilsin diye diye nazar değdirdiler sanırım :5: Düşündümde şimdi şu halsiz halimle sancı gelmeye kalksa ıkınıp çocuğu çıkaracak gücüm yok.İnş doğum şöyle kendimi iyi hissettiğim bir güne denk gelir.

evridiki canım merak etmiştim bende seni senden bi hbr varmı diye girdim.
manik canım merak etme doğumdan önce kadınlara bi enerji geliyomuş hatta bi çok kadın bu enerjiyle evimi bi temizliyim diyip eve dalıyomuş sonra ıkınmaya takati kalmıyomuş.geçen sene kardeşim kadın doğum dersi alıyodu da o demişti bana enerjin gelirse boşa harcama yat dinlen biriktir demişti:))

heeeeeeeeeeeeelppppp..resim yüklemeyeli çok oldu...size kapısüsümü göstercem...yükleyemedim..yardım edin kızlar:62:

evridiki canım sağlıkla alırsın kucağına inş ayyy ne güzel çok az kalmışşş :emir_bebek:

sedacım aman dikkat et takipte ol sürekli gerçi sende erken doğurcak göz yok :27: ama belli de olmaz
çocuk dr u olarak fatih de bi dr varmış adını eşim biliyo arkadaşları hep ona götürüyomuş da biz de ona gitcez istersen yazarım öğrenip

kızlar karnımın sağ tarafında bi yer yürürken yırtılır gibi oluyo acıyo hiç çatlağım yok acaba çatlıyomuyum yoksa korkmalımıyım ööle olan var mı? :18:

sedacım o akıntılar bende de arttı hatta geçen gittiğimde sordum dra bak bakalım dedi kasılmalrın peşine oluyosa normaldir ama sürekli varsa tedavi edelim dedi

sedacım o akıntılar bende de arttı hatta geçen gittiğimde sordum dra bak bakalım dedi kasılmalrın peşine oluyosa normaldir ama sürekli varsa tedavi edelim dedi

ya benimde kasılmalarım var ama anlamıyom sankimm ben bilmiyorumki bişiler oluyo ama :37:

olmuş valla

ayrıca süste süper olmuşşş ellerine sağlık yağmur ve buluttt çok güzel yaaa

ya benimde kasılmalarım var ama anlamıyom sankimm ben bilmiyorumki bişiler oluyo ama :37:

olmuş valla

ayrıca süste süper olmuşşş ellerine sağlık yağmur ve buluttt çok güzel yaaa

teşekkürler sonrada odasının duvarına asarız inşallah diye düşünüyorum....prensesimin odasına:16:

Back
X