2011 Şubat Anneleri

Kızlar ben geldim yeniden:71:,oğlum bu aralar ben olmadan uyumuyor , ona kayu masalı anlattım salladım, uyuttum tostumu yedim bitki çayımı içiyorum :)
Bende bugün çarşıdan bi kaç eksik daha tamamladım, alacağım 3 şey daha kaldı sonrası tamamdır :)
Eşimle konuştuk bebeğimizin şekerlerine zımbalamak için şablon atmış mailime, ne yazayım diye sordu, ikimizDe MERT olsun istedik, böylece gece 12 itibariyle bebeğimiz MERT BEBEĞE terfi etti :)) inş. böyle kalır :))

Son düzenleme:
kızlar ben yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışcam hem gece uykuları yok bide yarın için heycan olunca bakalım uyuyabilcemmi hadi öpüldünüüzzzz

Kızlar bu arada facenizi kontrol edin, başkaları giriyor olabilir, ben bugün bi iletiden yola çıkarak kontrol ettim benimkine yakınlarda başka yerden giriş yapılmamış ama eşiminkine batmandan girmişler, ne alaka yani dedik, bi göz atmanızda fayda var
Hesap ayarları- hesap güvenliği kımından bakılırsa nerden girildiği görülbiliyor

burcucum oğluşunun ismi hayırlı olsunn."mert" bebeğimiz

ismi gibi mert bi delikanlı olsun ömrü uzun olsunn.çok güzel bi isiimm.benimde yeğenimin ismi

çok başarılı olmuş canım yaa .ben de şimdiye kadar düşünmemiştim kapı süsü ama fikrini çalabilirim sanırım :))izninle harfleri nasıl yaptın??

tabiki arkadaşım aşkolsun...harfleri önce pulla işliycektim..ama güzel olmadı keçeyle kesip yapmışlar internette...ama keçede bulamadım..ne yaptım biliyonmu.. temizlik malzemeleri satan amcadan metre işi pembe temizlik bezi aldım.hafrleri çizdim...bi kaç başarısız deneme ve 2 saat harfler için uğraştıktan sonra kestim ve tutkalla yapıştırdım:6: bulutlarıda kontraplaktan kestirip,elyafla kaplayıp,bide üzerinden beyaz kadifeyle kapladım...beğenmenize gerçekten çok sevindim walla:64:

kızlar hepinize iyi geceler umarım iyisinizdir bir yaamazlık yoktur,geçmişe henüz bakmadım evirdikiden haber varmı?doğdu mu?bebişi

Kızlar ben geldim yeniden:71:,oğlum bu aralar ben olmadan uyumuyor , ona kayu masalı anlattım salladım, uyuttum tostumu yedim bitki çayımı içiyorum :)
Bende bugün çarşıdan bi kaç eksik daha tamamladım, alacağım 3 şey daha kaldı sonrası tamamdır :)
Eşimle konuştuk bebeğimizin şekerlerine zımbalamak için şablon atmış mailime, ne yazayım diye sordu, ikimizDe MERT olsun istedik, böylece gece 12 itibariyle bebeğimiz MERT BEBEĞE terfi etti :)) inş. böyle kalır :))

hayırlı olsun canım. benim 2. favori erkek ismimi koymuşsun..:emir_bebek:
efe, mert,bide yeni eklendi poyraz:52::emir_bebek:

burcucum oğluşunun ismi hayırlı olsunn."mert" bebeğimiz

ismi gibi mert bi delikanlı olsun ömrü uzun olsunn.çok güzel bi isiimm.benimde yeğenimin ismi
Aminnn cnm inş.:16:
tabiki arkadaşım aşkolsun...harfleri önce pulla işliycektim..ama güzel olmadı keçeyle kesip yapmışlar internette...ama keçede bulamadım..ne yaptım biliyonmu.. temizlik malzemeleri satan amcadan metre işi pembe temizlik bezi aldım.hafrleri çizdim...bi kaç başarısız deneme ve 2 saat harfler için uğraştıktan sonra kestim ve tutkalla yapıştırdım:6: bulutlarıda kontraplaktan kestirip,elyafla kaplayıp,bide üzerinden beyaz kadifeyle kapladım...beğenmenize gerçekten çok sevindim walla:64:
Kız vallahi bravo çok yaratıcısın:34:
kızlar ben yatıyorum daha doğrusu yatmaya çalışcam hem gece uykuları yok bide yarın için heycan olunca bakalım uyuyabilcemmi hadi öpüldünüüzzzz
Ben geldim sen çıkıyosun gözdecim, iyigeceler
kızlar hepinize iyi geceler umarım iyisinizdir bir yaamazlık yoktur,geçmişe henüz bakmadım evirdikiden haber varmı?doğdu mu?bebişi
Cnm evridikinin sezaryeni perş günü, bebişte kendide iyi ,istirahatte:nazar:

Iyi aksamlar hanimlar.
Bugun kontrolum vardi ya gittim kizim dönmüs geri insallah bidaha ters dönmez.. Kanalada henüz girmemis.. Ya kizlar ben çok zorlaniyorum yurumekte yatmakta her$eyde yani.. Canim cikiyo resmen.. Yarin ebeden randevu alip suni sanci istiyecegim.. Acaba suni sanci verirlermi dayanamiyorum artik agrilara..:14: Daha yeni komsuya 1 saatligine oturmaya gittik.. duramadim alt tarafim, belim, karnimin içi çok agriyinca kalktik.. sicak su tuttum bacaklarima neyime.. birde karnimin içinde aci var benim neden acaba offff..

Allahimm nolur doguruyum artikkk:14::14::14:

Sizden naber:5:

Merhaba arkadaşlar ben geldim.

Geçmişi okumadan hemen yazayım. Daha dogurmadım :)

Sabahtan akşam 7'ye kadar hastanedeydik. Sürekli nstden sancı var mı diye kontrol edildi. Hiç sancı çıkmadı. Doktorum 1 gün 1 gündür dedi. Hastanede kal dedi ama ben eve gelmek istedim.

Perşembe sabahı bebegimize kavuşuyoruz inşallah :)

geçmiş olsun canım merakla senden haber bekledik..
demek tarih belli saat 12 itibari ile şafak 1 :)
inşallah sağlıklı sorunsuz ağrısız acısız çook başarılı bi ameliyat ve doğum geçirrisin..
Allah kkurtarsın..

adıyla uzun yaşasın inşallah canım hayırlı olsun kuzunun ismi

sgoz,faygen,dillerim_lal+,burcuuu+,sulezehra,evrimmm,hafu,yasese,ceylinaz,SuRMeLi,hazel28,gamsem,aysnky,gozdeati,baby_s,zug,

iyi geceler kızlar bu gece herkese zorlu ve uzun heralde topik kalabalık..
eeee haliyle uykusuz geceler hepimizi zorlamaya başladı sanırım

vay beee harfleri senmi yaptınnnn.helal olsun valla ben hazır sandıydım süper olmuşlar

hayırlı olsun canım. benim 2. favori erkek ismimi koymuşsun..:emir_bebek:
efe, mert,bide yeni eklendi poyraz:52::emir_bebek:

Bizde demirle mert arasında kalmıştık, aslında eşim merti başta istemedi, halasının torununun isminde mert var diye, ama sonradan düşündükte zaten çok yakında değiliz hani, varsın aynı olsun , sonuçta biz kendimiz seçtik onlarınkini koymadık :):49:

merhaba aarkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum sizi..buakşam yazmak nasip oldu..bişi sormak istiyorum..yaklaşık 10.30 dan beri 40 dk arayla kasıklarıma igne batması gibi bişi oluyo ve geçiyo rahatsız etmiyo ama korkuyorum da..yarını beklemeli miyim yoksa eşimi kaldırmalımıyım bilemedim??

sürmelicim hadi gözün aydın senin kız dönmüş doğru yolu buluyo galiba

illa doğuracan yane öyle yada böyle.hadi inşallahhh zor oluyo tabi artıkk

Iyi aksamlar hanimlar.
Bugun kontrolum vardi ya gittim kizim dönmüs geri insallah bidaha ters dönmez.. Kanalada henüz girmemis.. Ya kizlar ben çok zorlaniyorum yurumekte yatmakta her$eyde yani.. Canim cikiyo resmen.. Yarin ebeden randevu alip suni sanci istiyecegim.. Acaba suni sanci verirlermi dayanamiyorum artik agrilara..:14: Daha yeni komsuya 1 saatligine oturmaya gittik.. duramadim alt tarafim, belim, karnimin içi çok agriyinca kalktik.. sicak su tuttum bacaklarima neyime.. birde karnimin içinde aci var benim neden acaba offff..

Allahimm nolur doguruyum artikkk:14::14::14:

Sizden naber:5:
Hoşgeldin cnm, günü geçen bayanları hamama götürürlermiş diye duymuştum, rahim yumuşar doğum yaklasırmış diye, sende şööööyle sıcacık bi banyo keyfi yapsan belki kızçen gelmeye niyetlenebilir :) eşin yanında olsaydı başka bişi daha önerecektim ama boşver :27:
geçmiş olsun canım merakla senden haber bekledik..
demek tarih belli saat 12 itibari ile şafak 1 :)
inşallah sağlıklı sorunsuz ağrısız acısız çook başarılı bi ameliyat ve doğum geçirrisin..
Allah kkurtarsın..

adıyla uzun yaşasın inşallah canım hayırlı olsun kuzunun ismi

sgoz,faygen,dillerim_lal+,burcuuu+,sulezehra,evrimmm,hafu,yasese,ceylinaz,SuRMeLi,hazel28,gamsem,aysnky,gozdeati,baby_s,zug,

iyi geceler kızlar bu gece herkese zorlu ve uzun heralde topik kalabalık..
eeee haliyle uykusuz geceler hepimizi zorlamaya başladı sanırım

Amin cnm sağolasın, sende hoşgeldin

Slm kızlarrr girdim ama uyku bastırdııı şimdi kaçmadan yatayımm.
Evridiki hadi hayırlı haberlerle gel inşallahh.
Sürmeli o bacak arası ağrılar benide öldürüyoo oturup kalkamıyorumm.
Burcucum mert bebeğimiz adıyla yaşasın inşallahhhh.
Kızlar az kaldı psikoloji yüksek olsunnn sinir yok sinir yokkk.
Faygenn süsün süper olmuş kıssss bravoo valla
hadi tatlı uykularr kızlarr

sürmelicim hadi gözün aydın senin kız dönmüş doğru yolu buluyo galiba

illa doğuracan yane öyle yada böyle.hadi inşallahhh zor oluyo tabi artıkk

sagol cnm
bulsun artik ya yoksa zorla buldurcam:9:

burcucum aman almayim o paris dedikleri seyi:37:

merhaba aarkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum sizi..buakşam yazmak nasip oldu..bişi sormak istiyorum..yaklaşık 10.30 dan beri 40 dk arayla kasıklarıma igne batması gibi bişi oluyo ve geçiyo rahatsız etmiyo ama korkuyorum da..yarını beklemeli miyim yoksa eşimi kaldırmalımıyım bilemedim??

Cnm doğum sancısı önce bele vurur,belindeki geçer geçmez hemen aşağıya vurur, düzenli gelir, dk ların arası açılmaz, dinlenme ile geçmez, bi kontrol et bakalm böyle bişimi

Son düzenleme:
Back
X