- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.121
zararı yokmuş.hatta denemek için ilk kendi saçıma yapmıştım çokda memnun kalmıştım dedi.
ay ben alayım o zaman yaa çok ihtiyacım var böyle bişeye çook sıkıldım artık saçımı toplamaktan
şimcik.. bu nasıl uygulanıyor ne ediliyor.. aklıma yatarsa denerim belki.. ama 100 lira ayırabilirmiyim saçım için onu bilemiyorum..
sen denersen bize de haber ver :)
kandiliniz mübarek olsun sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar
sordum benim kuaförüm 250 ye yapıyormuş keratinle düzleştiriliyor yanında şampuanı varmış onu kullanmak gerekiyormuş saça hiçbir zararı yok boyalı saçlara bile kullanabilirmiş
kızlar deneme boyunun aşağı yukarı 60 ile 100 tl arasında olduğunun farkındamısınız... :44::44::44:
diğerleri havai markasının 550 tl..
kullanmadım ama bnmde çok ihtiyacım var.. ama asla başlayıp yarıda bırakamam.. offf ne sıkıcı yaa..
wışş.. 250tl ye yapıyor.. hömm.. yok anam ben okadar veremem.. hem bu nekadar zamanda bir yapılması gerekiyor.. garantisi nedir?
kalıcı fön... benim saçlarım çok inatçı ve kalın telli fön çektirmezsem çok çirkin duruyorlar . devamlı toplamak zorunda kalıyorum. brezilya fönü normalde 450-600 tl arası ama şu internet sitelerinden birinde 99 tl fırsatı var izmirde alsam mı diye :26: sordum
ben uyuzumdur, bonusumdur
kuaförüm çok ii dirrr
lorealden tanıdığım vardır (brezilya fönü malzemesi loreal)
yaptırmadımi yaptırmamm
dümdüz olmazmış + olsa bile uzayanlar dipten fena olurmuş
demedi demeyinnn
yazdan beri araştırıorum bende çünkü
Küçük bi hafiyelik sonucu;
oğlak75 in kızı olacakmış adını da yağmur koyacakmış
ay ay :) prensesimiz mi gelecekmiş :)
Gerçi az önce oğlak topike yazınca bende sordum cinsiyeti belli oldu mu diye ama sanırım kaynadı gitti yazdığım.. :)
neyse
evet ben de sen sorunca meraklandım hemen araştırmamı yaptım:)
kizlar biisi sorcam bende rahim agzinda yara var ve bir yili askin zamandri gebe kalamiyorum acaba bundan olabiirmi bilginize ihtiyacim var
kizlar biisi sorcam bende rahim agzinda yara var ve bir yili askin zamandri gebe kalamiyorum acaba bundan olabiirmi bilginize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?