2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ay ben alayım o zaman yaa çok ihtiyacım var böyle bişeye çook sıkıldım artık saçımı toplamaktan

şimcik.. bu nasıl uygulanıyor ne ediliyor.. aklıma yatarsa denerim belki.. ama 100 lira ayırabilirmiyim saçım için onu bilemiyorum..
sen denersen bize de haber ver :)

banada annemler geçen kış bana saç düzleştirici almışlardı hediye.çokda iyi bir markanın düzleştiricisi.ama benim saçlarım kabarıyo onunla yapınca.(gerçi normaldede kabarıyo ama) bir yolunu bulamadım kabarmaması için.

kızlar deneme boyunun aşağı yukarı 60 ile 100 tl arasında olduğunun farkındamısınız... :44::44::44:
diğerleri havai markasının 550 tl..
kullanmadım ama bnmde çok ihtiyacım var.. ama asla başlayıp yarıda bırakamam.. offf ne sıkıcı yaa..

sordum benim kuaförüm 250 ye yapıyormuş keratinle düzleştiriliyor yanında şampuanı varmış onu kullanmak gerekiyormuş saça hiçbir zararı yok boyalı saçlara bile kullanabilirmiş

sordum benim kuaförüm 250 ye yapıyormuş keratinle düzleştiriliyor yanında şampuanı varmış onu kullanmak gerekiyormuş saça hiçbir zararı yok boyalı saçlara bile kullanabilirmiş

wışş.. 250tl ye yapıyor.. hömm.. yok anam ben okadar veremem.. hem bu nekadar zamanda bir yapılması gerekiyor.. garantisi nedir?

ben uyuzumdur, bonusumdur
kuaförüm çok ii dirrr
lorealden tanıdığım vardır (brezilya fönü malzemesi loreal)
yaptırmadımi yaptırmamm
dümdüz olmazmış + olsa bile uzayanlar dipten fena olurmuş
demedi demeyinnn
yazdan beri araştırıorum bende çünkü

ne yaptın yaws bütün hayallerim suya düştü
ama benim dipler düz çıkıyor uçlara doğru kötüleşiyoor

kizlar biisi sorcam bende rahim agzinda yara var ve bir yili askin zamandri gebe kalamiyorum acaba bundan olabiirmi bilginize ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…