2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar ben biraz cinema moduna çekiliyorum :) titanların savaşı diye bir film indirdim.. fragmanına baylmıştım... mitik film seven varsa tavsiye ediyorum şimdiden

kizlar biisi sorcam bende rahim agzinda yara var ve bir yili askin zamandri gebe kalamiyorum acaba bundan olabiirmi bilginize ihtiyacim var

canım bende de rahim ağzında yara vardı 2 ay tedavigördüm yakılmadı ilaç tedavisiyle geçti drum bu yaradan dolayı hamileliğimin geciktiğini söyledi yara sperm hareketleirni engelliyormuş yönünü değiştiriyormuş canım dr un yalancısıyım. Birde prolaktin hormonuna baktır onun seviyesinin yüksekliğide hamileliği engeliiyor.

oneeeeeee ben merak ederim zaten ne yesem diye düşünüyorum çorba içtim ama agzım boş dursun istemiyorum

birsürü farklı tarif var ama ben artan keklerle yapıyorum artan kakaolu keki rondodan geçirip süt kreması ve erimiş çikolata ve fındıkla karıştırıp toplar yapıp hindistan cevizine bulayıp yiyorum

kolay bişi ama evde kek ve çikolata varsa
bende yok

canom ne güzel avatar fotoğrafın var nerden buldun?:76:
nasılsın bakayım b-HCG kaç çıkmıştı sende ? doktor keseyi görememiştiya? İnşallah bu sefer Allah yavrunu sana bağışlar dikkat et kendine darısı bizim başımıza hayırlısıyla

Son düzenleme:

kk dan buldum canım degerim 1299 çıktı valla bol bol dua ediyorum allah sizlerede nasip etsin diye canım

merhaba kızlarrrr
hepinizin kandili mübarek olsun
perşembe günü eyüp sultana gittim hepiniz için dua ettim
Allah kabul etsin inşallah
bugün bol bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…