2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

mantarın engel olduğunu duymuştum ama senin sorununla ilgili bir bilgim yok benim canım

canım bendede yara vardı doktorum o yarayla hamile kalamayacagımı söyledi yaktırdıktan sonraki ay gebe kalmıştım

tsk ederim hepinize cvplariniz icin.bende ilac kullandim ama gectimi bilmiyorum ben yurtdisindayim ve tr deki dokror bana yara oldugunu solemisti burdaki doktor görmedi zaten burdakiler yara fln bilmio yakilirmiymis dedi bide biz diyince sadce enfeksion oldugunu soledi acaba yarayi enfeksion olarak mi gördü.bide daha hic gebelik yyasamamis insanlrda yara yakildiginda rahim kanallrini tikiomus kisirlik yapiomus die okudum nette.ne derece dogru kizlar bileniniz varmi

ee kızlar anlatsanıza sevgililer günü için yaptınızmı birşeyler.eşlerden hediye falan geldimi?

benim kociş işyerime çok hoş bir çiçek yapıp göndermiş çok sevindimm , bende ona güzel bir kazak aldım ve güzel bir akşam yemeği hazırladım saat 9:30 gibide sinamada olacağızzzz sıradan ama güzel bir gündü inş. gecemizdede duaalarımız yapacağızzz heem yallah hem allah:)

hımss canım benim dr yarayı yakmaktan yana değilim dedi sonuçta yaksakta dondursakta o bölgede tahribat yapıyoruz dedi ama ilaç tedavisi sonuç vermezse yara ilerlememesi için yakılması lazım dedi ki şu saytdığınn kısırlık falan filan yaradan kaynaklanırmış ilk ay ben antibiyotik tedavisi uyguladım ama geçmemiş tekrar gittimğimde dr a eşli tedavi verdi eşimde ilaç kullandı geçmiiş daha doğrusu çok büyük bir oranda geçmiş dedi şimdilik sıkıntım yok bakalım yani ihmal etme derim canım

fıstıklar kaçamak yapayım göz kaş arası dedim :)
eşim az önce montajdan geldi.. bizim kapı önünde kamera var.. geldiğini gördüm ama eşim ya kalkmadım içeri gelecek diye :) devam ettim filmimi izlemeye, sonra tekrar baktım tv de kocaman bir buket :) bir de choc'nette :) bittiğim çikolata.. geçen gün bir türlü aldıramadığım çikolatam :)

neyse paylaşim dedim.. çok sevindirik oldum :)

hehe düşünceli kocaa yani hernakadarda istemem falan desekte biz kadınların ruhunda var hatırlanmak istemek sevildiğini gösterilmesini istemek dimi, hediyenin büyklüğü küçüklüğü değilde düşünülmek güzel yawss afiyetle ye şekerim

benim kocama esinin numarasını verde azcık romantizm dersi alsın pehh adama çocuhh yapıyoz bi çiçek yollatmadı eve tamam kandil ama insan azcık düşünür

günaydın arkadaşlar:80::80:
dün benim kociş de gül almış gelmiş
ama bişey görcek halim yoktu
çok şiddetli baş ağrım vardı bütün gece yattım
bugün onun sersemliği var ve yine ağrı başlayacak gibi hissediyorum:18:
midem de bulanıyor

Günaydın Arkadaşlar

Pöticiğim sorun olmadığına sevindim. :)
dedim ya içimde kötü bi his yok diye :)

Haydi bugün hayırlı haberler beklıyorum yenı hamişler istiyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…