- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #6.161
çok sevindim canım bende iki gün önce gittim kan değeri 3028 çıktı 4 veya 5 haftalık dedi dr karından ultrasonla keseyi göremedi gerekirse vajinal ultrasonla bakıcam cuma günü..
amin canım
14 hafta mı o kadar oldu mu yauuu:)
cinsiyeti belli mi
ee kızlar anlatsanıza sevgililer günü için yaptınızmı birşeyler.eşlerden hediye falan geldimi?
gece 00:00 da yataga gelip öptü kocişim beni hediye almadı bende istemedim en güzel hediyem göbüşümde şimdi
bizde hediye almayalım diye kararlaştırdık ama benim kociş bu işi ciddye almış olacakki hala kutlamadı bile
kızlar kandiliniz mübarek olsun,sevgililer gününüz kutlu olsun..
süprüz vardır belkimm
seninde kandilin mubarek sevgililer günün kutlu olsun bacım
ee kızlar anlatsanıza sevgililer günü için yaptınızmı birşeyler.eşlerden hediye falan geldimi?
mantarın engel olduğunu duymuştum ama senin sorununla ilgili bir bilgim yok benim canım
canım bendede yara vardı doktorum o yarayla hamile kalamayacagımı söyledi yaktırdıktan sonraki ay gebe kalmıştım
canım bende de rahim ağzında yara vardı 2 ay tedavigördüm yakılmadı ilaç tedavisiyle geçti drum bu yaradan dolayı hamileliğimin geciktiğini söyledi yara sperm hareketleirni engelliyormuş yönünü değiştiriyormuş canım dr un yalancısıyım. Birde prolaktin hormonuna baktır onun seviyesinin yüksekliğide hamileliği engeliiyor.
tsk ederim hepinize cvplariniz icin.bende ilac kullandim ama gectimi bilmiyorum ben yurtdisindayim ve tr deki dokror bana yara oldugunu solemisti burdaki doktor görmedi zaten burdakiler yara fln bilmio yakilirmiymis dedi bide biz diyince sadce enfeksion oldugunu soledi acaba yarayi enfeksion olarak mi gördü.bide daha hic gebelik yyasamamis insanlrda yara yakildiginda rahim kanallrini tikiomus kisirlik yapiomus die okudum nette.ne derece dogru kizlar bileniniz varmi
hehe düşünceli kocaa yani hernakadarda istemem falan desekte biz kadınların ruhunda var hatırlanmak istemek sevildiğini gösterilmesini istemek dimi, hediyenin büyklüğü küçüklüğü değilde düşünülmek güzel yawss afiyetle ye şekerimfıstıklar kaçamak yapayım göz kaş arası dedim :)
eşim az önce montajdan geldi.. bizim kapı önünde kamera var.. geldiğini gördüm ama eşim ya kalkmadım içeri gelecek diye :) devam ettim filmimi izlemeye, sonra tekrar baktım tv de kocaman bir buket :) bir de choc'nette :) bittiğim çikolata.. geçen gün bir türlü aldıramadığım çikolatam :)
neyse paylaşim dedim.. çok sevindirik oldum :)
fıstıklar kaçamak yapayım göz kaş arası dedim :)
eşim az önce montajdan geldi.. bizim kapı önünde kamera var.. geldiğini gördüm ama eşim ya kalkmadım içeri gelecek diye :) devam ettim filmimi izlemeye, sonra tekrar baktım tv de kocaman bir buket :) bir de choc'nette :) bittiğim çikolata.. geçen gün bir türlü aldıramadığım çikolatam :)
neyse paylaşim dedim.. çok sevindirik oldum :)
günaydin kizlar,dün cok korktum ama korkulacak bisey yokmus cok sükür her seyin iyi göründügünü söyledi dr,dualarinizi eksik etmeyin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?