valla ben bir sürü tulum falan almıştım hiç giyilmeden evde kaldılar bebeğim sadece kısa kollu ve kolsuz bodyleri giydi. ilk günler biraz sıkı giydirdik sonra bir açıldık tam açıldık :))) ama kolsuz body de giydirsem mutlaka ayağına çorap giydirdim. 2 penye battaniye yeterli ben onuda 4 tane almıştım hele birini paketten bile çıkartmadım. bikaç tane tek alt alab,ilirsin iyi olur.
canım ben bebek arabası almadım ama anakucağı kesinlikle tavsiye ederim biz çok kullandık özellikle evin içinde ve gittiğimiz yerlerde çok işimize yaradı. evde yalnız olunca anneannesi nerdeyse bebeğide anakucağıyla yanına götürüyordu :))
canım ana kucağının markası neydi? bu hafta fuara gidince ana kucağı araştırmayı düşünüyorum. tüm modeller varken karşılaştırayım.
ana kucağnı mutlaka alıcam...siz hangi markayı tercih ettiniz?
ana kucağnı mutlaka alıcam...siz hangi markayı tercih ettiniz?
bizimki babymax çok memnun kaldık :)
canım bende kararsız kaldım ana kucagı kesin alıcam diyorum ama burda okuyorum aldık ama kullanmadı diyenler var acaba cocuk dogudukdan sonra hareketlilik durumuna gore mi alsam kararsım kaldım aynen:)
canım bende kararsız kaldım ana kucagı kesin alıcam diyorum ama burda okuyorum aldık ama kullanmadı diyenler var acaba cocuk dogudukdan sonra hareketlilik durumuna gore mi alsam kararsım kaldım aynen:)
siz ne giyiyorsanız bebğinizide aynı kalınlıkta giydirmeniz yeterli. ayaklara çorapta giydirirsiniz. metabolizmaları çok hızlı olduğu için fazla üşümüyorlar zaten.. uyurken ince battaniye örtersiniz böle göğsüne kadar fln, yeter zaten..
Canım sizin bahsettiğiniz ana kucağı; hani evin içinde kullanılan ana kucağından mı:26:
Biz de aldık ana kucağı; ama aynı zamanda bebek arabasına monte ediliyor. Yani 1 yaşına kadar da o aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılıyor. Yani böyle birşeyden mi bahsediyorsun? Yoksa evin içinde kullanılan Fisher Price'ın ürünlerinden falan mı??
Sağol güzel bilgiler için
ben alıcam canımcım ne kadar hareketli olursa olsun 6 aydan önce zaten kendini yere atamaz. kullanılır diye düşünüyorum
kızlar eğer ateş ölçer alacaksanz koltukaltından olcenler cok zor oluyo bebek huysuzken dakıkalarca beklemek hıç gusel değil.
kulaktan ölçenler cokkullanışlı ve bıraz pahalı bılıyosunuz ama BİM de uygun fıyata satılıyo sanırım gecıcı kampanya dün 22 tl ye aldım 2 sanıyede ölçuyo cok fazla para vermenın gereksz olduğunu duşundum bı bakın derım ben..ustuste olctum aynımı olcuyo dıye aynı olçtü.çokbeğendım yani
aklınzda olsun.bıde ana kucağı pierre cardin aldım ben çok memnun kaldım mutfakta yemek yaparken koyup yapıyodum.
canım evde kullanmak için bizde var araba koltugu ve bebek arabasının içine monte edilenden ben ev için alsam mı almasam mı kararsız kaldım :26:
Hala satılıyor mu Bim'de. Annem dereceli emzik almış. Ondan da alayım mı ki?:26:
Anladım hayatım. Ben ilk başta almayı düşünmüyorum açıkcası. Belki daha sonra; ama ben salıncak gibi olanlarından almayı düşünüyorum hayatım.
evet cnm satılıyor en ıyısı kulktan ölcenler dye bılıyoırm 2 once aldm bn
evet cnm satılıyor en ıyısı kulktan ölcenler dye bılıyoırm 2 once aldm bn
sizlerden ricam,hangi bebek arabalarını aldığınızı yazarmısınız?bebek arabası alırken nelere dikkat etmeliyiz...önereceğiniz markalar var mı??
canım evde kullanmak için bizde var araba koltugu ve bebek arabasının içine monte edilenden ben ev için alsam mı almasam mı kararsız kaldım :26:
saol canım bende oyle dusundum bi kac tane alt alayım ilk geciste ustu cıt cıtlı kısa kollu kalır ama altına geciririm altları ne olur ne olmaz die gecede badyle yatırsak bi sey olmaz herhalde bide gecen seneki gibi sıcaklar olursa yandık ben suan her gece yıkayıp yatırmayı dusunuyorum oyle alıstırıcam bizde yaz cocuguz annem hep oyle alıstırmıs bizi:))
sizlerden ricam,hangi bebek arabalarını aldığınızı yazarmısınız?bebek arabası alırken nelere dikkat etmeliyiz...önereceğiniz markalar var mı??
harika bilgilerdi canım çok teşekkür ederim. ben bebek arabası konusunda kararsızım gerçi babamız kararsız :) ona göre bastonlar çok hafif görünüyor(sanki bebek spor arabayla hava atcak erkek mantığı işte:) ) hem diğer travel sistemler ona mantıklı geliyor işte bebek arabasına oto koltuğunu yerlştirip gezdiririz diyor. kafam çok karışık bu konuda bence baston daha mantıklı öbürlerini taşımak ölüm
efim paylasimin icin teskekurler epeyce bilgi vermissin yalniz 25-30 onlukmugozumu korktu ay ben 3 taneyle yetinmeyi dusunuyordum
bu arada bolbol alin derken hastane icin 10 tane ic camasiri yeterlimidir?
sonbahar umarim almayiz canim bende suan 4 kilo aldim cok hizli gidiyorum valla
Küvet denilen şu plastik bebekler için yapılan küvetler değil mi?:44: Mothercare'de ayaklısı falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?