2011 Temmuz Anneleri Olarak 2010 Temmuz Annelerinden Tavsiyeler İstiyoruz

saol canım bende oyle dusundum bi kac tane alt alayım ilk geciste ustu cıt cıtlı kısa kollu kalır ama altına geciririm altları ne olur ne olmaz die gecede badyle yatırsak bi sey olmaz herhalde bide gecen seneki gibi sıcaklar olursa yandık ben suan her gece yıkayıp yatırmayı dusunuyorum oyle alıstırıcam bizde yaz cocuguz annem hep oyle alıstırmıs bizi:))

ana kucağnı mutlaka alıcam...siz hangi markayı tercih ettiniz?

ana kucağnı mutlaka alıcam...siz hangi markayı tercih ettiniz?

canım bende kararsız kaldım ana kucagı kesin alıcam diyorum ama burda okuyorum aldık ama kullanmadı diyenler var acaba cocuk dogudukdan sonra hareketlilik durumuna gore mi alsam kararsım kaldım aynen:)

canım bende kararsız kaldım ana kucagı kesin alıcam diyorum ama burda okuyorum aldık ama kullanmadı diyenler var acaba cocuk dogudukdan sonra hareketlilik durumuna gore mi alsam kararsım kaldım aynen:)

ben alıcam canımcım ne kadar hareketli olursa olsun 6 aydan önce zaten kendini yere atamaz. kullanılır diye düşünüyorum

siz ne giyiyorsanız bebğinizide aynı kalınlıkta giydirmeniz yeterli. ayaklara çorapta giydirirsiniz. metabolizmaları çok hızlı olduğu için fazla üşümüyorlar zaten.. uyurken ince battaniye örtersiniz böle göğsüne kadar fln, yeter zaten..

Canım sizin bahsettiğiniz ana kucağı; hani evin içinde kullanılan ana kucağından mı:26:

Biz de aldık ana kucağı; ama aynı zamanda bebek arabasına monte ediliyor. Yani 1 yaşına kadar da o aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılıyor. Yani böyle birşeyden mi bahsediyorsun? Yoksa evin içinde kullanılan Fisher Price'ın ürünlerinden falan mı??

Sağol güzel bilgiler için

kızlar eğer ateş ölçer alacaksanz koltukaltından olcenler cok zor oluyo bebek huysuzken dakıkalarca beklemek hıç gusel değil.
kulaktan ölçenler cokkullanışlı ve bıraz pahalı bılıyosunuz ama BİM de uygun fıyata satılıyo sanırım gecıcı kampanya dün 22 tl ye aldım 2 sanıyede ölçuyo cok fazla para vermenın gereksz olduğunu duşundum bı bakın derım ben..ustuste olctum aynımı olcuyo dıye aynı olçtü.çokbeğendım yani
aklınzda olsun.bıde ana kucağı pierre cardin aldım ben çok memnun kaldım mutfakta yemek yaparken koyup yapıyodum.

Son düzenleme:

canım evde kullanmak için bizde var araba koltugu ve bebek arabasının içine monte edilenden ben ev için alsam mı almasam mı kararsız kaldım :26:

ben alıcam canımcım ne kadar hareketli olursa olsun 6 aydan önce zaten kendini yere atamaz. kullanılır diye düşünüyorum

bende tabi ki su umudum olan fuardan bakıcam canım:)) alıcam galiba ya agır basıyor valla alma istegi:))

Hala satılıyor mu Bim'de. Annem dereceli emzik almış. Ondan da alayım mı ki?:26:

canım evde kullanmak için bizde var araba koltugu ve bebek arabasının içine monte edilenden ben ev için alsam mı almasam mı kararsız kaldım :26:

Anladım hayatım. Ben ilk başta almayı düşünmüyorum açıkcası. Belki daha sonra; ama ben salıncak gibi olanlarından almayı düşünüyorum hayatım.

evet cnm satılıyor en ıyısı kulktan ölcenler dye bılıyoırm 2 once aldm bn

sizlerden ricam,hangi bebek arabalarını aldığınızı yazarmısınız?bebek arabası alırken nelere dikkat etmeliyiz...önereceğiniz markalar var mı??

Ben bundan kullanıyorum..

Mothercare Whizzi Stroller - Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Sıfır aydan itibaren kullanabiliyorsun.. Eşim doğumdan hemen sonra almıştı..
Tam yatabiliyor.. Beğeneceğinizi tahmin ediyorum.. Çok da pahalı değil ayrıca..
Yanlış hatırlamıyorsam aşağı yukarı 200-300 TL civarında olması lazım..
Eşim Maclaren almak konusunda çok ısrar etmişti.. 800 TL civarıydı o da..
Şimdi iyi ki aldırmamışsın diyor.. AVM'lerde çok rahat ediyoruz..
Arabanın arkasında duruyor, hiç yukarı çıkarmıyorum..

sizde olan yani hem araba koltuğu hem de bebek arabasına monte edileni evde de kullanabilirsin rahat rahat.
bizdekini evde arabada hep kullandık.ama tabi ilke 4,5-5 aylık olunca fingir fingir hareket ettiği için korktum kullanmadım.
sonra da mama sandalyesine geçtik zaten.

canım çok iyi düşünüyorsun zaten o sıcaklarda bebekler öyle terliyolar ki günde iki kere yıkadığımız oluyodu bizim...
geceleri bazen serin olabiliyo o zaman giydirmek için birkaç tane alt pijama alabilirsin ama tulum almayın giyemiyolar...

sizlerden ricam,hangi bebek arabalarını aldığınızı yazarmısınız?bebek arabası alırken nelere dikkat etmeliyiz...önereceğiniz markalar var mı??

ben 1 adet dangoz babymax marka araba aldım,3 tekerlekli.
şimdi çok pişmanım çok para vermedim (160tl)ama toplasan 10 kere ancak kullandık.hem bebek küçükken çok fazla dışarı çıkmadık hem de ilke kucakta gezmek varken arabada yatmayı çoook sıkıcı buldu:)
oturmaya başladığında migrostan 50tlye baston puset aldım. tek elimle açılıp kapanıyo acayip rahat.
bence yatabilen ve hafif bir baston puset çok kullanışlı...

bebek arabası ile ilgili fikirlerimi yazdım canım babayı dinleme arabayı genelde sen kullanacaksın bu yüzden hafif birşeyler al bence:)

eğer sezeryan olursanız 2 gün normalde 1 gün hastanede kalıyosunuz 10 fazla olur 5 yeterli bence.
siz evde bulundurun şu babaanne donu denen büyük geniş çamaşırlardan ihtiyaç olursa getirirler hastaneye. ama toplamda 10 tane falan olsun çünkü zaten sürekli terliyosunuz kanama var ancak yetiyo...

Küvet denilen şu plastik bebekler için yapılan küvetler değil mi?:44: Mothercare'de ayaklısı falan var

yerin varsa evde ayaklılar çok kullanışlı.
b,zdeki ayaksız kullanırken belim çok ağrıyodu benim eğilmekten...
gerçi ilke huysuzu küvette çığlık çığlığa bağırdığı için ben 3-5 kere ancak kullanmışımdır.
biz cadı kızımla banyoda beraber yıkanıyoruz benim kucağımda oturuyo babası da su döküyo:))

Bayanlar bu GRATİS den bugün Niveanın atta çantasını aldım 37 TL ye .. Birkaç yerde ve internette
40-60 TL ye satılıyor. İçeriğinde 500 ml nivea bebek saç ve vücut şampuanı, pişik kremi, bebe yağı, doğal sabun, ıslak mendil ve alt açma bezi var ve çantasıda çok süper değil ama bayaa kullanışlı...
Tavsiye ederim haberiniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…