ben de şöyle düşündüm bak kocamı gönderiyim boş bi yere daha bulamadı gitsin muavinin yanına ben ayaklarımı uzatayım
aha ben kayınvalide gelmeden bitiricem, ama normalde de karısma hakkını vermedigim için ona, ayagıma dolaşamazhaklısın bende alıcam canım mobilya geldikten sonra bir demlik olsun diyorum duvarlarım kirlenmiş kalorfierim çok isliydi..kaynanam anname fırsat bırakırsa inş.onunla yapıcaz..dırdır herşeyime karışıyo..üff napcam oda ayrı bi dert yaa
hoşgeldin zehracım, sen nasılsın?slm şekerlerrr nasılsınızzz
aaaneyki adıı
ben okumasaydm götürürdüm inancahillikk iştee nerden bilicen bu ana kucağınıda bugün öğrndimm sanırsam öğrenecek çok şey daha var:26::26:
o da iyi fikir
yazık kocaya
hamile değilken bile gönderiyorum onu başka koltuklara rahat edemiyorumki.hiç sevmem yolculuğu zaten
aha ben kayınvalide gelmeden bitiricem, ama normalde de karısma hakkını vermedigim için ona, ayagıma dolaşamaz
canım ben daha dün akşam kaynanaya gittim ama gitmez olaydım bebek odasının cibindiriğine kadar karıştı beynim bulandı geldimm..mıbilya nasıl olcak şuda buda üff eşimde izin veriyor ben napim..eyy diyo ki bişey almaya giderken eşinle gitme send eoda bilmezsiniz eltilerinden birini al git annemide demiyor..
hoşgeldin zehracım, sen nasılsın?
ahmet. alla alla tutturdu adam
alışık yani kocaniyi o zaman gönder gitsin
sen eşine bak o ne diyor canım
akşam bide apartman da günüm var iyimi valizlerimi hazırlayabilirsem güne de katılcam 1 saat
hastane çıkışı alan var mı aramızda. fiyatlar nasıl arkadaşlar. 10 lu almayı düşünüyorum
o olmasa ben napardım bilmiyorum.bazen çekilmez oluyorum ama garibim bişi demio
öff gcık oldum ya. eşimin bişi dediği yok. ben başka isimler düşünüoum filan o da ahmet osun filan demedi. kaynanam gil de demedi. hatta sormuolar bile ne koycaksın die karışmak istemiolar heralde. babam da tutturmuş çok ii olur die
Sanirim baban aklinca jest yapmak istiyor kayinpederine. Bari soyle de esinin ve ailesinin yaninda deyip akillarina sokmasinlar. Isim kotu degil ama isim koymak cekirdek aileye duser diye dusunuyorum ben.öff gcık oldum ya. eşimin bişi dediği yok. ben başka isimler düşünüoum filan o da ahmet osun filan demedi. kaynanam gil de demedi. hatta sormuolar bile ne koycaksın die karışmak istemiolar heralde. babam da tutturmuş çok ii olur die
Sanirim baban aklinca jest yapmak istiyor kayinpederine. Bari soyle de esinin ve ailesinin yaninda deyip akillarina sokmasinlar. Isim kotu degil ama isim koymak cekirdek aileye duser diye dusunuyorum ben.
öff gcık oldum ya. eşimin bişi dediği yok. ben başka isimler düşünüoum filan o da ahmet osun filan demedi. kaynanam gil de demedi. hatta sormuolar bile ne koycaksın die karışmak istemiolar heralde. babam da tutturmuş çok ii olur die
öle deme ya
güzel isim ya ben çok severim
İyiz kuzum siz nasılsınız bakalım minik kızınla.
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınn
aha ben kayınvalide gelmeden bitiricem, ama normalde de karısma hakkını vermedigim için ona, ayagıma dolaşamaz
hoşgeldin zehracım, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?