2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aha ben kayınvalide gelmeden bitiricem, ama normalde de karısma hakkını vermedigim için ona, ayagıma dolaşamaz
slm şekerlerrr nasılsınızzz
hoşgeldin zehracım, sen nasılsın?

akşam bide apartman da günüm var iyimi valizlerimi hazırlayabilirsem güne de katılcam 1 saat

ahmet. alla alla tutturdu adam

sen eşine bak o ne diyor canım

sen eşine bak o ne diyor canım

öff gcık oldum ya. eşimin bişi dediği yok. ben başka isimler düşünüoum filan o da ahmet osun filan demedi. kaynanam gil de demedi. hatta sormuolar bile ne koycaksın die karışmak istemiolar heralde. babam da tutturmuş çok ii olur die

akşam bide apartman da günüm var iyimi valizlerimi hazırlayabilirsem güne de katılcam 1 saat

klonlıycaz mine seni
tüm temmuz anneleri süperman e rakip vala

hastane çıkışı alan var mı aramızda. fiyatlar nasıl arkadaşlar. 10 lu almayı düşünüyorum

kalitesine göre değişiyo
60-10 arası iyileri

o olmasa ben napardım bilmiyorum.bazen çekilmez oluyorum ama garibim bişi demio

dün öyle demiyodun
ben olsam başka koltuğa gönderme direk tepesine çıkarırdım bacakları

ahmet ismi de çok güzel

Sanirim baban aklinca jest yapmak istiyor kayinpederine. Bari soyle de esinin ve ailesinin yaninda deyip akillarina sokmasinlar. Isim kotu degil ama isim koymak cekirdek aileye duser diye dusunuyorum ben.

Sanirim baban aklinca jest yapmak istiyor kayinpederine. Bari soyle de esinin ve ailesinin yaninda deyip akillarina sokmasinlar. Isim kotu degil ama isim koymak cekirdek aileye duser diye dusunuyorum ben.

benim iiliğim için istiormuş. eşimin ailesinin kesin kafasında öle bişi var ama sölemiolar. isim ne koycaksınız bile demiolar. hani bişeyi çok istersin de ima etmek gibi olmasın die sölemessin ya o hesap. ismi ahmet olunca daha çok sevcekler die heralde babam onu koy dio. isim de güsel dio. amaaan bi de bu çıktı başıma.

canım yanlış anlama ama bunu kayınpederinin ynında demez işallahh biizmki olsa atlar konsun der bunu eşine söyle durumu oda babana dedin şu nedenle koyamayız diye felan kırmadan halledin..

İyiz kuzum siz nasılsınız bakalım minik kızınla.

hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınn

aha ben kayınvalide gelmeden bitiricem, ama normalde de karısma hakkını vermedigim için ona, ayagıma dolaşamaz

hoşgeldin zehracım, sen nasılsın?

hoşbulduk kıslar biz iyiyiz şükür
bugün kızımın odası boyanıcak inş. içe siner bişi olur
bide sonradan üstüne sim boya geçmek istiorum
şöle parıl parıl olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…