2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım 27 haftalığım valla doktora da sormadım netten araştırdım biraz korkmuyor değilim nasıl bitecek bilmiyorum o yol.Tokattayım canm.10 saat sürüo.nasıl kalkcam otobüsde:44:
doktoruna sor da için rahat rahat gidersin

doru diosun daha erken ben de hazian da filan yaptırırım arıtk
ayy kolay gele, allah güç kuvvet versin hepimize de yüzümüzn akıyla cıkalım şu işlerden inşallah
cetrefilli valla haklsın galiba yaaa.normalde koca yatağa sığamıyorum ben nasıl yolculuk yapcam.bak kafam karıştı şimdi.nasılda heycanlıyım biliomusun gidicem die.içim içime sığmıyor

listeyi yazıciiim saol japones, bu arada bebe kolonyası da olsa kullanmayalım mı ki??

canım yanlış anlama ama bunu kayınpederinin ynında demez işallahh biizmki olsa atlar konsun der bunu eşine söyle durumu oda babana dedin şu nedenle koyamayız diye felan kırmadan halledin..

yok demez. kimsenin bişi dediği yok. asilleri oynuolar. bi de mesafeliyim ben ondan bişi demiolar.
üzülmeni istemem ama fikrimi söyledim canım
benim eşimin adının ahmet olmasına rağmen erkek olsaydı bebişim ahmet arda koyacaktık adını karar vermiştik...

ya eşimin adını koyarım tabi ki. ama kayıpederr bilemiorum. iice yağcı gibi töbe yarabii

bakmayın siz bana kocam bi tanedir.zorla yapar değim işleri ama olsun.onsuz hayat düşünemiyorum

bacaklarımı onun bacaklarına uzatmak da pek fena fikir sayılmaz aslında

hoşbulduk kıslar biz iyiyiz şükür
bugün kızımın odası boyanıcak inş. içe siner bişi olur
bide sonradan üstüne sim boya geçmek istiorum
şöle parıl parıl olsun

ohhh ne güzelll canım mobilyayı nasıl yaapcaksınn ben int.baktm pek içime sinen bişey olmadı hazır almıycaz biz teyzem yaptırcak istediğim ama model yokk..zaman geçmeden aradan çıkartalım diyoz:26::26:

aneeeem ben o kadar boşuna mı uraştım isim bulmak için ne rüzgarlar mertler keremler klasik bi ahmet için miyidii

Ay cok sekersin bence simdiden takma, esinin hangi ismi istedigini sor, babana da esinin karar verdigini oyle olacagini soyle bitsin. Ne yani ismi k.pederininki diye daha mi cok sever o taraf? Hic sevmesinler daha iyi. Torun bu yaa, sevgi derecesi herhangi birseye gore degisir mi hic?
Benim kaynana da geveledi bir kac isim. Biz oglunla ikimizin birden icine sinmeyen ismi koymayacagiz dedim. K.pederin adini israr etselerdi cingar cikarirdim alimallah, adi Burhanettin'mis rahmetlinin
Ay bu arada kocam takmis adini Lila koyalim kizin diye. Kendince super bir bulus yapmis gibi de ikide bir gozler parlayarak ama bak ne guzel falan diye aklima girmeye calisiyor. Pisiiiiik

eşim babasına hayran babam babasına hayran. ben oğluma hayran. o yüzden benim karar verdiğim çok net olur yani.
ismi onlardan olnca daha çok seviliomuş ya. benim arkadaş da öle bişiler demişti. kaynımın çocugu kız. ona da kaynanamın ismni vermişler. hakketen kardeşinden daha çok seviolar yaw. sanki bu bizim diğeri anasının gibi bi hava.
Burhanettin de uzunmuş hakketen. ahmet güsel isim hem diyip duruo babam. töbe töbee iice köy gelini oldum.
lila sölenişi güsel ama olmas bence de

listeyi yazıciiim saol japones, bu arada bebe kolonyası da olsa kullanmayalım mı ki??
Rica ederim tatlim Valla bence en azindan ilk bir ay kullanma derim. Koku denen sey molekullerden olusuyor, biz bir seyi kokladigimiz zaman ayni anda o kokuyu yutmus da oluyoruz. Koku molekulleri bebeklerimizin cigerlerine midesine yapismasin degil mi? Kimbilir ne zararlari cikar ilerde.Tabii benim dusuncem bu, herkes nasil isterse, nasil dusunurse...
Eger gelen gidene kolonya verip hijyen yaratmayi istiyorsan -ki cok onemli, millet sokaktan gelecek- O zaman susuz sabunlar var ya durulanmayan, onlardan dokmeni tavsiye ederim millete. Ya da hastanede kim olacaksa yaninda, tembih et gelene gidene versin kapidan girince. Hani purel miydi neydi, onlardan iste.

lila güzelmiş yaa

yok 2 isme karşıyım baştan beri. anam yok ya ne ahmet i. kim çıkarıo bu adetleri yaa :95:

en son neye karar vericen çok merak ediyorum tuyacım

zümra nasıl bi isim kızlar

anlamı ne ?
senin bebiş kızmıydı fıstık?

zümra
Güzel, iyi ahlaklı.
Cesur, yürekli.
Zeki, bilgili kadın.
evet canm ben prenses bekliyorum kısmetse

Ay var ya, inadima koymam ben daha cok sevecekler diye. hani gaza getirmis gibi olmayayim ama cahillik be yahu? Benim rahmetli babamin da vardi oyle huylari. Safliklarindan oluyor iste. Sen iyi olasin diye dusunmus yazik. Kimse zorla gidip nufusa yazdiramaz ya!

lila da güzell..benimkidee ada deyip duruyor bakalım artık...
yok 2 isme karşıyım baştan beri. anam yok ya ne ahmet i. kim çıkarıo bu adetleri yaa :95:
canını sıkmaa sende istediğini kooymazsın..sonuçta o senin çocuğun istemediğin isimle seslnmek çok kötü olur cnaım..
zümra nasıl bi isim kızlar
zümrayı bende kızıma düşünüyordum ahlaklı kadın demekti sanırsm:26::26: ama güzel isimm

aynen ya ben de öleyim işte.inadına yapmam artık. kendimi çocugumu beğendircem onlara artık. babam çok mantıklı yaklaşıo ama o kadar mantıklı olamıorum maalesef. cahillik gerçekten.

kızlar dönencemiz geldiiii çok güzeeeeeelll:118:
dönence ne ki...?:26:

canım ne diyosun benim kaynana çok bilgili kadın geçen diyorki ben belinay istiyorum ismi nasıl olsa baba koyacak kulağna o çağıracak koydururum diyo.. eşimde sedaya ben bi defa böyle şaka yaptım senin habern olmadan koyarım diye odaa hakkım helal değil dedi..anne dedi ama kaynanamdan çıt yok tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…