doktoruna sor da için rahat rahat gidersincanım 27 haftalığım valla doktora da sormadım netten araştırdım biraz korkmuyor değilim nasıl bitecek bilmiyorum o yol.Tokattayım canm.10 saat sürüo.nasıl kalkcam otobüsde:44:
ayy kolay gele, allah güç kuvvet versin hepimize de yüzümüzn akıyla cıkalım şu işlerden inşallahdoru diosun daha erken ben de hazian da filan yaptırırım arıtk
cetrefilli valla haklsın galiba yaaa.normalde koca yatağa sığamıyorum ben nasıl yolculuk yapcam.bak kafam karıştı şimdi.nasılda heycanlıyım biliomusun gidicem die.içim içime sığmıyor
listeyi yazıciiimTecrubelerimizi paylasmak icin buradayiz canimBana da bir arkadasim soylemisti tum bunlari zamaninda, ozellikle de parfum meselesini. Millet hastaneye gelirken parfumle yikaniyor, zavalli bebegin cigerlerine o esanslar doluyor demisti. Gelmeden soyle herkese dediydi. kaynanam parfum delisidir, ozellikle ona da demistim ama eve cikinca yikanmaya baslamisti yine. Ne azap cektim bir bilseniz. Rica ettigim halde takmiyordu. Allahima sukur bu sefer gelemiyor
canım yanlış anlama ama bunu kayınpederinin ynında demez işallahh biizmki olsa atlar konsun derbunu eşine söyle durumu oda babana dedin şu nedenle koyamayız diye felan kırmadan halledin..
üzülmeni istemem ama fikrimi söyledim canım
benim eşimin adının ahmet olmasına rağmen erkek olsaydı bebişim ahmet arda koyacaktık adını karar vermiştik...
klonlıycaz mine seni
tüm temmuz anneleri süperman e rakip vala
kalitesine göre değişiyo
60-10 arası iyileri
dün öyle demiyodun
ben olsam başka koltuğa gönderme direk tepesine çıkarırdım bacakları
yok demez. kimsenin bişi dediği yok. asilleri oynuolar. bi de mesafeliyim ben ondan bişi demiolar.
ya eşimin adını koyarım tabi ki. ama kayıpederr bilemiorum. iice yağcı gibi töbe yarabii
bacaklarımı onun bacaklarına uzatmak da pek fena fikir sayılmaz aslındaklonlıycaz mine seni
tüm temmuz anneleri süperman e rakip vala
kalitesine göre değişiyo
60-10 arası iyileri
dün öyle demiyodun
ben olsam başka koltuğa gönderme direk tepesine çıkarırdım bacakları
hoşbulduk kıslar biz iyiyiz şükür
bugün kızımın odası boyanıcak inş. içe siner bişi olur
bide sonradan üstüne sim boya geçmek istiorum
şöle parıl parıl olsun
aneeeem ben o kadar boşuna mı uraştım isim bulmak için ne rüzgarlar mertler keremler klasik bi ahmet için miyidii
2 isim koyun fıstık....
Ay cok sekersinbence simdiden takma, esinin hangi ismi istedigini sor, babana da esinin karar verdigini oyle olacagini soyle bitsin. Ne yani ismi k.pederininki diye daha mi cok sever o taraf? Hic sevmesinler daha iyi. Torun bu yaa, sevgi derecesi herhangi birseye gore degisir mi hic?
Benim kaynana da geveledi bir kac isim. Biz oglunla ikimizin birden icine sinmeyen ismi koymayacagiz dedim. K.pederin adini israr etselerdi cingar cikarirdim alimallah, adi Burhanettin'mis rahmetlinin
Ay bu arada kocam takmis adini Lila koyalim kizin diye. Kendince super bir bulus yapmis gibi de ikide bir gozler parlayarak ama bak ne guzel falan diye aklima girmeye calisiyor. Pisiiiiik
Rica ederim tatlimlisteyi yazıciiimsaol japones, bu arada bebe kolonyası da olsa kullanmayalım mı ki??
Ay cok sekersinbence simdiden takma, esinin hangi ismi istedigini sor, babana da esinin karar verdigini oyle olacagini soyle bitsin. Ne yani ismi k.pederininki diye daha mi cok sever o taraf? Hic sevmesinler daha iyi. Torun bu yaa, sevgi derecesi herhangi birseye gore degisir mi hic?
Benim kaynana da geveledi bir kac isim. Biz oglunla ikimizin birden icine sinmeyen ismi koymayacagiz dedim. K.pederin adini israr etselerdi cingar cikarirdim alimallah, adi Burhanettin'mis rahmetlinin
Ay bu arada kocam takmis adini Lila koyalim kizin diye. Kendince super bir bulus yapmis gibi de ikide bir gozler parlayarak ama bak ne guzel falan diye aklima girmeye calisiyor. Pisiiiiik
yok 2 isme karşıyım baştan beri. anam yok ya ne ahmet i. kim çıkarıo bu adetleri yaa :95:
zümra nasıl bi isim kızlar
lila güzelmiş yaa
en son neye karar vericen çok merak ediyorum tuyacım
anlamı ne ?
senin bebiş kızmıydı fıstık?
ben de çok merak ediomm:76: kendim de şiştim sizi de şişirdim
Ay var ya, inadima koymam ben daha cok sevecekler diye. hani gaza getirmis gibi olmayayim ama cahillik be yahu? Benim rahmetli babamin da vardi oyle huylari. Safliklarindan oluyor iste. Sen iyi olasin diye dusunmus yazik. Kimse zorla gidip nufusa yazdiramaz ya!eşim babasına hayran babam babasına hayran. ben oğluma hayran. o yüzden benim karar verdiğim çok net olur yani.
ismi onlardan olnca daha çok seviliomuş ya. benim arkadaş da öle bişiler demişti. kaynımın çocugu kız. ona da kaynanamın ismni vermişler. hakketen kardeşinden daha çok seviolar yaw. sanki bu bizim diğeri anasının gibi bi hava.
Burhanettin de uzunmuş hakketen. ahmet güsel isim hem diyip duruo babam. töbe töbee iice köy gelini oldum.
lila sölenişi güsel ama olmas bence de
yok 2 isme karşıyım baştan beri. anam yok ya ne ahmet i. kim çıkarıo bu adetleri yaa :95:
zümrayı bende kızıma düşünüyordum ahlaklı kadın demekti sanırsm:26::26: ama güzel isimmzümra nasıl bi isim kızlar
Ay var ya, inadima koymam ben daha cok sevecekler diye. hani gaza getirmis gibi olmayayim ama cahillik be yahu? Benim rahmetli babamin da vardi oyle huylari. Safliklarindan oluyor iste. Sen iyi olasin diye dusunmus yazik. Kimse zorla gidip nufusa yazdiramaz ya!
dönence ne ki...?:26:kızlar dönencemiz geldiiii çok güzeeeeeelll:118:
Ay var ya, inadima koymam ben daha cok sevecekler diye. hani gaza getirmis gibi olmayayim ama cahillik be yahu? Benim rahmetli babamin da vardi oyle huylari. Safliklarindan oluyor iste. Sen iyi olasin diye dusunmus yazik. Kimse zorla gidip nufusa yazdiramaz ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?