bende iyim tatlim, sadece bel agrlarim basladi yine ... onun disinda bi degisiklik yokkk
ya bu kilo ölçümleri doğru çıkmıyormuş ki arkadaşıma bebeğin 3500 kg demişler ama bebek 4100 kg dogdu bunuda bir ebe anladı sen normal yapma bebeğin daha kilolu riske atma dedi valla benim kafam çok karışıyor bu konuda
tesekkürler canim bel agrilarim var ne güzel gecmisti, hatta bi ara galiba bel fitigindanda kurtulucam findigim sayesinde diyordumkiiiii yeniden basladiya bu kilo ölçümleri doğru çıkmıyormuş ki arkadaşıma bebeğin 3500 kg demişler ama bebek 4100 kg dogdu bunuda bir ebe anladı sen normal yapma bebeğin daha kilolu riske atma dedi valla benim kafam çok karışıyor bu konuda
merhaba iyiyiz biz seni sormalı
bugünde akşam olduubenim mesaide bitmek üzere kızlarr herkese iyi akşamlarr kendinizie iyi bakın :80:
valla canim yaaa nolcak son aylara kadar suanda bile hareketlerimi kisitladi...hiç sorma o bel ağrılarınııı
evet yaa ama zaten doktorlar diyorlar, ordaki ölcümler gercek kilosunu vermezmis... ya yarim kilo az yada cok olabiliyormusyarım kilodan fazla fark var
mrb arkadaşlarrrr...
yaaa bnim gögsümün altında karnımın büyümeye başladığı yerdeee dün geceden berii çok fenaa ağrı waaarr iğne baıtyor gibii tuhaf bişee...daha önce doktora sormuştumm başı orda ağrır normal demişti amaaa salı günü gttiğmdee kuzucumun kafası sağ alta geçmişti we benm ağrımdaa geçmiştii...
Şimdi tekrar başlamasıı kafanın yine üste gelmiş olması mı demek acabaa
çok canım acıyooorrrrrr
mrb arkadaşlarrrr...
yaaa bnim gögsümün altında karnımın büyümeye başladığı yerdeee dün geceden berii çok fenaa ağrı waaarr iğne baıtyor gibii tuhaf bişee...daha önce doktora sormuştumm başı orda ağrır normal demişti amaaa salı günü gttiğmdee kuzucumun kafası sağ alta geçmişti we benm ağrımdaa geçmiştii...
çok canım acıyooorrrrrr
mrb arkadaşlarrrr...
çok canım acıyooorrrrrr
evet canim aynen dedigin gibi kafasi suanda yukaridadari ondan agriyordu, benim henüz öyle agrilarim baslamadi, henüz tekmeleri asagidan hissediyorum yukardan hic hissetmedim daha...
evet tatlım benim de kafasyukarda olduğu için arada müthiş bir ağrı giriyor... böyle kitlenip kalıyorum nefes alamıyorum bir süre...
merhaba kübracım naber?
geçmiş olsun canım o ağrılar kötü bende arada yaşıyorum...
biraz karnını oynatmaya çalış canım dışardan tepkilere karşılık veriyo bebekler,
alt tarafa dönmesini sağla, bizimki de bazen ayaklarını taa aşağıya kasıklarıma doğru uzatıyo geriyo canımı acıtıyo, bende hemen dokunuyorum bi süre o bölgeye, tekrar yukarı göbeğime doğru çıkıyo.
yanii artık bizim sesimize tepki veriyorlar
ben sık sık konuşuyorum... kızımmm miniğim filan diye sesleniyorum sonra ondan da kıpırtılar geliyo hemen peşine
çok şükürr cnmm uğraşıyomm işteee okullaaa ödewlerle falann 3 haftaa kaldı inş bzmdee derslerin btmesinee,1 haftada final haftası 3 dersten sınaw oluyoz sadecee inşallah 1 aya kurtulcaaammm okul derdinden...
ay yok cnm yaa oynamak falan kar etmiyorr bnmm kuzumaa bgnn yürüdüm birazzz yağmur çamur dinlemeden belki yürüsem geçer diee ammaa tık yokk halaa
yaa bennn konuşamıyorummmmm yaa,çok garip hissedyorum kendimiii..ne gıcıkkk bi anneyim dimiii
derincim gözün aydın, oğlusun saglıklıymıs maşallahmerhaba kızlar nasılsınız??
biz iyiyiz oğlumla,gerçi çok yorulduk bugün epilasyana,ordan pazara,akşamüstüde dr.a gittik.kontrolümüz çok güzel geçtioğlum 36cm,1210gr olmuş,babasına benziyo dedi..doğumu konuştuk çok korktuğumu spinal sezeryan olmak istediğimi sööledim,7 temmuz gibi olabilir dedi,o güne kadar yine kararın değişebilir konuşuruz dedi...
sonra oğluşum bize poz verdi tek eli havada el sallar gibi,çok hareketliydi yüzü çok net çıkmadı ama ultrasonda süper görünüyodu cnm benimm
bana gelince tam 14 kilo almış bulunuyorm,yine kan tahlili verdim,bakalım kanım nası çıkacak kan değerim 10'du sabah-akşam kan hapı kullanıyodum bakalım artmış mı dedi
birde balık hapı yazdı
bizden bu kadar kızlar
merhaba kızlar nasılsınız??
biz iyiyiz oğlumla,gerçi çok yorulduk bugün epilasyana,ordan pazara,akşamüstüde dr.a gittik.kontrolümüz çok güzel geçtioğlum 36cm,1210gr olmuş,babasına benziyo dedi..doğumu konuştuk çok korktuğumu spinal sezeryan olmak istediğimi sööledim,7 temmuz gibi olabilir dedi,o güne kadar yine kararın değişebilir konuşuruz dedi...
sonra oğluşum bize poz verdi tek eli havada el sallar gibi,çok hareketliydi yüzü çok net çıkmadı ama ultrasonda süper görünüyodu cnm benimm
bana gelince tam 14 kilo almış bulunuyorm,yine kan tahlili verdim,bakalım kanım nası çıkacak kan değerim 10'du sabah-akşam kan hapı kullanıyodum bakalım artmış mı dedi
birde balık hapı yazdı
bizden bu kadar kızlar
derincim gözün aydın, oğlusun saglıklıymıs maşallah
ben de epilasyona gittim, fön de cektirdim saclarıma, ama benim saçlar biraz gürdür, bu yüzden öyle sabit durarak fönü beklemek bayagı bi yordu...epilasyon da aman aman acımadı, ama çok rahatladım valla üstümden büyük bir yük kalktı
hoşgeldin cnm,maaşallah oğluşuna büyümüş.güzel geçmiş kontrolünüz darısı başımıza.ben her gidişimde korkarak gidiyorum.cd verdi mi sana? ben semih beyin verdiği cd yi götürdüğümde ilerleyen haftalarda ben sana daha güzellerini vericem demişti,bizim daha 10 günümüz var inşallah verir. her seferinde kan vermekten delik deşik oluyor kollarım ya,yine mi vercez? Allahtan acıtmıyolar fazla elleri hafif,marmarada kan verdiğimde resmen ağlayacak duruma geliyordum. demek sırada balık hapı var,kilo yapıyor diyorlar ama kullanmak lazım bebişlerin zekası için.
canım sen sezaryen istiyorum diynce hiç normale teşvik etmedi mi? ben normal istiyorum ama Erkan beyi sezeryancı diyolar, cesaretimi kırıyorlar.
sağol canım uyarın için hiç o yönden düşünmemiştim,ben gidene kadar hele haziran da dolmaya başlar.bir de benim 32. haftada gidip çalışabilir raporu almam gerek, inşallah bulurum mayıs sonuna yer. yarın arar alırım artık. ben haftada 1 bile balık yemiyorum, kullanmam gerekiyor balık hapını. bana daha hiç cd vermedi,saol cnm,bende korkarak gidiyorum hatta beklerken hareketleri bile olmuyo gerildiğimi hissedio sanırım,geçen ay ve bu ay vermeye başladı cd.leri hatta çok güzel pozlar yakaladı,kansızlık var mı cnm sende varsa kesin tahlil ister,balık hapı içinde her çeşidini kullanabilirsin dedi hamileler hepsini kullanabiliyomuş havalar ısındı artık balık yenmez die balık hapı yazıyorm dedi tamm dedim
doğum konusunda korkuyorum diyince güldü ben hast.ısrar etmem çokta ikna etmem açıkcası normal istersen sana hayır sezr.yaparım demem,sezr.istersende hayır normal olsun demem dedi,o zamana kadar yine konuşuruz dedi,sen sıkma canını ne istersen o olur tabi bebek ters falan olmassa
bu arada semenyacım randevular full dolu mayıs rand. al cnm zor bulduk biz 28 mayısa sen p.tesi falan ara istersen hastaneyi
sağol canım uyarın için hiç o yönden düşünmemiştim,ben gidene kadar hele haziran da dolmaya başlar.bir de benim 32. haftada gidip çalışabilir raporu almam gerek, inşallah bulurum mayıs sonuna yer. yarın arar alırım artık. ben haftada 1 bile balık yemiyorum, kullanmam gerekiyor balık hapını. bana daha hiç cd vermedi,bu kez istiycem.kıskandım
güzel pozları için bebişini kutluyorum, yakışıklı bi fotomodel olur belki ilerde.
en kısa zamanda ara al cnm
iste tabi geçen ay ben hatırlattım vercektiniz diye kaç tane hastası var hangibirini düşünsün balık hapını o demezse sen hatırlat bazı şeyleri o demeden sen sööle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?