2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNN kızlarrrr.. nasılsnızz ben iyiyim dün randevumuz vardı sonrada bişiler bakalım dedik bebege aksamda annemlerde yemege davetliydik gec geldik gezmenkten giremedim kk yaaa randevumuz ii gecti pleksus kisti vardı ve dün dr dedigine göre kaybolmuslar ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz boyu 32 cm olmus kilosu 750 gr benimde sat tarihi ultrasonda cıkan tarihle 10 geriden geliyor bastan beri öle 4d ultrasonlada baktı mısıl mısıl uyuyordu ama artık yeri daralmaya baslamıs belli:)))gelişimi ii dedi hersey normall fındık bi burnu vardı babasına benziyor oyy ordan cıkarıp sefersim geldi yhaa bebişimi ay su zaman gelsede alsak elimize

GÜNAYDIN CANIM GÖZÜNÜZZ AYDIN SORUNUN KAYBOLMASINA SEVİNDİMM BEBEĞİNEDE MAŞALLAHH 32 CM Mİ OLMUŞŞ BENİMKİ AYIN 6 SINDA BÖLE ANLATTIKÇA SİZ ÇATLIOM BENDE NASIL OLDUKİ DİYEE

maşallah canım kuzuna
bende hem çabuk gel kızım diyom hemde çabuk ama zamanında olsun diyom

GÜNAYDIN CANIM GÖZÜNÜZZ AYDIN SORUNUN KAYBOLMASINA SEVİNDİMM BEBEĞİNEDE MAŞALLAHH 32 CM Mİ OLMUŞŞ BENİMKİ AYIN 6 SINDA BÖLE ANLATTIKÇA SİZ ÇATLIOM BENDE NASIL OLDUKİ DİYEE

23+3 de 500 gr 28 cmdi benimki canım
26+1 de 1020 gr 36 cm olmuştu

şimdi ne halde bende çok merak ediyorum
artık çok hızlı büyüyecekler...

sagolun kızlar görünce bi hoş oluyor insan :))))
benimde kiloda az gibi geliyor bana ama burda tickerdeki gibi 26. hafta görünmüyor geriden geliyormus zaten bastan beri öle gidiyordu ama 1 aylık döneme göre 300 küsür grm almıs.. ben besleyemiyorum yada daha sonra atak yapıcak

Son düzenleme:

canım sakın üzülme birden atak yapıyolar
bende 23+3 te çok üzülmüştüm burdaki herkesinkinden azdı
birde dondurma,kivi,muz yemeğe çalış acayip kilo yapıyo bebişe

3 haftada boy kilo ikiye katlamış maşallah evet artık bu dönemden sonra hızlı gelişiyorlarmış kuzucuklar

canım sakın üzülme birden atak yapıyolar
bende 23+3 te çok üzülmüştüm burdaki herkesinkinden azdı
birde dondurma,kivi,muz yemeğe çalış acayip kilo yapıyo bebişe

zaten yapıyorumda ama ne bileyim ben bu hamilelikte pek yemek yiyemiyorum yedirmiyor paşa :97: zor yemek begeniyoruz...dondurmaya basladım muz filan meyve yemeye calısıyorum bol sütte içiyorum belki ataga gecer kızımıda 3.350 kg dünyaya getirmiştim

günaydın kızlar

gün gelecek minişlerimiz büyüyecek ellerinden tutup bayrama götüreceğiz ne güzel

Selam yurdumun güzel anneleri bayramımız kutlu olsun, nasılsınız hava da süper küçüklüğümün 23 nisanlarını hatırlarımda illa ki hava kötü ve yağmurlu olurdu ama artık tam benlik oluyorlar. Ben normalde de haftasonları çalışmıyorum ama eşim çalışırdı bayram olduğu için o da evde şimdi kayınvalidemle çatıda az bir bağ budama işleri var ondan sonra mezarlığa babanne ziyaretine gideceğiz ondan sonra da eşimin yeğeninin doğum günü ayrıca bugün onu kutlamaya gideceğiz eğer vakit kalırsa Sevi Bebenin fabrikası bize çok yakın fabrika satış mağazasına uğrayacağız akşam vaktide pestilim çıkmazsa Trakyalılar derneğinin düzenlediği eğlenceye gideceğiz benim hemşerim gelicek Faruk Yılmaz rumeli tv izleyen varsa bilir.

ismail emir güsel isim. ismail kayınpderin ismi mi

ismail emir güsel isim. ismail kayınpderin ismi mi

evet canım kayınpederimin ismi:)) eltimlerin oglu oldugunda koymamıslardı bizde jest yapalım dedik o zaman üzülmüşlerdi :) kızımdada kendi annemin isminden koyduk bende cift isim hastalıgı var kendim cift isimliyim eşimde öle kızımıda cift isim koyduk oglusumada cift isim koyacagız biriide kayıpederimin olmasını istedik

Son düzenleme:

hmm.ben de koyssam mı die düşünüodum da sende görünce soriim dedim:) sevindiler mi kayınpedergillerin

hmm.ben de koyssam mı die düşünüodum da sende görünce soriim dedim:) sevindiler mi kayınpedergillerin

tabiki sevindiler.. gerci zorlamaları yoktu illaki bizim ismimizden koyun die ama benim öle takıntılarım yok zaten daha zamanında erkek olursa bir ismi hazır yanına isim aramaya koyulduk ..kızımın adıda fatmanur büşra :) kayınnvalidem annenin isminide koy bence die söledi adı hazırdı kızımın büşra olacaktı nüfusa giderken eşim fatmayıda koyalım dedi bende fatmanur die yazdırdım :)

Son düzenleme:

anladım canım e iyi olmuş. ama ben de çift isim koymak istemiorum. isim kerem düşünüorum. kayınpederin ismi ahmet. bilemedim. onların 2 kız torunu var birinin adı kaynanamın ismi. kaynanam da koycaksanız tek benim ismimi koyun demiş. ben de koycaksam tek isim koymam lazım gerek heralde.bilemedim.sence?

slm canımm maşşalahhınnn var yanii

bence eşinle konuş .. eşin bu konuda ne düşünüyor peki oda önemli... bunu belki kayınpederin cift isme bişi demezler ahmet keremde güzel duruyor.. cift isme karsı olma... ahmette bence o kadar kötü değil... benim eşimin ailesi o kadar despot ve direten bi aile değil.. o yönden ben sanslı gelinlerdenim ....

eşimin ailesi bana isim konusundahiçbişi demedi. karışmıolar yani kibarlıklarından zaten. ama ben jest olabilir die düşünüorum. ama tek ahmet de koymk istemiorum. ahmet kerem le de gönülleri olurm u bilemiorum. ilk torunlarında öle düşünmüşler çünkü. tek isim ya da hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…