Ahmet Kerem bence de tek başına Kerem den daha güzel kulağa belki ben iki isim sevdiğim içindir ama eşin belirtse de belirtmese de büyüğe saygı fikriyle koysan herkesin hoşuna gider bence, ben kayınpederimin değil ama onun teklif ettiği ismi de koyacağım anlamı da güzel oğlumuzun adı Yusuf Uras olacak inşallahbence eşinle konuş .. eşin bu konuda ne düşünüyor peki oda önemli... bunu belki kayınpederin cift isme bişi demezler ahmet keremde güzel duruyor.. cift isme karsı olma... ahmette bence o kadar kötü değil... benim eşimin ailesi o kadar despot ve direten bi aile değil.. o yönden ben sanslı gelinlerdenim ....
eşimin ailesi bana isim konusundahiçbişi demedi. karışmıolar yani kibarlıklarından zaten. ama ben jest olabilir die düşünüorum. ama tek ahmet de koymk istemiorum. ahmet kerem le de gönülleri olurm u bilemiorum. ilk torunlarında öle düşünmüşler çünkü. tek isim ya da hiç
doğumla ilgili nasıl beslenmem gerektiğiyle ilgili bilgilendirecek kimse de yok etrafımda
Ahmet Kerem bence de tek başına Kerem den daha güzel kulağa belki ben iki isim sevdiğim içindir ama eşin belirtse de belirtmese de büyüğe saygı fikriyle koysan herkesin hoşuna gider bence, ben kayınpederimin değil ama onun teklif ettiği ismi de koyacağım anlamı da güzel oğlumuzun adı Yusuf Uras olacak inşallah
eşimin ailesi bana isim konusundahiçbişi demedi. karışmıolar yani kibarlıklarından zaten. ama ben jest olabilir die düşünüorum. ama tek ahmet de koymk istemiorum. ahmet kerem le de gönülleri olurm u bilemiorum. ilk torunlarında öle düşünmüşler çünkü. tek isim ya da hiç
bendede öle koy die bi tutturmaları yok ama kayınpederim ismi ismail emirde bizden olucak ve ben cift ismi seviyorum..
ahmet kerem hoş ama kayınvalidengil çocuğa tek ahmet derse oda sinir bozucuu bence aslında böle şeyler beklemek saçmalık yanii onun isminde olunca ne oluyorsa ama işteee eskiden süregelmiş halada devam ediyorr beklentilerr
Ahmet Kerem bence de tek başına Kerem den daha güzel kulağa belki ben iki isim sevdiğim içindir ama eşin belirtse de belirtmese de büyüğe saygı fikriyle koysan herkesin hoşuna gider bence, ben kayınpederimin değil ama onun teklif ettiği ismi de koyacağım anlamı da güzel oğlumuzun adı Yusuf Uras olacak inşallah
bence sen beraber oldugunuz zamanda iki isimle sölemeye basla.. bakalım eşinin ailesi ne gibi tepki gösterecekler ama ahmet kerem güzel geliyor kulaga.. yada devamlı öle dersen belkide onlarında kulagına hos gelir alısırlar bişi demezler...
kesin ahmet derler canım :) ya işte maalesef böle beklentiler varahmet kerem hoş ama kayınvalidengil çocuğa tek ahmet derse oda sinir bozucuu bence aslında böle şeyler beklemek saçmalık yanii onun isminde olunca ne oluyorsa ama işteee eskiden süregelmiş halada devam ediyorr beklentilerr
benim babamında abimden iki erkek torunu var ve benim ismimi koymayın dedi zorla isim koydurma taraftarı değildi... ikisindede babamın değil kendi istedikleri ismi koydular hiçte problem etmediler ...birazda esneklik olması lasım ailede... bendede bir diretme olmadı ama biz koymak istedik eşimle.....
benim babamında abimden iki erkek torunu var ve benim ismimi koymayın dedi zorla isim koydurma taraftarı değildi... ikisindede babamın değil kendi istedikleri ismi koydular hiçte problem etmediler ...birazda esneklik olması lasım ailede... bendede bir diretme olmadı ama biz koymak istedik eşimle.....
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
melike_ecesuu layyydy+ fibula+ serapyusuf86 yasmin_07 secil0806+
günaydın sekerlerrr :80:
bizde dün oglusumu gördük geldik çok şükür iyidi kuzucum
ordanda gezmeye gittik ugrayamadım topige umarım herkes iyidir canlarımm
yani bencede olması gereken o zaten koymak isteyen koyan içinden gelen düşünen artı onların sölemelerine gerek yok benim eltim var bi tane bi kızı bi oğlu var ikisinede koymamış kayınvalidem koymazsan koyma bende öbür gelinime koydururum demiş gönül koydum der hep ben çocuğumu isim içinmi doğuruyomm yani senin ismin olursa iyi sevecen olmazsa kötümü öle emirvaki olduğu için benim kızımın ismi hazır dedimsevmiyorum emirvakiliği hırçınlaşıom o zaman sevsin sevmesin tınn tınn tınnn
eltinle ikiniz koymamışsınız.ama sen koysaydın eltin kötü olurdu onların gözünde. E şimdi benim eltim kızı olmuş kaynanamın ismini koymuş. Ben napcam bilememdim.kötü gelin olcam
eltinle ikiniz koymamışsınız.ama sen koysaydın eltin kötü olurdu onların gözünde. e şimdi benim eltim kızı olmuş kaynanamın ismini koymuş. ben napcam bilememdim.kötü gelin olcam
kötüü gelin seniii
çok kötü gelinsintuyacım bundan ötürü kötü gelin die düşüceklerse düşünseler bosfer :)))
Kistin kaybolmasına sevindim cnm.geriden geliyor diyorsun,normal cnm kilosu boyu,takma kafana daha çoook değişecekler.GÜNAYDINNN kızlarrrr.. nasılsnızz ben iyiyim dün randevumuz vardı sonrada bişiler bakalım dedik bebege aksamda annemlerde yemege davetliydik gec geldik gezmenkten giremedim kk yaaa randevumuz ii gecti pleksus kisti vardı ve dün dr dedigine göre kaybolmuslar ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz boyu 32 cm olmus kilosu 750 gr benimde sat tarihi ultrasonda cıkan tarihle 10 geriden geliyor bastan beri öle 4d ultrasonlada baktı mısıl mısıl uyuyordu ama artık yeri daralmaya baslamıs belli:)))gelişimi ii dedi hersey normall fındık bi burnu vardı babasına benziyoroyy ordan cıkarıp sefersim geldi yhaa bebişimi ay su zaman gelsede alsak elimize
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
melike_ecesuu layyydy+ fibula+ serapyusuf86 yasmin_07 secil0806+
günaydın sekerlerrr :80:
bizde dün oglusumu gördük geldik çok şükür iyidi kuzucum
ordanda gezmeye gittik ugrayamadım topige umarım herkes iyidir canlarımm
günaydın kızlar.. dün ağrım yok dedim kendime nazar ettim,bu gece boğazım ağrıdı şu an yutkunmakta zorlanıyorum,çok kötü değil ama siz siz olun büyük konuşmayın. buzdolabından çıkarıp çıkarıp sütleri hüpletirseniz ,benim gibi olursunuz.havalar soğuk kızlar dikkat edin sütü ısıtıp için.
Kistin kaybolmasına sevindim cnm.geriden geliyor diyorsun,normal cnm kilosu boyu,takma kafana daha çoook değişecekler.
günaydın canım, gözün aydın.buyrun size nazarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?