2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahmet Kerem bence de tek başına Kerem den daha güzel kulağa belki ben iki isim sevdiğim içindir ama eşin belirtse de belirtmese de büyüğe saygı fikriyle koysan herkesin hoşuna gider bence, ben kayınpederimin değil ama onun teklif ettiği ismi de koyacağım anlamı da güzel oğlumuzun adı Yusuf Uras olacak inşallah

bence sen beraber oldugunuz zamanda iki isimle sölemeye basla.. bakalım eşinin ailesi ne gibi tepki gösterecekler ama ahmet kerem güzel geliyor kulaga.. yada devamlı öle dersen belkide onlarında kulagına hos gelir alısırlar bişi demezler...

bendede öle koy die bi tutturmaları yok ama kayınpederim ismi ismail emirde bizden olucak ve ben cift ismi seviyorum..

ahmet kerem hoş ama kayınvalidengil çocuğa tek ahmet derse oda sinir bozucuu bence aslında böle şeyler beklemek saçmalık yanii onun isminde olunca ne oluyorsa ama işteee eskiden süregelmiş halada devam ediyorr beklentilerr

bendede öle koy die bi tutturmaları yok ama kayınpederim ismi ismail emirde bizden olucak ve ben cift ismi seviyorum..

ahh benimde kendi babam karışıo hayret ettim doğrusu öyle sessiz bi babam vardırki normalde,,,annem koray koyacaklar deyince gözleri yuvalarından fırlamış resmen ama napiiim koray benim ve eşimin içine çok sindi koray diye bahsediyoruz koray diye çağırıoruz,,annem babana bakma sen koray güzel diyo ama yani zar zor bi isim bulmuşum he he de geç benim çocuğum sonuçta dimi kayınvaldemler hiç karışmadı sağolsunlar hiç beklemediğim babam karıştı

benim babamında abimden iki erkek torunu var ve benim ismimi koymayın dedi zorla isim koydurma taraftarı değildi... ikisindede babamın değil kendi istedikleri ismi koydular hiçte problem etmediler ...birazda esneklik olması lasım ailede... bendede bir diretme olmadı ama biz koymak istedik eşimle.....

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

melike_ecesuu layyydy+ fibula+ serapyusuf86 yasmin_07 secil0806+

günaydın sekerlerrr :80:
bizde dün oglusumu gördük geldik çok şükür iyidi kuzucum
ordanda gezmeye gittik ugrayamadım topige umarım herkes iyidir canlarımm

doru söüosun canım. ALlah ismiyle güsel ömürler versin inş

eşimn ailesi bebeğin ismi ne die bile sormuo oyüzden bişi diemiorum.

kesin ahmet derler canım :) ya işte maalesef böle beklentiler var

işlerim var biraz yine gelirim kuzular kendinize çok ii bakın olur mu öpüldünüzzz

yani bencede olması gereken o zaten koymak isteyen koyan içinden gelen düşünen artı onların sölemelerine gerek yok benim eltim var bi tane bi kızı bi oğlu var ikisinede koymamış kayınvalidem koymazsan koyma bende öbür gelinime koydururum demiş gönül koydum der hep ben çocuğumu isim içinmi doğuruyomm yani senin ismin olursa iyi sevecen olmazsa kötümü öle emirvaki olduğu için benim kızımın ismi hazır dedim sevmiyorum emirvakiliği hırçınlaşıom o zaman sevsin sevmesin tınn tınn tınnn

merhaba kuzucuk gözün aydın diyelim o zaman

eltinle ikiniz koymamışsınız.ama sen koysaydın eltin kötü olurdu onların gözünde. e şimdi benim eltim kızı olmuş kaynanamın ismini koymuş. ben napcam bilememdim.kötü gelin olcam

eltinle ikiniz koymamışsınız.ama sen koysaydın eltin kötü olurdu onların gözünde. e şimdi benim eltim kızı olmuş kaynanamın ismini koymuş. ben napcam bilememdim.kötü gelin olcam

çok kötü gelinsin tuyacım bundan ötürü kötü gelin die düşüceklerse düşünseler bosfer :)))

günaydın kızlar.. dün ağrım yok dedim kendime nazar ettim,bu gece boğazım ağrıdı şu an yutkunmakta zorlanıyorum,çok kötü değil ama siz siz olun büyük konuşmayın. buzdolabından çıkarıp çıkarıp sütleri hüpletirseniz ,benim gibi olursunuz.havalar soğuk kızlar dikkat edin sütü ısıtıp için.

Kistin kaybolmasına sevindim cnm.geriden geliyor diyorsun,normal cnm kilosu boyu,takma kafana daha çoook değişecekler.

günaydın canım, gözün aydın.buyrun size nazarlık

günaydın canımmm ben sütü dolaba koyduysam yarım saat önce cıkarıyorum ben kendi kendine ılınınca içiyorum ılıpta sütü içemeyenlerdenim.. bendede var bogazımda agrı pazartesi dr gidicem druma sordum bu yüzden alacagım ilaclar bebege dokunmasın die... dokunmaz bebegene zarar vermez dedi sagol canım geçti diyince zaten gönlüm ferahladı dr göre gelişiminde bi gerilik yok normal diyor ama topikteki arkadasların cogunun masallah bebişler kilo bazında masallahları var... gerci birazda genetik bişidir bu die düşünüyorum..her bebek aynı derecede gelişim göstermez...

selam kızlar nasılsınız? biz fındığımla gece nöbet tuttuk resmen uyuyamadım hiç... sabaha doğru biraz uyudum hala sersem gibiyim.

isim konuları olmuş biz daha kızıma isim bulamadık düşünme modundayız. eşimle uzun yola çıkmayı bekliyoruz :) 3-4 saatlik bi yol gideceğiz haftaya müsait bi yerde isim kitabımız ve elediklerimizle oturup artık kızımıza isim bulmuş olacağız. yani ben öyle umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…