Selam canim, geceleri cok zor oluyor uyumak artik. Dakka basi uyanip minigim kipirdiyor mu acaba diye bakiyorum. takinti oldu bende. Tabii agrilar da cabasi.selam kızlar nasılsınız? biz fındığımla gece nöbet tuttuk resmenuyuyamadım hiç... sabaha doğru biraz uyudum hala sersem gibiyim.
isim konuları olmuş biz daha kızıma isim bulamadık düşünme modundayız. eşimle uzun yola çıkmayı bekliyoruz :) 3-4 saatlik bi yol gideceğiz haftaya müsait bi yerde isim kitabımız ve elediklerimizle oturup artık kızımıza isim bulmuş olacağız. yani ben öyle umut ediyorum
Selam canim senin deselam kızlar bayramınız kutlu olsun
canım suan buraya yazabildigine göre demekki netin var ...doğumla ilgili nasıl beslenmem gerektiğiyle ilgili bilgilendirecek kimse de yok etrafımda
Masallah tatlim, Allah saglikla kucaklamani nasip etsinSelam bayanlar, doktur randevumdan geldim. 28 haftalığız bugün, ama maşallah ilerde görünüyo dedi. 1.300 grammış ogluşumBugün ilk kez çok detaylı görebildim, yüzünü gösterdi. Duduşlarını burnunu aaay yerim onun o burnunu. Çok mutlu oldum beeen, maşallah herşey cok güzel dedi. Tek olumsuzluk benim tansiyon, çok düşük çıkıyo. Ama doktor endişelenmemi söyledi, çıkarsa kork düşerse korkma dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var, şuan için plasentanın yeri ve durumum normal dogumu gösteriyomuş. Hakkımızda hayırlısı artık. Allah herkesi iyi haberler alıp sevindirsin inşallah, sevincimden oturdum ağladım yine. Çok duygusalım ya
doğumla ilgili nasıl beslenmem gerektiğiyle ilgili bilgilendirecek kimse de yok etrafımda
Selam bayanlar, doktur randevumdan geldim. 28 haftalığız bugün, ama maşallah ilerde görünüyo dedi. 1.300 grammış ogluşumBugün ilk kez çok detaylı görebildim, yüzünü gösterdi. Duduşlarını burnunu aaay yerim onun o burnunu. Çok mutlu oldum beeen, maşallah herşey cok güzel dedi. Tek olumsuzluk benim tansiyon, çok düşük çıkıyo. Ama doktor endişelenmemi söyledi, çıkarsa kork düşerse korkma dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var, şuan için plasentanın yeri ve durumum normal dogumu gösteriyomuş. Hakkımızda hayırlısı artık. Allah herkesi iyi haberler alıp sevindirsin inşallah, sevincimden oturdum ağladım yine. Çok duygusalım ya
merhaba kızlar nasılsınız??
biz iyiyiz oğlumla,gerçi çok yorulduk bugün epilasyana,ordan pazara,akşamüstüde dr.a gittik.kontrolümüz çok güzel geçtioğlum 36cm,1210gr olmuş,babasına benziyo dedi..doğumu konuştuk çok korktuğumu spinal sezeryan olmak istediğimi sööledim,7 temmuz gibi olabilir dedi,o güne kadar yine kararın değişebilir konuşuruz dedi...
sonra oğluşum bize poz verdi tek eli havada el sallar gibi,çok hareketliydi yüzü çok net çıkmadı ama ultrasonda süper görünüyodu cnm benimm
bana gelince tam 14 kilo almış bulunuyorm,yine kan tahlili verdim,bakalım kanım nası çıkacak kan değerim 10'du sabah-akşam kan hapı kullanıyodum bakalım artmış mı dedi
birde balık hapı yazdı
bizden bu kadar kızlar
Herkese Günaydın
Bugün resmi tatilmiş ben unuttum ve işe geldim
Mesaiye gelen arkadaşlar dalga geçiyolar benle
GÜNAYDINNN kızlarrrr.. nasılsnızz ben iyiyim dün randevumuz vardı sonrada bişiler bakalım dedik bebege aksamda annemlerde yemege davetliydik gec geldik gezmenkten giremedim kk yaaa randevumuz ii gecti pleksus kisti vardı ve dün dr dedigine göre kaybolmuslar ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz boyu 32 cm olmus kilosu 750 gr benimde sat tarihi ultrasonda cıkan tarihle 10 geriden geliyor bastan beri öle 4d ultrasonlada baktı mısıl mısıl uyuyordu ama artık yeri daralmaya baslamıs belli:)))gelişimi ii dedi hersey normall fındık bi burnu vardı babasına benziyoroyy ordan cıkarıp sefersim geldi yhaa bebişimi ay su zaman gelsede alsak elimize
Selam bayanlar, doktur randevumdan geldim. 28 haftalığız bugün, ama maşallah ilerde görünüyo dedi. 1.300 grammış ogluşumBugün ilk kez çok detaylı görebildim, yüzünü gösterdi. Duduşlarını burnunu aaay yerim onun o burnunu. Çok mutlu oldum beeen, maşallah herşey cok güzel dedi. Tek olumsuzluk benim tansiyon, çok düşük çıkıyo. Ama doktor endişelenmemi söyledi, çıkarsa kork düşerse korkma dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var, şuan için plasentanın yeri ve durumum normal dogumu gösteriyomuş. Hakkımızda hayırlısı artık. Allah herkesi iyi haberler alıp sevindirsin inşallah, sevincimden oturdum ağladım yine. Çok duygusalım ya
Masallah tatlim, Allah saglikla kucaklamani nasip etsin
Tansiyon benim de normalden dusuktur, irsi bizde. Dusuk tansiyonlu olmak iyi bir sey sadece cabuk bayilan tipler oluyoruzPazartesi de benim randevum var, heyecandan oluyorum. Az once kizimin yatagini serdim, cibinligini koydum soyle bir. Doguma kadar o sekilde birakacagim, dogumdan az once yikar utuler yine sererim. O kadar heves ediyorum ki rabbim hevesimi kirmasin insallah. Bir kiz bebegi cok bekledik sulalecek, insallah ben de sagsalim haberlerini alirim.
Iyi geceler kizlar, benim yatma vaktim geldi :79:
bol bol bol süt iç
çoooooookkkkk sevindim ne güzel
maşallah sana ve minik bebişimize
maşallah canım bebeğine kocaman olmuş....
canım kıyamam sana yaaa...
size de maşallah kızlar... bebekleriniz büyümüşler walla...
maşallah canım bebeğine kocaman olmuş....
canım kıyamam sana yaaa...
size de maşallah kızlar... bebekleriniz büyümüşler walla...
yaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa
benim olmadı cnm keşke dr. gittiğinde sorsaydın acaba vitamin eks.den olabilir mi??
annem bir sene boyunca dilindeki yara ve sızlamalardan şikayet etmişti.doktora gittiğimizde B12 eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve ilaç verdi.ilacı kullandıktan sonra bir daha böyle şikayetleri olmadı.bununla alakalı bi durum olabilir arkadaşım.muhakkak doktoruna danış benceyaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa
yaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa
ayy kızlar doğum yapanlar bölümünde ahh kaynanalar diye bir topiğe takıldım da neler var bçr görseniz.. walla gözüm korktu biz de mi böyle olcaz diye...
evham yapma canım olmaz inşbebişlerimiz bi gelsin de biz herşeyin üstesinden geliriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?