2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Tuyacigim bir seni gordum forumda simdi. Iyi haftasonlari diliyorum
Onceki sayfada bir arkadas vardi denizli bir rumuzu olan. Arkadascagizim buraya uye olmussun iste ne guzel, neden bastan okumuyorsun? Bir de anlamadigim doktora falan gitmiyor musun? Internette aramiyor musun? O kadar cok bilgi var ki gebelik konusunda, cok sasirdim sana ben :26:

Son düzenleme:
Selam canim, geceleri cok zor oluyor uyumak artik. Dakka basi uyanip minigim kipirdiyor mu acaba diye bakiyorum. takinti oldu bende. Tabii agrilar da cabasi.

selam kızlar bayramınız kutlu olsun
Selam canim senin de

doğumla ilgili nasıl beslenmem gerektiğiyle ilgili bilgilendirecek kimse de yok etrafımda
canım suan buraya yazabildigine göre demekki netin var ...
netin varsa arama moturuna yani google a her istediğini yazıp mutlaka cevap alabilecegin bir site bulabilirsin...
saglık ocagında druna danısabilir
en mantıklısı kendine devam edecegin bir dr bulabilirsin
zaten az kalmıs allahın izniyle ilk bebegin mi
yani heyecan dudyuyorsundur neden bu zamana kadar arastırmadın ki

Selam bayanlar, doktur randevumdan geldim. 28 haftalığız bugün, ama maşallah ilerde görünüyo dedi. 1.300 grammış ogluşum Bugün ilk kez çok detaylı görebildim, yüzünü gösterdi. Duduşlarını burnunu aaay yerim onun o burnunu. Çok mutlu oldum beeen, maşallah herşey cok güzel dedi. Tek olumsuzluk benim tansiyon, çok düşük çıkıyo. Ama doktor endişelenmemi söyledi, çıkarsa kork düşerse korkma dedi. 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var, şuan için plasentanın yeri ve durumum normal dogumu gösteriyomuş. Hakkımızda hayırlısı artık. Allah herkesi iyi haberler alıp sevindirsin inşallah, sevincimden oturdum ağladım yine. Çok duygusalım ya

Masallah tatlim, Allah saglikla kucaklamani nasip etsin
Tansiyon benim de normalden dusuktur, irsi bizde. Dusuk tansiyonlu olmak iyi bir sey sadece cabuk bayilan tipler oluyoruz Pazartesi de benim randevum var, heyecandan oluyorum. Az once kizimin yatagini serdim, cibinligini koydum soyle bir. Doguma kadar o sekilde birakacagim, dogumdan az once yikar utuler yine sererim. O kadar heves ediyorum ki rabbim hevesimi kirmasin insallah. Bir kiz bebegi cok bekledik sulalecek, insallah ben de sagsalim haberlerini alirim.

Iyi geceler kizlar, benim yatma vaktim geldi :79:

doğumla ilgili nasıl beslenmem gerektiğiyle ilgili bilgilendirecek kimse de yok etrafımda

bol bol bol süt iç

çoooooookkkkk sevindim ne güzel
maşallah sana ve minik bebişimize

selam kızlarrr...ooo kimsecikler yok herkes haftasonu keyfi yapıyor galiba... bu arada herkesin bayramı da kutlu olsun biraz geç bir saat oldu ama
gündüz o kadar çok gezdik ki eşimle hiç bir yere kıpırdıcak halim kalmadı walla... :18:

ben en iyisi forumda acık tur atıyım.. bu arada belki gelen olur

maşallah canım bebeğine kocaman olmuş....

Herkese Günaydın
Bugün resmi tatilmiş ben unuttum ve işe geldim
Mesaiye gelen arkadaşlar dalga geçiyolar benle

canım kıyamam sana yaaa...

size de maşallah kızlar... bebekleriniz büyümüşler walla...

Canım benim sagolasın, allah hepimize nasip etsin. Evet malesef çabuk bayılıyorum, şeker yüklemede bayılmıştım en son
Pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım. Bizim odaya dair hiç bişeyimiz hazır degil Bakalım bu ay sonu sipariş edelim diyoruz.
Allah hepimizin hevesini daim etsin innşallah canım, kızınında inşallah hayrını gör
İyi uykular öptük senii.
bol bol bol süt iç

çoooooookkkkk sevindim ne güzel
maşallah sana ve minik bebişimize

Canım benim sağolasın, allah hepimize nasip etsin insallah.

Evet cnm maşallah tüm bebeklerimize, allah saglıklada dünyaya getirmeyi nasip etsin. Şuraya güzel güzel resimlerini koyalım inşallahhhhh.

saol cnm benimmmm

gözünaydın cnm maşallah oğluna

ıyı geceler anneler...
aranızda Bursalı varmı bılmıyorum ama 7 mayısta bebegım olacak semınerı var KOruparkta haberınız olsun ...ılgılenen olursa msj atın bılgı verebılırım

yaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa

yaaa kızlarrrr dilinde yara olan oluyomuu benim hep oluyo bu ayy niye bilmiomm dişim degiyoo iyice canım yanıyoo dilimin yan tarafları özelliklede neden oluyo acaba yaaaa
annem bir sene boyunca dilindeki yara ve sızlamalardan şikayet etmişti.doktora gittiğimizde B12 eksikliğinden kaynaklandığını söyledi ve ilaç verdi.ilacı kullandıktan sonra bir daha böyle şikayetleri olmadı.bununla alakalı bi durum olabilir arkadaşım.muhakkak doktoruna danış bence

ayy kızlar doğum yapanlar bölümünde ahh kaynanalar diye bir topiğe takıldım da neler var bçr görseniz.. walla gözüm korktu biz de mi böyle olcaz diye...

Selam cici anneler nabersiniz? biz kızımla televizyon izliyoruz.

canım hamileliğinin ilk döneminde olan bi tanıdığım vardı doktoru bi hormondan dolayı demişti. sanırım tükürük salgısı çoğalıyormuş. sürekli dişlerini fırçala demişti doktoru. bi de nişastalı hamurişi tarzı şeyler çok tüketme demişti. zor şeyler değil bi dene istersen.

çok geçmiş olsun...

ayy kızlar doğum yapanlar bölümünde ahh kaynanalar diye bir topiğe takıldım da neler var bçr görseniz.. walla gözüm korktu biz de mi böyle olcaz diye...

evham yapma canım olmaz inş bebişlerimiz bi gelsin de biz herşeyin üstesinden geliriz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…