2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anaaa yakınmışız kıss senle p. alanında oturuyom bende walla yayladada patır patır gezen ben bir katını zor dolaşıyom artık zaten en alt katı dolaşıyom sadece.. bebek mağazalarını

yeni yöntemin hemen arkasında annemlerin evi...görüşelim ya,hazır ben gelmişkenn...ay bi de tanıdık çıkıyomuşuztuğçe diye bankada çalışan bi arkadaşım vardı..kız yoksa sen o olmayasın

olur walla görüşelim yakınız da hem... face var mı sen de özelden atsana bana ekliim seni....

kızlar ya ben yarından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm

sölemeden bakmaz bence..bi de 34 haftandasın bakmaz.bende 34 de gittiydim bana 2 hafta sora gel o zaman bakcem didi..36.haftadan sora kontrol ediolar canm

he silmek iyi fikirmiş....yıkayınca kırışır diye korkuyodum bende...

canım yıkayıncada kırışıp eski gibi durur sankim:26: silsek olmazmı

kırışmaz bence canım sonuçta kullanırken zaman zaman yıkamamız gerekebilir... ben pakette olduğundan yıkamıcam.. sonra yıkarım heralde... gerçi çantanın yıkama talimatı vardır ona da bir bak istersen... benimki yıkanabiliyor....

halam diyo ki bize çatıya bakma gibi eziyetler etmezlerdi sancılarımız başlar giderdik o zaman bakarlardı diyor,ben de doktoruma son ana kadar bakma zaten normal istiyorum dicem

bende öle didim iştee..ben normal istiorum dedim zaten herşeyim normal bebek de dönmüş..yine de bi bakıcaz olmaz dedi..şimdi 36.haftada bakıcek mecbuurr:18:

38.haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum cnm..ama bence sen yinede önlemini al istersen..ben sürekli temiz tutmaya çalışıyorum..nolur nolmaz diye..hemen az bişey çıkınca rahatsız oluyorum..ihmal etme bence..

bende artık öle yapıorum zaten her hafta çağırıcak mecbur..geçen hafta temizlendim iice..şimdi de kontrol ediorum..doktorun iişi belli olmuo ki 36.haftada bakıcam dedi bakmaz soraki hafta bakar..ya da her hafta kontrol eder yada acil bişey olur..o yüzden her zaman hazırlıklı olalımm...

he silmek iyi fikirmiş....yıkayınca kırışır diye korkuyodum bende...

canım yıkayıncada kırışıp eski gibi durur sankim:26: silsek olmazmı

Kullandıkça açılır canım ya. Yıka bence. Tüm kıyafetlerini yıkıyoruz. Çantası da öyle olsun. Tabi talimatlara bak, yıkanmıyorsa silebilirsin:)))

kızlar dün adidastan bi spor çantası aldım 65 ye bebek çantası olarak kullanıcam sizce çantayı yıkamam gerekirmi:26:

benimde nikedan sırt çantam var onu kullanıcam
yıkamak yerine herşeyi ayrı poşetleyip koydum içine
hatta fazladan poşetlerde koydum cep gözlerine

bende öle didim iştee..ben normal istiorum dedim zaten herşeyim normal bebek de dönmüş..yine de bi bakıcaz olmaz dedi..şimdi 36.haftada bakıcek mecbuurr:18:

aboo benim de bidahaki gidişimde bakar o zaman,yırtarım sanmıştım :18:
bir de ben şimdi 33.haftamdayım bikaç gün önce gittim kontrole bidahaki ay gelirsin ondan sonra daha sık dedi ben bu haftalarda 2haftada bir gidiliyor diye duydum benin dr çok mu rahat ecep..

slm biz geldikk

nasılsınız kızlar doğuran var mıı? beni iyice heyecan sardı doğum senaryoları kurup duruyorumm kafamda az kaldı artık çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne dicek

slm biz geldikk

nasılsınız kızlar doğuran var mıı? beni iyice heyecan sardı doğum senaryoları kurup duruyorumm kafamda az kaldı artık çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne dicek

Hoşgeldin canım. Ben de çookkkk heyecanlıyımmm. Pamuksel doğurmuş, bebişi de pamuksel de iyilermiş :))))
Sen nasılsın?

bana yatak önerecek kimse yok mu şimdi

Canım, önceki yazılarını atlamış olabilirim. Yatak olarak işbir öneriliyor. Tabi senin aradığın yatak ebatı da önemli. Bazen her markada her ebat olmuyor

merhabalar güzel anneler..bende henüz doğurmadım cmt kontrole gittim...oğlum gayet sağlıklı 2068 gr.
20 temmuzdan sonra bekleyin dedi doktor...biraz plasenta daki sıvı azmış bol sıvı tüketin dedi başka birşey demedi....

asudecim canım nasılsın?beni özlediğini yazmışsın..bende seni özledim tatlım..görüşemez olduk...umarım iyisindir canım...çok öpüyorum seni...

ben geldim kızlar bi posta utumu yaptım
yerlestirdim bi posta daha yıkadım onlarda
kurusun artık yarın utulerim sıcak bastı zaten
sizler ii kaynatmıssınız bi gecmise bakayım
geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…