kızlar dün adidastan bi spor çantası aldım 65 yebebek çantası olarak kullanıcam sizce çantayı yıkamam gerekirmi:26:
kızlar dün adidastan bi spor çantası aldım 65 yebebek çantası olarak kullanıcam sizce çantayı yıkamam gerekirmi:26:
anaaa yakınmışız kıss senle p. alanında oturuyom bendewalla yayladada patır patır gezen ben bir katını zor dolaşıyom artık zaten en alt katı dolaşıyom sadece.. bebek mağazalarını
yeni yöntemin hemen arkasında annemlerin evi...görüşelim ya,hazır ben gelmişkenn...ay bi de tanıdık çıkıyomuşuztuğçe diye bankada çalışan bi arkadaşım vardı..kız yoksa sen o olmayasın
ben nemli bezle silicem canım kullanmadan önce yıkamayı düşünmüyorum... sonuçta paketten çıkıyor...
Bence yıka canım
kızlar ya ben yarından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm
he silmek iyi fikirmiş....yıkayınca kırışır diye korkuyodum bende...
canım yıkayıncada kırışıp eski gibi durur sankim:26: silsek olmazmı
halam diyo ki bize çatıya bakma gibi eziyetler etmezlerdi sancılarımız başlar giderdik o zaman bakarlardı diyor,ben de doktoruma son ana kadar bakma zaten normal istiyorum dicem
38.haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum cnm..ama bence sen yinede önlemini al istersen..ben sürekli temiz tutmaya çalışıyorum..nolur nolmaz diye..hemen az bişey çıkınca rahatsız oluyorum..ihmal etme bence..
he silmek iyi fikirmiş....yıkayınca kırışır diye korkuyodum bende...
canım yıkayıncada kırışıp eski gibi durur sankim:26: silsek olmazmı
bende öle didim iştee..ben normal istiorum dedim zaten herşeyim normal bebek de dönmüş..yine de bi bakıcaz olmaz dedi..şimdi 36.haftada bakıcek mecbuurr:18:
karyola ise işbir yataktan alıyolar genellikle canım yada yataştan
Yarın ortapedik mi bilmiyorum ama baby03 nickli arkadaşta alıcaktı
bana yatak önerecek kimse yok mu şimdi
slm biz geldikk
nasılsınız kızlar doğuran var mıı? beni iyice heyecan sardı doğum senaryoları kurup duruyorumm kafamdaaz kaldı artık çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne dicek
bana yatak önerecek kimse yok mu şimdi
ben sana yukarıdaki cevabı yazmıştım görmedin sanırım :44:
pelinnnnn annaam öylemi oluyormus kizz, bu parmak hesabini hic duymamistim heee, göbek deliginden asagi kadar olan kismimi ölcüyosun ? karin derken ben cikaramadim :S
sen karar verdikten sonra niye kabul etmesinlerki.... bende tam tersi normal dogum olsun diye dua ediyorum belki bel fitigiimda gecer gider dogumla birlikte diye :))
canim burada saglik ocagi felan yokkki.... ya misal simdi ölctüm tansiyonumu 114/69 cikti, yani bozuk olsa sürekli yüksek gösterir, tabi dün düsmeye baslamisti birde 45 dakika hastane yolunda olunca trafikten dolayi yolda düsmüste olabilir, belki bir iki sayi farkli gösteriorda olabilir... bakalim ben kendimi kötü hissedince giderim yine hastaneye ... simdilik tansiyon takibine devam
zaten normal kadinlarin %75 i 38-40. hafta arasinda dogum yaparlarmis canim, yaa sen simdi 38 e girdiysen nasil temmuz annesi olucan :S 41. hafta bile hazirana denke geliyo güzelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?