2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim kızlar bi posta utumu yaptım
yerlestirdim bi posta daha yıkadım onlarda
kurusun artık yarın utulerim sıcak bastı zaten
sizler ii kaynatmıssınız bi gecmise bakayım
geleyim

pelin senin mpobilyanın kokusu tamamen çıktımı... eğer çıkmadıysa dün facede arkadaşlar içine vanilya koyun yazdılar ben denedim.. birde vanilyayı suya karıştırıp içlerini sildim seninde aklında olsun

selam kızlar =)
nasılsınız? ne var ne yok ?

face grubu açıldı foruma pek giremiyorum girince de tanıdık arkadaşları göremiyorum...
umarım herkes iyidir...

38.haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum cnm..ama bence sen yinede önlemini al istersen..ben sürekli temiz tutmaya çalışıyorum..nolur nolmaz diye..hemen az bişey çıkınca rahatsız oluyorum..ihmal etme bence..

canım daha bakmaz bence 37-38 haftalarda bakıyo... ama artık hep temiz tutmakta yarar var ne olur ne olmaz doğum da olabilir sonuçta....

doru diosunuz cnm. bugün yarın giddim barı artık. bi de şey sorcam göğüs kalkanı aldınız mı

serbulo benım mobılyaların kokusu dda çıkmadı hala,cam sureklı açık ama kapatınca yıne kokuyor oda camasırların bı kısmını yıkayıp yerlestırdım ben ınş koku sınmez mobılyadan,bu arada dalan roxy le yıkadım çamasırları ama deterjanın hoş bı kokusu yok sankı

kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:

evet canım korseye katlanmak zorundayız ben şimdiden 2 tane aldım

doru diosunuz cnm. bugün yarın giddim barı artık. bi de şey sorcam göğüs kalkanı aldınız mı

evet canım avent inkini aldım ben. gerekli olduğuna inanaıyorum

ben dün e bebekten alıyordum kasada bıraktım. içine baktım da benim işimi görecek bişi değil. göğüsü korur ona bişey dediğim yok ama ben çocuğu emzirirken de işime yarasın istiyordum. bildiğin kova gibi bişey içine süt akıyo

öylemi canım ne zaman geldi seninkiler...dediğin gibi benimde hep cam açık birde cereyan yapsın diye diğer odaların camlarınıda açıyorum...ne duyarsam yapıyorum işte çok iğrenç kokuyor...bende dalan roxi ile yıkıcam ama daha yıkamadım bilmiyorum kokusunu

beğenmedin mi kokusunu dalanın?
ben dün perdesini bile onunla yıkadım

göğüs ucu gibi bişi istiosun o zaman sen. ya doktorlar öneriomuş. hava aldırdığı için yara yapmıomuş göğüs pedinden farklı olarak. ben de şimdi alcam da alsam mı almasam mı die düşündüm.

göğüs pedi de aldın di mi. bi de bez ne aldın. 2-5 mi 3-6 kilo mu aldınız

gögüs pedini chiccodan aldım ama ilk zamanlar hiç kullanmıycam yararlara iyi gelmiyormuş ilk zamanlar sadece kalkanı kullanıcam ...bezide prima premmıum care 2-5 kilo olanını.. ıslak mendilide unı baby aldım.

bez ne aldınız kızlar. kaç paket kaç kiloluk? kafam karıştı benim

Kizlar ogleden beri kasilmam vardi, yaklasik 20 dakikada bir geliyordu, son 2 saattir 15 dakikada bir duzenli kasiliyorum. Dogum belirtisi oldugunu sanmiyorum, hala yarin icin alisveris planlarim var Yine de korkmuyor degilim ama ne nisanim var ne suyum ortada. Bakalim 7 dakika sonra kasilacak miyim Eger kasilirsam baslayacagim korkmaya :18:

gögüs pedini chiccodan aldım ama ilk zamanlar hiç kullanmıycam yararlara iyi gelmiyormuş ilk zamanlar sadece kalkanı kullanıcam ...bezide prima premmıum care 2-5 kilo olanını.. ıslak mendilide unı baby aldım.

hmm evet chicho alcam ben de çok güselmiş. kalkan acaba kıyafelerde böle kalıp gibi ucunda mı durur acaba belli olur mu.gerçi 4saatten fazla tutmamak lazımmış onu göğüste. bezi kaç paket aldın. 3-6 almadın mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…