ben geldim kızlar bi posta utumu yaptım
yerlestirdim bi posta daha yıkadım onlarda
kurusun artık yarın utulerim sıcak bastı zaten
sizler ii kaynatmıssınız bi gecmise bakayım
geleyim
38.haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum cnm..ama bence sen yinede önlemini al istersen..ben sürekli temiz tutmaya çalışıyorum..nolur nolmaz diye..hemen az bişey çıkınca rahatsız oluyorum..ihmal etme bence..
canım daha bakmaz bence 37-38 haftalarda bakıyo... ama artık hep temiz tutmakta yarar var ne olur ne olmaz doğum da olabilir sonuçta....
selam kızlar =)
nasılsınız? ne var ne yok ?
face grubu açıldı foruma pek giremiyorum girince de tanıdık arkadaşları göremiyorum...
umarım herkes iyidir...
kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:
pelin senin mpobilyanın kokusu tamamen çıktımı... eğer çıkmadıysa dün facede arkadaşlar içine vanilya koyun yazdılar ben denedim.. birde vanilyayı suya karıştırıp içlerini sildim seninde aklında olsun
kızlar doğumdan sonra korse kullanmayı düşünüyo musunuz:26:
doru diosunuz cnm. bugün yarın giddim barı artık. bi de şey sorcam göğüs kalkanı aldınız mı
arkadaşlar face grubuna nasıl gireceğiz
yardım eder misiniz?
doru diosunuz cnm. bugün yarın giddim barı artık. bi de şey sorcam göğüs kalkanı aldınız mı
serbulo benım mobılyaların kokusu dda çıkmadı hala,cam sureklı açık ama kapatınca yıne kokuyor odacamasırların bı kısmını yıkayıp yerlestırdım ben ınş koku sınmez mobılyadan,bu arada dalan roxy le yıkadım çamasırları ama deterjanın hoş bı kokusu yok sankı
serbulo benım mobılyaların kokusu dda çıkmadı hala,cam sureklı açık ama kapatınca yıne kokuyor odacamasırların bı kısmını yıkayıp yerlestırdım ben ınş koku sınmez mobılyadan,bu arada dalan roxy le yıkadım çamasırları ama deterjanın hoş bı kokusu yok sankı
evet canım korseye katlanmak zorundayız ben şimdiden 2 tane aldım
evet canım avent inkini aldım ben. gerekli olduğuna inanaıyorum
ben dün e bebekten alıyordum kasada bıraktım. içine baktım da benim işimi görecek bişi değil. göğüsü korur ona bişey dediğim yok ama ben çocuğu emzirirken de işime yarasın istiyordum. bildiğin kova gibi bişey içine süt akıyo
göğüs pedi de aldın di mi. bi de bez ne aldın. 2-5 mi 3-6 kilo mu aldınız
gögüs pedini chiccodan aldım ama ilk zamanlar hiç kullanmıycam yararlara iyi gelmiyormuş ilk zamanlar sadece kalkanı kullanıcam ...bezide prima premmıum care 2-5 kilo olanını.. ıslak mendilide unı baby aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?