göğüs pedi de aldın di mi. bi de bez ne aldın. 2-5 mi 3-6 kilo mu aldınız
Kizlar ogleden beri kasilmam vardi, yaklasik 20 dakikada bir geliyordu, son 2 saattir 15 dakikada bir duzenli kasiliyorum. Dogum belirtisi oldugunu sanmiyorum, hala yarin icin alisveris planlarim varYine de korkmuyor degilim ama ne nisanim var ne suyum ortada. Bakalim 7 dakika sonra kasilacak miyim Eger kasilirsam baslayacagim korkmaya :18:
Kizlar ogleden beri kasilmam vardi, yaklasik 20 dakikada bir geliyordu, son 2 saattir 15 dakikada bir duzenli kasiliyorum. Dogum belirtisi oldugunu sanmiyorum, hala yarin icin alisveris planlarim varYine de korkmuyor degilim ama ne nisanim var ne suyum ortada. Bakalim 7 dakika sonra kasilacak miyim Eger kasilirsam baslayacagim korkmaya :18:
bez ne aldınız kızlar. kaç paket kaç kiloluk? kafam karıştı benim
hmm evet chicho alcam ben de çok güselmiş. kalkan acaba kıyafelerde böle kalıp gibi ucunda mı durur acaba belli olur mu.gerçi 4saatten fazla tutmamak lazımmış onu göğüste. bezi kaç paket aldın. 3-6 almadın mı hiç?
Selam kızlaaaaaar nasılsınız iyisinizdir insallah. Biz cok sukur iyiyiz, mütemaaadiyen tıkınıyoruz
Canım adresini söyle ben ekleyiverim
aboo benim de bidahaki gidişimde bakar o zaman,yırtarım sanmıştım :18:
bir de ben şimdi 33.haftamdayım bikaç gün önce gittim kontrole bidahaki ay gelirsin ondan sonra daha sık dedi ben bu haftalarda 2haftada bir gidiliyor diye duydum benin dr çok mu rahat ecep..
slm biz geldikk
nasılsınız kızlar doğuran var mıı? beni iyice heyecan sardı doğum senaryoları kurup duruyorumm kafamdaaz kaldı artık çarşamba günü doktora gidicem bakalım ne dicek
kızlar dün adidastan bi spor çantası aldım 65 yebebek çantası olarak kullanıcam sizce çantayı yıkamam gerekirmi:26:
kızya ben ından sora kontrole gitcem. çatı filan die şeyime bakcak mı kii? ona göre ağdaya gitcem. şu an çok berbatımm
pelinnnnn annaam öylemi oluyormus kizz, bu parmak hesabini hic duymamistim heee, göbek deliginden asagi kadar olan kismimi ölcüyosun ? karin derken ben cikaramadim :S
sen karar verdikten sonra niye kabul etmesinlerki.... bende tam tersi normal dogum olsun diye dua ediyorum belki bel fitigiimda gecer gider dogumla birlikte diye :))
canim burada saglik ocagi felan yokkki.... ya misal simdi ölctüm tansiyonumu 114/69 cikti, yani bozuk olsa sürekli yüksek gösteadaiş arkrir, tabi dün düsmeye baslamisti birde 45 dakika hastane yolunda olunca trafikten dolayi yolda düsmüste olabilir, belki bir iki sayi farkli gösteriorda olabilir... bakalim ben kendimi kötü hissedince giderim yine hastaneye ... simdilik tansiyon takibine devam
zaten normal kadinlarin %75 i 38-40. hafta arasinda dogum yaparlarmis canim, yaa sen simdi 38 e girdiysen nasil temmuz annesi olucan :S 41. hafta bile hazirana denke geliyo güzelim :))
Kizlar aranizda en once ben doguracagim galiba
Bugunden itibaren bebisim gelirse hic uzulmeyecegim artik. Yeter ki sagsalim gelsin
dün akşam hiç uyumadım desem yeridir walla... bacak aralarım kopuyor ağrıda bir de kaburga ağrılarım başladı tekrar... bebek yan olduğu için başını ve dizini oynattıkça kaburgalarımı ittiriyor resmen etlerime baskı yaptığını hissettim ağlıcaktım öyle fena oldum sabah da haziran annelerindeki arkadaşın durumuna üzüldüm biraz kızlar benim aslında haftaya perşembe yani 16 haziranda kontrolüm vardı ama cumartesi günü gidicem sonuçta 37 nin sonu olacak cumartesi... dr a da sezeryan yap dicem karar verdim normal doğum istemiyorum... insallah gün verir artık da belirsizlikten kurtulurum tahminimce 21-222-23 haziran gibi dicek... walla dua ediyorum bebek dönmesin de mecburen sezeryan oliim diye...gerçi dönmüş olsa bile ısrar edicem walla başka yerde yaparım bak dr doğumu ona göre dicem sonuçta özel hastane hasta kaybetmek istemez dimi...
EDA MISIRLI DOĞAN canım ismim
Esraa stop canım allah muhafaza alışverişlerde doguruvericen heEnerjinede hayranım dogrusu, benim ocak silmeye takatim yok valla
Prima yeni bebek aldım ben canım 1 adet 1 numara 2 adette 2 no aldım. Çok stok yapmadım ilk zaman cabuk büyür dediler. Ben ıslak mendile yüklenicem
canım normal sütyenin içinden hiç belli olmuyor ama emzirme sütyeninin içine takmadım...bezi sadece 1 paket aldım doğum çantama koyarım diye... tatlım bence sende öle yap neticede köy yerinde değiliz ne gerek var stok yapmaya boşuna yer işgali
Canım ekledim kendime, ordanda adrese ekliycem Büşra Gömeç ben
göğüs ucu gibi bişi istiosun o zaman sen. ya doktorlar öneriomuş. hava aldırdığı için yara yapmıomuş göğüs pedinden farklı olarak. ben de şimdi alcam da alsam mı almasam mı die düşündüm.
öylemi canım ne zaman geldi seninkiler...dediğin gibi benimde hep cam açık birde cereyan yapsın diye diğer odaların camlarınıda açıyorum...ne duyarsam yapıyorum işte çok iğrenç kokuyor...bende dalan roxi ile yıkıcam ama daha yıkamadım bilmiyorum kokusunu
onayladım canım sağol
hicks ne canım ya :26:
hep beraber sakinleşelim
sen yap planını yoktur bişey , Hicks tir
hmm anladım cnm tşk ederim benim de baya ıslak mendilim oldu.
bi paket 1 numara bi paket 2 numara aliim o zaman ortasını buliim. bi de şu humana tea aldınız mı. süt arttırıcı. yoksa sora mı alcaksınız olmassa süt diee
göğüs çatlağı için hangi kremi aldınızz
ya ben burda doğum yapan arkadaşlara sordum. belki yara olmayacak neden şimdiden alıyosun dediler.
iki haftayı geçtı mobılyalar gelelı,bu arada gogus kalkanı yenı kornetlerın uzerındekı kapaklara benzemıyor mu
bez ne aldınız kızlar. kaç paket kaç kiloluk? kafam karıştı benim
Selam kızlaaaaaar nasılsınız iyisinizdir insallah. Biz cok sukur iyiyiz, mütemaaadiyen tıkınıyoruz
Canım adresini söyle ben ekleyiverim
evet canım korseye katlanmak zorundayız ben şimdiden 2 tane aldım
evet canım avent inkini aldım ben. gerekli olduğuna inanaıyorum
pelin senin mpobilyanın kokusu tamamen çıktımı... eğer çıkmadıysa dün facede arkadaşlar içine vanilya koyun yazdılar ben denedim.. birde vanilyayı suya karıştırıp içlerini sildim seninde aklında olsun
benimde 10 gün felan oldu... canım yarım ay gibi yuvarlak arkasında silikon bi yüzey var içine gögüs ucunu oturtuyosun.... üstünde delikler var... yani netteki gibi bişey değil netteki füze gibi görünüyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?