2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım şimdi gidemem mümkün değil..yarın sabahtan ev bakmaya gidicez ve artık inşalalh bu haftasonu evi tutucaz bi sürü işim olacak ona kafam sakin gitmem lazım...bu ay sonunda gider konuşurum..içime sinerse adetimle giderim tedavi başlar direk ben yaptırırım testlerimi...bnde erdal beyi okudum kk dan ..bakalım canım hayırlısı kısmet inşallah..

Tabi canım bizde onu araştırdık hatta eşim bunun için çapadan rapor aldı varikosel seviyesine göre değişiyor bu bizimkisi 1.seviyedeymiş doktor yoldan geçen 10 tane erkeğin 8inde karşılaşılabilinecek bi durum bu ama senin + bir sorunun var enfeksiyon dedi bize onun içinde antibiyotik kullandık çok şükür baya bi azalma olmuştu sonra çapa da herşey normal diye rapor verdi bize bu konuda çapa da çok araştırıyor sadece bir doktora güvenip hemen ameliyata kadar vermeyin belki başka bir sıkıntıdan kaynaklanıyordur varikosel önce bunu araştırın çapayı tavsiye ederim . Tüp bebek için de biz bir merkezle ön görüşme yaptık değerler istediğimiz gibi dedi ama şimdiki sonuçlarımız tekrar düşük çıktı bizde tekrar görünücez oraya bakalım inşallah bi sorunla karşılaşmayız ama ben neden umutlanıyorum biliyormusun azosperm hastalarından bile sperm elde edip başarılı gebelikler elde etmişler bunlar inşallah bize de yardımcı olurlar tabi Allahımız izniyle ...

hmmm haklısın canım önce ev işini hallet de sonra rahat rahat gidersin nerden bakıyorsun şimdi en son avrupa yakası demiştin ?

Cok haklisin breshkacim. Capayada gitsek fena olmaz aslinda:26: Bizimkisi 2. seviyede cikti. Ama cok dusuk sayimiz ml 1.000.000 toplamda 6.000.000 varikosel yoksa neden bu kadar dusuk cikiyo hep bunu dusunuyorum. Hormon testleri yapildi hersey cok normal gozukuyor hormonda. Ameliyat olmuycaksak bu değerleri nasil yukselticez keciboynuzunu hic aksatmadan uyguluyoruz. Proxeed e basladik simdi e vitamini vs offf ne zormus bu isler gercekten.

hmmm haklısın canım önce ev işini hallet de sonra rahat rahat gidersin nerden bakıyorsun şimdi en son avrupa yakası demiştin ?

yok canım karşıyıda dolandık ama bulamadık zaten ben karşıyı istememiştim birazda ondan beğenmedim şimdi yine bizim tarafa döndük bostancı kadıköy civarı..ay dua edin de yarın bulayı tutayım artık düzenimi kurayım bnde :)

azracım canım tez zamanda Allah şifa versin sonrada bebişinizi inşallah :)

hımm benim fsh değerim 1.62 çıktı doktor çok iyi dedi teşekkürler cevabın için canım

canım ben kocama laf geçiremiyorum yapsa keşke ama senin eşin uyguluyorsa sabahları taze sıkılmış havuç suyu da içsin akşamları da ver eline tavşan gibi kemirsin havuç da sperm arttırmada çok faydalı sonra arı sütü bal polen ikinizde yiyebilirsiniz. Belki onda da enfeksiyon vardır bide başka nedenlerde var varikosel için mesela doktor bize dediki erkek erekte olduğu zaman boşalmayı ertelememeli sonra kasıklarda ağrıyı hissetmese bile sıkıntı yaşayabilir dar çamaşır ve pantolon giymemeli temizliğine çok önem vermeli vs...

amin canim insallah. Sizde insallah bir an once gonlunuze gore bir ev bulup duzeninizi tekrardan kurarsiniz sonrada bebisinize kavurusunuz

hımm benim fsh değerim 1.62 çıktı doktor çok iyi dedi teşekkürler cevabın için canım

reyhancim senin yasinda kucuk sanirim 1.62 super yahu

oooo tatlim sen eski muhabbeti bi görseydin.. birakip gidiyordum ise, bi geliyordum kiii aaaaaaaaa o ne.. 20 sayfayi gecmis.. cok iyi hatirliyorum bi keresinde 30küsür sayfa olmus.. birakip artik okumamistim...

ayy güleceğim yoktu, nasıl okunur zaten 30 küsur sayfa. eskiden daha zormuş demekki günde 1 mesaj yazıyorsan yanmışsın :)))
ay ogretmensın demek. ne guzel... e tabi biz ev hanımlarına gore senın ugraman daha zor.. :))

hı hı ,ingilizce branşım. yok öyle fazla çalışma saatimiz yok, sabah 9-12 gidiyoruz şimdilik okula, okul açılınca yine derslerimi sabah 9dan başlatmayı düşünüyorum, 12 gibi de bitiyor,sorun olmuyor, vaktim kalıyor her şey için, hatta sıkılıyorum :) kurs falan işleriyle uğraşıyorum haftasonları da, arkadaşlarım da hep okulda olunca onlarla da görüşmüş oluyorum haftasonu, eşim polis memuru,evde fazla olmuyor... böyle işte , kendimi de tanıtmış oldum :) 27 yaşındayım bu arada, evleneli 1 yıl 1 ay oldu yaklaşık, muğlalıyım ama k.maraşta yaşıyoruz iş gereği. böyle bu taraflarda yaşayan var mı acaba topikte ?

Son düzenleme:

inşallah canım yarın gittiğiniz son olur umarım da artık taşınırsın .. Sılacımda ev arıyordu o ne yaptı acaba inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz

amin canim insallah. Sizde insallah bir an once gonlunuze gore bir ev bulup duzeninizi tekrardan kurarsiniz sonrada bebisinize kavurusunuz

reyhancim senin yasinda kucuk sanirim 1.62 super yahu

canım ben 26 yaşındayım küçük değilim yani :)

Kızlar selamlar nasılsınız?
Benim kafam karışık çatlayıp çatlamadığımı hala anlayamadım. aranızda ateş ölçme konusunda bilgisi olan var mı benim ateş çizelgemi yorumlaya bilecek biri var mı aranızda?
28 ağustos 36.4
29Ağustos 36.4
30Ağustos 36,3
31 Ağustos 36,3
1 Eylül 36,4 10. günüm
2 Eylül 36,4 11. günüm
3 Eylül 36,9 12 .günüm ilişkim oldu
4 Eylül 36,7 13. günüm
5 Eylül 36,7 14. günüm
6 Eylül 36,6 15. günüm
7 Eylül 36,5 16. günüm ilişkim oldu
8 Eylül 36,7 17. günüm
9 Eylül 36.7 18. günüm

canım ben 26 yaşındayım küçük değilim yani :)

azracım inşlh rabbim seninde gönölüne göre verir tüm istediklerine en hayırlısından ve kısa zamanda kasvuşursun kalpten isteyen herkes tabi bu annelik duygusunu tadar en kısa zamanda hayırlısıyla herşeyi Allahtan istemek gerek kalten ve içtenlikle çünkü veren alanda Allah kendinize iyi bakın görüşmek üzere ben yemek yicem şimdi bye

allah inşallah gönlünüzde olan bebeklerinizi elinize almayı nasip etsin. zor bir süreç için adım atıyorsunuz söylemenin nekadar faydası olur bilmem ama kendinizi rahat bırakmaya çalışın. her an aklınızdadır eminim sürekli bunu düşünüp araştırıyorsunuz aslında bu sizi dahada kasıyor birazcık kendiliğine bırakmaya çalışın. ilk denemede çift çizgi haberleriniz gelsin inşallah

ayy canım benim sağol Allah razı olsun. İster istemez kasıyoruz bazen kendimizi 1 yılı aşkın bir süredir bebek için uğraşıyoruz artık son safhaya geldik inşallah Rabbim yüzümüze güler Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

canım FSH değeri 6’ nın altında ise mükemmel , 6-9 arası ise çok iyi , 9-10 ise oldukça iyi, 10-13 ise rezervde azalma var,13 üzeri ise uyarılma çok zor demektir ama bununla beraber LH değerinin de FSH ile orantılı olması gerekir yani LH FSH den büyükse pcos araştırılır . Bence değerin çok güzel Rabbim bi sıkıntıyla karşılaştırmasın inşallah

inşallah canım yarın gittiğiniz son olur umarım da artık taşınırsın .. Sılacımda ev arıyordu o ne yaptı acaba inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz

inşallah canım ya...sılacımda bulamadı henüz inşallah oda kısa zamanda bulur evini ve düzenini kurar :)

canımmm çok saolasınnn..evet bir sıkıntılı süreçten çıkıp bir diğerine giriyoruz ama artık yapacak son işlem bu benim için inşallah ilk denemede pozitifi görür sağlıkla devam eder sağlıkla kucağımıza alırız :)

azracımmm saolasın canım..inşallahh bnde sılacımda evimizi bulur düzenimizi kurar ve bebişimize kavuşuruz :)

48ve58 canım bizim bi tatlıaşık1828 aradaşımız vardı..yeni evli 18 yaşında avukatlık okuyan k.maraştaydı ama kaç aydır gelmiyor....bizde bizim çiçek2154 arkadşımız var oda k.maraşlıydı yani yanlış hatırlamıyorsam..ama o ara ara geliyor..hamiş de kendisi :)

12. gununde catlamis gozukuyor tatlim. akintini belirtebilseydin daha dogru bi yorum yapabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…