- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.541
hakkımızda hayırlısı canım ama bence hazır regli olmuşken 2.günü git derim en azından bi fikir edinirsin baktın aklına yatmadı o sırada önümüzdeki aya da başka bi yer bulursun. zaten adetliyken çağırdılar beni muayene ettiler yumurtalıklara ve folloplara baktılar ona göre bazı tahliller istediler sende o sırada devletten tahlillerini yaptırır götürürsün hayatım . Erdal beyden çok memnun kaldım bide Emre beyi çok övüyorlar inşallah bize de yardımcı olurlar
Aminnnnn bitanem. Birde breshkacim biz telefonla ankarada kaan aydos diye bi prof. var onunla konusuyoruz iki gundur. Androloji bolumu ihtisasi doktorun. Dediki esinizde varikosel varsa sayet oncelikle onu tedavi etmelisiniz yoksa ne asilama ne tup bebek hic birisinde basari elde edemessiniz dediSimdi bu testtende kotu sonuc elde edersek ankaraya gidip ameliyatini kaan beyde yaptirmayi dusunuyo esim
hmmm haklısın canım önce ev işini hallet de sonra rahat rahat gidersin nerden bakıyorsun şimdi en son avrupa yakası demiştin ?canım şimdi gidemem mümkün değil..yarın sabahtan ev bakmaya gidicez ve artık inşalalh bu haftasonu evi tutucaz bi sürü işim olacak ona kafam sakin gitmem lazım...bu ay sonunda gider konuşurum..içime sinerse adetimle giderim tedavi başlar direk ben yaptırırım testlerimi...bnde erdal beyi okudum kk dan ..bakalım canım hayırlısı kısmet inşallah..
Tabi canım bizde onu araştırdık hatta eşim bunun için çapadan rapor aldı varikosel seviyesine göre değişiyor bu bizimkisi 1.seviyedeymiş doktor yoldan geçen 10 tane erkeğin 8inde karşılaşılabilinecek bi durum bu ama senin + bir sorunun var enfeksiyon dedi bize onun içinde antibiyotik kullandık çok şükür baya bi azalma olmuştu sonra çapa da herşey normal diye rapor verdi bize bu konuda çapa da çok araştırıyor sadece bir doktora güvenip hemen ameliyata kadar vermeyin belki başka bir sıkıntıdan kaynaklanıyordur varikosel önce bunu araştırın çapayı tavsiye ederim . Tüp bebek için de biz bir merkezle ön görüşme yaptık değerler istediğimiz gibi dedi ama şimdiki sonuçlarımız tekrar düşük çıktı bizde tekrar görünücez oraya bakalım inşallah bi sorunla karşılaşmayız ama ben neden umutlanıyorum biliyormusun azosperm hastalarından bile sperm elde edip başarılı gebelikler elde etmişler bunlar inşallah bize de yardımcı olurlar tabi Allahımız izniyle ...
hmmm haklısın canım önce ev işini hallet de sonra rahat rahat gidersin nerden bakıyorsun şimdi en son avrupa yakası demiştin ?
Cok haklisin breshkacim. Capayada gitsek fena olmaz aslinda:26: Bizimkisi 2. seviyede cikti. Ama cok dusuk sayimiz ml 1.000.000 toplamda 6.000.000 varikosel yoksa neden bu kadar dusuk cikiyo hep bunu dusunuyorum. Hormon testleri yapildi hersey cok normal gozukuyor hormonda. Ameliyat olmuycaksak bu değerleri nasil yukselticez keciboynuzunu hic aksatmadan uyguluyoruz. Proxeed e basladik simdi e vitamini vs offf ne zormus bu isler gercekten.
reyhancim mrb yaptirdigin labratuara gore degisiklik gosteriyo. Normal değerler araligi test sonucunda mutlaka yazar. Ama benim bildigim 2-9 deger arasi normal. 10 lu değerler riskli diye biliyorum tatlim ama daha iyi bilgisi olan birisi varsa mutlaka sana cvp verecektir:26:
canım ben kocama laf geçiremiyorum yapsa keşke ama senin eşin uyguluyorsa sabahları taze sıkılmış havuç suyu da içsin akşamları da ver eline tavşan gibi kemirsinCok haklisin breshkacim. Capayada gitsek fena olmaz aslinda:26: Bizimkisi 2. seviyede cikti. Ama cok dusuk sayimiz ml 1.000.000 toplamda 6.000.000 varikosel yoksa neden bu kadar dusuk cikiyo hep bunu dusunuyorum. Hormon testleri yapildi hersey cok normal gozukuyor hormonda. Ameliyat olmuycaksak bu değerleri nasil yukselticez keciboynuzunu hic aksatmadan uyguluyoruz. Proxeed e basladik simdi e vitamini vs offf ne zormus bu isler gercekten.
yok canım karşıyıda dolandık ama bulamadıkzaten ben karşıyı istememiştim birazda ondan beğenmedim şimdi yine bizim tarafa döndük bostancı kadıköy civarı..ay dua edin de yarın bulayı tutayım artık düzenimi kurayım bnde :)
azracım canım tez zamanda Allah şifa versin sonrada bebişinizi inşallah :)
hımm benim fsh değerim 1.62 çıktı doktor çok iyi dedi teşekkürler cevabın için canım
oooo tatlim sen eski muhabbeti bi görseydin.. birakip gidiyordum ise, bi geliyordum kiii aaaaaaaaa o ne.. 20 sayfayi gecmis.. cok iyi hatirliyorum bi keresinde 30küsür sayfa olmus.. birakip artik okumamistim...
ay ogretmensın demek. ne guzel... e tabi biz ev hanımlarına gore senın ugraman daha zor.. :))
yok canım karşıyıda dolandık ama bulamadıkzaten ben karşıyı istememiştim birazda ondan beğenmedim şimdi yine bizim tarafa döndük bostancı kadıköy civarı..ay dua edin de yarın bulayı tutayım artık düzenimi kurayım bnde :)
amin canim insallah. Sizde insallah bir an once gonlunuze gore bir ev bulup duzeninizi tekrardan kurarsiniz sonrada bebisinize kavurusunuz
reyhancim senin yasinda kucuk sanirim 1.62 super yahu
canım ben 26 yaşındayım küçük değilim yani :)
allah inşallah gönlünüzde olan bebeklerinizi elinize almayı nasip etsin. zor bir süreç için adım atıyorsunuz söylemenin nekadar faydası olur bilmem ama kendinizi rahat bırakmaya çalışın. her an aklınızdadır eminim sürekli bunu düşünüp araştırıyorsunuz aslında bu sizi dahada kasıyor birazcık kendiliğine bırakmaya çalışın. ilk denemede çift çizgi haberleriniz gelsin inşallah
hımm benim fsh değerim 1.62 çıktı doktor çok iyi dedi teşekkürler cevabın için canım
inşallah canım yarın gittiğiniz son olur umarım da artık taşınırsın .. Sılacımda ev arıyordu o ne yaptı acaba inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz
allah inşallah gönlünüzde olan bebeklerinizi elinize almayı nasip etsin. zor bir süreç için adım atıyorsunuz söylemenin nekadar faydası olur bilmem ama kendinizi rahat bırakmaya çalışın. her an aklınızdadır eminim sürekli bunu düşünüp araştırıyorsunuz aslında bu sizi dahada kasıyor birazcık kendiliğine bırakmaya çalışın. ilk denemede çift çizgi haberleriniz gelsin inşallah
Kızlar selamlar nasılsınız?
Benim kafam karışık çatlayıp çatlamadığımı hala anlayamadım. aranızda ateş ölçme konusunda bilgisi olan var mı benim ateş çizelgemi yorumlaya bilecek biri var mı aranızda?
28 ağustos 36.4
29Ağustos 36.4
30Ağustos 36,3
31 Ağustos 36,3
1 Eylül 36,4 10. günüm
2 Eylül 36,4 11. günüm
3 Eylül 36,9 12 .günüm ilişkim oldu
4 Eylül 36,7 13. günüm
5 Eylül 36,7 14. günüm
6 Eylül 36,6 15. günüm
7 Eylül 36,5 16. günüm ilişkim oldu
8 Eylül 36,7 17. günüm
9 Eylül 36.7 18. günüm
bu arada birkeresevdim den haberi olan varmı bugün test yapıcaktı.......:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?