2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

selam kızlaaaarrr
ben topiğin eskilerindenim.. dün bende o güzel haberi aldım çok şükür
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2011 e yetiştirdim ben de galiba

Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamanda..

bugünün en güzel haberini vardin eminim herkes için böyledir. allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne kadarlıkmış

12. gununde catlamis gozukuyor tatlim. akintini belirtebilseydin daha dogru bi yorum yapabilirdim

ma benimde uzayan akıntım 3 gün önce başladı ben ona güveniyordum zaten 3 günden önce koyu kremsi haldeydi ben öyle okudum hani akıntı takibi olarak uzayan akıntıyı bekliyordum ateş ölçümünü tam bilmediğim için o akıntı şeklimde hala devam ediyor acaba 16.gün falan çatlamış olamaz mıyım? çünkü yine o ara bir düşüş var sonra yine yükseliyor

evett seni biliyorumm çok sevindimm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..bu habere en çok screamaway sevinir eminim :)

darısı başımıza inşallah...

7 gün oldu canım ne kadar çok olmuş diyceksin ama adet siklüsüm uzun benim benim için normal nisandada 16 gün gecikmişti ama sonuç negatif oyüzden hüsrana uğramak istemiyorum

anladım canım bendede pco var o yüzden hep gecikirim ilaç kullanmadığım zaman. zor her ay gecikiyorsun yani. ama güzel yanıda var gecikiyorum yine normal derken bakmışın bebiş gelmiş

anladım canım bendede pco var o yüzden hep gecikirim ilaç kullanmadığım zaman. zor her ay gecikiyorsun yani. ama güzel yanıda var gecikiyorum yine normal derken bakmışın bebiş gelmiş

İnşallah canım ya hayırlısı :) ben her ay gecikmiyorum nisanda gecikti birde bu ay böyle gecikti normalde gecikse bile en fazla 2 gün 32 günde 33 günde regl oluyorum ben Allah hepimize çok beklemeden versin inşallah...

oyle iste canlar...dedigim gibi dualarim sizinle.... insallah,biiznillah yoluna girecek hersey..

azracimmmm
, canim arkadasimmm..senin icinde insallah duzelir hersey tatlim .. en dogru olan,hayirli karari verirsinizinsallah...amelya,tup ne gerekiyorsa en hayirlisi tez vakitte bebegini getirsin sana canim.... unutmasende,bu sureclerdehep beraberiz tatlim dualarimizla bulusuyoruz....

ben çoktan test yapmıştım herhalde benim 3 gün geçti testte çıkmıo bi hafta gecikince gittim kan testine hamileymişim öğrendim gerçi düşükle sonuçlandı

Son düzenleme:
evet yaa senide tanimis olduk... memnun olduk seker!!!!
inşallah canım yarın gittiğiniz son olur umarım da artık taşınırsın .. Sılacımda ev arıyordu o ne yaptı acaba inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz
ahh kuzum yaa yok yok ... hani varda yok.. mesela bitane var cok guzel ama istedigim yerdedeil bayagi asagida.... okula uzak shoppinge uzak bakalim olmazsaacilacam artik biraz daha............
heeyyyt beeeeeeeee.... guzellik hadi hayirlisi olsun geri donup tebriklerimiziokursun umarim..... inan sevindim canim...
screamaway,tatlicadi falanda sevinecek... tugce de hatirlarsanirim seni...
nasılsın canım oğluşun alışabildimi okuluna

sukur kuzucum iyiyim... yok yaramazlik ev bulamayisimin ve gebelik testi yapamayisimin disinda....

ahh tatlim oglum iyi masallah,artik aglamiyor sabahlari okula birakirken ama oglen uykusu yapmiyor agliyormus.. bakalim bugun ne yapti.... 20dk dan almaya gidicem...

canim insallah diyorum insallah gecikme guzel bi sebeptendir ... olmazsa pazartesi yapabilirsin test???

ben çoktan test yapmıştım herhalde benim 3 gün geçti testte çıkmıo bi hafta gecikince gittim kan testine hamileymişim öğrendim gerçi düşükle sonuçlandı

Canım benimde idrarda geç çıkıyor ben ocakta dış gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi 13.cü günkü gecikmede idrarda çıkmıştı doktor geç döllenme demişti o yüzden acele etmiyorum her ay defalarca test yapıp tek çizgi görmekten yoruldum bunda biraz daha beklemek istiyorum çarşamba yapmıştım negatifti birde dün akşam hafif peçeteye kahvrengi lekenlenme gibi bişi geldi bugün bişi yok herlade olcam hasta bekliyorum bakalım :)

evett seni biliyorumm çok sevindimm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..bu habere en çok screamaway sevinir eminim :)

darısı başımıza inşallah...

amin canım çok sağolun Rabbim tez zamanda en güzeliyle nasip etsin hepinize

10 aydır bekliyorduk biz de.. sonunda nasip etti Rabbim..

canım bu arada çok geçmiş olsun inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle bir bebek nasip etsin sana böyle üzücü şeyler yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum Rabbim yaşattırtmasın bir daha hiçbirimize

amin canım hayırlısı olsun inşallah senin haberini bekliyorum ama ilk okuduğumda sanki sen hamilesin gibi hissetmiştim o yüzden aklımdaydın inşallah hislerim doğru çıkarda bi şenlik yaparız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…