- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.561
Canım ben daha test yapmadım hafif hafif belim ağrıyor sanırım yakındır hastalanmam test yapıp üzülmek istemiyorum :) beni hatırlamana şaşırdım canım tşk ederim
selam kızlaaaarrr
ben topiğin eskilerindenim.. dün bende o güzel haberi aldım çok şükür
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2011 e yetiştirdim ben de galiba
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamanda..
12. gununde catlamis gozukuyor tatlim. akintini belirtebilseydin daha dogru bi yorum yapabilirdim
selam kızlaaaarrr
bugünün en güzel haberini vardineminim herkes için böyledir. allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne kadarlıkmış
senin gecikme kaç gündür vardı
çok teşekkürler
3 haftalıkmış sanırım.. kan değerim 899 çıktı 10 gün sonra tekrar gel dedi doktorum
7 gün oldu canım ne kadar çok olmuş diyceksin ama adet siklüsüm uzun benim benim için normal nisandada 16 gün gecikmişti ama sonuç negatif oyüzden hüsrana uğramak istemiyorum
çok teşekkürler
3 haftalıkmış sanırım.. kan değerim 899 çıktı 10 gün sonra tekrar gel dedi doktorum
anladım canım bendede pco var o yüzden hep gecikirim ilaç kullanmadığım zaman. zor her ay gecikiyorsun yani. ama güzel yanıda var gecikiyorum yine normal derken bakmışın bebiş gelmiş
anladım canım bendede pco var o yüzden hep gecikirim ilaç kullanmadığım zaman. zor her ay gecikiyorsun yani. ama güzel yanıda var gecikiyorum yine normal derken bakmışın bebiş gelmiş
Sağol canım benim sizler olmasaydınız zaten bu zor zamanları böyle kolay atlatamazdım insan bu gibi durumlarda ailesine bile açılamıyor yanımda derdimi anlayan kişilerin olması benim için o kadar büyük bir nimetki Allah razı olsun hepinizdenEşim için elimden geleni yapıcam şimdi moral bozukluğu ve sinirle bana kızıyor ama sesimi çıkarmıyorum içini döksün belki biraz rahatlar diye Allah yardımcımız olsun nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız inşallah ilk denemede tutar ve bi aksilik olmadan Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder dualarınıza herzamanki gibi ihtiyacımız var eksik etmeyin nolur olurmu ?
Hülyama da kendim kadar güveniyorum o da çok güçlü bir kız İnşallah bunu da atlatıcaz hayırlısıyla alıcaz kucaklarımıza bebeklerimizi sonra da siz teyzelerine anlatıcaz hergün neler yapıyor diye
oyle iste canlar...dedigim gibi dualarim sizinle.... insallah,biiznillah yoluna girecek hersey..sılammm canım arkadaşımm saolasın ...artık çıktık bir yola bakalımm Allah ım hayırlısı nasip etsin herşeyi güzel nasip etsin iyi olsun inşallah herşey...valla artık yapacak bişi kalmadı benim için böyle gidiyor zaman dün gece romatizmam feci tuttu..siz bunun nasıl bi ağrı olduğunu bilseniiz daha doğrusu Allah koruısun bilmeyin de bunun tedavisi de 16 ay oldu bırakalı ve ağrılarımzaman geçtikçe çoğalıyorAllah ım hayırlısını nasip eyle tez vakitte ilk denememizde hamile olmamızı sağlıkla geçmesini ce sağlıkla doğmasını nasip eyle Rabbim...dualarınızı eksik etmeyin..
hmm anladım cnaım valla ben klomen de kullandım iğne de çatlatmada ama aşılama olmadı bi tek...ay napsam p.tesiye aldım randevu..gitsemmi ya bi derdimi anlatsam rapor için ne bilim ya kafam doldu valla
benim eşimin spermiogramı iiyidi ama kaç ay önce yaptırdık şimdi nasıldır bilemem inşallah bide onda sıkıntı yaşamayız...Allah tan hayırlsıı be breshkacım naapsak boş inşallah Rabbim nasip eder...
İnşallah canım ya hayırlısı :) ben her ay gecikmiyorum nisanda gecikti birde bu ay böyle gecikti normalde gecikse bile en fazla 2 gün 32 günde 33 günde regl oluyorum ben Allah hepimize çok beklemeden versin inşallah...
evet yaa senide tanimis olduk... memnun olduk seker!!!!ayy güleceğim yoktu, nasıl okunur zaten 30 küsur sayfa. eskiden daha zormuş demekki günde 1 mesaj yazıyorsan yanmışsın :)))
hı hı ,ingilizce branşım. yok öyle fazla çalışma saatimiz yok, sabah 9-12 gidiyoruz şimdilik okula, okul açılınca yine derslerimi sabah 9dan başlatmayı düşünüyorum, 12 gibi de bitiyor,sorun olmuyor, vaktim kalıyor her şey için, hatta sıkılıyorum :) kurs falan işleriyle uğraşıyorum haftasonları da, arkadaşlarım da hep okulda olunca onlarla da görüşmüş oluyorum haftasonu, eşim polis memuru,evde fazla olmuyor... böyle işte , kendimi de tanıtmış oldum :) 27 yaşındayım bu arada, evleneli 1 yıl 1 ay oldu yaklaşık, muğlalıyım ama k.maraşta yaşıyoruz iş gereği. böylebu taraflarda yaşayan var mı acaba topikte ?
ahh kuzum yaa yok yok ... hani varda yok.. mesela bitane var cok guzel ama istedigim yerdedeil bayagi asagida.... okula uzak shoppinge uzak bakalim olmazsaacilacam artik biraz daha............inşallah canım yarın gittiğiniz son olur umarım da artık taşınırsın .. Sılacımda ev arıyordu o ne yaptı acaba inşallah gönlünüze göre biyer bulursunuz
heeyyyt beeeeeeeee.... guzellik hadi hayirlisi olsun geri donup tebriklerimiziokursun umarim..... inan sevindim canim...selam kızlaaaarrr
nasılsın canım oğluşun alışabildimi okuluna
ben çoktan test yapmıştım herhalde benim 3 gün geçti testte çıkmıo bi hafta gecikince gittim kan testine hamileymişim öğrendim gerçi düşükle sonuçlandı
evett seni biliyorumm çok sevindimm Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..bu habere en çok screamaway sevinir eminim :)
darısı başımıza inşallah...
canım benimde idrarda geç çıkıyor ben ocakta dış gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi 13.cü günkü gecikmede idrarda çıkmıştı doktor geç döllenme demişti o yüzden acele etmiyorum her ay defalarca test yapıp tek çizgi görmekten yoruldum bunda biraz daha beklemek istiyorum çarşamba yapmıştım negatifti birde dün akşam hafif peçeteye kahvrengi lekenlenme gibi bişi geldi bugün bişi yok herlade olcam hasta bekliyorum bakalım :)
canım bu arada çok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle bir bebek nasip etsin sana böyle üzücü şeyler yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum rabbim yaşattırtmasın bir daha hiçbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?