2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hly7,
demek maraştan vardı topikte ama dediğin gibi aktif kullanıcı değiller şu an. ben sorayım dedim yine de, belki önerdikelri doktor falan olurdu, malum burda iyi dr yok, bunu sıkıntısını çok yaşıyorum...

sila38,
evet tanışmış olduk ama ben sizleri pek bilmiyorum, neyse olsun, zamanla tanırım herhalde

breshka canım evet doktorda çok iyi olduğunu söyledi lh değerim ise 1.9 prolaktin ise 10.bilmem kaçtı hatırlayamadım :) rabbim inşlh sanada tüm isteyenlere tattırır bu duyguyu hayırlısıyla amiiinnnnn...

Yerim ben senin tatlı oğlunu tam sevilmelik çağları sılacım ilerde sevdirmezler daha kendilerini inşallah en kısa zamanda iyice adapte olur okuluna canım merak etme...

Ev işide bebek işi gibi kısmet canım Rabbim gönlüne göre huzurla sağlıkla oturacağınız bir ev nasip etsin canım En kısa zamanda bebişinde gelsin..

Canım inşallah gecikmemin sebebi bebektir kendi doktorum pazartesiye kadar bekle diyor regl olsanda olmasanda gel dedi regl olursam eşimde gidecek doktora bakalım içim içime sığmıyor çok daralıyorum Rabbim bu güzel duyguyu bana ve isteyen herkse nasip etsin inşallah canım arkadaşım boğazımda sanki bir acı düğümlendi kaldı...

gelenler olur mutlaka orda yasayan arkadaslarimizdan bekleyelim..:)

bende yurtdisindayim.. bi oglum var 3 yasinda.. ikinci bebegimiz olsun istiyoruz .. marttan bu yana calisiyoruz :) saptanan herhangi bi sorunumuz yok sadece zamanini bekledigini dusunuyoruz ve insallah o zamanada yaklastigimiza inanmak istiyoruz artik...

benden ozetle bu... topicte takildikca detaylari da okursun zaten...

aslinda biz birbizimizi gorsel olarakta biliyoruz... fotolarimizi paylasmistik.... avatardaki foto sen misin?

amin canım hayırlısı olsun inşallah senin haberini bekliyorum ama ilk okuduğumda sanki sen hamilesin gibi hissetmiştim o yüzden aklımdaydın inşallah hislerim doğru çıkarda bi şenlik yaparız burda

Canım ya ne güzel şeyler hissetmişsin öyle Allah bin razı olsun
Ak mı karamı en geç pazartesi çıkacak canım biraz önce randevu aldım hadi bakalım hayırlısı inşallah

a ne güzel yurt dışında yaşıyorsun, inş bizim de var öyle bi düşüncemiz, kısmet olur belki...
allah bağışlasın oğlunu, 2. ye de kavuşursunuz umarım tez zamanda.
evet avatardaki benim fotom :)
k.maraştaki doktorlarla ilgili bilgisi ya da duyumu olan paylaşırsa sevinirim. aklınızda bulunsun sadece...
tanıştığıma şimdi gerçekten memnun oldum, teşekkür ederim

evet canım vardı..çiçekcim geliyor arada ama tatlıaşık gelmiyor...ama sen doktor bulmak istiyorsan sitede dolan dokto tavsiyeleri bölümünde topikler var onlara bak..sana uygununu bulursun canım..

bnde 23 yaşındayım sılacımda bnle yaşıt :) 3 yılı doldurduk mayısta 4 ten gidiyoruz evliliğimizde..14 ay oldu bebek için uğraşalı..pko luyum söylemiştim zaten bu yüzden çocuğum olmuyor bugün de adet oldum ve kesinleşti artık tüp bebeğe başlıyorum önümüzdeki ay..bugün bütün günde bunla ilgili yazılar okudum başım ağrıdı valla bu arada gayrimenkul ekspertizi mesleğim fakat çalışmıyorum evdeyim..ay bu kadar işte..he bide adapazarlıyım boşnağım yarışmaya istanbul tuzladan katılıyorummmmmm

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hly7 sila38+ azra3434+ breshka+ reyhan8585

huuuuuuuu napıyorsunuz bakiim canlar

oyle iste canim... insallah kendi bebegine opup,koklarsi yakin zamanda canim benim... iyi dileklerin icin sagol, Allah razi olsun.
bizde memnun olduk migi arkadasimizdayanilmiyorsan ing.ogretmeniydi...ogretmenlerimiz cook(tu) topictee..
sizindedemek yurtdisinda yasama ihtimaliniz var,hayirlisi olsun bakalim.. ben belcikadayim ,regen Almanyada, screamawayda ingilterede... simdilik yurtdisi katilimcilarimiz bunlar...:)) nartaneside var ama gelmiyo artik.. peki siz hangi ulke dusunuyordunuz??? cok ozel olmazsa tabi..
yarismaci arkadaslara basarilar diliyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eelenceli arkadasim benimmmmm...

heeyyyt beeeeeeeee.... guzellik hadi hayirlisi olsun geri donup tebriklerimiziokursun umarim..... inan sevindim canim...
screamaway,tatlicadi falanda sevinecek... tugce de hatirlarsanirim seni...

teşekkürler canım yaa.. unutulmamak güzel

Son düzenleme:

saol canım eyvallah bnde sana başarılar diliyorummmmmm

nassın canım?

cnm benim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. gözünaydın.

kızlar ben çıkıyorum eşimi çağırdım gelsin beni alsın hala toparlanamadım yaa ve bugün çok kötüyüm 1 haftadır grip geçmez mi ölüyorum artık heryerim ağrıyo bi acile gideyim bakalım damardan bi serum daha alayım belki iyi gelir 2 gün önce aldım ama kesmedi duanızı eksik etmeyin nolur p.tesi doktor güzel şeyler söylesin h.sonu girmeye çalışırım ama annemde de kalabilirim gel burda kal ben sana bakayım diyor gelemezsen kendinize iyi bakın grip grip öpüyorum hepinizi ( Allah sizden uzak etsin çok ağır geçiriyorum )

saol canım eyvallah bnde sana başarılar diliyorummmmmm

nassın canım?
iyilik guzellikbendende.... oglum bugun okulda daha iyiymis ve oglen uyumus dogal olarak keyfim yerinde.. iste haril haril ev bakiniyoruz.... dedigim gibi kirmizilarda gitti insallah, kalpten diliyor,istiyorum bu ay artik hamile kalabilmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... sizler icinde elbette dualarim hepinizle insallah...
tatlim yaaaaaaa ben senin grip oldugunu bilmiyordummmm... cok gecmis olsun canim benim madem oyle vucudu neden daha fazla zorladin izin falan alsaydin.......
git tabi annene.. iice dinlen,vitamin al haftasonu atlatirsin insallah.... bendede bogaz agrisi var bi haftadir geciremedim gitti....

oooo asagida iki kacak goruyorummm...... kuppe ve leplepii....... nabersiniz kizlar?? kendinizden havadislerverin biraz ,ozluyoruz ,merak ediyoruzz.....

leplepi ,tatlim yeni bi donemebasladin degilmi hayirli olsuun insallah....insallah bu ay hamile kaliriz...

kuppecim, nasil bebegimiz....????????? sen nasilsin..yaramzlik yok deil mi?? aman olmasin..

ayy canım yaa evet bu aralar giremiyorum ya çok rahatsızlandım ben acillik oldum dün gece kaç gündür hep lekelenmelrim oldu dün bi kan boşaldı acilden gittik salak veznedar o ara ceptelwfonla konuşuodu ücret almayı unuttu bizden tahlil vermiştim 3 saat sonra sonuş çıkcak dediler e bizde eve geldik kayıtlardan evi aradılar ücret ödenmeden tahlili gönderemiyoz die gerisin geri döndük hemde tam 2 saat sonra parayı verdik yarın çıkar dediler salak salak iş yapıolar yaaa e bende dedim netten bakarız die salak herif bandrolu vermeyi de unuttu e bende salak sölemedim yani daha beter hasta oldum eşimde yoktu mecburen görümcem geldi benle (kaynanamda) bi acaip oldu yanii sonuç monuç yok almadık hastanede uzak bu halimle gidemm bilmiyorm ne olcak öyle yani benim durumlar sinirlerim harladı dün gece amm bugün keyfim yerinde eşim yarın gelcekti bugün sabahtan sürpüz yaptııııııı neşelendim:))))))))))) bende havadisler böyle yeni bi dönem evet herşeye rağmen benimde hala umudum var:))))))))

gecmis olsun canim benim..

öyleydi canimcim.. sayfalarca yazisiyorduk..

aaaaah ah okulumu bitirseydim, simdi ben de ingilizce ögretmeni olcaktim

nerde canim?? burdan mi faceden mi?? yoksa msnden mi?? almadim canim benim.. ne yazdin ki bak merak ettim

insallah canim en güzel sonuclari alicaksin.. dedigin gibi birinin ayakta olmasi lazim yoksa Allah korusun birbirinizi kirarsiniz.. hele de erkek icin daha önemli bu konular anlattigim gibi.. sen canini sikma bak gör her sey cok güzel olacak

selamlaaaaarrrrrrr

ben geldim kızlaarr

biliyorum suçluyum, kaçağım((

Geçmiiiiiş bayramınız mübarek olsun.

Canlarım biz iyiyiz çok şükür. bayramda köye gidecektik, arefe günü eşim rahatsızlandı taş düşürdüğünü öğrendik ama şükürki serumu yiyince düzeldi ve gittik köye. sonra kızımın iştahsizlık sorunu başladı bayramda. döndükten sonra ateşlendi filan 2 gün onla uğraştık. bu kadar stres üstüne bende kendimi tuhaf hissetmeye başladım. Dün akşam da kızım kilimin üstüne tuz dökünce nasıl bi boş anıma geldiyse gebeliği unutup onu bi güzel çırptım!!! sonra bi bel ağrısı başladı tabi. sabaha kadar. sabah dayanamadım Acile gittim dua ede ede. ŞÜKÜRLER OLSUN YARADANA ki herşey yolundaymış. bu sayede çoook özlediğim bebişimi de görmüş oldum. en son 5 hafta önce görmüştüm minnacık bişeydi. Maşallah şimdi kocaman olmuş teyzeleri böyle işte.

BRESHKA canım hastaymışsın çoook geçmiş olsun canım.

kendinize çoook iyi bakın fıstıklar. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman

ahhh gulum yaaaaaa... cook gecmis olsun canim.. desene aksiliklerin arkasi kesilmemis... peki simdi nasilsin?? e nolacak sonuclari ogrenmeden? bunu ihmal etmeyin canim bakin yeniden.. boylekanamanin olmasi da normalkabul edilir birseydeil... bu konudada fikrim yok ama , bikac yerde okudugum kist patlayincada boyle olabiliyormus.. Allah korusun zehirli falan da olabilir??? sonuclari ogrenince bizede don emi canim?? hadibakalim Allahim sifa verssin.. esinin surpuzude sahane olmus??neredeydi ki canim??

yanii sucunu biliyor olmanda guzel,cezayi hafifletici bir neden en azindan....
ahh guzelim yaa dokulen tuz olsun,boyle riskler alinir mi??? cook sukuur ki guzel guzel yerinde bekliyor bebegin.. desene kocaman oldu pasamiz.... bidahakine cinsiyetini de ogrenirsin gibigeliyor bana...bak bizi unutma soylemek icin kendi topiclerinden onceburaya yazan ona goreeee
hadi tatlim bizdeseni ve cimcime kizini optuk coook..... Allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…