- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.601
iyilik guzellikbendende.... oglum bugun okulda daha iyiymis ve oglen uyumus dogal olarak keyfim yerinde.. iste haril haril ev bakiniyoruz.... dedigim gibi kirmizilarda gitti insallah, kalpten diliyor,istiyorum bu ay artik hamile kalabilmeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... sizler icinde elbette dualarim hepinizle insallah...
.
ayy canım yaa evet bu aralar giremiyorum ya çok rahatsızlandım ben acillik oldum dün gece kaç gündür hep lekelenmelrim oldu dün bi kan boşaldı acilden gittik salak veznedar o ara ceptelwfonla konuşuodu ücret almayı unuttu bizden tahlil vermiştim 3 saat sonra sonuş çıkcak dediler e bizde eve geldik kayıtlardan evi aradılar ücret ödenmeden tahlili gönderemiyoz die gerisin geri döndük hemde tam 2 saat sonra parayı verdik yarın çıkar dediler salak salak iş yapıolar yaaa e bende dedim netten bakarız die salak herif bandrolu vermeyi de unuttu e bende salak sölemedim yani daha beter hasta oldum eşimde yoktu mecburen görümcem geldi benle (kaynanamda) bi acaip oldu yanii sonuç monuç yok almadık hastanede uzak bu halimle gidemm bilmiyorm ne olcak öyle yani benim durumlar sinirlerim harladı dün gece amm bugün keyfim yerinde eşim yarın gelcekti bugün sabahtan sürpüz yaptııııııı neşelendim:))))))))))) bende havadisler böyle yeni bi dönem evet herşeye rağmen benimde hala umudum var:))))))))
evet canım vardı..çiçekcim geliyor arada ama tatlıaşık gelmiyor...ama sen doktor bulmak istiyorsan sitede dolan dokto tavsiyeleri bölümünde topikler var onlara bak..sana uygununu bulursun canım..
bnde 23 yaşındayım sılacımda bnle yaşıt :) 3 yılı doldurduk mayısta 4 ten gidiyoruz evliliğimizde..14 ay oldu bebek için uğraşalı..pko luyum söylemiştim zatenbu yüzden çocuğum olmuyor bugün de adet oldum ve kesinleşti artık tüp bebeğe başlıyorum önümüzdeki ay..bugün bütün günde bunla ilgili yazılar okudum başım ağrıdı valla bu arada gayrimenkul ekspertizi mesleğim fakat çalışmıyorum evdeyim..ay bu kadar işte..he bide adapazarlıyım boşnağım yarışmaya istanbul tuzladan katılıyorummmmmm
bizde memnun olduk migi arkadasimizdayanilmiyorsan ing.ogretmeniydi...ogretmenlerimiz cook(tu) topictee..
sizindedemek yurtdisinda yasama ihtimaliniz var,hayirlisi olsun bakalim.. ben belcikadayim ,regen Almanyada, screamawayda ingilterede... simdilik yurtdisi katilimcilarimiz bunlar...:)) nartaneside var ama gelmiyo artik.. peki siz hangi ulke dusunuyordunuz??? cok ozel olmazsa tabi..
öyleydi canimcim.. sayfalarca yazisiyorduk..
aaaaah ah okulumu bitirseydim, simdi ben de ingilizce ögretmeni olcaktim
selamlaaaaarrrrrrr
ben geldim kızlaarr
biliyorum suçluyum, kaçağım((
Geçmiiiiiş bayramınız mübarek olsun.
Canlarım biz iyiyiz çok şükür. bayramda köye gidecektik, arefe günü eşim rahatsızlandı taş düşürdüğünü öğrendikama şükürki serumu yiyince düzeldi ve gittik köye. sonra kızımın iştahsizlık sorunu başladı bayramda. döndükten sonra ateşlendi filan 2 gün onla uğraştık. bu kadar stres üstüne bende kendimi tuhaf hissetmeye başladım. Dün akşam da kızım kilimin üstüne tuz dökünce nasıl bi boş anıma geldiyse gebeliği unutup onu bi güzel çırptım!!! sonra bi bel ağrısı başladı tabi. sabaha kadar. sabah dayanamadım Acile gittim dua ede ede. ŞÜKÜRLER OLSUN YARADANA ki herşey yolundaymış. bu sayede çoook özlediğim bebişimi de görmüş oldum. en son 5 hafta önce görmüştüm minnacık bişeydi. Maşallah şimdi kocaman olmuş teyzeleri böyle işte.
BRESHKA canım hastaymışsın çoook geçmiş olsun canım.
kendinize çoook iyi bakın fıstıklar. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman
doktor tavsiyesi bölümüne de aboneyim ama genelde büyük şehirlerden doktor öneriliyor, maraşla ilgili bişeyler bulunmuyor pek... neyse artık, maraşlı hatunlara güvenmekten başka çarem yok o zamanya çok gençmişsiniz daha, ne kadar erken evlenmişsiniz, allah mutluluk huzur versin, ne güzel. tüp bebek için erken değil mi? gerçi 14 ay diyorsun ama ne bileyim, bana erken geldi şimdi :) hayırlısı olsun inşallah, her ne türlü olursa olsun, ne zaman olursa olsun allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
yanii sucunu biliyor olmanda guzel,cezayi hafifletici bir neden en azindan....
ahh guzelim yaa dokulen tuz olsun,boyle riskler alinir mi??? cook sukuur ki guzel guzel yerinde bekliyor bebegin.. desene kocaman oldu pasamiz.... bidahakine cinsiyetini de ogrenirsin gibigeliyor bana...bak bizi unutma soylemek icin kendi topiclerinden onceburaya yazan ona goreeee
hadi tatlim bizdeseni ve cimcime kizini optuk coook..... Allaha emanet olun..
canımmm senin yapacağın şey mi halı silkelemekdikkat etmen lazım kendine bi daha böyle boşluklara düşme.. Allah korumuş bebeğini şükür bu arada bizi çok aksatıyorsunuz hamilelerrrrrrrr aşk olsun sizlere
selamlaaaaarrrrrrr
ben geldim kızlaarr
biliyorum suçluyum, kaçağım((
Geçmiiiiiş bayramınız mübarek olsun.
Canlarım biz iyiyiz çok şükür. bayramda köye gidecektik, arefe günü eşim rahatsızlandı taş düşürdüğünü öğrendikama şükürki serumu yiyince düzeldi ve gittik köye. sonra kızımın iştahsizlık sorunu başladı bayramda. döndükten sonra ateşlendi filan 2 gün onla uğraştık. bu kadar stres üstüne bende kendimi tuhaf hissetmeye başladım. Dün akşam da kızım kilimin üstüne tuz dökünce nasıl bi boş anıma geldiyse gebeliği unutup onu bi güzel çırptım!!! sonra bi bel ağrısı başladı tabi. sabaha kadar. sabah dayanamadım Acile gittim dua ede ede. ŞÜKÜRLER OLSUN YARADANA ki herşey yolundaymış. bu sayede çoook özlediğim bebişimi de görmüş oldum. en son 5 hafta önce görmüştüm minnacık bişeydi. Maşallah şimdi kocaman olmuş teyzeleri böyle işte.
BRESHKA canım hastaymışsın çoook geçmiş olsun canım.
kendinize çoook iyi bakın fıstıklar. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman
regeeeenn,kuzum ne alemdesinn...,???? bugun cumaydi is de yoktu senin nerelerdeydin bakayim...menbatanin dedigi gibi gezintii seniiiiiiiii........
anlat bakalim ne var ne yok asini olali 3 hafta oldu saniril.. 1ay diyelim hadii... biseycik kalmadi yaa inan guzelim cok istiyorum oglunla bulusmaniii!!!
doktor tavsiyesi bölümüne de aboneyim ama genelde büyük şehirlerden doktor öneriliyor, maraşla ilgili bişeyler bulunmuyor pek... neyse artık, maraşlı hatunlara güvenmekten başka çarem yok o zamanya çok gençmişsiniz daha, ne kadar erken evlenmişsiniz, allah mutluluk huzur versin, ne güzel. tüp bebek için erken değil mi? gerçi 14 ay diyorsun ama ne bileyim, bana erken geldi şimdi :) hayırlısı olsun inşallah, her ne türlü olursa olsun, ne zaman olursa olsun allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
hmm demek zümrem var topiktene güzel ne güzel.
yurt dışı olayımız sadece bi fikir şimdilik. bizimkisi değişiklik olsun diye, eşim de başvurabilir misyonerlik görevi için yurt dışında, ben de yurt dışı görevlendirme için başvurabilirim. ama eşimin görevi olması durumu daha mantıklı, elçiliklerde olur görevi, sınavları falan var tabi, kısmet herşey. bizim ülke seçme şansımız farklı oluyor, bize seçenekler sunuluyor içinden teercih yapıyoruz, yoksa kafamızagöre şurası burası olsun durumu yok. hayırlısı diyelim :) ama bi süreliğine yaşamak isterdim yurt dışında :)
aa okulu neden bitirmedin
Sılacımmm Hülyacımmmmm ah bi bilsem nasıl yaptım o hatayı. eşim PCde oyun oynuyordu, bende tvye baktım baktım bişey yok kapattım, dalmışım 5-10 dk. bizim ufaklıkta mutfağa gitmiş (karanlık mutfağa nasıl girdi onuda aklım almıyor) masadan tuzu almış oturmuş dökmüş bi güzel oynuyo. nasıl kalktım yerimden nasıl hemen o kilimi kadırıp çırptım bilmiyorum. çırpmayı bitirdiğim an hamile olduğum aklıma geldi.:26::26::26::26: uyku sersemi unutmuşum demekki. saflık işte(
Hayırlı bi evlat olsunda, Paşamızmı olur, prenesesimizmi bilmiyorum artık. ama haber vericem hemen SÖZ!
şükürler olsun ki Rabbim bebişimizi korudu.
sizlerde Allah'a emanet olun canlarım.
evet oyle.... aslinda hlyacimda guzel aciklamis(erken evlilik konusunda) (regende bizle yasit,ya da 1 yas vardi ) ama iste bazi seyleri inan yonetemiyoruz... bende regen gibi okulu birakip yonumu bu taraftan secenlerdenim..oyleki herkeslerin soka girme sebebiydi kararim.. biz burda daha onceden evlilik,tanisma hikayelerimizide paylastik... bilenler bilir iste... ha eksikligini hissediyor muyum, bu kadar sene basarili bir ogrencilik gecirip, ustelik basarip zorlu sinavi gecip, ogretmen olmanin esiginden donmenin....?????? boylee mutluyum yaa .. okumak illa kariyer yapmak deil,bu durumdan para kazanmak deil sadece bana gore.. kulturumu oturtup,cocuguma yetebileceksem gereken yerlerde istedigimi almisim demektir...ayy cook uzattimsanirim...doktor tavsiyesi bölümüne de aboneyim ama genelde büyük şehirlerden doktor öneriliyor, maraşla ilgili bişeyler bulunmuyor pek... neyse artık, maraşlı hatunlara güvenmekten başka çarem yok o zamanya çok gençmişsiniz daha, ne kadar erken evlenmişsiniz, allah mutluluk huzur versin, ne güzel. tüp bebek için erken değil mi? gerçi 14 ay diyorsun ama ne bileyim, bana erken geldi şimdi :) hayırlısı olsun inşallah, her ne türlü olursa olsun, ne zaman olursa olsun allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
hmm demek zümrem var topiktene güzel ne güzel.
yurt dışı olayımız sadece bi fikir şimdilik. bizimkisi değişiklik olsun diye, eşim de başvurabilir misyonerlik görevi için yurt dışında, ben de yurt dışı görevlendirme için başvurabilirim. ama eşimin görevi olması durumu daha mantıklı, elçiliklerde olur görevi, sınavları falan var tabi, kısmet herşey. bizim ülke seçme şansımız farklı oluyor, bize seçenekler sunuluyor içinden teercih yapıyoruz, yoksa kafamızagöre şurası burası olsun durumu yok. hayırlısı diyelim :) ama bi süreliğine yaşamak isterdim yurt dışında :)
aa okulu neden bitirmedin
regen bu mesaji begendi... bir de nazar boncugu ekledi
ayyy canim insallah diyorum baska da bir sey diyemiyorum yaa... oglumla ne zaman buluscam bilmiyorum ama benimkini teselli etmek gercekten zor geliyor artik.. bir sene oldu yani nerdeyse.. bugün arkadasin bebegine hediye aldik, ya gidip gidip böyle cix erkek cocuk esyalari oluyr ya hani kotlar ceketler felan, onlara sariliyor yaa... tamam nerdeyse bütün erkekler ogullari olsun ister ama ne bileyim benimki bi garip.. ben de istiyorum.. simdilik ikimizin istegi de ayni ama Allahima yalvariyorum su 3ay bitince h emen yollasin bebegimi insallah
ikizim bugün evdeydim ama benimki 3hafta tatile ciktiya, bilgisayarla ugrasamiyorumki hic, sabah o kalkmadan bi geliyorum taki bu saatlere kadar.. e simdi de kimseler yok burda.. anlican bu aralar ugramam zor oluyor..
sen nasilsin?? okulla araniz nasil?? okul esyalari konunuz ne oldu?? ay bak aklima geldi yine sinir oldum :95::95::95::95:
valla canim, ben okurken tanistim esimle, evlendikten sonra almanyada devam ederim dedim ama istedigim gibi olmadi yani okul kabul etti basladim ama evlilik ve okul ayni anda cok zor geldi.. maalesef her zaman attigin tas gözettigin yeri bulmuyor.. o yüzden yarim kaldi..
evet oyle.... aslinda hlyacimda guzel aciklamis(erken evlilik konusunda) (regende bizle yasit,ya da 1 yas vardi ) ama iste bazi seyleri inan yonetemiyoruz... bende regen gibi okulu birakip yonumu bu taraftan secenlerdenim..oyleki herkeslerin soka girme sebebiydi kararim.. biz burda daha onceden evlilik,tanisma hikayelerimizide paylastik... bilenler bilir iste... ha eksikligini hissediyor muyum, bu kadar sene basarili bir ogrencilik gecirip, ustelik basarip zorlu sinavi gecip, ogretmen olmanin esiginden donmenin....?????? boylee mutluyum yaa .. okumak illa kariyer yapmak deil,bu durumdan para kazanmak deil sadece bana gore.. kulturumu oturtup,cocuguma yetebileceksem gereken yerlerde istedigimi almisim demektir...ayy cook uzattimsanirim...
hayirlisi olsun insallah olur istedin,degisik bir tecrube olur.. vardi tanidiklarimiz gorev icin yurtdisi yapanlar.. ama sizin icin resmi dili ingilizce olan ulkeler ilk tercih olsa ve denk gelse daha avantajli olur die dusundum ama zaten diger turlu olsada avrupada resmi daireleri gec halkin buyuk bolumleri bile ingilizceye hakim. anlican her durumda avanaj surekli... hayirlisi olsun hakkinizda... bi de bebek yurtdisinda dogarsa ekstra avantaj olur!!!!
insallah canim insallahhhhhhhhhh.............anliyorum guzelim esinide.. sure biter bitmez ozleminde bitsin insallah bebegine...
dun esim arkadasiyla telde konusuyordu,arkadasininda karisi hamileymis,sanirim erkek o da. esimin olacaklardan ve hissedeceklerinden bahsediyordu arkadasina... bahsederken okadar sevgi dolu,mutlu, halaheycanli ve memnun gozukuyorduki..hemen oracikta sukrumu yineledim Allahima ve aklima sizler geldiniz hemen.. insallah arkadaslarima da kisa zamanda nasip et Rabbim dedim.. Allahim kimsenin birakmasin yuvasini bos..
bilmiyordum tatlim esinin evde oldugunu.. haklisin onlar evde olunca seyreklesiyor buraya ugramalar... yarin hava avrupa genelinde guzel canim.. biseyler yapabilirsiniz... simdiden hazirla istersen seninkini.... getir kivamaaaa :94::94::94::94::94::93::93::93:
evet canim yarin frankfurta hayvanat bahcesine gidiyoruuuzzzsimdi kaslarimi aliyorum.. yani genel hazirlik sabahta kalkar dus alir sacima fön cekerim oohhh... ondan sonra ver elini hayvanat bahcesi..
canim benim, özellikle böyle yalniz kaldigim zamanlar öyle cok özlemini duyuyorumki bi bebegin.. yani baskasina göre zaman cabuk geciyor ama insan kendine gelince gün gecmiyor.. burda bi kadin vardi daha gecenlerde 5aylik hamileydi, kadin dogurmus cocuk büyümüs almis da disari cikmis.. diyorum hangi ara oldu bunlar??? bana gelince asi olali daha yeni bir ay oldu olmadi :97::97::97::97: hayatin dengesi ne garip degil mi ikizim???
selam kızlaaaarrr
ben topiğin eskilerindenim.. dün bende o güzel haberi aldım çok şükür
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2011 e yetiştirdim ben de galiba
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tez zamanda..
yok kuzum yok korkma sen... ben düsük yaptigimda doktorlar konusmustum.. öyle agir kaldirmakla düsmekle felan bebege bir sey olmuyormus.. yani agir bi kaza gecirmedikce, karateciler gibi karnina tekme felan yemedikce hiiiic bir sey olmuyormus.. yani bu da yine suna denk geliyor: veren Allah veriyor iste.. benim bi tanidigim burda almanyada kaza gecirdi.. 2-3aylik gebeydi o da.. bisiklet sürerken araba carpmis.. kolu kirildi ama bebege hiiic bir sey olmadi.. gercekten saglam bebege bir sey olmur.. ki sen ilk dönemi atlatmissin.. tosun gibi o simdi annesi bir seycikler olmaz ona
ahh canim yaaaaaaaaaaaa.... kusurabakmayasin nette baska yerde takildim donemedim buraya.... inan ki cook sevindim yarin faal olmana :) iyi gelecek...
kardesim bi bukadarda olmaz daha...bende kaslarimi aliyordum ama yarim biraktim.. birazdan tamamlarim:=)
ahh tatlim insallah sende goreceksin zamanin nasil gectigini...nehikmetse bende oglumu yatirirken bugun dusundum..daha dun hamileydim,3 yasina girdi bile... sende nasil hizli aktigini goreceksin rayina oturdugu zaman bazi seyler.......
hadi ikizim iyi eglenceler sana... iyi zoo larbenimde esim yarin calisiyo ama gorumceyle takilacam.. anca pazar gunune kocisle....
günaydın canikolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :):):):):):)
biz kahvaltıdan sonra ev bakmaya gidiyoruz dua edin inşallah bulurum....
regentoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm akşam için kusura bkma nolur canımayrıntıları yazarım :) senin adına çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm bnde hayvanat bahçesine gitmeyi bayadır istiyorum ama nasip olmadı bi türlü..benim yerime de bak hayvancıklara en çok da fillere bak bnden selam söle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?