2012 agustos anneleri kacinci haftada kac kilo aldik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yezal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün tartıldım 1 kilo daha almışım 55 kilo oldum toplamda 3 kilo aldım

anneler başlangıç kilosu, boy çok önemli unutmayın 1.60 boyunda 70 kg olan birinin ilk 5ayda zaten kilo almaması lazım
ben 1.76 boyundayım 56 kiloyla hamile kaldım, 18.haftada 4kilo aldım doktor az bile diyooo

17+1 olduk 56 kiloyla hamilekaldım şuan 58kilo oldum:)
toplam tüm hamilelikte 8kg hedefliyorum normali 8ila12 imiş

ben de henuz 1.5 kilo aldim , herkesin hamilelik boyunca almasi gereken kilo boy, baslanilan kilo kacinci hamileligi oldugu ve saglik problemlerine gore degisiyor , benim tiroid problemim var mesela kizlar o yuzden aldigimiz kilolar icin uzuntu slklnti yapmayalim

21 hafamdayım tam ve 4 kilo aldım doktorum çok kızdı 50 ydim 54 oldum

bu kizan doktorlari hic anlayamiyorum ne hamilelik oncesi fazla kilon var nede 21 haftada cok kilo almisin, 5 ayda 4 kilo cok mu ne tuhaflar

evet canım bende anlayamıyorum benım doktorumda ayda 1- 1,5 kg alınmasının normal oldugunu soyluyorr burdakı arkadaslar doktorlarının kızdıklarını soyledıkce kendı doktorumdan suphelenıyorum

bende 20 haftamdayım 3 kilo aldım çok kilo almak istemiyorum ince bir hamiş olmak istiyorum

ben hamile kalmadan önce 56 kiloydum. 174 boyum var. normaldim. ama hamile kalmadan önce 60kg çıktım. yani hamile olduğumu öğrendiğimde 60 kiloydum. bu cumartesi randevum var tahminime göre 64 kilo oldum 20+4 teyim. ilk doktorum 12 -14 kilo arasında tamamlarsın demişti. bence normal gebelik.org diye bir site var ordan da takip ediyorum 20. haftada genellikle 5-7 kilo arasında alıyolarmış anne adayları. öyle yazıyo :)

günaydınnnn

bende 17+6 haftalık hamileyim
58 kg ile hamile kaldım şuan 64 kg kilom
sanırım tombiş olcam anne olduğumda

19+3 günlük olduk 3 kilo aldım ve kilo almamak için mücadele ediyorum ama olmuo.bide tiroid ve kabızlık sorunumuz var çözümü olan varsa yardımcı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…