2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 5gun gelen bakiciya ne kadar veriyorsunuz

Gecen hafta bizimkide 5 gun geldi sadece 1 saat bakıp gidiyordu 5 gunun sonunda 50 lira verdim ama normalde 4,5 saat bakacak sadece cocuk ama evimin islerine karışmıyor o zamanda günlük 20 lira olacak, ayda 10 gun falan gelecek diğer günler esim bakacak zaten bakıcı komşum sayılır evi çok yakın burası küçük bir İlce günde 1 saate. 50 liraya çok diyenler bile var :)

Benim de bakıcı değil ama evde yardımcım var. Ben sadece ev isleri yemek ve ütüye 800 tl veriyorum. Hemde sabah 9:45 te geliyor aksam 3-4 gibi gidiyor. Ben cok mu veriyorum acaba?

Benim de bakıcı değil ama evde yardımcım var. Ben sadece ev isleri yemek ve ütüye 800 tl veriyorum. Hemde sabah 9:45 te geliyor aksam 3-4 gibi gidiyor. Ben cok mu veriyorum acaba?

Canım genelde çocuk bakımı ve işler 1000 civarı benim gördüğüm. Senin saatlerin az aslında, çocuklara da bakmıyorsa biraz fazla gibi ama evin nasıl büyük mü? Evin semtine, metrekaresine, senin eşinin mesleğibe göre fşyat biçiyorlar benim anladığım. Ben telefonda konuştuğumda yenibosna dedîğimde ücrette anlaşırız filan diyorlardı, yüz yüze konuşunca sitede oturuyoruz, 160m. Ben avukatım diyince hiç biri inmedi, pazarlık yapamadım..

Ne güzel is kürk misali . Kürkün iyiyse fazla vereceksin kötüyse az. Bu cikarcilik degilmi ?

Benim evimde 170 m2 ama dubleks ve üst katı neredeyse hiç kullanmıyoruz. Yani üst katı haftada sadece bir gün temizliyor. Normalde ne kadar verilir bilmediğimden ilk öyle anlaştık . İsini düzgün yapsın yeterki dedim.

benşim kızımın adıda ela canım valla ya 2 çocuğum falan olsa evi şey götürürdü heralde
korkma canım 2.çocuk olunca zamanla herşey düzee giriyor.yani sen daha çok yoruluyosun ve evini şey götürmüyü:)

Kizlar 5gun gelen bakiciya ne kadar veriyorsunuz
benim bakıcım haftada 2 gün geliyo 12-3 arası.150 liraya anlaştık

Ben de malatyada
belçimm malatyadaymışsın.bende malatyadayım:)

mutlusu 900 çok değilmi?valla kendi adıma bana çok geldi.allah yardımcın olsun

Bence de kesinlikle çıkarcılık. Biraz daha lüks semtlerde daha da fazla istiyorlar aynı iş için.. Senin evin de büyükmüş. Gündelikçiler büyük evlere 100 alıyor. Seninki hergün yemek ütü de yapıyorsa ve işini de iyi yapan biriyse 800 çok da fazla değil bence..

Bence de çok da daha ucuzunu bulamadım. 800 kabul eden biri vardı o da 57 yaşındaydı, ona bakıcı lazım:)bebeğe nasıl baksın.

Ütüyü hergün yapmıyor ama yemek hemen hemen hergun. Evine yabancı bir insan almak cok zor. Bir yerde insan paradan geçiyor . İyi niyetli duzgun insan bulmak cok zor.

Aa bir suru malatyadan varmis cok sevindim belkide komsuyuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…