Kizlar 5gun gelen bakiciya ne kadar veriyorsunuz
Ben istanbuldayım canım sabah 9 akşam 18:30 bebek bakımı, evin günlük işlerî, ütü, yemek 900'e anlaştık. Annem de evde olacak, işleri annem varken yapacak. İstanbul pahalı ama diğer şehîrlerde daha ucuzdur. Burda bîle semt semt farkediyor.
İyiymiş bu, İstanbul'da mısın? Benimki düşündüğümden biraz fazla oldu ama bir sürü kişîyle görüştüm 1000 den aşağı inmedi çoğusu.Bizim haftanin 4gunu sabah 7 akşam 7 650 tl bakicak
Ben istanbuldayım canım sabah 9 akşam 18:30 bebek bakımı, evin günlük işlerî, ütü, yemek 900'e anlaştık. Annem de evde olacak, işleri annem varken yapacak. İstanbul pahalı ama diğer şehîrlerde daha ucuzdur. Burda bîle semt semt farkediyor.
Benim de bakıcı değil ama evde yardımcım var. Ben sadece ev isleri yemek ve ütüye 800 tl veriyorum. Hemde sabah 9:45 te geliyor aksam 3-4 gibi gidiyor. Ben cok mu veriyorum acaba?
sadece anne sutu veren arkadaslar su vermeye basla dınızmı nekadar verıoyosunuz??
Canım genelde çocuk bakımı ve işler 1000 civarı benim gördüğüm. Senin saatlerin az aslında, çocuklara da bakmıyorsa biraz fazla gibi ama evin nasıl büyük mü? Evin semtine, metrekaresine, senin eşinin mesleğibe göre fşyat biçiyorlar benim anladığım. Ben telefonda konuştuğumda yenibosna dedîğimde ücrette anlaşırız filan diyorlardı, yüz yüze konuşunca sitede oturuyoruz, 160m. Ben avukatım diyince hiç biri inmedi, pazarlık yapamadım..
korkma canım 2.çocuk olunca zamanla herşey düzee giriyor.yani sen daha çok yoruluyosun ve evini şey götürmüyü:)benşim kızımın adıda ela canımvalla ya 2 çocuğum falan olsa evi şey götürürdü heralde
benim bakıcım haftada 2 gün geliyo 12-3 arası.150 liraya anlaştıkKizlar 5gun gelen bakiciya ne kadar veriyorsunuz
belçimm malatyadaymışsın.bende malatyadayım:)Ben de malatyada
mutlusu 900 çok değilmi?valla kendi adıma bana çok geldi.allah yardımcın olsunBen istanbuldayım canım sabah 9 akşam 18:30 bebek bakımı, evin günlük işlerî, ütü, yemek 900'e anlaştık. Annem de evde olacak, işleri annem varken yapacak. İstanbul pahalı ama diğer şehîrlerde daha ucuzdur. Burda bîle semt semt farkediyor.
Ne güzel is kürk misali . Kürkün iyiyse fazla vereceksin kötüyse az. Bu cikarcilik degilmi ?
Benim evimde 170 m2 ama dubleks ve üst katı neredeyse hiç kullanmıyoruz. Yani üst katı haftada sadece bir gün temizliyor. Normalde ne kadar verilir bilmediğimden ilk öyle anlaştık . İsini düzgün yapsın yeterki dedim.
yok canım.eşimin görevi sebebiyle burdayız.aslen eskişehirliyimFatomm aslen Malatyalı mısın ?
Bence de çok da daha ucuzunu bulamadım. 800 kabul eden biri vardı o da 57 yaşındaydı, ona bakıcı lazım:)bebeğe nasıl baksın.korkma canım 2.çocuk olunca zamanla herşey düzee giriyor.yani sen daha çok yoruluyosun ve evini şey götürmüyü:)
benim bakıcım haftada 2 gün geliyo 12-3 arası.150 liraya anlaştık
belçimm malatyadaymışsın.bende malatyadayım:)
mutlusu 900 çok değilmi?valla kendi adıma bana çok geldi.allah yardımcın olsun
Bence de kesinlikle çıkarcılık. Biraz daha lüks semtlerde daha da fazla istiyorlar aynı iş için.. Senin evin de büyükmüş. Gündelikçiler büyük evlere 100 alıyor. Seninki hergün yemek ütü de yapıyorsa ve işini de iyi yapan biriyse 800 çok da fazla değil bence..
yok canım.eşimin görevi sebebiyle burdayız.aslen eskişehirliyim
bizde malatyalı olduk sayılır artık.4 yıldır burdayız:)Anladım canım ben Malatyalıyim ondan sordum.
korkma canım 2.çocuk olunca zamanla herşey düzee giriyor.yani sen daha çok yoruluyosun ve evini şey götürmüyü:)
benim bakıcım haftada 2 gün geliyo 12-3 arası.150 liraya anlaştık
belçimm malatyadaymışsın.bende malatyadayım:)
mutlusu 900 çok değilmi?valla kendi adıma bana çok geldi.allah yardımcın olsun
İyiymiş bu, İstanbul'da mısın? Benimki düşündüğümden biraz fazla oldu ama bir sürü kişîyle görüştüm 1000 den aşağı inmedi çoğusu.
HTML:
Yok canim ankaradayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?