olabilir valla!ben malatya lisesi civarında oturuyorum.hasanbeydeAa bir suru malatyadan varmis cok sevindim belkide komsuyuzdur
olabilir valla!ben malatya lisesi civarında oturuyorum.hasanbeyde
evet milli eğitimde memurum( okuldayım şuan oğlum okula gittiği için onunla birlikte olalım diye okulda görev yapıyorum)Degilmisiz bende cosnukte calisiyo musun
Ben vermiyorum. Sadece anne sütü şimdilik. 2 ocakta 5 aylık olacağız o zaman soracağım ek gıda olayını. Ek gıda vermiyorsan suya gerek yok, zaten sütte yeterli su varmış.
olabilir valla!ben malatya lisesi civarında oturuyorum.hasanbeyde
Bende arastirmada hemsireyim ama su an raporluyumevet milli eğitimde memurum( okuldayım şuan oğlum okula gittiği için onunla birlikte olalım diye okulda görev yapıyorum)
sen?
ne bileyım bobreklerı susu kalır dıyıp duruolar aklıma takıldı.sadece anne sutu veryorum suan.ek gıdaya gecınce bakcaz artık.sagol canım
3cm açığım var ve başı yarım girmiş sancılar tavan eve yeni geldim bi lavaboya girdim ped kan golü doktoru aradim normal dedi daha öncekiler böyle olmamıştı
kısaca elim karnım da her an bekliyorum
normal dogum için herşey harika dedi
doğurmazsam çarşamba 8.30da sabah doğacak dedi
Arkadaşlar 4 numara molfix bebek bezinin bir üstü daha var mı yoksa hemen 5 numaraya mı geçiliyor? Ayrıca içimizde 5 numara kullanan var mı? bebeği kaç kiloda?
tamam canım cok sagol.canım benin kızımanne sütü alırken deniodum suyu asala içmiodu demekki anne sütü susatmıo sonra mamaya başladık şimdi su kolik çok içiyo ek gıdaya başlayınca susar zaten o zaman verirsin
ayyy karakızın her an dogurabılırım ahanda doguruyorum mesajları nasıl unutulurr...ama kızı 40.haftayı doldurmustucan sıkıntısandan ne yapacağımı şaşırdım ben de kafadan bi sayı uydurup ilk mesaj dedim 4178.sayfanın ilk mesajı bakın karşıma kimin hangi mesajı çıktı nostalji oldu biraz ama o günleri anımsadım birden :)
çarşamba günü benimde kontrolüm var kızlar,1 ay olcak tabi ayın 5inde gitmeyeli,dönmüş olmasını umut ediyorum gerçi haftası erken ,döndü diyen arkadaşlarıma göre ama bilmiyorum ,son bir haftadır çünkü kasıklarımada baskı yapıyo belki diyorum hani olurmukii
vajinal muayene den sonra damar çatla mis olabilir dedi tekrar aradim dur bakim sancılarmi saym.
suni sancı verecek sanırım çarşamba aman çok rahat doktor gününü doldurmuşun diyo relax
Izinleri devam edenleride kapsiyormu acaba
DOĞUM İZNİ 24 HAFTA:
Tasarıda yapılan 2nci önemli operasyon ise doğum izni konusunda oldu. Tasarıyla 16 hafta olan doğum izni, 24 haftaya çıkartılıyor. Ancak sürenin uzunluğunun işverenler açısından kadın çalışandan vazgeçme sonucu doğurmaması için önlem alınıyor. İlave edilen 8 hafta için işveren yükünü devlet üstlenecek. Kadın çalışanın primleri işsizlik fonundan karşılanacak. Bu konudaki çalışmayı da Çalışma Bakanlığı üstlendi. Yeni yılın başında son rötuşları yapılarak, TBMMye sevk edilmesi beklenen tasarıda, daha önce kamuoyuna açıklanan maddelerde değişiklik olmadı.
bizden geçti artık, darısı bundan sonraki çocuklarımızın başına inşallah bu çalışma tez zamanda şekillenir...
40 hafta doldu gün doğurdum
DOĞUM İZNİ 24 HAFTA:
Tasarıda yapılan 2’nci önemli operasyon ise doğum izni konusunda oldu. Tasarıyla 16 hafta olan doğum izni, 24 haftaya çıkartılıyor. Ancak sürenin uzunluğunun işverenler açısından kadın çalışandan vazgeçme sonucu doğurmaması için önlem alınıyor. İlave edilen 8 hafta için işveren yükünü devlet üstlenecek. Kadın çalışanın primleri işsizlik fonundan karşılanacak. Bu konudaki çalışmayı da Çalışma Bakanlığı üstlendi. Yeni yılın başında son rötuşları yapılarak, TBMM’ye sevk edilmesi beklenen tasarıda, daha önce kamuoyuna açıklanan maddelerde değişiklik olmadı.
bizden geçti artık, darısı bundan sonraki çocuklarımızın başına inşallah bu çalışma tez zamanda şekillenir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?