2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar 4 numara molfix bebek bezinin bir üstü daha var mı yoksa hemen 5 numaraya mı geçiliyor? Ayrıca içimizde 5 numara kullanan var mı? bebeği kaç kiloda?

Ay çok güldüm ya nasıl bi şeker bu böyle, kızım olsa kesin ben de böyle tipten tipe sokardım ama oğlum içinde bazı planlarım yok değil

Ben vermiyorum. Sadece anne sütü şimdilik. 2 ocakta 5 aylık olacağız o zaman soracağım ek gıda olayını. Ek gıda vermiyorsan suya gerek yok, zaten sütte yeterli su varmış.

ne bileyım bobreklerı susu kalır dıyıp duruolar aklıma takıldı.sadece anne sutu veryorum suan.ek gıdaya gecınce bakcaz artık.sagol canım

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

gulsunoguz

kimse yoookkkk
bizde oglusla amerkete gıdelım barııı

ne bileyım bobreklerı susu kalır dıyıp duruolar aklıma takıldı.sadece anne sutu veryorum suan.ek gıdaya gecınce bakcaz artık.sagol canım

canım benin kızımanne sütü alırken deniodum suyu asala içmiodu demekki anne sütü susatmıo sonra mamaya başladık şimdi su kolik çok içiyo ek gıdaya başlayınca susar zaten o zaman verirsin

can sıkıntısandan ne yapacağımı şaşırdım ben de kafadan bi sayı uydurup ilk mesaj dedim 4178.sayfanın ilk mesajı bakın karşıma kimin hangi mesajı çıktı nostalji oldu biraz ama o günleri anımsadım birden :)

Arkadaşlar 4 numara molfix bebek bezinin bir üstü daha var mı yoksa hemen 5 numaraya mı geçiliyor? Ayrıca içimizde 5 numara kullanan var mı? bebeği kaç kiloda?

canım biz 5 numara kullanıyoruz bebeğim 8500 gr civarında çok büyük gelmiyor bez daha rahat ettik.4+ var sanırım

mrb kuzenim için soruyorum bebeği beş aylık kilo ve boyu konusunda herkes gelismedigini söylüyor bu olan bebek anneleri kilo ve boyu hakkında bilgi verebilir mi

canım benin kızımanne sütü alırken deniodum suyu asala içmiodu demekki anne sütü susatmıo sonra mamaya başladık şimdi su kolik çok içiyo ek gıdaya başlayınca susar zaten o zaman verirsin
tamam canım cok sagol.
ayyy karakızın her an dogurabılırım ahanda doguruyorum mesajları nasıl unutulurr...ama kızı 40.haftayı doldurmustuyanlıs hatırlamıyosam

bende oynadım aynı oyunu karsıma bu mesaj cıktı...ayy ne zor gunlerdı bu gunler kadar olmasa da

vajinal muayene den sonra damar çatla mis olabilir dedi tekrar aradim dur bakim sancılarmi saym.
suni sancı verecek sanırım çarşamba aman çok rahat doktor gününü doldurmuşun diyo relax

yazdığım günde doğurdum şuan bas bas bağrıo r beni dövüyro kitaplarımı yırtıyor

DOĞUM İZNİ 24 HAFTA:

Tasarıda yapılan 2’nci önemli operasyon ise doğum izni konusunda oldu. Tasarıyla 16 hafta olan doğum izni, 24 haftaya çıkartılıyor. Ancak sürenin uzunluğunun işverenler açısından kadın çalışandan vazgeçme sonucu doğurmaması için önlem alınıyor. İlave edilen 8 hafta için işveren yükünü devlet üstlenecek. Kadın çalışanın primleri işsizlik fonundan karşılanacak. Bu konudaki çalışmayı da Çalışma Bakanlığı üstlendi. Yeni yılın başında son rötuşları yapılarak, TBMM’ye sevk edilmesi beklenen tasarıda, daha önce kamuoyuna açıklanan maddelerde değişiklik olmadı.

bizden geçti artık, darısı bundan sonraki çocuklarımızın başına inşallah bu çalışma tez zamanda şekillenir...

Son düzenleme:
Izinleri devam edenleride kapsiyormu acaba

40 hafta doldu gün doğurdum

amiiin emzirme saatide arttıtılacaktı o noldu acaba:44::44:

kızlar oglusum ıshalmı acaba cozemedım nasıl anlayabılırım??bır huzursuzlugu atesı iştahsızlıgı yok allaha sukur.sadece gun ıcınde daha sık kaka yapıyor.annem dıs cıkarma belırtısı dıyor ama yarın bı doktora gıtsemmı bılemedım.özel hast.yok burda dev.hast.de kalabalık tahlıllerı tutarsız:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…