• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ee oda yazar ama bayğdır izlemede ne hikmetse
Kız ceylanla yaren yazsanıza birinize niyetlendi felixi bakalım orucu kimde bozcak :1:
Hatta ceylanın avatarını beğenmek kırmızı ojeli ayak resmi valla gecen dicektım değiştir midem bulanıyo görün ce yaa

degiştirdim tatlişkom :34:

Sadece kahvaltıda kıymalı yumurtamı bi anlat bakimm tam olarak. Ben mormal yumurtaya ekmek banıp nasıl yıyosam onada öle yapıp verıyırum cok acsa yıyo ama az acsa yutamıyo o zaman çatalla exiyorum peynır yumurta felan filan
Kız neyini anlatım bilmiyonmu kıymalı yumurta pişirmeyi:52:
Tereyağını tavaya koyuyorsun sonra kıyma( ben kıymayı önceden fazlaca kavurup buzluga atıyorum sonra kolay oluyor) kıvamına gelince yumurtanın sarısını kat karıştır sonra oburla kaşıkla yedir yanınada ıhlamur ohh misss
Kıyma yerine peynir- dereotlu-maydanoz-katabilirsin
Oldumu şimdi:33:
afyon daha soğuk yaaa
ben kızın elbiseleri hatta şortları vs bile koydum ama şu an iki uzun kollu body üst üste uyuyo
bu arada benim afedersiniz adet abarttı, kansızlıktan mıdır nedir acaip üşüyorum. bugün 15 gün filan oldu herhalde...
bugün hasret giderdik bol bol, yarın çıkıyoruz :46:
Anam orası Akdeniz değilmi ne soğuğu bu:50:
Canım kanaman ilk günlerdeki gibi yoğunmu yoksa lekelenme tarzındamı eger öyleyse normal:34:
Nereye gidiyonuz bakim:34:benim yerimde gez çok sıkıldım:50:

İyi geceler herkese:) kapanış saati geldi ancak oturabildim:(
Alsen hakikaten ben de ekmeği rahatlıkla veriyorum grisini gibi bisküvi yapıyorum onu da veriyorum ama kıymalı semizotunu katiyen beceremez gibi geliyo.. Ben de o mertebeye erişmek istiyorum ya.. Yolu ne?

Ben ekmekten çok korkuyorum evde yaptığım bisküvilerden veriyorum ekmek yumuşak kocaman koparıyor :50:
Gibine geliyor işte dene bir bakalım belki hemen almayabilir ama birkaçkez dene bak nasıl yiyor sende rahat edersin banada dua edersin:1:

Kız neyini anlatım bilmiyonmu kıymalı yumurta pişirmeyi:52:
Tereyağını tavaya koyuyorsun sonra kıyma( ben kıymayı önceden fazlaca kavurup buzluga atıyorum sonra kolay oluyor) kıvamına gelince yumurtanın sarısını kat karıştır sonra oburla kaşıkla yedir yanınada ıhlamur ohh misss
Kıyma yerine peynir- dereotlu-maydanoz-katabilirsin
Oldumu şimdi:33:

Canım kanaman ilk günlerdeki gibi yoğunmu yoksa lekelenme tarzındamı eger öyleyse normal:34:

Kız biliyoz herhalde nasıl bilmem hafta sonu menumde olur genelde. Sadece kahvaltıda onumu veron demek istedim peynir pekmez vs ne zaman verıyosun

yok be burası ankaradan beter
ilk günler başlangıcıymış, asıl şimdi yogun neyse inş bu hafta biter
e çıkar gezeriz inşallah- arkadaşım rapor almış ben gelcem diye 3 gün :46: büyük sürpriz oldu

Arkadşın kırklanıyomu bcm ne yzun sürdü duş:1:

çıktı da uyudu bile lan, bu saate duş mu kalır

yok be burası ankaradan beter
ilk günler başlangıcıymış, asıl şimdi yogun neyse inş bu hafta biter
e çıkar gezeriz inşallah- arkadaşım rapor almış ben gelcem diye 3 gün :46: büyük sürpriz oldu

çıktı da uyudu bile lan, bu saate duş mu kalır

Eşim seyahate gittimi donardı orda biz antalyada yanarken duzluk biyer içte kalıyo alsencım orada soguk memleket

Kız biliyoz herhalde nasıl bilmem hafta sonu menumde olur genelde. Sadece kahvaltıda onumu veron demek istedim peynir pekmez vs ne zaman verıyosun

Canım benim kız keskin tatları sevmiyor pekmezi şerbet yapıyorum öle içiyor
Peynirde elimle ağzına tıkıyorum ama onuda pek sevmiyor bende peyniri yumurta yapıyorum
Cevizi meyve saatlerinde meyvesine katıyorum
Eee kahvaltıda başka ne olcak bacım biz reçel yemeyiz
Zeytin tuzlu yedirmiyoruz
Domates yeşillik yiyemez zati eeee geriye klanları veriyor işte

Sen şimdi dersin otla çöple kahvaltımı olur yapacan şöyle bazlama poğoca demiiii:1:

Canım benim kız keskin tatları sevmiyor pekmezi şerbet yapıyorum öle içiyor
Peynirde elimle ağzına tıkıyorum ama onuda pek sevmiyor bende peyniri yumurta yapıyorum
Cevizi meyve saatlerinde meyvesine katıyorum
Eee kahvaltıda başka ne olcak bacım biz reçel yemeyiz
Zeytin tuzlu yedirmiyoruz
Domates yeşillik yiyemez zati eeee geriye klanları veriyor işte

Sen şimdi dersin otla çöple kahvaltımı olur yapacan şöyle bazlama poğoca demiiii:1:

Yok cnm demem çıcuga ne poğacası anladım sadece kahvaltını mersk ettım tahöin ettiğim gibi sen bilirsin

Evet aldım gittim arçelik bayisinden aldım 149 a 20 lira için internetle uğraşmadım gelcek bozuk çıkar gönder felan filan amaan sinirim bozulcak aldım bayisinden

bigün dediğimi hatırla
alt tarafını limon tuzuyla kaynat sabaha kadar beklet
üst tarafını da 4-5 damla çamaşır suyu dök kaynatmadan su dolu beklet
sonra binlerce kez yıka, kaynat dök kaynat dök öyle kullan

bu işlem birkaç ay sonra :34:
bende de aynısından var canım :46:

Back
X