• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama bişe varki anladığım kadarıyla dun gunduz mesai saatleri içinde gitmiş acile girmiyo sanırım direk muayene ye alıyolar. acil saat 6 dan sonra başlıyo.

Yoo ,normal saatte de acil vaka olur ki , randevulu hasta olarak gitmemiş ki , ateşli acil hasta.....

walla özledim desem yalan olur:52: ama oraya da geliriz canım sen dert etme:52:

boşalttım canım boşalttım anam artık ömür boyu başıma kalkarsınn:52:

wavy nin kaynanasına gideyim ozaman ben:52::52: yerim walla lahmacunda baklavada yenmezmii

canım sen merak etme şekil a da görüldüğü üzere seni iş yerindede yalnız bırakmıyoruz

Yenmezzzz ,bu sıcakta lahmacunlan baklava mı yenir ,yemeeeee ,selülit yapar :47::47::47:

Gördün mü fotoları :34:
O gündüzleri pek takılamıyo poyraz oğlandan ,akşamları burda ,başka topiklere de takılıyo ama ,tatlişkom yakalıyo sağda solda fink atarkene :4::4::4:

Ben eve hala bağlatamadım neti , az önce gittim telekoma ama olmadı ,nüfusa gidip adres güncellemsi yapmam gerekiyomuş :47::47::47:

bir an önce hallolur inş ..fingirdemez benim arkadaşım öle saqda solda :p en fazla kampanya takip ediyodur :))))

Yoo ,normal saatte de acil vaka olur ki , randevulu hasta olarak gitmemiş ki , ateşli acil hasta.....

Yenmezzzz ,bu sıcakta lahmacunlan baklava mı yenir ,yemeeeee ,selülit yapar :47::47::47:

zaten hastanelerin cogunda randevu sistemi yok. acil vaka olur ama cocuk dr vardır mesai si vardır odasında muayene eder ilaç yazar gönderirir. acilde pratisyenler var ya gece işte onu çok onemli olmadıkça acile girmiyo. kaza felan acilden sayılıyor. çunku bu konu şöyleki istismar edildi herkez 6 dan sonra muayeneye gitmeye başladı. para vermemek için. gerçi buna serum takmışlar muayene parasını alamazda serum vs. alabilir.

bana verde bak yenirmi yenmezmi sana göstereyim

Son düzenleme:
bir an önce hallolur inş ..fingirdemez benim arkadaşım öle saqda solda :p en fazla kampanya takip ediyodur :))))

Neeeeeeyyyy ,fingirdemez miii , sorsana tatlişkoma ,ordan burdan toplayıp getiriyo :4::4::4:

zaten hastanelerin cogunda randevu sistemi yok. acil vaka olur ama cocuk dr vardır mesai si vardır odasında muayene eder ilaç yazar gönderirir. acilde pratisyenler var ya gece işte onu çok onemli olmadıkça acile girmiyo. kaza felan acilden sayılıyor. çunku bu konu şöyleki istismar edildi herkez 6 dan sonra muayeneye gitmeye başladı. para vermemek için. gerçi buna serum takmışlar muayene parasını alamazda serum vs. alabilir.

bana verde bak yenirmi yenmezmi sana göstereyim

Biliyorum ,istismar konusunda da haklsın , osuruktan g.tü ağrıyan acile damlıyodu bi ara ,tam bizim hamilelik zamanlarıydı bu çıktığında , benim gittiğim hastanede acille bizim jinekolog aynı kattaydı , süreki sorun oluyodu bundan dolayı....

Bana da versin ama kendi yemesin :52::52::52:

evet yalanmı konuşuyorum koskoca kadınım. gezmediği ne suluman topiği kaldı ne 2.el takas makas fıldır fıldır. kk ta tanımadığıadam yok. düşmüş ouizini peşine nerde bulmuş onu laf sölemiş iris o ouizide bizi başka topiklere kesiyodu :20: yya ey gid eyy ne diyon ben neler biliyomDA susuyom

g.tüm yemiyo ama doğuracam , kıpırım kardeşsiz kalmasın :5::5::5:
Tam anlamıyla yemiyoo ama pekte tatlı oluyor sıpalar. :52: Hele ilk doğduklarında minicik:16: Birde uslu olsaymış ben demek ki hemen isteyecektim :9:
yine fotograf bastirttim sen cok yasa emi ice_daisy !!
Gülegüle bakın canım, torunlarının torunlarına kadar kalsın fotolar inşallah :16:
bi de ben sabah 5 te kalkiyom diye atv hatirla sevgilinin tekrarlarini koymus hergun bu sefer kaydetmeli ama nasillll fikri olann
Kaydetmeyi bilmem, indirmeyi bilirim. Onada baktım torentte bulamadım malesef :50:

Hastaneler tam ticarethane olmuş. Bankalardan beterler. Arkadaşım burdayken birgece hastaneye gittik. Normal muayeneye girişi yaptık, acillik durum değildi. Ben Atakan ile kapıda bekledim, eşim, arkadaşım ve kızı girdiler. Doktor bey kıçını kaldırıp bebeğin yüzüne bile bakmamış. Birde sarılığı mı yükseldi diye şüphe ile gittik. Birazda ters konuşmuş neyi var? yani? gibisine. Birkaç tahlil istendi. Onları ödeyecektik, arkadaşım doktorun tavrını anlatınca kızdım bende. Öyle şey mi olur yok mu burda başhekim falan dedim danışmaya. Biryere yönlendirdiler. Adam biz şikayette bulununca 2dk önce hesaplattığımız 150 liralık tahlilleri 20 lira karşılığında yaptırdı:53::53: Bizim niyetimiz odeğildi. Öyle bir imada da bulunmadık. Çok şaşırdım böyle bir duruma. Doğum konusunda ödemede pazarlık yapanları okumuştum onada çok şaşırmıştım. Hastanede pazarlık mı olur diye:53: Daha neler görüp duyacaz kimbilir

Tam anlamıyla yemiyoo ama pekte tatlı oluyor sıpalar. :52: Hele ilk doğduklarında minicik:16: Birde uslu olsaymış ben demek ki hemen isteyecektim :9:

Gülegüle bakın canım, torunlarının torunlarına kadar kalsın fotolar inşallah :16:

Kaydetmeyi bilmem, indirmeyi bilirim. Onada baktım torentte bulamadım malesef :50:

Hastaneler tam ticarethane olmuş. Bankalardan beterler. Arkadaşım burdayken birgece hastaneye gittik. Normal muayeneye girişi yaptık, acillik durum değildi. Ben Atakan ile kapıda bekledim, eşim, arkadaşım ve kızı girdiler. Doktor bey kıçını kaldırıp bebeğin yüzüne bile bakmamış. Birde sarılığı mı yükseldi diye şüphe ile gittik. Birazda ters konuşmuş neyi var? yani? gibisine. Birkaç tahlil istendi. Onları ödeyecektik, arkadaşım doktorun tavrını anlatınca kızdım bende. Öyle şey mi olur yok mu burda başhekim falan dedim danışmaya. Biryere yönlendirdiler. Adam biz şikayette bulununca 2dk önce hesaplattığımız 150 liralık tahlilleri 20 lira karşılığında yaptırdı:53::53: Bizim niyetimiz odeğildi. Öyle bir imada da bulunmadık. Çok şaşırdım böyle bir duruma. Doğum konusunda ödemede pazarlık yapanları okumuştum onada çok şaşırmıştım. Hastanede pazarlık mı olur diye:53: Daha neler görüp duyacaz kimbilir
ha yapıyoduk valla bizde emir kuluyduk. müşteri kaçmasın napalım olduğu kadarını aldığımı bilirim. yüksek meblağlarda
sorardım üst lere yapıyımmı bu kadar para varmış diye yap derse yapardım. y

evet yalanmı konuşuyorum koskoca kadınım. gezmediği ne suluman topiği kaldı ne 2.el takas makas fıldır fıldır. kk ta tanımadığıadam yok. düşmüş ouizini peşine nerde bulmuş onu laf sölemiş iris o ouizide bizi başka topiklere kesiyodu :20: yya ey gid eyy ne diyon ben neler biliyomDA susuyom

anaaaaaaammmm ne diyon kız sen ,versene bana adresi :47:
hani yaylaya çıkıyodu o ,temiz hava ,oksijen ,noooldu ,oturup bizim dedikodumuzu mu yapıyo :36::36::36:
aysre de yakalamş mı iyi yapmış o zaman :46::46::46:

anaaaaaaammmm ne diyon kız sen ,versene bana adresi :47:
hani yaylaya çıkıyodu o ,temiz hava ,oksijen ,noooldu ,oturup bizim dedikodumuzu mu yapıyo :36::36::36:
aysre de yakalamş mı iyi yapmış o zaman :46::46::46:

hiç işte hani giremicekti amann uzun sure nası girdi. ayşede iyi niyetli kuzum dur bulursam soylıcem

kimbilir naptınız kızıda kaçtı buralardan çocukmu baktırdınızçamaşırmı yıkattınız dövdünüzmü kovduzmuu yoksa gitmez yani benim arkadaşım bi yere çok uslu sakin hanım hanım efendi bir bayandır bıraktıqın yerde durur aslında :1::1:
ouzi bu topikte deilmiydi zaten o nereye gittiki Ayşeyide aldı götürdü :19:

doğurduğumdan / hatta hamileliğimden beri uyumuyom ama , benim hamilelik o kadar kötüydü ki , bebek pek zor gelmedi açıkçası , hazır uykusuzken bünye ,seneye doğuruvereyim diyorum ,öyle de sıyrdık böyle de :35::35::35:
kardeş gibisi var mı beee, candır cannnn :16::16::16:

kimbilir naptınız kızıda kaçtı buralardan çocukmu baktırdınızçamaşırmı yıkattınız dövdünüzmü kovduzmuu yoksa gitmez yani benim arkadaşım bi yere çok uslu sakin hanım hanım efendi bir bayandır bıraktıqın yerde durur aslında :1::1:
ouzi bu topikte deilmiydi zaten o nereye gittiki Ayşeyide aldı götürdü :19:

o ayse eski ayse değil gözünü açtılar :1::1::1: hala sakinde biraz hiperaktif ablası yerinde duramıyo. :55:

Birsüre takip edemedim diye size sorayım bazı kişileri,belki girmişlerdir.
anneolmakzor babası hastaydı ne oldu?
xtuba( o muydu böbreğinde taş olan bebekin annesi?) o konudan sonra girdi yazdı mı? Ne oldu ki?
Birde derinnehir yok sanki. O yazmasada hep takip ederdi.
mysry..tam nickini hatırlayamadım, eşinin bacağı kırılmıştı..
Aslında çok kişi yokta gevherin, handan,fovfov, chocolate-(fcde grup açılalı yok)....
Herkes sağlıkla girmiyordur umarım, gezmelerdedir :55:

e iris bi leğen salata yı indirdim ekmeksiz. yeter bu kadar azcık xzayıflama zamanı diye umuyorum inşallahh

Back
X