Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada doktorun sinek ısırırsa sür die verdiği kremin adı fenistil miş
var ondan bende dun aldım. allah o ilaca düşürmesin bizi. yok olsun sinekler
ama bişe varki anladığım kadarıyla dun gunduz mesai saatleri içinde gitmiş acile girmiyo sanırım direk muayene ye alıyolar. acil saat 6 dan sonra başlıyo.
walla özledim desem yalan olurama oraya da geliriz canım sen dert etme
boşalttım canım boşalttım anam artık ömür boyu başıma kalkarsınn
wavy nin kaynanasına gideyim ozaman benyerim walla lahmacunda baklavada yenmezmii
canım sen merak etme şekil a da görüldüğü üzere seni iş yerindede yalnız bırakmıyoruz
Gördün mü fotoları
O gündüzleri pek takılamıyo poyraz oğlandan ,akşamları burda ,başka topiklere de takılıyo ama ,tatlişkom yakalıyo sağda solda fink atarkene
Ben eve hala bağlatamadım neti , az önce gittim telekoma ama olmadı ,nüfusa gidip adres güncellemsi yapmam gerekiyomuş![]()
Yoo ,normal saatte de acil vaka olur ki , randevulu hasta olarak gitmemiş ki , ateşli acil hasta.....
Yenmezzzz ,bu sıcakta lahmacunlan baklava mı yenir ,yemeeeee ,selülit yapar![]()
bir an önce hallolur inş ..fingirdemez benim arkadaşım öle saqda soldaen fazla kampanya takip ediyodur :))))
zaten hastanelerin cogunda randevu sistemi yok. acil vaka olur ama cocuk dr vardır mesai si vardır odasında muayene eder ilaç yazar gönderirir. acilde pratisyenler var ya gece işte onu çok onemli olmadıkça acile girmiyo. kaza felan acilden sayılıyor. çunku bu konu şöyleki istismar edildi herkez 6 dan sonra muayeneye gitmeye başladı. para vermemek için. gerçi buna serum takmışlar muayene parasını alamazda serum vs. alabilir.
bana verde bak yenirmi yenmezmi sana göstereyim
Tam anlamıyla yemiyoo ama pekte tatlı oluyor sıpalar.g.tüm yemiyo ama doğuracam , kıpırım kardeşsiz kalmasın![]()
Gülegüle bakın canım, torunlarının torunlarına kadar kalsın fotolar inşallahyine fotograf bastirttim sen cok yasa emi ice_daisy !!
Kaydetmeyi bilmem, indirmeyi bilirim. Onada baktım torentte bulamadım malesefbi de ben sabah 5 te kalkiyom diye atv hatirla sevgilinin tekrarlarini koymus hergun bu sefer kaydetmeli ama nasillll fikri olann
Yoo ,normal saatte de acil vaka olur ki , randevulu hasta olarak gitmemiş ki , ateşli acil hasta.....
Yenmezzzz ,bu sıcakta lahmacunlan baklava mı yenir ,yemeeeee ,selülit yapar![]()
ha yapıyoduk valla bizde emir kuluyduk. müşteri kaçmasın napalım olduğu kadarını aldığımı bilirim. yüksek meblağlardaTam anlamıyla yemiyoo ama pekte tatlı oluyor sıpalar.Hele ilk doğduklarında minicik
Birde uslu olsaymış ben demek ki hemen isteyecektim
Gülegüle bakın canım, torunlarının torunlarına kadar kalsın fotolar inşallah
Kaydetmeyi bilmem, indirmeyi bilirim. Onada baktım torentte bulamadım malesef
Hastaneler tam ticarethane olmuş. Bankalardan beterler. Arkadaşım burdayken birgece hastaneye gittik. Normal muayeneye girişi yaptık, acillik durum değildi. Ben Atakan ile kapıda bekledim, eşim, arkadaşım ve kızı girdiler. Doktor bey kıçını kaldırıp bebeğin yüzüne bile bakmamış. Birde sarılığı mı yükseldi diye şüphe ile gittik. Birazda ters konuşmuş neyi var? yani? gibisine. Birkaç tahlil istendi. Onları ödeyecektik, arkadaşım doktorun tavrını anlatınca kızdım bende. Öyle şey mi olur yok mu burda başhekim falan dedim danışmaya. Biryere yönlendirdiler. Adam biz şikayette bulununca 2dk önce hesaplattığımız 150 liralık tahlilleri 20 lira karşılığında yaptırdıBizim niyetimiz odeğildi. Öyle bir imada da bulunmadık. Çok şaşırdım böyle bir duruma. Doğum konusunda ödemede pazarlık yapanları okumuştum onada çok şaşırmıştım. Hastanede pazarlık mı olur diye
Daha neler görüp duyacaz kimbilir
evet yalanmı konuşuyorum koskoca kadınım. gezmediği ne suluman topiği kaldı ne 2.el takas makas fıldır fıldır. kk ta tanımadığıadam yok. düşmüş ouizini peşine nerde bulmuş onu laf sölemiş iris o ouizide bizi başka topiklere kesiyoduyya ey gid eyy ne diyon ben neler biliyomDA susuyom
anaaaaaaammmm ne diyon kız sen ,versene bana adresi
hani yaylaya çıkıyodu o ,temiz hava ,oksijen ,noooldu ,oturup bizim dedikodumuzu mu yapıyo
aysre de yakalamş mı iyi yapmış o zaman![]()
evet yalanmı konuşuyorum koskoca kadınım. gezmediği ne suluman topiği kaldı ne 2.el takas makas fıldır fıldır. kk ta tanımadığıadam yok. düşmüş ouizini peşine nerde bulmuş onu laf sölemiş iris o ouizide bizi başka topiklere kesiyoduyya ey gid eyy ne diyon ben neler biliyomDA susuyom
Tam anlamıyla yemiyoo ama pekte tatlı oluyor sıpalar.Hele ilk doğduklarında minicik
Birde uslu olsaymış ben demek ki hemen isteyecektim
Gülegüle bakın canım, torunlarının torunlarına kadar kalsın fotolar inşallah
Kaydetmeyi bilmem, indirmeyi bilirim. Onada baktım torentte bulamadım malesef
Hastaneler tam ticarethane olmuş. Bankalardan beterler. Arkadaşım burdayken birgece hastaneye gittik. Normal muayeneye girişi yaptık, acillik durum değildi. Ben Atakan ile kapıda bekledim, eşim, arkadaşım ve kızı girdiler. Doktor bey kıçını kaldırıp bebeğin yüzüne bile bakmamış. Birde sarılığı mı yükseldi diye şüphe ile gittik. Birazda ters konuşmuş neyi var? yani? gibisine. Birkaç tahlil istendi. Onları ödeyecektik, arkadaşım doktorun tavrını anlatınca kızdım bende. Öyle şey mi olur yok mu burda başhekim falan dedim danışmaya. Biryere yönlendirdiler. Adam biz şikayette bulununca 2dk önce hesaplattığımız 150 liralık tahlilleri 20 lira karşılığında yaptırdıBizim niyetimiz odeğildi. Öyle bir imada da bulunmadık. Çok şaşırdım böyle bir duruma. Doğum konusunda ödemede pazarlık yapanları okumuştum onada çok şaşırmıştım. Hastanede pazarlık mı olur diye
Daha neler görüp duyacaz kimbilir
kimbilir naptınız kızıda kaçtı buralardan çocukmu baktırdınızçamaşırmı yıkattınız dövdünüzmü kovduzmuu yoksa gitmez yani benim arkadaşım bi yere çok uslu sakin hanım hanım efendi bir bayandır bıraktıqın yerde durur aslında
ouzi bu topikte deilmiydi zaten o nereye gittiki Ayşeyide aldı götürdü![]()