2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

duyguyildiray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
1.845
0
0
Sinop

Eh biz biras geç kaldık ama bundan sonra arayı kapatalım diyorum
hadi güzel annecikler göbüşlerimizi ve minik kuşlarımızın resimlerini paylaşalım..

ilk göbiş benden gelsin o zaman
11+5 tembel tenekem

oyy maşallah tembel falan ama annesi göbüşü büyütmüş seninki :)) diğer topiğe de yazdım burada resim yükleyemiyorum evde inşallah fırsatını yakalarsam yükleyeceğim

duyguşumm hayırlı olsun yeni topiğimizzz..
bebişede göbüşüne de maşallah bu arada

ama son halini de ekle, ben de hem önceki resimlerimi hem de son halimi eklerim birazdan

duyguşumm hayırlı olsun yeni topiğimizzz..
bebişede göbüşüne de maşallah bu arada

ama son halini de ekle, ben de hem önceki resimlerimi hem de son halimi eklerim birazdan

canım benımmmmmm hoşgelmişsiniz dedim bizimde böle bi topiğimiz olsun kafamız dağılsın en azından birascıkk
saol teyzesii yenisinide eklicem canım bende seninde tatlı oğluşunu görelim canım son halini merak ediyorum vallaa..

valla çok iyi yapmışsın tatlım, öbür topikte kaynadı gitti resimler
dur az sonra çekip eklicem, valla benden önde gitmeye başladı oğlum

oyy maşallah canım benimkine benziyor göbüşün

colognecim maşallah benimde seninkine benziyor aynı,ama sanırım biraz daha büyük,ben 17+4 üm zaten

benimkine benziyor derken..? ayy kızlar sizin haftanız benden ilerde benim göbek çok mu büyümüş şimdiden
anlamında dediniz yoksa sivrilik vs.benzerliği ablamında mı dediniz..?

Son düzenleme:
buda benim 13+6 haftalık böbüşüm

Eklentiler

• $Fotoğraf1061.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
benimkine benziyor derken..? ayy kızlar sizin haftanız benden ilerde benim göbek çok mu büyümüş şimdiden
anlamında dediniz yoksa sivrilik vs.benzerliği ablamında mı dediniz..?

yok canım benim şimdi seninkinden büyük
ama senin haftan aynı seninki gibiydi ve sivriliğini kastettim ben, erkek miydi seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…