- Konu Sahibi duyguyildiray
-
teşekkürler teyzesi
bana da herkes senin göbüşün erkek bebişine benziyo diyo
valla odayı boyayacam korkuyorum 1 kişi bile kıza benziyo demedi
buda bizim göbüşümüz ve ilk prensesim 24+1 iz bu aradaEki Görüntüle 411177 Eki Görüntüle 411178 Eki Görüntüle 411179
amin cnm sağol cümlemizinkinide rabbim nazarlardan korusunnazar degmesın canım
buda bizim göbüşümüz ve ilk prensesim 24+1 iz bu aradaEki Görüntüle 411177 Eki Görüntüle 411178 Eki Görüntüle 411179
sağol cnm şekerdir bnm kızım göbişime gelince herkes aynı şeyi söylüyo napalım göbişli olmak daha güzel sankiNe kadar seker bir kız bu boyle masallah
Ya gobisin benimkinin neredeyse yarısı
Maşallah canım hem yanındaki hem de karnındaki prensese!Göbüşün küçükmüş cidden çok sevimli
merhabalar anneler, 28+1 bebeğim ile ilk göbüş resmimi ekliyorum efenim :)) bereketli olsun..1370gr yavrucuk ile...
Eki Görüntüle 414246
merhabalar anneler, 28+1 bebeğim ile ilk göbüş resmimi ekliyorum efenim :)) bereketli olsun..1370gr yavrucuk ile...
Eki Görüntüle 414246
Eki Görüntüle 414246
masallahh bebısıneeee
bende aynen böleyım
oy maşallah kuzucuğa nasıl da estetik bir göbüş o öyle
buda bizim 25 haftalık göbeğimiz....
Eki Görüntüle 414246
Çok sukur kendi göbeğime benzeyen bir göbek gordum. Komplekse girmiştim koca gobekliyim diye
canım sana da bebişine de maaşallah
sederkcim kuzum çok teşekkur ederiz bebişimle sanabi de son zamanlarda seni gorsek azcık ne alemdesin
maaşallah canım çok şirinsiniz
ay yerim ben senin kızını elbise de çok yakışmış göbüşüne canım,maaşallah
ayyyy senin gobegin nerde nereye sakladın bebişi sen yaaaamaaşallah canım kızın da çok tatlı rabbim üçünüzü de nazardan sakınsın
maaşallah canım super gorunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?