2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

65,5la hamile kaldım bayaadır 72de takılıyım
maaşallah canım gayet guzel gorunuyosun ben de aynı durumdayım bacaklarım ve ustum hiç kilo almadı kollarım fln çop gibi yuzum aynı arkadan aynı ama seninki gibi bi gobus var bende de bahsediyorum ya hep benim doktor kiloya kızıyo o kızdıkca ben daha da yiyorum yarın randevum var geçen ay inat ettim birazda hava iyiydi yurudum 300 gr almışım,bundan sonra kilona karışmıycam ama ne yaptıysan devam et dedi bu karışmamış hali yani 3 hafta once gitmiştim işte 3 hafta geçti gidicem yarın en az 1,5-2 kilo aldım nasıl oldu onu da anlamadım ilaçlar ozellikle magnezyum sanırım kilo aldırdı çok iştahım acık ama gecen ay da oyleydi bi tuhaflık var anlamadı,yarın azara hazırlanıyorum şimdi:18: ben de 62 ile başladım en son 67.300 idim şimdi sanırım 68.5-69 atası bişey oldum bakalım gorucez yarın

Allahim yarabbim kadin yine kafayi yedi error veriyor heyecan korku pan:ik yerine hatunda korku var Allah akil versin

kız deme öyle, okadar alıştım ki valla sanki hep hamileydim ben hareketlerini falan çok özlüycem yaaaaa, gerçi kucağıma alınca aklıma gelecek mi bugünler o da ayrı bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…