- 5 Mart 2012
- 722
- 588
- 103
- Konu Sahibi duyguyildiray
-
kızlar buda benim göbüşüm 26+5 günlüğüz normal insanlardan fazla büyüdü göbeğim yani her gören öyle diyor
canım göbüşünde kendinde güzelsin hiç takma kafanayavrunda senin gibi güzel olur inşallah en önemlisi bahtı güzel olsun.
kızlar buda benim göbüşüm 26+5 günlüğüz normal insanlardan fazla büyüdü göbeğim yani her gören öyle diyor
3 resim arasındaki farkı bulunuz; 24- 27 ve 30. haftalar... ilk ikisi de aynı bluz; komik olmuş.. (son halim 8,5-9 kilodur)
Eki Görüntüle 424965 Eki Görüntüle 424966 Eki Görüntüle 424967
3 resim arasındaki farkı bulunuz; 24- 27 ve 30. haftalar... ilk ikisi de aynı bluz; komik olmuş.. (son halim 8,5-9 kilodur)
ohh maşallah cnm3 resim arasındaki farkı bulunuz; 24- 27 ve 30. haftalar... ilk ikisi de aynı bluz; komik olmuş.. (son halim 8,5-9 kilodur)
canım benim maaşallah sana da kızına da gobek yine kibar buyumeye devam ediyo
canım benim maaşallah sana da kızına da gobek yine kibar buyumeye devam ediyokaç kilo aldın canım bu zamana kadar?
maaşallah canım gayet guzel gorunuyosun ben de aynı durumdayım bacaklarım ve ustum hiç kilo almadı kollarım fln çop gibi yuzum aynı arkadan aynı ama seninki gibi bi gobus var bende de65,5la hamile kaldım bayaadır 72de takılıyım
maaşallah annesii yaa artık kocaman oldukkk hepimizz
Oy masallah minik erkege yolun sonuna geliyor yavas yavas democan demedi deme
valla kızlar şaka maka büyüttük bu kadar
ay sederk bazen üzülüyorum çok az kaldı diye, delimiyim neyim
Allahim yarabbim kadin yine kafayi yedi error veriyorheyecan korku pan:ik yerine hatunda korku var Allah akil versin
kız deme öyle, okadar alıştım ki valla sanki hep hamileydim benhareketlerini falan çok özlüycem yaaaaa, gerçi kucağıma alınca aklıma gelecek mi bugünler o da ayrı bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?