2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

yok canım benim şimdi seninkinden büyük
ama senin haftan aynı seninki gibiydi ve sivriliğini kastettim ben, erkek miydi seninki?

heeee tamam ozaman :) dedim erken erken çok mu büyümüş acaba ondan mı öle dediler :)

ewet canım sonradan bir süpriz yapmazsa dün dr. muz erkek dedi.

bu da biz....

ilk 2 resmin haftalarından emin değilim ama kızlar sanırım 12- 15. haftalar
son 2 resmi az önce çektim

12. haftamız

15. haftamız

bunlar da bugün, 19. haftamıza girdik

kıslar ne ıyı ettınız actınız bu topıgı. sızlerı gorunce bıraz ıcım rahatladı. benımde gobiş baya buyudu aksamları gordugu ıcın esım en az 6 aylık falan dıo benımde moralım bozuluyor bıraz acıkcası. hareketlerı hıssetmedıgım ıcın bazen hala kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum sankı esım benı begen mıyor gıbı gelıyor. kılo da olunca baya bı gobıslıyım.neysee hamıleyım dımı.:)

sağol canım ..
valla sanki sadecegöbüş değil ben de baya büyümüşüm gerçi 1.200 kg aldım ama kendimi bir iri gördüm şimdi

inanmıyorum az almışsın ben niye böyle fazla aldım kısssllaaaarrr:18:
56da hamile kaldım şu an 59.9 yani 60 4 kilo almışımmmm
diğer arkadaşlarıda merak ettim şimdi kaçar kilo aldılar acaba

masallah sekerler gobuslerinize ben burda beceremedim yuklemeyi en kisa zamanda ekliycemm benim gobegim de benden bayaa onde gidiyooo

ay masalahh ne guzel kocaman olmus. 2 haftaya bole olcam yanııı. :)) hareketlerını hıssedıyormusun artık

ay canım 2 gün önce bir hissettim o kadar bir daha yok

zayıfa benziyorsun resimlerde ama :)
kaç kg. ile başladın şu an kaçsın ki sen canım?

kızlar ben zaten tombik hamile kaldım, kendi tartıma göre 75tim, 76.200 ile devam ediyorum, fazla almamaya dikkat ediyorum,
doktorum da memnun çok şükür

hiç 76 gibi değilsin maşşaallahın var cnm nerende bu kilo
ben senden daha şişman duruyorum utandım şimdi

tatlim ben 54,5 ile hamile kaldim simdi de 56,5 - 57 arasinda gidip geliyorum , 17+0 bi de ikiz benim sipalar
ama dr gecen cmtsi hafif yollu fircaladi bir daa ki aya eenn fazla 1 kg alacakmisim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…