- Konu Sahibi duyguyildiray
-
ay canım 2 gün önce bir hissettim o kadar bir daha yok
kızlar ben zaten tombik hamile kaldım, kendi tartıma göre 75tim, 76.200 ile devam ediyorum, fazla almamaya dikkat ediyorum,
doktorum da memnun çok şükür
masallah sekerler gobuslerinizeben burda beceremedim yuklemeyi en kisa zamanda ekliycemm benim gobegim de benden bayaa onde gidiyooo
hiç 76 gibi değilsin maşşaallahınvar cnm nerende bu kilo
ben senden daha şişman duruyorum utandım şimdi
tatlim ben 54,5 ile hamile kaldim simdi de 56,5 - 57 arasinda gidip geliyorum , 17+0 bi de ikiz benim sipalar
ama dr gecen cmtsi hafif yollu fircaladi bir daa ki aya eenn fazla 1 kg alacakmisim :26:
bayaa gec hıssedıcez anlasılan.
ahanda buda bizim bugunkü kocaman göbeğimiz ve henüz bize cinsiyetini göstermemekte inat eden kuzucum
15+2
Eki Görüntüle 356205
Eki Görüntüle 356204
ahanda buda bizim bugunkü kocaman göbeğimiz ve henüz bize cinsiyetini göstermemekte inat eden kuzucum
15+2
Eki Görüntüle 356205
Eki Görüntüle 356204
oyy maşallah annesiiiiii
sanki kız bu yahuuuu:26::26:
15+2
Eki Görüntüle 356205
Eki Görüntüle 356204
dün doktorum 20. haftadan sonra hamileliğinden inanılmaz keyif almaya başlayacaksın dedi, bütün sıkıntıların iyice azalr ve o haftadan itibaren hareketlerini hissedeceksin dedi.. az kaldı neyseee, ayy valla artık eskisi kadar hevesli değilim, tek isteğim sağlıklı olması, yoksa doğuma kadar kımıldamadan kuzu kuzu yatsın razıyım
ölemi diyosun canım hayırlısı bakalım 24gün sonra öğrenices insallah..
15+2
Eki Görüntüle 356205
Eki Görüntüle 356204
benmde bu bebiş pek bi tembel kızım 2.5 aydan sonra hiç durmamıştı artık 5. ayda falan dışarıdan herkes görüyordu ama bunda tık yok 3 kez aralıklarla 13 haftadaydı sanırım şöyle bi yuvarlandı tmm o oldu hiç hareket yok korkuyorm bişeymi oldu diye bazen ama tembel tembel bu kesin
kocaman olduk yahu şimdidenoo masllahhh. ne guzelll yaaa yalnız degılımm.:)
öle valla canım ilerde dev olucaz heraldeohh maşşallaah sizde bayağı büyümüşsünüz
walla demircanda öle dedi bakalım canım hayırlısımaş. canımsanki kızmış gibi geldi bana ama içindekini bilemeyiz :)
sağlıklı hayırlı evlat olsunda
buyruuun buda bugunku göbüşüm
yok canım neden bişey olsun dediğin gibi tembelliğinden işte
ben dün usgde gördüm ayy yavrum yeri iyice daralmış böyle baş aşağı sanki sıkışmış kalmışyani orda dönmeye çalışsa artık hissedilir gibime geliyor, az değil 18.2 cm lik bişey oldu
buyruuun buda bugunku göbüşüm
maşallah canım
içimizdeki en kibar göbüş seninki olsa gerek, minik minik çıkmaya başlamış
anam annesi sizde bişey yok dahamaşallah canım yaaa bizimkilerden sonra minicik geldi gözüme birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?