2012 ağustos annelerinin göbüşleri ve tatlı melekleri..

masallah sekerler gobuslerinize ben burda beceremedim yuklemeyi en kisa zamanda ekliycemm benim gobegim de benden bayaa onde gidiyooo

sen iki tane kuzu taşıyorsun canım, gayet normal artık önden önden gitmelerii

hiç 76 gibi değilsin maşşaallahın var cnm nerende bu kilo
ben senden daha şişman duruyorum utandım şimdi

valla düşün canım bir de ben hamile kalmadan 2 ay önce rejime girdim, 88 kg idim 13 kg verip kaldım, şimdi diyorum en fazla 85 ile doğururum inşallahh

tatlim ben 54,5 ile hamile kaldim simdi de 56,5 - 57 arasinda gidip geliyorum , 17+0 bi de ikiz benim sipalar
ama dr gecen cmtsi hafif yollu fircaladi bir daa ki aya eenn fazla 1 kg alacakmisim :26:

valla yediğimi görseniz nasıl aldın 4 kg dersiniz gerçi en son 1.5 -2 kg yu hastanedeki serumlardan sonra aldım ama yinede fazla almışım
kızım 32 hftlık doğdu 16 kg almıştım ondan bakalım bunda kaç kg alcam

bayaa gec hıssedıcez anlasılan.

dün doktorum 20. haftadan sonra hamileliğinden inanılmaz keyif almaya başlayacaksın dedi, bütün sıkıntıların iyice azalr ve o haftadan itibaren hareketlerini hissedeceksin dedi.. az kaldı neyseee, ayy valla artık eskisi kadar hevesli değilim, tek isteğim sağlıklı olması, yoksa doğuma kadar kımıldamadan kuzu kuzu yatsın razıyım

benmde bu bebiş pek bi tembel kızım 2.5 aydan sonra hiç durmamıştı artık 5. ayda falan dışarıdan herkes görüyordu ama bunda tık yok 3 kez aralıklarla 13 haftadaydı sanırım şöyle bi yuvarlandı tmm o oldu hiç hareket yok korkuyorm bişeymi oldu diye bazen ama tembel tembel bu kesin

yok canım neden bişey olsun dediğin gibi tembelliğinden işte
ben dün usgde gördüm ayy yavrum yeri iyice daralmış böyle baş aşağı sanki sıkışmış kalmış yani orda dönmeye çalışsa artık hissedilir gibime geliyor, az değil 18.2 cm lik bişey oldu

oo masllahhh. ne guzelll yaaa yalnız degılımm.:)
kocaman olduk yahu şimdiden
ohh maşşallaah sizde bayağı büyümüşsünüz
öle valla canım ilerde dev olucaz heralde
maş. canım sanki kızmış gibi geldi bana ama içindekini bilemeyiz :)
sağlıklı hayırlı evlat olsunda
walla demircanda öle dedi bakalım canım hayırlısı çok yaygın ondan öle tahmin ediyosunuz dimi
saolun canlarım yaa hepsini rabbim nazarlardan korusun..

dün gördüm benimkide yan gel yat osman modundaydı :)
kafası hafif baş aşağıya uzanmış uzatmış ayaklarını ya ayak parmaklarını gördüm resmen
ayakları çok netti koca ayak olacak benimki kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…