Bugün kalp atışlarını duymak icin kritik gündü bizim icin ama malesef kalp atışı yok bebegin cuma gunu sonlandirilacak hamileliğim.cok isterdim burda sizinle çıktığım yolu tamamlayabilmeyi ama her şey Allah'tan hakkımda hayırlısı boyleymis demekten başka bir şey gelmiyor elden.sizin icin hakkınızda hayırlısı insallah sorunsuz bir sekilde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.hoscakalin..
Bugün kalp atışlarını duymak icin kritik gündü bizim icin ama malesef kalp atışı yok bebegin cuma gunu sonlandirilacak hamileliğim.cok isterdim burda sizinle çıktığım yolu tamamlayabilmeyi ama her şey Allah'tan hakkımda hayırlısı boyleymis demekten başka bir şey gelmiyor elden.sizin icin hakkınızda hayırlısı insallah sorunsuz bir sekilde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.hoscakalin..
Hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyebılırım kı boyle bır durumda sana ne desem care olmayacak yada senın acını azaltmayacak.
ınsallah tum kalbımle dılıyorum bunu bebegın tez zamanda olur ve kolarına saglıcakla alırsın canım:26::26:
canım üzüldüm allah yardımcınız olsun üzülmeyin yine olur allah eşinle sana sağlık varsin vardır herşerde bir hayır. ama cuma ya kadar neden bekletiyorlar neredeyse 1 hafta ?