2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım 35+ lar başladı bugün son 20 deyim yarın 10 lu rakamları düşeceğimi farkedince heyecan yaptım

benim kızımda çok hıçkırıyor canım,günde 3-4 defa yaklaşık 20' şer dakika kadar hıçkırıyor,akşamdan kalma kızım benim

canım bebekler amnion sıvısını yuttuklarında hıçkırıyorlarmış bizim kız ilk hıçkırdığında eşim korktu bebeğe birşey oluyor diye şimdi alıştı

ben geçen doktoruma sordum çok hıçkırıyor diye, ne güzel sağlıklı olduğunu gösteriyor dedi
ondan beri daha çok seviyorum hıçkırıklarını oğlumun

canım işin ilginci benimkide kız ama gören herkes erkek mi diye soruyor

bzılarını karın yapısından kaynaklnırmış oama canım.
ama benmki tipik kız karnıı yanlar dolu döt büyük göbek yuvarlakk :))))))))
ama erkek annelrinin karnı daha güzel oluyooo olsun boşver

ben geçen doktoruma sordum çok hıçkırıyor diye, ne güzel sağlıklı olduğunu gösteriyor dedi
ondan beri daha çok seviyorum hıçkırıklarını oğlumun

ya kızlar hayranım sizee ben cocugun neresi nerde onu bile bilmiyorkennn
sişz hıckırıklarına kadar anlıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzz

nerden anlıyorsunuzzzzzzzzzzz yaa

benim kızımda çok hıçkırıyor canım,günde 3-4 defa yaklaşık 20' şer dakika kadar hıçkırıyor,akşamdan kalma kızım benim

ben de o hıçkırdıkça korkuyorum rahat değil mi acaba diyorum. rahatlıyım bari biraz. bu arada ben 32 +2 de izne ayrıldım ne rahatmış yahu:))

ama anlaşılmıcak gibi değil, aynı yer aynı aralıklarla hopluyor:)) ben karnımın ağrı çeşidinden bile nerde durduğunu anlıyorum. garip bi ağrı olduğunda göbek deliğime dayadı diyorum bi açıp bakıyorum göbek deliği çevrem 2 parmak yukarı kalkmış:)) zaten hepp aynı başı sağ çaprazda

ritmik tık tık tık diye birşey atarcanım anlarsın sende
şimdi hoşunuza gidiyor doğunca kıyamayacaksınız hıçkırınca

günaydın tatlım dün kanamam devam etmediği için vazgeçtim doktora gitmekten

canım yaaa ne olur ne olmaz görünseydin doktoruna kanama su gelmesi aşırı sancı bunlar önemli şeyler. bana doktorum kanaman olursa suyun gelirse düzenli sancın olursa hiç bekleme hemen gel demişti

Seastire CNm günaydın inş kanama yoktur bugun bıraz daha ıyı misin tatlım???
Mervecim göbüşün çok tatlı olmuş yahu bayıldım darıısı bize))
İstanbulcum güle güle dağıt süslerini bence notluk ıyı bır fikir güzel bir seçim

kız neresi olduğunu ben de hiç anlamam ama hıçkırığı anlamamk mümkün değil düzenli aralıklarla titreme tarzı oluyor.sen de dikkat etsen anlarsın eminim

Neyse kızlar bebeişlere ve kendınızı ıyı bakın bn kaçıyorum kuzuma sepet beşik fln alcam bugun pazar yapıcam fln derken aksamı bulurum yıne cok öptüm

kızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??

birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…