canım yaaa ne olur ne olmaz görünseydin doktoruna kanama su gelmesi aşırı sancı bunlar önemli şeyler. bana doktorum kanaman olursa suyun gelirse düzenli sancın olursa hiç bekleme hemen gel demişti
Seastire CNm günaydın inş kanama yoktur bugun bıraz daha ıyı misin tatlım???
Mervecim göbüşün çok tatlı olmuş yahu bayıldım darıısı bize))
İstanbulcum güle güle dağıt süslerini bence notluk ıyı bır fikir güzel bir seçim
canım geçmiş olsun benceede muhakkak git görün doktorunaa sakın ihmal etmee aman dişyim
canım kanama iltihaptan dolayı oluyo sanırım. doktorum çoğalırsa gel demişti dünde peçeteye geldi sonra devamı yok bende gitmek istemedim açıkcası ama bu bel ağrım için gitsem iyi olucak gibi sanki yine böbreklerimden vuruyo gibi((( korkuyorum gittiğimde böbreklerimdense kateter taktırcak diye
canım kanama iltihaptan dolayı oluyo sanırım. doktorum çoğalırsa gel demişti dünde peçeteye geldi sonra devamı yok bende gitmek istemedim açıkcası ama bu bel ağrım için gitsem iyi olucak gibi sanki yine böbreklerimden vuruyo gibi((( korkuyorum gittiğimde böbreklerimdense kateter taktırcak diye
İstanbulcum güle güle dağıt süslerini bence notluk ıyı bır fikir güzel bir seçim
canım geçmiş olsun benceede muhakkak git görün doktorunaa sakın ihmal etmee aman dişyim
cnm benim ihmal etme kendini,korkunu yenip çaresine baktır,yapılması gereken neyse yapılsın senin için de bebeğin için de doğrusu bu,umarım bian önce iyi hissedersin kendini
çok geçmiş olsun canım ihmal etme git biran önce dr. a ilerlemeden önüne geçersiniz
Eki Görüntüle 543140 Eki Görüntüle 543141 Eki Görüntüle 543142 Eki Görüntüle 543143 Eki Görüntüle 543144
kızlaaarrr aldıklarımdan birazını ekledim yatağını falan kurunca diğer kıyafetleriyle beraber sergilicem bunlar elime geçenler ay yicem o tulumları yaaa
Eki Görüntüle 543140 Eki Görüntüle 543141 Eki Görüntüle 543142 Eki Görüntüle 543143 Eki Görüntüle 543144
kızlaaarrr aldıklarımdan birazını ekledim yatağını falan kurunca diğer kıyafetleriyle beraber sergilicem bunlar elime geçenler ay yicem o tulumları yaaa
kızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??
birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((
kızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??
birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((
iyiyim tatlım ben,tombul kızım uyutmadı gece,ısırıcam her yerini bi doğsunkanaman fazlalaşırsa hemen git tatlım,aman diyeyim..13 Kasım'dı senin randevun,daha da var,böbrekte ise sorun napacaksın canım,takılması gerekiyorsa takılsın,sıkma canını,biraz zorlu bir süreç bildiğim kadarıyla,inşallah herşey yoluna girer canım benim..
çok güzeller tatlım güle güle kirletsin oğlun
canım bu haftalardan sonra özellikle normal doğum düşünüyorsan alttan çatı muayenesi yapılıyor,gözünü korkutmak istemem ama doktor bu muayeneyi 3 parmağıyla yapıyo..
sezeryan olcaksan da ağrın sancın olmadığı sürece gerek duymuyor diye biliyorum,ben geçen hafta sancıdan dolayı gittiğim için yapılmıştı maalesef
seastre cim çok geçmiş olsun ama keşke gitseydin doktora senin için dua edicem bu arada çok saol o kirletmeden biz ablasıyla baka baka kirlettik zateno yüzden çok geç yıkıycam ütülücem tüm arkadaşlarada teşekkürler ediyorum umarım hepimiz sağlıkla giyrdiririz cicilerimizi
aman kız bende eşinin yerinde olsam kaçardım heralde allah eşine yardım etsin valla korkudan uyuyamıyodur adamhahayyy bizde tık yok valla hamişilkten beriiii
eşim kızıyoooo
ben erkeğim sen anne olcan içinde bebek var nasıı için elveriyo diyooo
ama netcennn atlıyom üstünee hooooooooopp geri düşüyommmmm hacıyatmaz misaliiiiiiiiiiiiiii
tehdit ediyom üstünee çıakrım nefessiz kalıp ölürsün diyom yinede tık yokkkk valla kocişteeeeeeeeeee
noliii bilmiyorummmmmmmmm
utandımm aamaaaa
ne zamandırda sapıkça rüyalar görüyrummm
onada cevabı hazırrrr
dua etmeden yatıyon diyooo
ben dua etmeden uyumama diyorum
ozmzn ters ediyorsdun diyooooooooo
ne şaşırır ama kadın öyle bi tepkiyle karşılaşıncaderse tükürürsün yüzüne,ondan başka doktor mu yok,hayret bişey,şimdi uygunum şimdi geldim dersin,ona neymiş canımadam gibi bi doktorsa demez zaten,derse de gitmezsin bi daha
canım ben kendi kıyafetlerimede koymuyorumyumuşatıcı eksik kalsın canım hem normalde bizim bile kullanmamaz gerkio sağlıklı değil ama işte kullanıyrz
bende onu çok yaptım sen beni sevmiyosun benimle ilgilenmiyosun felan diye her defasında iki saat gönlümü almaya çalışıyor adamcağızhhaahaaa kızlarr taktik geliştirelim dicemde benim eşime işlemez taktikkk
birkere resmen aglıcaktımm ben şişko oldum diye yapıyon böyle beni sevmiyon begenmiyonn dediiydimde
karşımda gülme krizine girdiiii sonunda bende dayanamadım güldğm olmadıı yaniii
yemiyolarrrrrrrr
aman canım ya ben uğraşamam hiç masajla felan sıkılırım iki günde ama benim bildiğim masaj şekli şöyle tuvalete gittiğinde idrarını biranda salmayıp her defasında bi süre idrarını tutup sonra serbest bırakıyosun bunu idrarın bitene kadar tekrarlıyosun ben bunu huzurevinden biliyorum yaşlılar idrarını tutamadığı için dr bu masajı pelvik kasları sıkılaşsın diye öneriyordu hatta oturduğun yerdende yapabiliyosun bunu kasıp sonra gevşetiyosunkızlar masaj demişken yazın kontrole ege üniversitesine gitmiştim.hamileleri bekleme sürecinde bir odaya alıp bilgilendirip tansiyon falan ölçüyorlardı.orada normal doğum yapacaklara adını yanlış hatırlamıyorsam pelvik masajını da anlatıyorlardı.doğumu kolaylaştırıyormuş.ben sezeryan olacağımdan pek oralı olmadım ama normal doğum yapacaklar doktorlarına sorabilirler
benimkileri annem yapmış bende hala bekliyorum getirecek diyeKızlar sirkeli Sudaki şapppp şapppp tan sonra şimdi bu konu mu kaldı
Boşverin Ayol bebeişleri yorgan yastık aldınız mı bakim onu söyleyin nereden aldınız B'nde yarın alayım deiyorum da
maşallah canım ne kadarda büyümüşKızlar ben geldim. 34 artı 4 gün itibarıyle bebeğimiz 3400 gram olmuş 38 haftayla uyumluymuş.Gelişimi iyiymiş. 37 ye dek durmasını istiyor Arda Bey. İstirahata devam dedi. Nst de sancı çıkmadı. Prolutonu kesti, clexan, elevit, osteocare, ferplexfole devam... Haftaya çarşambaya yine gel dedi doğum tarihini konuşmak için hem vajinal muayene yaparım dedi.(İlk kez bugün yalnızca karından baktı ve r. a. uzunluğunu ölçmedi.)Benden haberler böyle...Bu arada şiddetle hamilelere grip aşısı öneriyor. bebeğe de koruyuculuğu varmış. Bir de spinal epidural sezaryen olacağım...:)).
maşallah canım bebişineslm kızlar bugün kontrol günümüzdü kızımla 2 gün sonra 8,5 aylık hamilesin dedi doktor bebişin kilosu 2518 gr. nst de sıkıntı çıkmadı çok şükür kızceğizimi görmek harika bi duygu ama hastanede bi ton ağlayan bebek vardı ve kafamız şişti eşimle:44::44::44::44::44: haftaya cuma yine gidecem nst çekilecek ve artık doğum iznine ayrılıyorum
ah canım annemi beklemeden alayım desem eşimle bi yerede çıkmak istemiyorum kadın gibi herşeye muhalefet ediyoryavrus canım pijamalarını bi an önce almaya bak ve çantanı hazırla allah korusun erkenden geliverir kızın hazırlıksız yakalanırsın telaş yaparsın sonra eşinle konuş bigün izin alsın işyerinden yapın alışverişinizi bugünlerde anneni bekleme
ben portbebeye koymayı düşünüyorum için alt açma minderini koydum yumuşak olsun diye battaniyesinide koydum ona sarıcamkızlar birşey sormak istiyorum hastaneden çıkarken ana kucağı,port bebe mi kullanacaksınız yoksa battaniyeye mi sarıp çıkacaksınız:44:
çok güzel canım hangi siteden bunlar ne kadara aldınHastahanede ve bebişimin duasında dağıtmak üzere aldığım süsleri de paylaşmak istedim. Cumartesi teslim edilecek ama ben internetten aynısını buldum.
Eki Görüntüle 542861 Mavi renkli olanı aldık...Duası için anahtarlık olarak da, buzdolabı süsü olarak da kullanılıyor...
Eki Görüntüle 542862 Kayınvalidem notluktan kimse anlamaz dedi,ben de sadece hastane için bunu seçtim, hastaneye gelenler genelde gençler olur diye düşündüm...
canım çevreni bilmiyorum ama eşin için önemsiz olduğunu hiç sanmıyorum adamcağızın işi önemliydi belkidekızlar yaa, bu sabah canım çok sıkkın,umarım keyfim yerine gelebilir..
bugün başta eşim olmak üzere etrafımdakilerin gözünde değersiz hissediyorum kendimi ve bebeğimi
canım kötü şeyler düşünme inşallah öyle bi sorun çıkmazKızlar günaydın, karnım inanılmaz kaşınıyordu çatlaklar kızardı kabardı derken şimdi sırtım kollarım ensem bacaklarımda uyuz gbi kaşınmaya başladı. gece eşim kollarımı resmen tuttu kendimi unutuyorum kaşımaktan. birde sanki sinek ısırmış gibi kabartılar oldu. çok fenalardayım
Dr.umu aradım söyledim karaciğer ile ilgili birşey olabilir cildiyeye gitmemi istedi. Saat 10da dr gelecekmiş cildiyeci duş alayım kahvaltımıyapı hemen çıkıcam. İnternetten biraz baktımda eğer o rahatsızlıklardansa 38,haftada sezeryanla alıyorlarmış bebeği.bekletmiyorlarmış
ben normal istiyordum, sağlıklı olsun bebeğim yeter tabi ama off kafam çok karışık şimdye kadar hiç bir rahatsızlığım olmadı ne mide bulantısı ne birşey çok rahattım bütün hamileliğim boyunca. millet hep ne güzel deyip durdu nazar mı değdi noldu anlamadım benbakalım gidiyim hastaneyede anlaşılacak ne olduğu. Dua edin görüşmez üzere
hadi bakalım bebişini görde gel bizede güzel haberler getirGünaydıııınnnn :))) bugün çok mutluyum saat 12'de doktor kont. var, bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum... inşallah güzel haberlerle gelirim :)))
doktor kont. sonra bizim ofise gidicem eski iş arkadaşlarımı ziyarete, uzun zaman oldu hiçbir yere gitmeyeli :)
sağol canım çok teşekkür ettim sen nasılsın ,dün eşim geldi çıkmak zorunda kaldımgünaydın kızlar nasılsınız? ben bu tombul kızım doğunca göstericem ona,heryerini sıkacam,öpecemuyutmadı beni bütün gece hınzıır
mermaid güzel haberlerle gel tatlım
yavrusum nasılsın?
kaşıntısı olanlar ihmal etmeyin lütfen,ciddi bişey olur bi de Allah korusun..
canım sağlıklı olduğunun göstergesiymiş benim kız bazen anormal hareketleniyor sonra ne oluyosa başlıyor hıçkırmaya bende başlıyorum gülmeyegünaydın kızlarr, hayırdır 2 gecedir kötü saçma sapan rüyalar görüyorum, detay vermiyim moral bozucuçünkü. bu arada benm bebişim çok hıökırıyor. arka arkaya 30 kere falan aynı bölgede hopluyo yazık:) genelde ben kahvaltı yaptıktan sonra. dün akşam kapı süsümüü de astık:)
benim oğlumda geceleri pek bi hareketli oluyo:) bide gece ben uyanırsam oda uyanıyo hemen bana endeksli yaşıyo şuan:)))evet eğer takılması gerekirse çok zor bi süreç beni bekliyo olucak doktorumda zor geçer hamileliğin dedi ama guguş için katlanıcaz artık napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?