2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım yaaa ne olur ne olmaz görünseydin doktoruna kanama su gelmesi aşırı sancı bunlar önemli şeyler. bana doktorum kanaman olursa suyun gelirse düzenli sancın olursa hiç bekleme hemen gel demişti

canım kanama iltihaptan dolayı oluyo sanırım. doktorum çoğalırsa gel demişti dünde peçeteye geldi sonra devamı yok bende gitmek istemedim açıkcası ama bu bel ağrım için gitsem iyi olucak gibi sanki yine böbreklerimden vuruyo gibi ((( korkuyorum gittiğimde böbreklerimdense kateter taktırcak diye

canım geçmiş olsun benceede muhakkak git görün doktorunaa sakın ihmal etmee aman dişyim

çok saolun kızlar

cnm benim ihmal etme kendini,korkunu yenip çaresine baktır,yapılması gereken neyse yapılsın senin için de bebeğin için de doğrusu bu,umarım bian önce iyi hissedersin kendini

çok geçmiş olsun canım ihmal etme git biran önce dr. a ilerlemeden önüne geçersiniz

kızlaaarrr aldıklarımdan birazını ekledim yatağını falan kurunca diğer kıyafetleriyle beraber sergilicem bunlar elime geçenler ay yicem o tulumları yaaa

iyiyim tatlım ben,tombul kızım uyutmadı gece,ısırıcam her yerini bi doğsun kanaman fazlalaşırsa hemen git tatlım,aman diyeyim..13 Kasım'dı senin randevun,daha da var,böbrekte ise sorun napacaksın canım,takılması gerekiyorsa takılsın,sıkma canını,biraz zorlu bir süreç bildiğim kadarıyla,inşallah herşey yoluna girer canım benim..

canım geçmiş olsun benceede muhakkak git görün doktorunaa sakın ihmal etmee aman dişyim

cnm benim ihmal etme kendini,korkunu yenip çaresine baktır,yapılması gereken neyse yapılsın senin için de bebeğin için de doğrusu bu,umarım bian önce iyi hissedersin kendini

çok geçmiş olsun canım ihmal etme git biran önce dr. a ilerlemeden önüne geçersiniz

çok saolun kızlar

kızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??

birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((

canım bu haftalardan sonra özellikle normal doğum düşünüyorsan alttan çatı muayenesi yapılıyor,gözünü korkutmak istemem ama doktor bu muayeneyi 3 parmağıyla yapıyo..

sezeryan olcaksan da ağrın sancın olmadığı sürece gerek duymuyor diye biliyorum,ben geçen hafta sancıdan dolayı gittiğim için yapılmıştı maalesef

amin canım :)))

kızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??

birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((

sezeryanda alttan muayene etmiyorlar diye biliyorum

canım korkunu yen bebişlerimiz için katlanacağız sonradan pişman olmaktansa erken önlem almak her zaman iyidir.

canım güle güle giysin bebişin

benim oğlumda geceleri pek bi hareketli oluyo:) bide gece ben uyanırsam oda uyanıyo hemen bana endeksli yaşıyo şuan:)))evet eğer takılması gerekirse çok zor bi süreç beni bekliyo olucak doktorumda zor geçer hamileliğin dedi ama guguş için katlanıcaz artık napalım

çok güzeller tatlım güle güle kirletsin oğlun

seastre cim çok geçmiş olsun ama keşke gitseydin doktora senin için dua edicem bu arada çok saol o kirletmeden biz ablasıyla baka baka kirlettik zaten o yüzden çok geç yıkıycam ütülücem tüm arkadaşlarada teşekkürler ediyorum umarım hepimiz sağlıkla giyrdiririz cicilerimizi

yokk canım gözüm korkmuyordaa merka ettiğimden
bazıları abartıyoo omznnn bu açıklığa bakmak için ebelerde mi öyle bakıyoo yok kolu fln diyolarrda ondan dedim..
gerçi bendede 10 gün sonra gidince anlarız artık:))

benim sezeryan dedi doktor hem hafif yanmış bebeğin başı tam olması gereken yerde değilmiş,hemde myom var onu alcak.
Allah yardımcımız olsun ne diyim vallaa.ztn hamilesin birde parmakla nereyi görüyoo anlamdım kii ne zor meslek yaa

çok saol canım bende yıkadım hepsini ama gidip gelip sürekli cicilerine bakıyorum oğlumun çok güzel bi duygu sabırsızlıkla geliceği günü bekliyorum

aman kız bende eşinin yerinde olsam kaçardım heralde allah eşine yardım etsin valla korkudan uyuyamıyodur adam
derse tükürürsün yüzüne,ondan başka doktor mu yok,hayret bişey,şimdi uygunum şimdi geldim dersin,ona neymiş canım adam gibi bi doktorsa demez zaten,derse de gitmezsin bi daha
ne şaşırır ama kadın öyle bi tepkiyle karşılaşınca aslınd doğru diyosun canım ben boşuna sıkıntı yapıyorum
ama çok ileri tarihe verdiler randevuyu ya daha 1 hafta var demekki o doktora talep çok ,bende sadece onun ismini duydum zaten herkes onu övüyor

yumuşatıcı eksik kalsın canım hem normalde bizim bile kullanmamaz gerkio sağlıklı değil ama işte kullanıyrz
canım ben kendi kıyafetlerimede koymuyorum
bende onu çok yaptım sen beni sevmiyosun benimle ilgilenmiyosun felan diye her defasında iki saat gönlümü almaya çalışıyor adamcağız
aman canım ya ben uğraşamam hiç masajla felan sıkılırım iki günde ama benim bildiğim masaj şekli şöyle tuvalete gittiğinde idrarını biranda salmayıp her defasında bi süre idrarını tutup sonra serbest bırakıyosun bunu idrarın bitene kadar tekrarlıyosun ben bunu huzurevinden biliyorum yaşlılar idrarını tutamadığı için dr bu masajı pelvik kasları sıkılaşsın diye öneriyordu hatta oturduğun yerdende yapabiliyosun bunu kasıp sonra gevşetiyosun
Kızlar sirkeli Sudaki şapppp şapppp tan sonra şimdi bu konu mu kaldı
Boşverin Ayol bebeişleri yorgan yastık aldınız mı bakim onu söyleyin nereden aldınız B'nde yarın alayım deiyorum da
benimkileri annem yapmış bende hala bekliyorum getirecek diye
maşallah canım ne kadarda büyümüş dr 37 haftaya kadar bekletecek olmasına sevindim canım doğum şeklinde belli olmuş gözünaydın
maşallah canım bebişine eh o seslere alışmak lazım çünkü hayli bi zaman kulaklarımızı çınlatacak yaramazların çığlıkları
ah canım annemi beklemeden alayım desem eşimle bi yerede çıkmak istemiyorum kadın gibi herşeye muhalefet ediyor
allaha emanet artık inşallah erken olmaz bişey
kızlar birşey sormak istiyorum hastaneden çıkarken ana kucağı,port bebe mi kullanacaksınız yoksa battaniyeye mi sarıp çıkacaksınız:44:
ben portbebeye koymayı düşünüyorum için alt açma minderini koydum yumuşak olsun diye battaniyesinide koydum ona sarıcam
çok güzel canım hangi siteden bunlar ne kadara aldın
kızlar yaa, bu sabah canım çok sıkkın,umarım keyfim yerine gelebilir..

bugün başta eşim olmak üzere etrafımdakilerin gözünde değersiz hissediyorum kendimi ve bebeğimi
canım çevreni bilmiyorum ama eşin için önemsiz olduğunu hiç sanmıyorum adamcağızın işi önemliydi belkide
hem akşama evine gelmeyecekmi yine , boşver bu düşünceleri hepimizin aklına geliyor böyle şeyler ama üzüldüğüne deymez
ben hamileliğimin başından beri yanlızım o kadar hasta oldum hastanede yattım serum felan yedim ama yanımda eşimden başka kimse yoktu
yanımda olmalarını bırak arayıp sormadılar bile ama umrumda değil gölge etmesinlerde başka ihsan istemez
canım kötü şeyler düşünme inşallah öyle bi sorun çıkmaz
hadi bakalım bebişini görde gel bizede güzel haberler getir
sağol canım çok teşekkür ettim sen nasılsın ,dün eşim geldi çıkmak zorunda kaldım
canım sağlıklı olduğunun göstergesiymiş benim kız bazen anormal hareketleniyor sonra ne oluyosa başlıyor hıçkırmaya bende başlıyorum gülmeye
canım benim ya neye öyle heycan yapıyosa artık o kadar hopluyorki sonrada hıçkırıyor

canım benim kız hareket etmiyo geceleri,benimle birlikte uyuyo,benimle birlikte uyanıyo ,uyutmadı derken kalçamı bacağımı ağrıttı diye dedim,hep yanlara yatmak mahvediyo da geceleri..

napacaksın canım katlanacan artık,herşey minikler için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…