2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bana hala gereksiz geliyo canım,hastalıklı mıyız biz yahu,birlikte koysak ne olacak ki,sonuçta yıkanmayacak mı bu çamaşırlar ? herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyim

ben eşime bebeğe kirli sepeti alıcam desem ne gerek var saçmalama bizim kirli sepetine at ne kadar abartıyosun yaa der

kızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??

birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((

ayyy en korktuğum şey şu alttan muayene işi ben bu zamana kadar hiç alttan muayene olmadım da ama kaçış yok tabi:)

yavrusum iyiyim tatlım,süt içecem birazdan,2-3 gündür yoğurt ve sütün dibine vurdum,kalsiyum ağacı çıkacak içimden alıştırdın beni valla minnettarım sana

benim kız baya büyümüş galiba,ya dün kaburgalarımı ezdi resmen,ilk defa ağrı hissettim düşün,sert sert bişeyler değiyo,eli mi kolu mu anlamıyorum ama abla olmuş benim tombulum

günaydın tatlım dün kanamam devam etmediği için vazgeçtim doktora gitmekten
canım günaydın. eğer bebeğin için bişeylere katlanman gerekiyorsa bi an bile bekleme derim ben
hem enfeksiyonun bebeğine geçme ihtimalide var bence dr git ve kanamanın ve ağrılarının devam ettiğini söyle neden hala bekliyosun canım ya
kızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??

birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((
ben sezaryenle olacaklara bakmıyorlar diye biliyorum ama acil bi durumda bakılıyor açılma varmı diye bende zeynep kamile acile gittiğimde baktı dr ama bikaç saniye sürdü öyle elinin tamamını felan daldırma yok yani
çok şirinler canım iyi günlerde giysin bebişin

anamm kız ben eşime bi göz kırpsam hemen soluğu yanımda alır adam ama artık doktor yasakladı kanamam olduktan sonra yanaştırmıyorum eşimde az kaldı daha ne kadar kaçıcan bakalım diyobende kaçabildiğim kadar dedim

maşallah canım iç tabi bende şimdi içtim koca bir bardak yarasın bebişlere
yoğurt bebeği büyütürmüş die biliyorum gülcemizde büyümüştür tabi
benim kız bazen öyle bi esnetiyoki karnımı elimle ovuşturup kaçırtmak zorunda kalıyorum yoksa acıtıyor baya

canım herkesin huyu farklı. Beklenti içerisine düşme, hayak kırıklığı yaşıyoruz. Benim kayınvalidem en heyecanlı olan kişi. Torunum da diyo torunum. AMa kayınpederden saklıyoruz heyecanımızı. Çok abarttığımızı düşünüyo. Trabzonsporlu kendisi,bir hastane çıkışı alıcaktı almadı. Erkenmiş. Bizim hareketlerimize şaşırıyomuş. Adı üstünde hastane çıkışı,doğmadan alınır ki hastanede giysin. Doğunca alıcak sanırım.

Ben de bu süslerden alıyodum, vazgeçtik sonradan. Anahtarlık ve not tutucu aldık.

Canım sakın gitme eminönü'ne. Orda dayanamayıp ona da bakıcam buna da bakıcam dersin. Ben eşimi 5 saate yakın arabada bekletmişim farkında değilim. Üstelik de bir sürü eksiğimiz almadan kaldı. İnternetten beğendiğin modelleri burda sor, gerçekte güzel mi diye gidenler olarak sana fikir veriririz. Yorma sakın kendini...

çok güzel canım hangi siteden bunlar ne kadara aldın
Canım ben Eminönü'nden aldım. Havuzlu Han'da en uygundu süslenmiş hali 1 lira. Anahtarlık olanının arkasında mıknatıs da var isteyen dolaba yapıştırır. İnternette baktım aynıları 2-2.50 civarı değişiyo. Ben 100 tane dua için, 50 tane hastane için aldım. Fazla gibi gözüküyo ama yetmemesinden iyidir...

oyyy büyüsün benim tombulum inşallah aynen tatlım yaa,dün karnımı ova ova bi hal oldum,rahat bırak kızım kaburgamı diye diye bi hal oldum

eehheheh aynen tatlım yaa ne gerek var kocaları bunlar ,benimki de aynı

ay koptum cnm resmen ne gerek var kocaları:) bende de var o kocalardan bi tane numune:) gerçi hakkını yemeyeyim bazı şeylere harbiden ne gerek var yani:)

ay koptum cnm resmen ne gerek var kocaları:) bende de var o kocalardan bi tane numune:) gerçi hakkını yemeyeyim bazı şeylere harbiden ne gerek var yani:)

evet tatlım,ben de yemeyim şimdi hakkını,bazı şeyler çok abartı,adamlar da haklı,zar zor para kazanıyoruz elalemin ülkesinde,boşa para mı harcasın demi ama?

oy oy,oy maşallah kimbilir ne yapıyor içerde

anası gibi esniyo benim kızım ,ben çok severim de şöyle kolumu bacağımı ayırıp esnemeyi,eşim ayaklarımdan tutar çeker,ben de yatağın ucundan tutarım esnetirim kendimi,heheheh gerçi 8 aydır esnemenin e sini yapamadım,tombul bi doğsun hemen esneyecem inşallah

vallahii mii massllahhh
benm kocişe bir hal oldu babalık duygusu daha agır bastııııııııı
safağa az kaldı cnım dönüşüğmüz muhteşem olur

hehe nasıl işmiş o öyle bi yerin çıkar kız

evet tatlım,ben de yemeyim şimdi hakkını,bazı şeyler çok abartı,adamlar da haklı,zar zor para kazanıyoruz elalemin ülkesinde,boşa para mı harcasın demi ama?

yani cnm aynen öyle gelmişim şu halimle işteyim bi de boş şeylere mi harcayalım di mi ama:) düşünsene bazı şeyler bize bile çok abartı geliyo ki onlar ne düşünürler kimbilir malum hep düz mantık baktıkları için herşeye. bişey deyince ilk cümlesi belli ''aşkım allah aşkına eskiden böyle şeyler mi varmış:) ''

evet kesinlikle haklısın canım,düz mantık adamdan aaa ne güzelmiş alalım demesini bekleyemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…