bana hala gereksiz geliyo canım,hastalıklı mıyız biz yahu,birlikte koysak ne olacak ki,sonuçta yıkanmayacak mı bu çamaşırlar ? herkesin düşüncesi farklı tabi ne diyim
kızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??
birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((
canım günaydın. eğer bebeğin için bişeylere katlanman gerekiyorsa bi an bile bekleme derim bengünaydın tatlım dün kanamam devam etmediği için vazgeçtim doktora gitmekten
ben sezaryenle olacaklara bakmıyorlar diye biliyorum ama acil bi durumda bakılıyor açılma varmı diye bende zeynep kamile acile gittiğimde baktı dr ama bikaç saniye sürdü öyle elinin tamamını felan daldırma yok yanikızlar birsey sorcemmmm
bu vajinal muayne nasıı oluyooo normal bizim normal zamanda gittğimiz gibi o çatala oturup bakılıyormu nasıı oluyo??
birde illa sezeryanlada olsa dogum alttan bakılıyomuu yaa(((((((((((
çok şirinler canım iyi günlerde giysin bebişinEki Görüntüle 543140 Eki Görüntüle 543141 Eki Görüntüle 543142 Eki Görüntüle 543143 Eki Görüntüle 543144
kızlaaarrr aldıklarımdan birazını ekledim yatağını falan kurunca diğer kıyafetleriyle beraber sergilicem bunlar elime geçenler ay yicem o tulumları yaaa
ben eşime bebeğe kirli sepeti alıcam desem ne gerek var saçmalama bizim kirli sepetine at ne kadar abartıyosun yaa der
hhaahaaa kızlarr taktik geliştirelim dicemde benim eşime işlemez taktikkk
birkere resmen aglıcaktımm ben şişko oldum diye yapıyon böyle beni sevmiyon begenmiyonn dediiydimde
karşımda gülme krizine girdiiii sonunda bende dayanamadım güldğm olmadıı yaniii
yemiyolarrrrrrrr
yavrusum iyiyim tatlım,süt içecem birazdan,2-3 gündür yoğurt ve sütün dibine vurdum,kalsiyum ağacı çıkacak içimdenalıştırdın beni valla minnettarım sana
benim kız baya büyümüş galiba,ya dün kaburgalarımı ezdi resmen,ilk defa ağrı hissettim düşün,sert sert bişeyler değiyo,eli mi kolu mu anlamıyorum ama abla olmuş benim tombulum
işte cnm ben de buna kızıyorum,böyle konuşmayı da hiç sevmem ama illaki ilgi alaka için bebeğin doğması mı gerek,insan arada bi gelip bakmazmı bi ihtiyacın var mı diye,bikaç gün geçirmez mi yani.. doğduktan sonra alakadar olmaları muhtemelen çok bişey ifade etmicek artık benim için..
saatler geri alındı ya ona alışamadık diyelim bari bahanemiz olsun :))))
mavi58 dün sana aldığım sepetin resmini eklicektim internetim gitti, sen siparişini verdin mi internetten?
Eki Görüntüle 543081 Eki Görüntüle 543083
iki çeşit yaldım biri bu, diğeri de not tutuculardan onun resmini çekmemişim kızlar..
yolun uzun olmamasına sevindim canım geçici bir süre eşin idare edecek artık yapacak bişey yok :)
ben hala bebek şekeri, kapı süsü gibi şeyleri halledemedim, açıkçası eminönüne gitmeyi de gözüm kesmiyor zaten çok fazla dışarı çıkmam yasak, doktorum abartma demişti
sanırım internetten beğenip sipariş vericem ama beğendiklerim çok pahalıya geliyor o kadar para vermek istemiyorum...
Canım ben Eminönü'nden aldım. Havuzlu Han'da en uygundu süslenmiş hali 1 lira. Anahtarlık olanının arkasında mıknatıs da var isteyen dolaba yapıştırır. İnternette baktım aynıları 2-2.50 civarı değişiyo. Ben 100 tane dua için, 50 tane hastane için aldım. Fazla gibi gözüküyo ama yetmemesinden iyidir...çok güzel canım hangi siteden bunlar ne kadara aldın
maşallah canım iç tabi bende şimdi içtim koca bir bardak yarasın bebişlere
yoğurt bebeği büyütürmüş die biliyorum gülcemizde büyümüştür tabi
benim kız bazen öyle bi esnetiyoki karnımı elimle ovuşturup kaçırtmak zorunda kalıyorum yoksa acıtıyor baya
eehheheh aynen tatlım yaane gerek var kocaları bunlar ,benimki de aynı
oyyy büyüsün benim tombulum inşallahaynen tatlım yaa,dün karnımı ova ova bi hal oldum,rahat bırak kızım kaburgamı diye diye bi hal oldum
ay koptum cnm resmen ne gerek var kocaları:) bende de var o kocalardan bi tane numune:) gerçi hakkını yemeyeyim bazı şeylere harbiden ne gerek var yani:)
oy oy,oy maşallah kimbilir ne yapıyor içerde
anamm kız ben eşime bi göz kırpsam hemen soluğu yanımda alır adamama artık doktor yasakladı kanamam olduktan sonra yanaştırmıyorum eşimde az kaldı daha ne kadar kaçıcan bakalım diyo bende kaçabildiğim kadar dedim
anası gibi esniyo benim kızım,ben çok severim de şöyle kolumu bacağımı ayırıp esnemeyi,eşim ayaklarımdan tutar çeker,ben de yatağın ucundan tutarım esnetirim kendimi,heheheh gerçi 8 aydır esnemenin e sini yapamadım,tombul bi doğsun hemen esneyecem inşallah
evet tatlım,ben de yemeyim şimdi hakkını,bazı şeyler çok abartı,adamlar da haklı,zar zor para kazanıyoruz elalemin ülkesinde,boşa para mı harcasın demi ama?
yani cnm aynen öyle gelmişim şu halimle işteyim bi de boş şeylere mi harcayalım di mi ama:) düşünsene bazı şeyler bize bile çok abartı geliyo ki onlar ne düşünürler kimbilir malum hep düz mantık baktıkları için herşeye. bişey deyince ilk cümlesi belli ''aşkım allah aşkına eskiden böyle şeyler mi varmış:) ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?