Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 dk'lık yerde oturuyor ve sizde mi kalacak yani,ne saçma ya.Hiç sevmem başkasına yük olmayı seven insanları.Gel,gör,git.Niye o kadar erken bakıcı düşünüyorsun canım.Zaten yasal olarak 2 ay hakkın var.Hiç rapor almasan bile çalışmazsın ki.
seastirem kuaföre niye gitmiyorsun ki? Git kestir,şekil verdir.Moralin de yerine gelir.Umarım saç kesilirse ömrü kısalır gibi hurafelere inanmıyorsundur.Allah bilir ne kadar yaşayacağını.Zaten şişko olduk bari saç baş düzgün olsun.
ayy yerim ben seni yaaa şu tatlılığa bak Allahımmmmm çok şekersin![]()
15 dk'lık yerde oturuyor ve sizde mi kalacak yani,ne saçma ya.Hiç sevmem başkasına yük olmayı seven insanları.Gel,gör,git.Niye o kadar erken bakıcı düşünüyorsun canım.Zaten yasal olarak 2 ay hakkın var.Hiç rapor almasan bile çalışmazsın ki.
seastirem kuaföre niye gitmiyorsun ki? Git kestir,şekil verdir.Moralin de yerine gelir.Umarım saç kesilirse ömrü kısalır gibi hurafelere inanmıyorsundur.Allah bilir ne kadar yaşayacağını.Zaten şişko olduk bari saç baş düzgün olsun.
Eki Görüntüle 548134
işte gökçecim buda ben:)))))
işte gökçecim buda ben:)))))
çok güzel görünüyorsun canım,bu topik özenle seçilmiş galiba
heheheh.. bi çıt kapanmış ama baya aşağıdaymış senin çıt da canım, yine de iyi bence :))
hadi diyim bari...
bugünleri de mi görecektikkk... Seastirenin göbeği çıkmış![]()
Benim kendi işim şimdi bile evde oturup iş yapıyorum, bazı işleri devrettim arkadaşlara ama bazı şeyleri de kendim yapmak zorundayım. Doğumdan sonra da yine her fırsatta işleri takip etmem gerek, hatta arada bir ofise gidip gelmem bile gerekebilir. Devlet ne yazık ki Bağkur'lu olanlara sen doğum yaptın oturabilirsin demiyor normal çalışanlar gibi, ne bir para veriyor ne de primini ödemeyebilirsin ben sana bakarım yine de diyor. Neyse zaten ailemle çalışıyorum sorun değil işler yürüyor ama onların anlamadığı finans, dış ticaret vs. bir sürü işi kimseye devredemiyorum. o yüzden 1 ay sonra falan başlatayım dedim, birbirimize alışmış oluruz arada bir işe gitmek zorunda kalırsam gözüm arkada kalmaz diye düşündüm.
yaa canım aslında inamıyorum ama ne bilim annem yengem felanda kestirme dediler bide bu zamana kadar durdum biraz daha dişimi sıkayım diyorum
tatlım çok güzelmi üstündeki çok şık görünüyorsun gerçekten maşalllah sanada
ya kızlar en dağınık ve çirkin olan benim heralde![]()
tatlım çok güzelmi üstündeki çok şık görünüyorsun gerçekten maşalllah sanada
ya kızlar en dağınık ve çirkin olan benim heralde![]()
saol canım o senin güzelliğin
zor bir durum canım ya,1 ay çok erken.Keşke imkanın olsa da biraz daha gitmesen işe.