• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hadi yaaa.... ben yanlış mı ölçtüm şüphe duydum şimdi.. dur bi daha ölçeyim, mezura yok evde metal metreyle ölçüyorum aynıdır heralde :))))

hadii yaa... aman iyi bi kahvaltı edeyim de gideyim bakalım... bu doktora ilk kez gidicem ne dicek çok merak ediyorumm

hayırlı haberler alırsın canım inşallah 15 dakika sürdü benimki bebişimin kalp atışlarını dinledim hareket ettiğinde düğmeye bastım

ben çıkayımda bi salata yapayım bari gelir şimdi benim kocişim:16:
hepinizi öpüyorum şekerle kendinize dikkat edin hemi by by:3::3::3::54::54::54::54::54:

katılıyorum kızlar size :50::50::50::50::50::50:

nesrincim bu madde bana uyuyor, yarın bi personele göstereyim bunu, çünkü bana onlar dedi eklenmicek diye...
saol canım...

canım son 3 hafta izne ayrılmak zorundasın anladım ben yazıdan. izne ayrılmışken doğum olursa eklenir anladım...

kızlar ben hep yalnızlıktan yakınıyordum ya bizim apartmanda bir hamile kadıncağız vardı bir türlü tanışmak nasip olmadı annesi gelmiş balkonda annemle konuşmuşlar doğum yapmış 20 gün önce bebiş emmemiş annesini, mama vermişler sonrada sütü çekilmiş çarpıntısı falan varmış. oda çok yalnızmış benimle tanışmak istemiş hep çekinmiş. annesi bu kızlar bişey beceremiyolar ben biraz daha kalsam burda gün bile yaparım diyomuş. :9::9: görmeye gidicem bakalım bebiş nasıl. sanırım apartmanda görüşecek birini buldum bende.

ne güzel canım yazık kadına. arkadaş olursunuz belki...

kızlar kokoş kızım gördük bize bi panik yaşattı bugun sormayın 35+6günlük kg2659 ölçtü ama baş pozisyonunu aldıgı için tam ölçemedik ama karın cevresine bakılırsa daha fazla kgsi suyu da ii dedi doktor amcası sona nst ye yolladı ilk çekilen nst de bebek hareketleri az cıktı heralde nst önce meyve suyu iç dedi gittim ilk sıra bendeydi hemen içeri girdim nst baglıyken eşim meyva suyumuzu getirdi içtik ama ordaki hemşire ac görünüyorsun dedi sasırdm halbuki11civarı kahvaltımı yapmış dusumu almıs öle hastaneye gitmiştim 1.30da idi randevum ve ben hiç açlık hissetmiyodum nese sonuçunu doktor amcamza gösterdik yüzü deişti doktorun hareketleri nasıl dedi bende son 2haftadr biraz azaldı ama ben yeri daraldıgı içindir die kafama takmadım dedim 1tablet çikolata ve meyve suyu yine içtim tekrar nst cekildi sonuç daha iyiydi çok korkmustum bebegime bişimi oldu die baya telaş yaptık laf aramzda sakin yapılı eşim bile telaş etmişti :30:nese dogum tarihimz30kasım ama ben 1aralık diycem 30kasım cumaya denk geliyo 1aralık cumartesi ne sadece1gece sona olsun istiycem benm dogum günüm de6aralık çünkü barı aynı ay olsun:1: 10gün sona gene gel dedi bizden haberler bu kadar:54::54::54::54::54:

ay insan korkar tabi. şükür sorun yokmuş...

kızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..

Eki Görüntüle 548325

Eki Görüntüle 548326

çok tatlılar canım. bu arada mesajını aldım:))

acıktımmmm....
ama yemeğim yok bu saatten sonra ne yapayım ki...
yumurta kırayım bari iki tane :((((

canım bol limonlu şehriye çorbası:))

ay kızlar yemek lafı geçince karnım acıktı kalkıp hazırlıyim bari görüşürüz yine öptüm bıdışımla sizi:54:

hoşbuldum canım napıyosun nasılsın

çok şükür canım iyiyiz kızımla tonton kızım 3 kilo oldu teyzesi seninkiyle yarışıyor
bakalım hangisi önce doğacak benim devletteki doktor normal olur dedi bakalım hayırlısı
sen nasılsın bebişin nasıl cvp veremezsem kusura bakma canım yarında yazabilirim eşim gelecek çünkü:34:

menemende yapabilirsin, bu arada göbüşünü delikten ölçtün dimi

evet canım en kalın yerinden ölçüyorum...
tam elime aldım antrede aynanın karşısında ölçüyodum, eşim geldi kendi anahtarıyla açtı kapıyı yakalandım :)))
evet tekrar ölçtüm 95.5 tan 96 olsun hadi :))) aynı çıktı ama çok açım.. bi yemek yiyim de bidaha bakayım :9::9::9::9::9::9::9:

tam elime aldım antrede aynanın karşısında ölçüyodum, eşim geldi kendi anahtarıyla açtı kapıyı yakalandım :)))
evet tekrar ölçtüm 95.5 tan 96 olsun hadi :))) aynı çıktı ama çok açım.. bi yemek yiyim de bidaha bakayım :9::9::9::9::9::9::9:

Heeeyyy hile var bu işte! Ben karnım tok ölçtüm. Tabii ki öyle şişko patates gibi çıkıcam. Hile yapmasanıza arkadaşım yaa :22:

sen bide koca bardak ayran iç yanına bide su iç

Heeeyyy hile var bu işte! Ben karnım tok ölçtüm. Tabii ki öyle şişko patates gibi çıkıcam. Hile yapmasanıza arkadaşım yaa :22:

hahaha.. tamam yemekten sonra yine ölçünecem :))
ben gidiyorum mutfağa doğru..
öptüm hepiciğinizi kızlaaar.r...
iyi geceleeer.....

hastane çantasını hazırlıyorum ama aklıma bişey takılıyor, bebek için iç zıbın dış zıbın üstüne yelek altına çorap ve patikli alt koydum tabi şapkası ve eldivenide var ama tek altla üşümez mi sizce? altına bi tane daha giydirmek gerekir mi? malum havalar soğuk olcak üşütmeyelim bebişlerimizi

selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.

Eklentiler

• $SAM_0565.webp
    $SAM_0565.webp
    16 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_0566.webp
    $SAM_0566.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Back
X