Anladim canim,ama zaten onemli olan mesela emdi uyudu,uyandi yine emicek o zaman ayni gogsu vermek,bi sonraki sefere digeri,sonra yine son verilen gogus..yani birini tamamen bosaltana kadar digeri verilmemeli,bu 2 seferde oluyo genelde bazen 3 bazen bakmissim 1 seferde tamamen bosalmis zaten anlasiliyo hemen.
Bide ben hemen gogus kalkani takmaktan yana degilim,bi iki gun en azindan o birebir gogusle temas olsub isterim,o baska bisey cunku..
hakkımızda hayırlısı canım inşallah erken ve aniden gelmez bıcırıklar zamanında sağlıkla gelsinlerde.naz seninle doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor.benim doktorumda 12sine gün verdi bana sezaryen için.aynen ben de endişe etmiyor değilim o zamana kadar hadi beklemez aniden geliverirse diye:) doktor ilk doğumlarda öyle aniden geliverme pek olmaz sancın falan tutarsada hemen alırız dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı :)
inşallah canım bol su içmeye çalışıyorum ama bu aralar hiç içesim yokcanım kordon normalde dolanabilen bir yapıya sahip değilmiş.eğer bol suyu olursa bebeğin yani plesentada ki su bol olursa kordon dolanması yaşanmıyormuş.ama eğer suyu azalırsa o zaman elastikiyetini bozduğu için kordon katlanıyomuş kıvrılmalar oluyormuş.yani bol su içersek kordon dolonması felan yaşamayız allahın izniyle inşallah
kızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin
Ebebek'te de gogus pedleri bu fiyataymis.Ozelcan bebenin internet sitesinde lansinohun gogus pedi 24 lusu 2 kutu 7 tl, 60 lisi 2 kutu 17 tl. Ben ordan aldim, gogus kreminin fiyati da fena degil, 40 gramlik olani 23,5 tl. Bu marka icin iyi diyorlar. Ben ankarada oldugum icin direk magazasindan aldim.
canım çok sevindim senin adına bende kızmaya başlamıştım iyicekızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin
canım üzülme inşallah bebeğin bekler babasınıDogumuma sadece 11 gun kala esim 1 haftaligina yurt disina gitmek zorunda kaldi. Salı gunu gidiyormus diger sali gelecekmis. O kadar sinirlerim bozukki anlatamam.
BEnde prima diye ciktim molfix aldjm geldim aynen :)))
Sampuan aldm komili bebe.
İslak mendil aldim dalin 3 lu paket 9.90 migroslarda bilginize..
Gerci ben hemen hemen 2 ay pamuk su kullaniyorum.cam kavanoz icine hazirliyorum kizlar ufak ufak pamuk parcalarini sicak su ile islatip petegin uzerinde birakiyorum sicak kaliyo surekli gunluk yapiyrum boyle.hem su pamuk kullanmis oluyorum hemde her seferinde ugrasmiyorum..
CAnim benim gogus kalkani dedigim silikon uc degil. Gogus kalkani emzirirken takilmiyor zaten normalde takilip emzirirken cikariliyor. gogsun hava almasini ve sizan sutun toplanmasini saglayan bardaga benzer bisey daha dogrusu tuhaf bir sekli var. Googleda arat bak philips avent gogus kalkani diye farkli birsey bu.
canım çok sevindim senin adına bende kızmaya başlamıştım iyice
canım üzülme inşallah bebeğin bekler babasını
yöntemin iyiymiş bende deneyim her seferinde ıslat derdi olmayacak
Eki Görüntüle 550091 Eki Görüntüle 550092 Eki Görüntüle 550093 Eki Görüntüle 550094 Eki Görüntüle 550095 Eki Görüntüle 550096 Eki Görüntüle 550097 Eki Görüntüle 550098 Eki Görüntüle 550099 Eki Görüntüle 550100 Eki Görüntüle 550101 Eki Görüntüle 550102 Eki Görüntüle 550103 Eki Görüntüle 550104 Eki Görüntüle 550105 Eki Görüntüle 550106 Eki Görüntüle 550107 Eki Görüntüle 550108 Eki Görüntüle 550109 Eki Görüntüle 550110 Eki Görüntüle 550111 Eki Görüntüle 550112 Eki Görüntüle 550113 guguşumun yeni cicileri :)
Gunaydin kizlar..bugun kontrolumuz var heyecan dorukta:)bakalim defne bebek 1haftadir napmis?
Sizin neler yaptiginizida merak ettim ama gecmis almis basini gitmis..kafadan mevzuya giriyim dedim bende:)
Günaydınlar herkese...
güzel bir hafta diliyorum herkese..
bugğn 34.haftayı dolduruyoruz hayırlısıyla sanırım artık 8.ayımız bitmiş oluyor..
yani soranlara 9.ay içindeyim dicem....
ayyyy koktuuummmmmm
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
dediğin gibi canım sırasını gelen beklemesin gelmeyen acele etmesin seastireee bu lafım yiğit beye heee
öyle ya allahın izniyle 1 aya herkes doğurmuş olacak seastire bile
güzel haberlerle gel inşallah....:)
günaydın canım senin takvimler arasında farklılık mı var canım?:44:
sarı imgelerin de süper yeni gördüm ben bunu...
Günaydınlar herkese...
güzel bir hafta diliyorum herkese..
bugğn 34.haftayı dolduruyoruz hayırlısıyla sanırım artık 8.ayımız bitmiş oluyor..
yani soranlara 9.ay içindeyim dicem....
ayyyy koktuuummmmmm
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
Gunaydin kizlar..bugun kontrolumuz var heyecan dorukta:)bakalim defne bebek 1haftadir napmis?
Sizin neler yaptiginizida merak ettim ama gecmis almis basini gitmis..kafadan mevzuya giriyim dedim bende:)
ne oldu ki beşik işin?? başka yere bakacaktın sen...
badem cim ben 1 litreyi ölçerek içiyorum, onun haricinde de ara sıra bardaklar gidiyor, sanırım 1.5-2 ye yakın ama 2 yi hiç geçmez...
senin ne kadar ki...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?