2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

CAnim benim gogus kalkani dedigim silikon uc degil. Gogus kalkani emzirirken takilmiyor zaten normalde takilip emzirirken cikariliyor. gogsun hava almasini ve sizan sutun toplanmasini saglayan bardaga benzer bisey daha dogrusu tuhaf bir sekli var. Googleda arat bak philips avent gogus kalkani diye farkli birsey bu.

hakkımızda hayırlısı canım inşallah erken ve aniden gelmez bıcırıklar zamanında sağlıkla gelsinlerde.
inşallah canım bol su içmeye çalışıyorum ama bu aralar hiç içesim yok
kızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin

gözün aydın canım ne güzel

Ebebek'te de gogus pedleri bu fiyataymis.

kızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin
canım çok sevindim senin adına bende kızmaya başlamıştım iyice

Dogumuma sadece 11 gun kala esim 1 haftaligina yurt disina gitmek zorunda kaldi. Salı gunu gidiyormus diger sali gelecekmis. O kadar sinirlerim bozukki anlatamam.
canım üzülme inşallah bebeğin bekler babasını

yöntemin iyiymiş bende deneyim her seferinde ıslat derdi olmayacak

Hee ben niyeyse kalkani direk silikon uc ile bagdastirmisim :))
Umarim hic ihtiyac olmaz bunlaraa :26:

Günaydın güzel hanımlar...

İyi bir hafta olsun hepimiz için...

Gunaydin kizlar..bugun kontrolumuz var heyecan dorukta:)bakalim defne bebek 1haftadir napmis?
Sizin neler yaptiginizida merak ettim ama gecmis almis basini gitmis..kafadan mevzuya giriyim dedim bende:)

Günaydınlar herkese...
güzel bir hafta diliyorum herkese..
bugğn 34.haftayı dolduruyoruz hayırlısıyla sanırım artık 8.ayımız bitmiş oluyor..
yani soranlara 9.ay içindeyim dicem....
ayyyy koktuuummmmmm
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

Gunaydin kizlar..bugun kontrolumuz var heyecan dorukta:)bakalim defne bebek 1haftadir napmis?
Sizin neler yaptiginizida merak ettim ama gecmis almis basini gitmis..kafadan mevzuya giriyim dedim bende:)

güzel haberlerle gel inşallah....:)

günaydın canım senin takvimler arasında farklılık mı var canım?:44:

sarı imgelerin de süper yeni gördüm ben bunu...

dediğin gibi canım sırasını gelen beklemesin gelmeyen acele etmesin seastireee bu lafım yiğit beye heee
öyle ya allahın izniyle 1 aya herkes doğurmuş olacak seastire bile

vala dünüşüm bede yiğit beye diyorum erken gelme diye sıranı bekle diyorum ama bakalım

güzel haberlerle gel inşallah....:)

günaydın canım senin takvimler arasında farklılık mı var canım?:44:

sarı imgelerin de süper yeni gördüm ben bunu...

nesrincim, benim SAT'e göre 25 aralık doğum görünüyor, alttaki çizelge bebeğin gelişimini gösterdiği için onu değiştirmedim,
ama doktorum sezeryan için 12.12. tarihini verdiği için geri sayım yapmak için üstteki çizelgemi ona göre değiştirdim... :)))

Hergun uyanip bi gun dha yaklasmis olmak heyecanli:)
Benim safagim onlu hanelilere dustu her animiz bi baska..
Ay desem etrafimdakiler sancimi geldi bisymi oldu diye panikteler:)

ooo güle güle git gel canım...
benim liste nerde kaldı acaba en son ((
nasıl bulucam ben onu yaww...

dün gebzeye gittim beşiği sipariş ettim tatlım 1 haftayı bulurmuş siparişin gelmesi geldikten sonra getiricekler ben hiç su içemiyorum kızlar yaa günde bi bardak en fazla 2 bardak içebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…