2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Anladım canım...

Hergun uyanip bi gun dha yaklasmis olmak heyecanli:)
Benim safagim onlu hanelilere dustu her animiz bi baska..
Ay desem etrafimdakiler sancimi geldi bisymi oldu diye panikteler:)

Sizin az kalmış net tarih belli mi? kızlar aceleci derler...

gü-nay-dınnnnnnnnnnnnn:)))))
bu gün pazartesi ve ben okula gitmek istemiyorum((((((

günaydın ha bir gayret az kaldı...

dün gebzeye gittim beşiği sipariş ettim tatlım 1 haftayı bulurmuş siparişin gelmesi geldikten sonra getiricekler ben hiç su içemiyorum kızlar yaa günde bi bardak en fazla 2 bardak içebiliyorum

hayırlı olsun canım beşik. Ama böbrek sıkıntın var o yüzden komposto filan iç canım. ben de 4 bardak anca içiyorum ama 4-5 kupa açık çay içiyorum... ihmal etme... yiğit için....

dün gebzeye gittim beşiği sipariş ettim tatlım 1 haftayı bulurmuş siparişin gelmesi geldikten sonra getiricekler ben hiç su içemiyorum kızlar yaa günde bi bardak en fazla 2 bardak içebiliyorum

Besigin simdiden hayirli olsun bu sefer yilan hikayesine donmeden elinde olur umarim..
Su cok onemli hem bebisler icin hemde cildimiz icin.catlamak istemiosaniz bol su bol yuruyus kizlar

çok az bi de böbrek rahatsızlığın var zorla kendini ben en az 2.5 litre içiyorum...
doktora ne söylesem ilaç olarak bol bol su iç diyor aman ihmal etme ölçerek iç suyu...
okulda 1.5 litre içiyorum çocuklardan biri dediki şaşkın bir ifadeyle öğretmenim 3 bidon su içtiniz :))ama şimdi onlar da alıştı öğretmenim su alayım mı size diyorlar.

Doktor Kontrol Listemiz

ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat: 14.40
mustafamvezeynebim 12 kasım pzt saat: 14:30

fd01 13 kasım salı saat: 09:00
pinarfrtn 13 kasım salı saat 14:00
burcu_gen 13 kasım salı saat : 17:20
chnb 14 kasım çarş. saat: 10.30
gecedicle 15 kasım perş. saat 10:00
mermaid76 15 kasım perş. saat: 12.30
ymd saat 16 kasım cuma saat: 18.00
miskokulum 17 kasım cts saat: 09.15
bsygn 19 Kasım pzt saat: 09:20
ozgezngn 19 Kasım pzt. saat: 14.40
ceza83 20 kasım salı saat: 10.00
Seastire 20 Kasım salı saat: 14.00
nigar50 20 kasım salı saat: ????
gamzeli 20 kasım salı saat: ????
emi1987 21 kasım çarş. saat: 15.00
mervegkc 22 kasım perş. saat: 13:45
yawruş 23 kasım cuma saat: 08.40

eczreyrey
egemm44
funntunn
maya887
badem30
istanbull34
yawruş
mavi58
cereyan
meoww
vitaminc
oflu
lezginka
ecrin46
biftek
yasmin_tokat

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz..

ayy canım.. lütfen zorla biraz kendini, en azından 1 litre içmeye çalış

Simdilik net bi tarih yok..bugunde dogum tercihimizde bi degisiklik olmazsa normal dogum bekliycem..

günaydın ha bir gayret az kaldı...

evet çok şükür iki hafta kaldı
annem şimdi uyandı bu haftayı saymazsak bir haftan kaldı izne ayrılmana diyor daha bu haftaya başlamadık ki(((

Simdilik net bi tarih yok..bugunde dogum tercihimizde bi degisiklik olmazsa normal dogum bekliycem..

Hayırlısı olsun Allah bir avazda kurtarsın:))

Çabuk geçsin de günler, doğum öncesi dinlenin. Yorucu oluyordur okul. sınıf öğretmeni misiniz?

Hayırlısı olsun Allah bir avazda kurtarsın:))

Çabuk geçsin de günler, doğum öncesi dinlenin. Yorucu oluyordur okul. sınıf öğretmeni misiniz?

evet sınıf öğrt. en büyük korkum okulda herhangi bi süprizle karşılaşmak benim miniğim sabırsız gelecek gibi çok aşağıda bazen adım atamıyorum ama sırf doğum sonrasında onunla daha fazla ilgilenmek için katlanıcam iki hafta daha...

saol ablacım doktorumda böbreklerimdeki sıkıntıdan dolayı bol su iç dedi ama şimdi bide havalar soğudu ya hiç aramıyorum suyu

Günaydın hanımlarrrrrrrr

günaydın...

Allah korusun... zaten izin meselesi olmazsa gidilir mi okula o haftada. Şu yasa çıksa da rahat etsek. Ben 7. haftadan beri raporluyum. Aktarma şansım da yok sonraya çok üzgünüm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…