2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

haklısınız canım. maşallah size keşke bende alışkanlık haline getirebilsem şu su içme
olayını

haklısınız canım. maşallah size keşke bende alışkanlık haline getirebilsem şu su içme
olayını

ben de hamile olmadan önce bi bardak bile içmiyordum bi de böbrek ameliyatı geçirdim ona rağmen içmiyordum şimdi doktora dişim ağrıyor desem su iç diyor attır biraz doğumdan sonra süt için içeceksin alıştır kendini.

günaydın...

Allah korusun... zaten izin meselesi olmazsa gidilir mi okula o haftada. Şu yasa çıksa da rahat etsek. Ben 7. haftadan beri raporluyum. Aktarma şansım da yok sonraya çok üzgünüm(

yasa komisyondaymış bi aya kadar sonuçlanır gibi inşallah.

isteye isteye sadece su içen benim her halde bende kendime sinir oluyorum bir sır ölçtüm dört buçuk litre içmişim suyun nereye gittiğini bilmiyorum hiç içim yanıyo herhalde uykuya dalabildiğim zamanlarda da lavaboya kalkıyorum

kızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya

günaydın kızlar bu gecede hiç uyuyamadım,okadar bıktımki uykusuzluktan bel fıtığım sağ tarafta ve bebeğimin ağırlığı sağ tarafta çok kötü oluyorum ,oğluşum da hiç durmuyor gece bile hareket halinde çok canımı yakıyor kızlar ne zaman biteceeeeeeeeeeeeeeekkkkk

10 aralıkta bazı sıkıntıların azalıcak canım . benim oğlumda gece gündüz durmak bilmiyo bide canımı çok yakıyo dün akşam ağlicaktım neredeyse eşim olmasa yanımda kesin ağlardım

Son düzenleme:

canını sıkma canım ben hamileliğimi öğrendiğim gün başladım yağlamaya kremlemeye bi arkadaş demişti ama şimdi görsen resmen karayolları haritası ayrıca tek karnımda olsa bacaklarım da da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…