Besigin simdiden hayirli olsun bu sefer yilan hikayesine donmeden elinde olur umarim..
Su cok onemli hem bebisler icin hemde cildimiz icin.catlamak istemiosaniz bol su bol yuruyus kizlar
saol ablacım doktorumda böbreklerimdeki sıkıntıdan dolayı bol su iç dedi ama şimdi bide havalar soğudu ya hiç aramıyorum suyu
çok az bi de böbrek rahatsızlığın var zorla kendini ben en az 2.5 litre içiyorum...
doktora ne söylesem ilaç olarak bol bol su iç diyor aman ihmal etme ölçerek iç suyu...
okulda 1.5 litre içiyorum çocuklardan biri dediki şaşkın bir ifadeyle öğretmenim 3 bidon su içtiniz :))ama şimdi onlar da alıştı öğretmenim su alayım mı size diyorlar.
ayy canım.. lütfen zorla biraz kendini, en azından 1 litre içmeye çalış
bi de bugünlerin tadını çıkar bi ay sonra uyuyamıycaksın diyorlar sanki şimdi çok uyuyoruz((
haklısınız canım. maşallah size keşke bende alışkanlık haline getirebilsem şu su içme
olayını
günaydın...
Allah korusun... zaten izin meselesi olmazsa gidilir mi okula o haftada. Şu yasa çıksa da rahat etsek. Ben 7. haftadan beri raporluyum. Aktarma şansım da yok sonraya çok üzgünüm(
günaydın canım kız gelinliğimi göstercem demişsin göstermemişsin merak ettim
günaydın hanımlar büyük gün doktor kontrolü ve çatı muayenesi bugün yine uykusuz bir güne kalktık
günaydın hanımlar büyük gün doktor kontrolü ve çatı muayenesi bugün yine uykusuz bir güne kalktık
günaydın canım güzel haberlerle gel inş çatı muayenesinden de geçersin doktorun normal der:)
günaydın kızlar bu gecede hiç uyuyamadım,okadar bıktımki uykusuzluktan bel fıtığım sağ tarafta ve bebeğimin ağırlığı sağ tarafta çok kötü oluyorum ,oğluşum da hiç durmuyor gece bile hareket halinde çok canımı yakıyor kızlar ne zaman biteceeeeeeeeeeeeeeekkkkk
kızlar benim karnım çatlamışşşşşş dün akşam aynanın karşısında farkettim 2 gün önce hiç bişey yoktu dün görünce şok oldum( eşime ben çatlamışım dedim oda nasıl dedi gösterdim :)) Allahım ya ne olmuş sanki dedi ama canım sıkıldı benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?