10 aralıkta bazı sıkıntıların azalıcak canım . benim oğlumda gece gündüz durmak bilmiyo bide canımı çok yakıyo dün akşam ağlicaktım neredeyse eşim olmasa yanımda kesin ağlardım
günaydın ben de ağlayarak uyudum kipriklerim bile ağrıyor az kaldı çok şükür biraz daha sabır sonra unutacağız bu günleri Allah'ın mucizesi bu her anı başka güzel her anı özel...
iyi şeyler düşünelim biraz olsun rahatlarız belki(
hiç sorma yın bana ya dün hiç uyumaz mı bu kız o karaciğerime ve midemi öyle bi tekmeliyor ki nefesimi kesiyo
ben de uyuyamıyorum hiç doğunca da uyunmuyor...
ben hamilelikten önce de aldım canım biraz al dediler alışmışım harekede annemlerde buraya geldim kimse yok otur baba otur ne oluyo sonra aldım kiloları ben bekarken 49 u görmemiştim memlekete gittiğimde beni görenler tanıyamadı çok samimi olmadığımız bi tanış la karşılaştık anneme bu öbür kızınmı diye sordu kadın ya
ben hamilelikten önce de aldım canım biraz al dediler alışmışım harekede annemlerde buraya geldim kimse yok otur baba otur ne oluyo sonra aldım kiloları ben bekarken 49 u görmemiştim memlekete gittiğimde beni görenler tanıyamadı çok samimi olmadığımız bi tanış la karşılaştık anneme bu öbür kızınmı diye sordu kadın ya
kilo demeyin bana yaaa evlendiğimden beri 48-50 arası oldum hiç 50den yukarısını görmedim..
şimdi 70 olmuşumdur heralde
bu kilolar nasıl gidecekkkkkkkk
size dün geceyi anlatmak istiyorum hatırladıkça gülüyorum
gece 5 te çişe kalktım wcye gittim.
biraz oğlumu dinledimm ama oynamıyordu..
bekledim bekledim oynamadı..
belki yarım saat dürtükledim uyanmadı.
o oynamayınca bende umudu kestim uyuyayım dedim.
tam uykuya dalıcam bir tekme attı kii.
bu sefer o uyutmadı benii...
çocuğum şunu demek istedi..
beni uyandırdın sen de uyuma şimdi
size dün geceyi anlatmak istiyorum hatırladıkça gülüyorum
gece 5 te çişe kalktım wcye gittim.
biraz oğlumu dinledimm ama oynamıyordu..
bekledim bekledim oynamadı..
belki yarım saat dürtükledim uyanmadı.
o oynamayınca bende umudu kestim uyuyayım dedim.
tam uykuya dalıcam bir tekme attı kii.
bu sefer o uyutmadı benii...
çocuğum şunu demek istedi..
beni uyandırdın sen de uyuma şimdi
valla ben eşime çaktırmadan geceleri ağlıyorum zorumdanhatta geçen gün çok kötüydüm belimden yürüyemiyordum dayanmadım çocuk gibi hüngür hüngür ağladım sofrada... hamile kalmadan önce fizik tedavi görmüştüm iyiydim,doktor bana anlatmıştı hamileliğimin zor geçeceğini...doğduğunda uykusuzluğa razıyım şu belimdeki ağırlık azalsın yeter ki,artık eşimde dayanamıyor bana ayaklarıma belime masaj yapıyor sabır aşkım az daha dayan diye diye gün geçiriyoruz....
bi doğuralım şu bebişleri mecbur gidecek ne yapıp yapıp göndereceğiz inşallah
bu çocuklar çok fena oflucum bende geçen akşam aslında hareket ediyodu ama dürttükledim yinede sonra zaman geçti ben yatmaya kalkıcaktım benim oğlum bi çoştuki sorma uyutmadı senmisin benim keyfimi bozan keyif nasıl bozuluyomuş gör dedi resmen
sen misin beni dürten al sana demiş annesi
sormayın kızlarr yaa çok fenalar :)))
şimdi bile oturtmuyo..
oturma şeklimi beğenmeyince maşallahh her yerimi sıkıştırıyo
bende hiç oturamıyorum canım yaakaburgalarımda benim sıpa hep
ay çok merak ediyorum kime benzeyecek nasıl bişey olacakkk ALLAHım kokusunu içime çekmek istiyorumm
bende çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum artık yaa zaman çabuk geçsin artıkkkk
aynennnnnnnn senin daha çok varbende çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum artık yaa zaman çabuk geçsin artıkkkk
kızımın babası tembihliyo tamam anladık bana çektin sıkılıyorsun orada az kaldı sabret diye kızıyla konuşuyor
bende çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum artık yaa zaman çabuk geçsin artıkkkk
yaa kızlar canım çok fena ıspanaklı pasta çektiiiiiiiii
olsada yesem yaaaaaaaaaaaaa
kız nerden aklına geldi de çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?