2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

10 aralıkta bazı sıkıntıların azalıcak canım . benim oğlumda gece gündüz durmak bilmiyo bide canımı çok yakıyo dün akşam ağlicaktım neredeyse eşim olmasa yanımda kesin ağlardım

hiç sorma yın bana ya dün hiç uyumaz mı bu kız o karaciğerime ve midemi öyle bi tekmeliyor ki nefesimi kesiyo

ben de uyuyamıyorum hiç doğunca da uyunmuyor...

valla ben eşime çaktırmadan geceleri ağlıyorum zorumdan hatta geçen gün çok kötüydüm belimden yürüyemiyordum dayanmadım çocuk gibi hüngür hüngür ağladım sofrada... hamile kalmadan önce fizik tedavi görmüştüm iyiydim,doktor bana anlatmıştı hamileliğimin zor geçeceğini...doğduğunda uykusuzluğa razıyım şu belimdeki ağırlık azalsın yeter ki,artık eşimde dayanamıyor bana ayaklarıma belime masaj yapıyor sabır aşkım az daha dayan diye diye gün geçiriyoruz....

kilo demeyin bana yaaa evlendiğimden beri 48-50 arası oldum hiç 50den yukarısını görmedim..
şimdi 70 olmuşumdur heralde
bu kilolar nasıl gidecekkkkkkkk

bu çocuklar çok fena oflucum bende geçen akşam aslında hareket ediyodu ama dürttükledim yinede sonra zaman geçti ben yatmaya kalkıcaktım benim oğlum bi çoştuki sorma uyutmadı senmisin benim keyfimi bozan keyif nasıl bozuluyomuş gör dedi resmen

sen misin beni dürten al sana demiş annesi

Allah yardımcın olsun canım az kaldı az daha sabır Allahım dayanma kuvveti versin

sen misin beni dürten al sana demiş annesi

sormayın kızlarr yaa çok fenalar :)))
şimdi bile oturtmuyo..
oturma şeklimi beğenmeyince maşallahh her yerimi sıkıştırıyo

bende çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum artık yaa zaman çabuk geçsin artıkkkk
aynennnnnnnn senin daha çok var
benim bebek geçen çarşamba 36 haftalık çıktı ona göre bugün
36 hafta 5 günlük oluyo
hemen hemen kasım sonu bekliyorum ben oğlumu ya da 2-3 aralık gibi :))

kızımın babası tembihliyo tamam anladık bana çektin sıkılıyorsun orada az kaldı sabret diye kızıyla konuşuyor

benimki de bizimki oynayıncaaa dtop oynuyo oğlum içerde...
bi atıyo tekme şuuutt ve golll diye oynaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…