günaydınnn kıslarrr bugün çokkkkkkkkkkk sinirliyim yahuuu gene guguşumun odası için gelmediler daha kafayı yicem ya aradım biton kızdım doğurcam artık dedim yaaa sizin yüzünüzden hala odayı bitiremedik dedimpuuufffffffff çok sinirlendim ama bu arada çatıyı yapıyolarr halaaa bitmedi oy oyy daha kahvaltı etmedim sinirimden şu adamlar gitsede karnımı doyursam yahuu
amaaan cnm boşver takma kafana benimde çatladı hemde okadar şey kullanmama rağmen olucagı varsa oluyo benim arkadaşımın hiç çatlağı yoktu sezeryanla doğurdu anaa doğumdan sonra kızın göbeği çatlamış nasıl oldu şok oldum
cnm bende hiççç aklıma gelmediği için içmiyodum benimde böbrekten ötürü dr bol su iç dedi telefona alarm kaydettim her saat ötüyo su iç die aklıma gelmiş oluyo :) sende dene istersen :)
Sagol canim benim ama galiba bu kemoterapi mecburen alinacak allah im kolayliklar verir insallah
Sagol canim benim ama galiba bu kemoterapi mecburen alinacak allah im kolayliklar verir insallah
gökçecim bu arada şu liste işini anlatsana bana ben araya yapamıyorum olmuyo
geçmiş olsun canım, Allah kolaylıklar versin gerçekten inşallah yeni doktordan daha güzel haber alırsınız...
yazacağın araya bir üsttekinden kopyala canım, ben öyle yapmıştım sonra aradaki bilgileri değiştirdim
td ile başlıyor sanırım önemli olan nerde başlayıp nerde bittiğinine tam karar verip ordan kopyalaman gerek.. bi dene olmazsa ben bakarım yine
GeCmis Olsun canim,dikkatimi çekti coktanda soramadim,nesi var annenin? :26:
kıslar az önce karnıma ağrı girdi uzandım sol tarafımda pıt pıt bişey atıyo hıçkırıyomu acep guguş yahu
kızlar yaa beşik aldığım mağazadan aradılar sipariş ettiğim beşik yokmuş gelip başka model beğenin dedilerrr(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kızlar yaa beşik aldığım mağazadan aradılar sipariş ettiğim beşik yokmuş gelip başka model beğenin dedilerrr(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
eğer biraz devam ederse hıçkırıyodur canım:))
anaaaaaaaaa bunca zaman hala gelmiyo arayıp yenisini begen dio bide parasını vermediysen başka yerden al cnm bak bana hala gelmediler
yaaaa... yine mi yaa....
walla ben bile sinir oldum bu işe, nasıl beşik beğeniyorsun kızım sen kalmıyo sürekli ellerinde...
iyisimi internetten ver siparişi daha çabuk gelir..
kıslar az önce karnıma ağrı girdi uzandım sol tarafımda pıt pıt bişey atıyo hıçkırıyomu acep guguş yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?